שאלון(יהי!)

י5דה רעה

New member
עונה!!

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:בלינק 182,סאם 41,לינקין פארק,דה דרקנס,אאודיו סלייב(שמעתי רק שיר אחד שלהם אבל הוא עדיין יפה..) מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרין דיי מי הזמר האהוב עליכם:ג'סימ קארטני מי הזמרת האהובה עליכם:אמממ...קלי קלארקסון נראה לי... מתי בכיתם בפעם האחרונה?לא זוכרת... למה?לא זוכרת... מול מי?לא זוכרת... האם יש לכם אחים?לא כמה?0 האם יש לכם אחיות?לא... כמה?0 מי הלהקת בנים השנואה עליכם?שלישיית מה קשור
(אם אפשר בכלל לקרוא להם להקה..)ודה וויט סטריפס...בעעע.. מי הלהקת בנות השנואה עליכם?לא יודעת....אין ממש הרבה להקות של בנות..אבל דסטניז צ'יילד כבר מתחילות לעלות לי על העצבים!!תתפרקו ותתנו לביונסה לצאת לקרירת סולו...זה יהיה עדיף... מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?שלישיית מה קשור ודה וויט סטריפז... מי הזמר השנוא עליכם?לי ריאן...השיר שלא מעאפן..(שלא לדבר על הקליפ..) מי הזמרת השנואה עליכם?רוני...וכבר כתבתי באחד השאלונים למה ואין לי כח לכתוב שוב.. האם יש לך חבר/ה?לא...אבל מי יודע??אולי אחרי החופש יהיה אחד.. איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?אין ממש איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?כל האנגליות וגם נבחרת ישראל(האנגליות כי יש שמה חתיכים ברדך כלל-מייקל אואן,דיוויד בקהאם..) האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?כן..***מחייכת חיוך שטני/ממזרי*** מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?ספורט,ישיבה על המחשב,לשמוע מוסיקה,לצאת לבלות למסיבות עם חברים..בקיצור-אני אוהבת להעביר ת'זמןו בסבבה... מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?נכון ליום זה:Give Me Novacaine מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?נכון ליום זה:BLINK 182-FIRST DATE מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?הומקומינג..אני פשוט לא מתחברת אליוץץץ מהוא השיר השנוא עליכם?אני שר מההההההההלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב באיזה בצפר אתם לומדים?עוד מעט אני עוברת בית ספר... האם אתם עושים ספורט כלשהו?כן...אני משחקת כדור נוצה ואני עושה ריצה וכל מיני משחקי כדור...בקיצור-רוב הדברים שקשורים לספורט איזה?^^^^^^^^^^^^^^^^ האם יש לכם חיה?כן איזו?חתול מהי החיה האהובה עליכם?חתולים מהי החיה השנואה עליכם?זוחלים,חרקים וכל זה.... לאיזו כתה אתם עולים?ז' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?8...סתאאאאאםם 2 נראה לי...

osnatio

New member
אההההההההה סליחה!!!!!!

דה וויט סטרייפס זה לא להקת בנים!!!!!!!!!!!!!! ססססססההההה

osnatio

New member
להקה טובה

דה וויט סטרייפס קצת מאעפן כי יש רק תופים וגיטרה חשמלית אחחחחח איך הייתי מתה לתופים כמו של מאג וויט!!! גרררררררר

GreeNevo

New member
שלי

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: גוד שארלוט מי הלהקה האהובה עליכם בכללי:גרין מי הזמר האהוב עליכם:נלי מי הזמרת האהובה עליכם:שאקירה מתי בכיתם בפעם האחרונה?אמממממממממ...לא זוכר חחח.. למה?.. מול מי?.. האם יש לכם אחים?לא כמה?.. האם יש לכם אחיות?כן כמה?אחת מי הלהקת בנים השנואה עליכם?לינקין פארק !!! מי הלהקת בנות השנואה עליכם?חמסה מי הלהקה השנואה עליכם בכללי?לינקין פארק מי הזמר השנוא עליכם?פיש..ככה קוראים לו..זה איזה זמר סקוטי שלאבא שלי יש איזה 20 דיסקים שלו...בלעעע ! מי הזמרת השנואה עליכם?בריטני האם יש לך חבר/ה?לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?בארץ מכבי בארה"ב פיניקס סאנס איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים?בארץ הפועל ת"א ובכללי ארסנל האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?בעעעעעעעעעעעעעעעע מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי?לגלוש כאן מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם?וויק מי אפ אני חושב מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?אממממ לונלי של נלי זה נחמד... מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם?אמריקן אידיוט מהוא השיר השנוא עליכם?שר מהלב האם אתם עושים ספורט כלשהו?כן איזה?כדורסל האם יש לכם חיה?לא איזו?.. מהי החיה האהובה עליכם?כלב מהי החיה השנואה עליכם?חתול ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?11

sapi1212

New member
עונה!

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: בלק אייד פיז ו... גיים בויז מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: גרין דיי! מי הזמר האהוב עליכם: חוץ מבילי... אין עוד מישהו מיוחד.. מי הזמרת האהובה עליכם: רוני! מתי בכיתם בפעם האחרונה? אממ... שלשום למה? כי אח שלי נהג והוא אמר לי "הנה החתול מחכה לנו" ועלה על המדרכה והוא כמעט דרס אותו רוצח! מול מי? אח שלי האם יש לכם אחים? אם את קוראת לזה ככה... אז כן כמה?1 האם יש לכם אחיות?לא כמה? - מי הלהקת בנים השנואה עליכם? בקסטריזבויז מי הלהקת בנות השנואה עליכם? אין... מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? אוונסנס מי הזמר השנוא עליכם? אמינם מי הזמרת השנואה עליכם? מירי מסיקה האם יש לך חבר/ה? לא... איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? מכבי קריית מוצקין - בנות! אני משחקת בה! איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? מכבי חיפה האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? לצערי.. מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? מחשב, מוזיקה, טלויזיה, מיקי מאוס.. מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? כל השירים של רוני מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? WHEN I COME AROUND מהוא השיר השנוא עליכם? יש המון אין משו אחד... באיזה בצפר אתם לומדים? "נתניהו" האם אתם עושים ספורט כלשהו? כן איזה?כדורסל ועוד מעט ממשיכה ברכיבה על סוסים! האם יש לכם חיה?כן איזו?שלושה תוכים ודג מהי החיה האהובה עליכם? אממ... סוס, דולפין, כלב , חתול כולם חוץ ממקקים. מהי החיה השנואה עליכם? מקקים לאיזו כתה אתם עולים? ח' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 4.5 משעמם לי

barboshkiss

New member
מזה כמה?

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: גרין דיי לא אהובה עלי מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: בכלליות פופאנק מי הזמר האהוב עליכם: בילי מי הזמרת האהובה עליכם: אבריל מתי בכיתם בפעם האחרונה? היום למה? בגלל שני אדיוטים מול מי? מול אף אחד האם יש לכם אחים? כן כמה? 1 האם יש לכם אחיות? לא כמה? מי הלהקת בנים השנואה עליכם? ממ מי הלהקת בנות השנואה עליכם? ממ מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? נגטיב אפורץ' מי הזמר השנוא עליכם? לא יודעת מי הזמרת השנואה עליכם?... האם יש לך חבר/ה? לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? לא אוהבת איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? לא אוהבת האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? לא מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לשמוע א"א מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? בולוורד אוף ברוקן דרימס מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? כל הדיסרים הראשונים מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אוי נו.. מהוא השיר השנוא עליכם? השיר KKK took my baby away באיזה בצפר אתם לומדים? דה שליט האם אתם עושים ספורט כלשהו? הולכים בערב עם הכלבה איזה? האם יש לכם חיה? כלבה איזו? מהי החיה האהובה עליכם? כולם מהי החיה השנואה עליכם? אין לאיזו כתה אתם עולים? ו' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? לא עיצבן אותי בכלל!!! sum 41 rocks!!!!

חסבי

New member
../images/Emo13.gif נגטיב אפורץ' באמת זבל

חחחח איזה צינית את, לפעמים יותר ממני עלאק כיתה ו'. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

osnatio

New member
וופידו עניתי

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: נירוונה כמובן! מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: קשה לי להחליט... נירוונה/ גרין דיי/היהודים/ נייטוויש... מי הזמר האהוב עליכם: אממ... עברי לידר (?) מי הזמרת האהובה עליכם: אם זה נקרא אז איימילי/אורית שחף מתי בכיתם בפעם האחרונה? אני בוכה עכשיו כמעט כל לילה... למה? עוד מעט לימודים =( מול מי? לבד האם יש לכם אחים? כן כמה? אחד האם יש לכם אחיות? כן כמה? אחת מי הלהקת בנים השנואה עליכם? בלו/בקסטריט בוייז/באסטד/מקפליי/לינקין פוק מי הלהקת בנות השנואה עליכם? להקות פופיות בכללי מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? לינקין פוק מי הזמר השנוא עליכם? אייל גולן מי הזמרת השנואה עליכם? רוני סופרסטאר ובריטני שפיך האם יש לך חבר/ה? נופ... איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? אף אחת איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? אממ... מכבי חיפה (?) האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? פריקונים =]]] מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לנגן להיות במחשב מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? יש יותר מדי... מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? גם יותר מדי מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אמ... jaded מהוא השיר השנוא עליכם? יש הרבה כרגע הלב של מה קשור באיזה בצפר אתם לומדים? אליאנס האם אתם עושים ספורט כלשהו? כן איזה? שחייה האם יש לכם חיה? לא מהי החיה האהובה עליכם? כלב מהי החיה השנואה עליכם?חרקים לאיזו כתה אתם עולים? ח' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 1

:)

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: אני מתלבטת בין משינה ליוזלס איידי מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: תשובה למעלה מי הזמר האהוב עליכם: המ. מעדיפה להקות. מי הזמרת האהובה עליכם: אין כזאת. אולי בעצם אמי לי. מתי בכיתם בפעם האחרונה? ממ.. לפני שבועיים נראלי.. למה? ככה. מול מי? .... האם יש לכם אחים? כה. כמה?3 ו-1 מאומץ. האם יש לכם אחיות? לא כמה? מי הלהקת בנים השנואה עליכם? הממממ לא אוהבת את כל הלינקין פארק, סאם 41 וכו' (בקטגוריית להקות הרוק הממוסחרות) מי הלהקת בנות השנואה עליכם? ממ.. לא יודעת.. אה! חמסה. מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? המ. מי שרשמתי למעלה. מי הזמר השנוא עליכם? פליטי כוכב נולד מי הזמרת השנואה עליכם? אבריל לווין. האם יש לך חבר/ה? לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? לא אוהדת.. איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? לא אוהדת.. האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? לפעמים.. >< מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? להתעצל לכתוב תשובות נורמליות בשאלונים. מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? Armatage Shanks מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? המ.יש הרבה. אבל נגעה בשמיים של משינה. מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? וויק מי אפ.. מהוא השיר השנוא עליכם? המ. באיזה בצפר אתם לומדים? >< האם אתם עושים ספורט כלשהו? כה. איזה? פעמיים בשבוע חדר כושר
האם יש לכם חיה? כה איזו? כלבה מהי החיה האהובה עליכם? נחשים ארוכים מהי החיה השנואה עליכם? ממ.. צרעות עצבניות. לאיזו כתה אתם עולים? ט' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 0.

אני אני אני!!

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: סאם 41, סימפל, מיי כימיכל..,לינקין, דה ראסמוס ,נייטויש, גוד שארלוט, קורן, סיסטם אוף..,HIM,דה קילרס יש להם שירים נחמדים,נירוונה מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: גרין דיי!!! מי הזמר האהוב עליכם: אמינם אבל בזמן האחרון משו קרה לו<השירים ממש מעצבנים> מי הזמרת האהובה עליכם:גווין סטאפני =) מתי בכית בפעם האחרונה: לא זוכרת.. למה? כי משו קרה בטח... מול מי? או אמא ..או פוסטר של גרין דיי אני לא ממש זוכרת האם יש לכם אחים? כמה? האם יש לכם אחיות? כמה?________________ מי הלהקת בנים השנואה עליכם? גיים בויז יאקקמי להקת בנות השנואה עליכם? יש כמה.. ובניהם הפוסיקאט האלה בעע מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? אמ.. הגיים בויז והפוסי קאט איכ גועל בהתגלמותו מי הזמר השנוא עליכם?פיפטי סנט בעע מי הזמרת השנואה עליכם? כל הפופיות והברביות המזויפות..רוני אבריל בריטני.. האם יש לך חבר/ה? לא כרגע איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים?GO מכבי ת"א GO מכבי ת"א GO GO GO איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? מכבי חיפה! האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים?כן =) מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? הרבה דברים *מגילה ארוכה* בניהים לשיר לכתוב שירים לנגן על הגיטר שלי מהו השיר של גרין דיי האהוב עליכם? יש מאד הרבה!!! מהו השיר לא של גרין דיי האהוב עליכם?יש הרבה!! מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אין כזה!! מהוא השיר השנוא עליכם?יש הרבה וזה כולל הרבה פופ באיזה בצפר אתם לומדים? בן צבי פ"ת האם אתם עושים ספורט כלשהו? כן איזה? ריקוד =) האם יש לכם חיה? אאה אפילו 3 איזו? חתול ו2 אוגרים =) מהי החיה האהובה עליכם? חתול אריה נמר טיגריס פיל <הם ממש חמוטים> כלב זאב יש עוד ... מהי החיה השנואה עליכם? הכלבים המוזרים האלה שגרים ביערות <והם לא זאבים> הוא נראה ממש מוזר.. לאיזו כתה אתם עולים? ח' =/ ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 9 פיווו סוף סוף נפטרתי ממנו
*תיאור של חופש*

ketas

New member
גם אני עונה

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי: קווין, בלינק182, רד הוט צ'ילי פפרס, שייגעצ, אינפקציה, מוניקה סקס מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: גרין דיי וקווין...לא יכולה לבחור מי הזמר האהוב עליכם: אממ לא יודעת...רובי ויליאמס נחמד מי הזמרת האהובה עליכם: רוני סופרסטאר! חח, סתם...תאמת שאין מתי בכיתם בפעם האחרונה? לא זוכרת... למה? נראה לי באיזה סרט מול מי? מול הטלויזה האם יש לכם אחים? כן כמה? 1 האם יש לכם אחיות? בערך כמה? 1 מי הלהקת בנים השנואה עליכם? וסטלייף...והדבר הדבילי הזה שנקרא "גיים בויז" מי הלהקת בנות השנואה עליכם? אטומיק קיטן מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? אני לא שונאת, אבל לא אוהבת את גוד שרלוט...הם מעצבנים מי הזמר השנוא עליכם? פיפטי סנט נחשב זמר? מי הזמרת השנואה עליכם? מתלבטת בין בריטני לכריסטינה...נראה לי שבריטני ספירס האם יש לך חבר/ה? לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? אני לא איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? אני לא האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? תלוי במה...זה יכול להיות נחמד מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לשרוף דברים
מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? blood,sex,booze give me novocine minoraty מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? dont stop me now מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אני לא אוהבת את "בולברד" הוא יצא לי מהתחת כבר...אבל לא שונאת אותו מהוא השיר השנוא עליכם? לא יודעת, לא עולה לי אחד מסויים באיזה בצפר אתם לומדים? דה שליט-רחובות האם אתם עושים ספורט כלשהו? חדר כושר מדיי פעם...הליכון וכאלה האם יש לכם חיה? נופ איזו? אין לי מהי החיה האהובה עליכם? אממ כלבים זה נחמד מהי החיה השנואה עליכם? אין אחת כזאת...אולי זבובים לאיזו כתה אתם עולים? ט' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 0...הוא ממש לא מעצבן

עונה. למי יש זמן? =]

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:
Linkin Park
Simple Plan
אווסנס (שכחתי איך רושמים באנגלית
)
MCR, אבל מעט וכל השאר זה שירים בודדים שיוליה המליצה לי עליהם
. מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: כעיקרון אני שומעת הכי הרבה Green Day. מי הזמר האהוב עליכם: את האמת? אני לא יודעת. אני יותר בקטע של להקות, לא של זמרים בודדים. רק זמרות
. מי הזמרת האהובה עליכם: Avril Lavigne.
. מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני 2 דקות. למה? כי הכריחו אותי לשמור על אח שלי בלית ברירה ביום שני בבוקר
. מול מי? אמא ואבא. האם יש לכם אחים? כן. כמה? 2. האם יש לכם אחיות? לא =[
כמה? 0
מי הלהקת בנים השנואה עליכם? את האמת? אני לא יודעת. אני שומעת רק מה שאני אוהבת
. מי הלהקת בנות השנואה עליכם? גוון סטפני
. הבנתי שהן בנות
. החברות שלי שומעות בלי הפסקה, זה עושה לי חרארא.
. מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? גוון סטפני
. מי הזמר השנוא עליכם? אני שומעת מה שאני אוהבת, נו. מי הזמרת השנואה עליכם? רוני DownStar. האם יש לך חבר/ה? לא, גם לא בא לי. איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? מכבי תל אביב לשלטון! איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? כל המשפחה שלי זה בית"ר ירושלים, אז שיהיה בית"ר ירושלים.
. האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? בטח! אז איך אני שומעת את Green Day?! מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לפי המצברוח. מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? יש מלא, אני לא אפרט. מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם? כל השירים של אבריל לאבין, סימפל פלאן ולינקין פארק. מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? כעיקרון, אין אחד כזה. מהו השיר השנוא עליכם? כל מה ששל רוני חוץ מהשיר "סוד" שלה. באיזה בצפר אתם לומדים? יסודי אסיף במודיעין =]. האם אתם עושים ספורט כלשהו? כן. איזה? ריצה זה נחשב? האם יש לכם חיה? לא
. איזו? אין
. מהי החיה האהובה עליכם? סוסים!
וגם ארנבים!
! מהי החיה השנואה עליכם? אני לא חושבת על זה כרגע... לאיזו כתה אתם עולים? ו'3 האלופה!! ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם? 0
.

osnatio

New member
גוון סטפאני זאת לא להקה :S

גוון סטפאני הייתה זמרת של no doubt להקת פאנק ויצאה בקריירת סולו

../images/Emo12.gif אז אין לי להקת בנות.

פשוט ראיתי קליפ שלה וחשבתי שזה כמה אנשים :S

Green SimSit

New member
אני עונה (שלום לכם חזרתי לארץ)

מי הלהקה האהובה עליכם חוץ מגרין דיי:nickelbaek סימפל פלאן,שייגעצ,מוניקה סקס מי הלהקה האהובה עליכם בכללי: green day מי הזמר האהוב עליכם: שאלה קשה מי הזמרת האהובה עליכם:גם שאלה קשה מתי בכיתם בפעם האחרונה? היום למה? כאב לי הגוף ומשיעמום (אני בכיינית) מול מי? מול הכרית שלי האם יש לכם אחים? שתיים, עוד סיבה לבכות כמה? שתיים האם יש לכם אחיות? לא כמה?אין מי הלהקת בנים השנואה עליכם? לא שונאת מי הלהקת בנות השנואה עליכם? אין (לא עולה לי לראש אני עייפה) מי הלהקה השנואה עליכם בכללי? ההישראלים מי הזמר השנוא עליכם? 50 סנט מי הזמרת השנואה עליכם? ג'סיקה סימפסון (איכס!) האם יש לך חבר/ה? לא איזו קבוצת כדורסל אתם אוהדים? מכבי תל אביב איזו קבוצת כדורגל אתם אוהדים? בשביל אח שלי הפועל ת"א האם יש לכם משיכה לאנשים מוזרים? בערך מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי? לשחק סימס לפוצץ את המחשב בשירים לצחוק (כן זה הכי כייף) ולהצחיק (פעם הלך לי יותר) מהו השיר של גריןדיי האהוב עליכם? שאלה טובה יש איזה חמש מהו השיר לא של גרינדיי האהוב עליכם?Nickelback - This Is How You Remind Me מהו השיר של גריןדיי השנוא עליכם? אין מהוא השיר השנוא עליכם? איזה שיר אחד של ברי סחרוף באיזה בצפר אתם לומדים? אני ילמד בהר וגיא בקיבוץ דפנה (עברתי לצפון) האם אתם עושים ספורט כלשהו?כן איזה? כדור עף האם יש לכם חיה? הלוואי לצערי הרב אולי יהיה דגים..כמה משעשע ומה אני יעשה עם דגים? איזו? אין מהי החיה האהובה עליכם? חתול מהי החיה השנואה עליכם? איזה נהג אוטבוס מפגר מתורכיה לאיזו כתה אתם עולים? ח' ולסיום מ-1 עד 10 כמה השאלון הזה עצבן אתכם?2 הקטע של השאלות על החיות מחמד (שאין לי) היה מעניין מצפה לעוד כאלה

למעלה