שאלון כזה..D:

גיל3333

New member
שאלון כזה..D:

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? מי הפייב שלך? האם לפני זה היה לך פייב אחר? איך הכרת אותם? יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? דאגי/דני? דאגי/טום? דאגי/הארי? טום/הארי? טום/דני? דני/הארי? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה דיסק את הכי אוהבת? איזה קליפ את הכי אוהבת? איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? ונראה לי שזהוP:

DannyMcFly

New member
עונה:)

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? חוץ מהפראמור. כן מי הפייב שלך? דני והארי אבל דני יותר
האם לפני זה היה לך פייב אחר? דאגי
וגם זה היה ל5 דקות DONT DOGE NE
איך הכרת אותם? אני והמזל שלי ואז שמעתי אותם בערך שבועיים [בכיתה ד'!] ועבר לי מהם ואז חזרתי לשמוע אותם בזכות ג'יימס בורן הסקס
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? ג'סט מיי לאק האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? גאדד דני הוא כזה חפרןןןןןןןןןןן טומי היה עדיין חמוד אבל ממש מכוער
דאגי עדיין מטומטם. כרגיל לא משהו מפתיע והארי גם, פשוט בנאדם סקסי שבמקרה הוא גם בריטי ומתופף מדהים
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? משלמת?
אני לא מאלה שיתחילו לצרוח ולהישתתף בתחרויות מפגרת סטייל האנה מונטנה כדי ללכת להופעה של מישהו שאני אוהבת. האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? בטח(:) כל עוד הם מאושרים
דאגי/דני? דני ! דאגי/טום? טום ! דאגי/הארי? הארי
טום/הארי? גאד קשה ! אני לא יכולה להחליט
טום/דני? כנ"ל
דני/הארי? דיייייי מזה השאלות האלה איזה שיר את הכי אוהבת? DGAO דה האט נוור לייז POV פליז פליז
אזמה עם זה שיר סקס?! הוא תמיד מצחיק אותי ומעודד אותי כשאין לי מצב רוח
איזה דיסק את הכי אוהבת? וונדרלנד ורדיו אקטיב [כמו כולן
] איזה קליפ את הכי אוהבת? פליז פליז - כי כבר אמרתי, הוא מצחיק אותי ומעודד אותי תמיד
איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? POV כי זה שיר שמדבר על דבר אמיתי ולא סתם כמו אוביאסלי, הוא מתאר באמת איך מי שזה קרה לו מהחבורה הרגיש ומה קרה וזה ממש מעמיק את השיר וגורם לו להיות יותר אמיתי ומרגש , לפחות בעיני

Serena16

New member
למה?../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אני לא רוצה שישנאו את דאגלס

DannyMcFly

New member
זה לא הוא... זה אני../images/Emo4.gif

אני פשוט שונאת אותו א ני לא יכולה לראות תמונות לא כלום, הוא ממש חמוד וחתיך לדעתי אבל אני לא סובלת אותו וכן אני יודעת שזה נשמע מוזר וניגודי אבל ככה זה

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifOMG

איך את מעזה ?!?!? זה..זה...זה הרי דאגלסוש !! ;-; 3>

DannyMcFly

New member
חחחח../images/Emo6.gif זה לא משהו אישי, אני סתם לא אוהבת אות

ו מאודדד!

DannyMcFly

New member
חחחח../images/Emo6.gif אני פשוט לא מבינה מה כולן מתלהבות ממנ

ו?! הוא ממש חתיך כן אבל חוץ מזה אני לא מוצאת בו משהו מיוחד והוא ממש מעצבן אותי רק מלראות אותו או משו...P:

../images/Emo73.gif חחחחח הוא טיפש כזה ! זה מה שחמוד בו כל

כך !! וגם העובדה שהוא פשוט מהמםםםםםםםםםםם
%$@&^@^Y@$%^ אבל אין על המוזרות שלו

MadBerry

New member
D:

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? לא מי הפייב שלך? הארי
האם לפני זה היה לך פייב אחר?|סדש| לא *גאה* איך הכרת אותם? דרך חברות יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? לא
האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? כן, ואני חושבת שהם ממש חמודים שם
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? לא הרבה *מסמיק* האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? דאגי/דני? דאגי דאגי/טום? במראה דאגי, אבל באישיות טום
דאגי/הארי? הארי טום/הארי? הארי טום/דני? טום דני/הארי? הארי איזה שיר את הכי אוהבת? וואי כמה זמן לא שמעתי אותם! אממ Lies, The Last Song, Star Girl, Transylvania. דאמ, אין לי את טרנסילבניה במחשב .__. איזה דיסק את הכי אוהבת? R:A איזה קליפ את הכי אוהבת? Lies איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? Walk in the Sun, כי זה השיר שהכי דומה לסגנון כתיבה שלי
תודה על השאלון ^^

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifעונה!

אוח,נמאס לי מתנ"כ,בחיי
מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך?לא.רד הוט לעד
מי הפייב שלך?אין לי פייב,כל אחד הוא מיוחד בדרכו שלו.כל אחד הוא פלא! האם לפני זה היה לך פייב אחר?הנ"ל. איך הכרת אותם?ראיתי MTV היטס בכיתה ח' ואז הקליפ של פייב קולורס היה והתאהבתי!
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם?יש לי את Room On The 3rd Floor,Wonderland,Motion In The Ocean&RADIO:Active האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם?כן,ראיתי אותו כמה יפים לפני שטסתי ללונדון!זה צ'יקפליק אחלה,לא סרט מדהים או משהו.בכ"ז,לינדזי לוהאן
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי?טסה ללונדון ולוקחת מלא רכבות לרוצ'סטר ששם הם מופיעים ומחכה בגשם
האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? דאגי/דני?דאנגי~ דאגי/טום?- דאגי/הארי?- טום/הארי?- טום/דני?- דני/הארי?- איזה שיר את הכי אוהבת?לאיודעת איזה דיסק את הכי אוהבת?רדיו אקטיב!~ איזה קליפ את הכי אוהבת?פייב קולורס,לייב,כי הוא מושקע ומדהים!~
איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה?הממפף,Corrupted כי הוא פשוט שיר מעולה!

למעלה