שאלון כזה..D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifזה פשוט הורג אותי שהיית בהופעה

שלהם . והם אפילו לא הלהקה האהובה עליייך OOO: יאווווווווווו234@#$^@#$^@#$ - פרקתי . סליחה על הגסות רוח . ><

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהם מספר 2!!#@$%!#%~

ואני חלמתי על ההופעה הזו שנים,וקירצצתי להורים,והייתי אופטימית,אז הגיע לי ללכת! תקשיבי,מקפליי מדהימים,מוכשרים,חתיכים ומהממים,אבל רד הוט מושלמים.חוץ מזה שאין מה להשוות ביניהם.לא אותו ז'אנר לא אותם שנים לא אותם פלח מעריצים,מדינות שונות... חחח זה בגלל שאת גם רוצה להיות בהופעה שלהם,ובאמת שאם תרצי את גם תהיהי,הכל עניין של רצון!D:

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאת .. אתת ... רומזת שאני לא רוצה?!

אני רוצה
חחחחחחחח . זה רק עניין של זמן D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאת רצינית?

רשמתי שאמרת מה שאמרת בטח בגלל שאת ממש רוצה XDDD קריאה סלקטיבית יש לך את

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifרותם נו באמת.איך רואים שאת עוד לא

הספקת להכיר אותיD: אני צוחקת XD אל תקחי הכל ברצינות .XD והכוונה הייתה לזה שבסוף כתבת : " צריך כוח רצון "או משו כזה. ועקב זה כתבתי

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifשני,אנחנו לא משדרות על אותם תדרים ../images/Emo6.gif

אני הייתי סקרסטית! ואת כן מסוקסת

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifתפוזבל ../images/Emo46.gif@#%@#$^#$

בכל מק' . אנחנו לדעתי דווקא כן משדרות עם אותם תדרים . רק בשעת כתיבת ההודעת הללו הייתי בהשפעת .... דברים . והאמ . סליחה על המבוכה שנגרמה XD כן תודה על המסוקסת
לאביוווווו3> האמ

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifאוה, מאגניב. עונה ^-^

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? יאפ. טוב אחת מהן ^-^ אבל בתקופה הזאת הכי הרבה
מי הפייב שלך? דאגי
אבל אני אוהבת את כולם עכשיו אז זה קשה.XD האם לפני זה היה לך פייב אחר? נופ. דאגי היה איתי מההתחלה, פשוט את השאר התחלתי לאהוב בשנה האחרונה
איך הכרת אותם? דרך אורטל D: ~מהפורום, שהיא גם שכנה שלי.XD~ יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? האמ ישלי את הדיסקים של - ROTTF, MITO, R:A, JML. ואת הדיוידי של MITO, וונדרלנד, וישלי גם את הדבר הזה שהיה בדלוקס של רדיואקטיב, אה וגם GH
האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? קודם כל אני חושבת שזה סרט אדיר.XD כי אני חולה על סרטים כאלה.XD ואני חושבת שהם היו כאלה חמודים שם. והם שרו ממש סקסי
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? המון! :) האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? לא לא ממש.XD לא סבלתי אותה גם לפני. (פראנקי) ואני הכרתי את הסאטרדייז לפני שהיא יצאה עם דאגי... אז >.< אבל אני אוהבת את ג'יו ואייזי (ככה קוראים לה?) ויחסית לזה שלאחרונה אני אוהבת המון את טום והארי אז זה נחשב.XD ואת החברה של דני אני לא סובלת, סתם פוסטמה.XD דאגי/דני? דאנגי
דאגי/טום? טאגי D: דאגי/הארי? האגי XD טום/הארי? הארטום
טום/דני? טני XD דני/הארי? דארי ^-^ כןכן, אני פה ממציאה שילובים לא מהעולם הזה.XD אבל מה לעשות, זה חוסך מלבחור פייב
איזה שיר את הכי אוהבת? טרנסילבניה ( הראשון ששמעתי
ודבקתי. ) וFALLING IN LOVE איזה דיסק את הכי אוהבת? רדיו אקטיב
איזה קליפ את הכי אוהבת? טרניסלבנייייה אופקורס.XD איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? the heart never lies. כי אני פשוט מאוהבת בו.

sweet shir

New member
עונההD:

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? יאפ. פחות או יותר.:) מי הפייב שלך? טומוש. האם לפני זה היה לך פייב אחר? אהא, דאגי. ואז הארי. ואז דאגי שוב. ואז אהבתי את כולם באופן שווה חוץ מדני חחחחח איך הכרת אותם? בלוג כפתורים. יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? אהא האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? חחח ראיתי מליוני פעמים. הם הכי חמודים בארץ שם:) רק בשבילהם אני רואה את הסרט המפגר הזה שוב ושוב חחחחח מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? משלמת על כרטיס טיסה לאנגליה? חחח האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? אהא. כפרעל ג'יאו <: דאגי/דני? דאגי דאגי/טום? אעאע טום? שאלה אכזרית. חח דאגי/הארי? דאגי/הארי <: טום/הארי? טוב סתמו, אז אני חוזרת בי. אין לי פייבוריט אני אוהבת את כולם בצורה שווה XD (חוץ מדני כאילו) טום/דני? טום דני/הארי? הארי איזה שיר את הכי אוהבת? באבל ווראפ, שי פולז אסליפ, קורפטד, ד'ה אנד, וכווווווווו' זה לא יגמר. איזה דיסק את הכי אוהבת? ר:א או וונדי, כי ר:א נמאס מהר אבל בוונדי יש שירים פחות יפיםXD הרבה הגיון. איזה קליפ את הכי אוהבת? טרנסי, אולטרהויולט, וכו'. . . איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? לא הייתי רוצה לכתוב חח זה כאב ראש.

למעלה