שאלון כזה..D:

Ruth Fletcher

New member
רק בשבילם אני רואה את הסרט המפגר הזה שוב ושוב

לגמרי

../images/Emo73.gif עונה D:

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? : אממ יאפ ^ ^ מי הפייב שלך? דאגלסס
האם לפני זה היה לך פייב אחר? נופ אני נאמנה לטימטום
איך הכרת אותם? דרך השיר שלהם דונט סטופ מי נאוו, ואז התחלתי לשמוע מלא שירים שלהם
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? יאפ, 2 דיסקים .. האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? ברור %$$^@ , אויי ה' איזה סקסיייםםם
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? ואיי מלא %^$%@#$ האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? לא סובלת אותה
, כאילו היא יפה וזה אבל לא יודעת למה.. אני פשוט שונאת אותה XDD דאגי/דני? ואיי זה פשוט כל כך קשה לבחור למרות שדאגי הוא הפייב שלי > < דאנגי
דאגי/טום? דאגי :] דאגי/הארי? דאגי :] טום/הארי? אוחח שונאת את הבחירות האלה.. אי אפשר לבחור.. הארטום?
טום/דני? דני
דני\הארי? דני
איזה שיר את הכי אוהבת? נוו ורייז
%&@$& איזה דיסק את הכי אוהבת? ואיי קשה..ונדרנלד ואממ רדיו אקטיב..
איזה קליפ את הכי אוהבת?פייב קולורז
, יואו הם כאלה חמודים וקטנים שם %$&@ איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? POV -המילים פשוט מדהימות !

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif עונה ../images/Emo3.gif

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? אכן
מי הפייב שלך? טומקע
האם לפני זה היה לך פייב אחר? נופ איך הכרת אותם? צור
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? יאפ האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? יש לי, אפילו קניתי את הדיוידי של הסרט. מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? וואו לא יודעתת אבל הרבה D: האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? נראלי XD דאגי/דני? דאגלס דאגי/טום? טומי דאגי/הארי? דאג טום/הארי? טום טום/דני? טום דני/הארי? דאן איזה שיר את הכי אוהבת? וואו קשהההה. איזה דיסק את הכי אוהבת? רדיו:אקטיב איזה קליפ את הכי אוהבת? THNL
איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? Not Alone

Serena16

New member
עונה (((:)

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך?ככככן #$%^&*% מי הפייב שלך?דאגי
האם לפני זה היה לך פייב אחר?יאפ, דני'לה איך הכרת אותם?ראיתי את falling in love באמ טי וי והתאהבתי
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם?לא
האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם?לא היה להם כ"כ תפקיד וגם זה שהיה ....... לא משו ........
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי?קעקוע של טום על התחת
האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך?ממש לא , פראנקי
את אוליביה דווקא חיבבתי :) דאגי/דני?אני רציני צריכה לבחור ? דאגי/טום?דאגי דאגי/הארי?דאגי טום/הארי?הארי טום/דני?דני דני/הארי?לא רוצה
איזה שיר את הכי אוהבת?הכיהכיהכיהכי? יייאו one for the radio אחד האהובים עליי
transylvania כזה חמוד FIL וPOV כאלה יפיייים
וnot alone , the heart never lies, walk in the sun כמעט גורמים לי לבכות
אז באמת שאני לא יכולה לבחור (:) איזה דיסק את הכי אוהבת?דפנטלי radio:activ איזה קליפ את הכי אוהבת?טרנסי , פליז פליז ופריידיי נייט
איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה?מזתומרת ? כאילו איזה שיר מהשירים שלהם הייתי רוצה לכתוב ? אממממ all about you לחבר שלי
ו ive goy you כי זה נראה לי אחד החמודים לכתוב את זה למישו
ושיהיה ברור שאני מתה על טום !!
שבוע טוב ^_^

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifגמאניייייייי רוצה <:

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? יאפ
מי הפייב שלך? אני כרגע מתלבטת קשות בין דאגי ודני . אז דאנגי . האם לפני זה היה לך פייב אחר? נופ. איך הכרת אותם? ראיתי ג'סט מיי לאק ובהתחלה חשבתי שהם שחקנים שמשחקים להקה. ואח"כ שמעתי את אחי שומע איזשהו שיר .... והתאהבתי. ~ סיפור סינדרלה ~ יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? כולם חוץ ממושן הDVD האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? מדהייייייימים . סקסים עם פוטנציאל אדיר D: מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? כמעט הכל . האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? של דני לא ושל דאגי אין לי בעיה איתה . דאגי/דני?אין תגובה. דאגי/טום?דאגי דאגי/הארי?דאגי טום/הארי?טום טום/דני?דני דני/הארי?דני איזה שיר את הכי אוהבת? לאחרונה ממורי ליין ,נוט אלון , נו ווריז , ואיזי ווי אאוט .
איזה דיסק את הכי אוהבת? וונדרלננננננד ור:א . אולי גם קצת את רום השטודניקי. איזה קליפ את הכי אוהבת? ואו O: יש מלא . אבל בעיקרון את פליזפליז ואת SNGI ואייביאוקיי ואוואואי אני אוהבת מלא :'( איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? כמו רות . נוט אלון

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עונהD:

~אני עונה על כל השאלות כמה שנכון לעכשיו, זאת אומרת יכול להיות שמחר אני אשנה את דעתי~ מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? לא
מי הפייב שלך? דאגי:) האם לפני זה היה לך פייב אחר? לא, אבל התווסף דני לפני כמה זמן ויצא
איך הכרת אותם? ראש1 יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? יאפ, הכל חוץ מהדיוידי הסגול האחרון. האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? ראיתי ואהבתי מאודמאוד:) מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? ה-כ-ל
האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? יאפ:) דאגי/דני? דאגי דאגי/טום? דאגי דאגי/הארי? דאגי טום/הארי? הארי טום/דני? דני דני/הארי? הארי איזה שיר את הכי אוהבת? O_Oאמ, נכון לעכשיו, TCFC איזה דיסק את הכי אוהבת? MITO איזה קליפ את הכי אוהבת? Please Please איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? The Heart Never Lies אני מאוד מתחברת למילים:)

LovE BuSTeD

New member
עונה..

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך?אופקורס.. מי הפייב שלך?דני האם לפני זה היה לך פייב אחר?טום..אני אוהבת את שניהם=]] איך הכרת אותם?דרך באסטד יש לך אלבומים/דיוידי שלהם?radio active בקרוב יהיו עוד=] האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם?חחO_O אמרתי פאק איזה מפתההההה...!!ואיזה שחקנים גרועים..חח מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי?פשוט מבזבזת הרבה כסף=/ האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך?לא מכירה אותה ממש.....את גואנה אני מכירה נראה לי היא חמודה.. דאגי/דני?דני דאגי/טום?טום דאגי/הארי?דאגי טום/הארי?טום טום/דני?דאמטטט..את שניהם! דני/הארי?דני איזה שיר את הכי אוהבת?lies all about u וואי יש מלאאא... איזה דיסק את הכי אוהבת?את כולם איזה קליפ את הכי אוהבת?אמ.....transivalnia איך שרושמים איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה?buble warp כי הוא מרגש אותי כזה ואני מתחברת אליו

LovE BuSTeD

New member
חחחחחחחחחחחחחח נכון!!!!כיייי...

זה מגיל 17 בערך!!שאומר שעבר כבר 5 שנים מאז=] בהתחלה דאגי היה הפייבוריט שלי וזהו אין לי כוח לשנות את זה חח

Ms Brightside D

New member
עונה ../images/Emo238.gif

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? אני חושבת ש....כן, אולי בערך כמו שאני אוהבת את Bullet ואת Queen מי הפייב שלך? אינלי פייב
האם לפני זה היה לך פייב אחר? (כנ"ל) איך הכרת אותם? חיפשתי שיר של הביטלס (סתםסתם הביטלס) ופתאום אני נכנסת ורואה שזה השיר אבל לא הביטלס, כי זה היה הקאבר של מקפליי,, ואז שמעתי עוד שירים שלהם והתאהבתי
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? כן, אין לי כוח לפרט,
האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? הוהו, כן ראיתי והם כאלה חמודים שם כשדני אומר לדאגלס "אמא תצטרך לחכות עוד שבוע דאגלס" ואז הוא מרביץ לו, הוו
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? נמ.. כל דבר שפוי? האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? אין לי פייב
דאגי/דני? שניהם ביחד
דאגי/טום? כנ"ל דאגי/הארי? כנ"ל טום/הארי? כנ"ל טום/דני?כנ"ל דני/הארי? (אויש כוסעמק אני משעממת) כנ"ל ^^ איזה שיר את הכי אוהבת? נאמ.. זה כל פעם משתנה, אבל כרגע אני חשובת שזה Hypnotized ו silence is a scary sound ן... Room on the 3 floor? איזה דיסק את הכי אוהבת?הוו , זה קשה כי אני אוהבת שיר מסויים מכל אחד מהם
איזה קליפ את הכי אוהבת? הוו טרנסי! איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? Hypnotized! הוא פשוט גאוני!.. המילים והמנגינה, והחיבור של הסולמות זה כזה הוו
ולסיכום: אני ממש עמממה.

../images/Emo146.gifעונה .. :)

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך?ממ אין לי להקה להקה אהובה מי הפייב שלך?דאנגי האם לפני זה היה לך פייב אחר?לא איך הכרת אותם?ממ דרך סתיו :) יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? צרובים
ואחד אמיתי - גרייטס היטס האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? תקופה בין היפות שלהם מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? תגדירו הכל חחחחח .. סתם ברור שכן האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? את חברה של דני לא היא נראית סתומה לגמרי.. את פראנקי כן כפרות עליה דאגי/דני? דאנגיי דאגי/טום? דאגי :| דאגי/הארי? דאגי טום/הארי? אפחד טום/דני? דני דני/הארי? דני איזה שיר את הכי אוהבת? חח קשה .. אני אוהבת המון איזה דיסק את הכי אוהבת? ממ לא יודעת מכל אלבום יש תשירים האהובים עלי.. אז נגיד שכולם איזה קליפ את הכי אוהבת? אין לי שמץ איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? כל השירים היפים שלהם שיש להם משמעות :)

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifלהלהלהלה

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? יאפוש מי הפייב שלך? דאגי מיי לאב האם לפני זה היה לך פייב אחר? כולם היו הפייבים שלי מתישהו בשנתיים האלה XD תקופה ארוכה זה היה דאגי והארי אבל עכשיו זה רק דאגוש איך הכרת אותם? כשמור פתחה עליהם קומונה לפני שנתיים והכריחה אותי להצטרף יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? רדיו אקטיב, ג'אסט מיי לייק והדיוידי של GH האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? אממ שהם היו חמודים להפליא מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? הכל האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? פראנקי
הייתי שוטפת אותה באסלה עם פומפה דאגי/דני? דאגי דאגי/טום? דאגי דאגי/הארי? דאגי טום/הארי? טום ניראלי S: טום/דני? טום. אבל זה כל פעם משתנה דני/הארי? אממ הארי איזה שיר את הכי אוהבת? הרבה. אבל כל תקופה זה משתנה איזה דיסק את הכי אוהבת? רדיו אקטיב וונדרלנד איזה קליפ את הכי אוהבת? לייז D: כי הוא מגניבוש איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? נוט אלון (L) -כן שמתי לב שזה סמיילי של מסן. אינלי כח לשנות-

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? אחת מהן כן :)) מי הפייב שלך? דני ודאגי
האם לפני זה היה לך פייב אחר? חחח היה רק דני ואז הצטרף ברוב טובו דאגלס D: איך הכרת אותם? מור הכירה לי אותם יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? דיוידי אחד האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם?חח שהם חמודים רצח D: מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי?מה לא?:) האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? לא אכפת לי כ"כ שיהיה מאוש איתה וזהו D: דאגי/דני? O_O קשה.. דאגי/טום? דאגי דאגי/הארי? דאגי טום/הארי? קשה..... טום/דני?דני דני/הארי?דני איזה שיר את הכי אוהבת? אי אפשרל החליט [: איזה דיסק את הכי אוהבת? וונדרלנדדדדדדדדדדדדד איזה קליפ את הכי אוהבת? חחח אי אפשר להחליט איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? דונט נאו וואי שי פאלס אסליפ ונוט אלון כי הם שירים מדהימים

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifעונה =]

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? ברורר =] מי הפייב שלך? דני האם לפני זה היה לך פייב אחר? כן , דאגי ^^ איך הכרת אותם? דרך קרן =] , וגם דרך MTV יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? כככן כולם חוץ מוונדרלנד , והDVD של רדיו אקטיב.. האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? שטום נראה ממש גיי שם =] דאגי לוווש , והאריי ודני
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? ההההכל ! האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? יש לו חברה ? ועם היה לו , רוב הסיכויים שלא XD דאגי/דני? - דאגי/טום? דאגי דאגי/הארי? דאגי טום/הארי? הארי טום/דני? דדדני 3> דני/הארי? דני איזה שיר את הכי אוהבת? פריידי נייט :) גם השיר הראשון ששמעתי שלהם.. איזה דיסק את הכי אוהבת? מושן :) איזה קליפ את הכי אוהבת? טרנסילבניה איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? לאדעת חחח =]

rotem 177

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifעונה..=)

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? ברור!!!!
מי הפייב שלך? טומי!!!
האם לפני זה היה לך פייב אחר? אממ..לא..
איך הכרת אותם? דרך הסרט אני והמזל שלי..
יש לך אלבומים/דיוידי שלהם? אממ..יש לי את הדיסק just my luck נחשב??
האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם? ברור!!!ואממ..הם היו שם כמו שהם היום..סתומים וחמודים..
מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? הכול!!!!ובשביל לפגוש אותם עוד יותר!!!
האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? לא...אין פשוט מה לשנוא בה..אבל אני שונאת אותה כי היא איתו..XD
דאגי/דני? דאגי..*שיעול*הסקסי*שיעול*
דאגי/טום? שאלה קשה!!!אבל אני נשארת עם הפייב שלי..טום..
דאגי/הארי? אין שאלה בכלל דאגי..
טום/הארי? טומי!!
טום/דני? ושוב טום!!!
דני/הארי? דני..אבל הדני של פעם..עכשיו הוא סתם איכסי!!!
איזה שיר את הכי אוהבת? אממ..too close for comfort...
איזה דיסק את הכי אוהבת? R:A
איזה קליפ את הכי אוהבת? one for the redio
איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה? too close for comfort..שיר פשוט מושלם!!!!אני ממש בכיתי כאשר שמעתי אותו בפעם הראשונה..!!

yael0000

New member
עונה../images/Emo211.gif

מקפליי היא הלהקה האהובה עלייך? היא בן הלהקות האהובות, כן מי הפייב שלך?דאגי האם לפני זה היה לך פייב אחר? לא אולי הייתה תקופה שגם אהבתי את דני, אבל דאגי תמיד היה הפייב איך הכרת אותם?ראש 1 יש לך אלבומים/דיוידי שלהם?יאפ. האלבום האחרון. והדיוידים של הגרייט היטב, וונדרלנד והאחרון האם ראית "אני והמזל שלי" מה את חושבת עליהם שם?כן, חמודים מה היית עושה בשביל להיות בהופעה של מקפליי? טסה ללונדון וגוררת את אמא שלי להופעה. או רגע, זה כבר קרה
האם את אוהבת את החברה של הפייב שלך? לא, אבל למי אכפת? דאגי/דני?דאגי דאגי/טום?דאג דאגי/הארי?דאגי טום/הארי?טום טום/דני?אמממממממ אני מניחה שטום דני/הארי?דני איזה שיר את הכי אוהבת?SIASS וTCFC איזה דיסק את הכי אוהבת?וונדרלנד איזה קליפ את הכי אוהבת?סטאר גירל? איזה שיר היית רוצה לכתוב ולמה?אני אתן להם לרשום שירים ונראה לי שזהו

למעלה