שאלון כימיה

שאלון כימיה ../images/Emo115.gif

לא מיועד רק לגיקים של כימיה אלא כל מי שרוצה
לאחרים השאלות עלולות להשמע מטופשות או מעט יותר מדי חנוניות. אותם אחרים מתבקשים לנצור את דעותיהם לעצמם^^. מי שעונה מוזמן לצרף לינקים, תמונות, להרחיב ולפרט על הדברים שהוא כתב עליהם כדי שכולנו נשכיל
יאללה
יסוד אהוב?
מולקולה אהובה?
משפחה כימית אהובה?
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת?
נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון?
כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך?
עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :)
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת?
ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: תשע שאלות, נראה לי שזה מספיק

Julia23

New member
חחח בעע

חצי ממה שרשמת נשמע לי כמו סינית.. בעצם לא חצי.. הכל

Julia23

New member
חח אמ כן

יש לי קצת בעיה עם כימיה, גם כי.. עוד לא למדתי את המקצוע הזה, וגם כי הוא משתלב עם ביולוגיה ופיזיקה [נראה לי?] שביולוגיה אגב זה אחלה מקצוע, פיזיקה חרא של מקצוע [כמובן שהכל תלוי במורה]

מסכימה חלקית לגבי המורה

היחס למקצוע אולי מושפע מהיחס למורה כשזו החשיפה הראשונה לתחום אבל אפשר להרגיש חיבור למקצוע למרות זאת, ואם המורה גרוע תמיד יש ספרים ^^. בכל אופן, נראה לי שאת סתם נרתעת מהשאלון כי הוא תחת הכותרת של כימיה
חוץ מהשלוש שאלות הראשונות ואולי האחרונה, הוא לא מצריך שום הבנה מוקדמת בכימיה.

Julia23

New member
חח יכול להיות

אם זה לא היה פתוח, כלומר, היו אפשרויות בחירה אולי הייתי מבינה חלקית מה הכוונה.. אבל זה רק כי לא למדתי כימיה :)

noname202

New member
ממממ

יסוד אהוב?מימן. מגניב כזה
מולקולה אהובה?מים. נחוץ כזה. משפחה כימית אהובה?אין לי מושג-לא למדנו
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת?מדי פעם כן... נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? עד כאן
כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך?אממ...לא יודעת יש כמה
לפחות 5... עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :)מה זה אנלוגיות?
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת?לא עובדת במטבח. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D:גרפיט.

אנלוגיה=השוואה

אבל התכוונתי להשוואה במובן שכשאת מתארת או חושבת על עניין סבוך כלשהו את מדמה, לדוגמה, תהליכים שקשורים אליו לתהליכים כימיים, ודברים בסגנון הזה.

Theherod

New member
תאור של x על ידי תכונותיו של y

עד כמה שאני זוכר את ההגדרה. לדוגמה: דני הוא שועל. מתארים את דני, על ידי כך שמשייכים לו את תכונותיו של השועל (על פי המיתוס, ערמומי חכם וכו'). אם אני זוכר נכון, על פי הגדרה מילונית שקראתי היכן שהוא, זה בעל משמעות דומה גם בכימיה. נדמה לי שזה משמש להגדרה של: אם לוקחים את חומר a וחומר b ושמים אותם בחומר c, והם יוצרים את אותו הצבע, ולאחר מכן לוקחים את חומר a וחומר b ושמים אותם בחומר d והם שוב נותנים את אותו הצבע, קרוב לוודאי שהעקרון ישאר תקף גם לגבי חומר e וכן הלאה.

aviya 676

New member
אוך...

למה סתם להרוג אנשים אם מדע??? גם כן המורה הזאת הרג אותנו היום .. חוזרת גם תוכי על מה שקלטנו כבר ומה עכשיו שאלות במדע!!!!! מי שורצה ללמוד עכשיו??!!!

bernie92

New member
עונה ../images/Emo9.gif

יסוד אהוב? חמצן, כי הוא הורג אותנו בופו של דבר (דאמן פרי רדיקלס.) מולקולה אהובה? C6H12O6 - כי אנחנו בנויים מהרבה כאלה
משפחה כימית אהובה? יסודות אל מתכתיים
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? מחפף נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? לא ממש
כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? 6 בערך.. עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) לא.. :-| עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? לא עובד במטבח ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: גרפיט, כאילו דה.

אני לא למדתי כימיה,

אבל אני רוצה לחלוק את זה שהיסוד האהוב עלי הוא חנקן, בגלל שאפשר להמחיש עם זה לבנות מה הכוונה שבר כלי

!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo60.gif

יסוד אהוב? אני אוהבת את כולם במידה שווה! אבל אני רוחשת אהבה יתרה לBr2 ולI2 ויש עוד! נו זה לא יפה ככה. מולקולה אהובה? CH4
וגם C6H12O6 כי זה גם גלוקוז וגם פרוקטוז
וכמובן C12H22O11 נדמה לי:-X וגם זו של ניטרוגליצרין אבל שכחתי אותה:X משפחה כימית אהובה? הלוגנים
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? כן! וגם את כמות החומר במים מינרלים ולחשב ריכוז. נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? לא! כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? הומ לא יודעת! עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) דההההה! משהו לאחרונה.. הא! לפני כמה ימים דיברתי עם מישהו והוא סתם סיבך את עצמו אז אמרתי לו שהוא עושה ממבנה זוויתי טטראדר
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? מאלתרת! ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: גרפיט

למעלה