שאלון כימיה

אוי ואבוי, אני אשכרה עונה על זה.

זוועות עולם. יסוד אהוב? Li, כי הוא מופרע בשכל וזה גם שיר יפה יפה של קורט המלך המדהים והמושלם...
מולקולה אהובה? נו אייץ' שתיים אוו כאילו דהה, אני מהצמאים. משפחה כימית אהובה? הלוגנים, אבל רק כי עשיתי עליהם עבודה בתיכון. טוב, גם כי הם חמודים.
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? חחח לרמה כזו עוד לא הגעתי. נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? חח טוב..... כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? טוב, זה כבר סיפור לגמרי אחר. אבל לגמרי. עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) חח האמת שהיום מצאתי את עצמי עושה את זה. אבל זה לא לפרסום, בושות
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? לא עובדת, בטח שלא במטבח, יש לי קוקינג פוביה נראה לי. שניצל תירס במיקרו, תודה שאלום וביי. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: חח גופרית. אני פשוט

lol lypop

New member
chem<in love>

יסוד אהוב? iron מולקולה אהובה? uh, lots of gold atoms
משפחה כימית אהובה?noble gases אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? i don't buy medicines except for b-12 and folic acid נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? i don't buy medicines! כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? all 2- h2o עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) well i like single replacements- it's like a dance where this girl stole her best friend's bf
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? i can't cook
but when i do i follow directions ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: lead

תשובות

יסוד אהוב? אלומיניום! ללא ספק אלומיניום! מולקולה אהובה? המממ... אני מניח שפלדה לא נחשבת מולקולה... אז אני מניח ששוקולד למרות שהוא מכיל בעצם כמה מולקולות, אז ביתק דיוק אני יותר אוהב את מולקולת הסוכר בשוקולד. משפחה כימית אהובה? אין ממש ספציפית, אבל אני אוהב את המתכות הכי כבדות דווקא אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? מחפף, בשביל זה יש לי אמא רוקחת ואבא רופא נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? תלוי אם יש עליו דוגמנית... כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? אני מניח ש-5 פחות או יותר, הכי בסיסים זה מים וסוכר ולפעמים גם פחמן דו חמצני בשביל הגזים, הרבה פעמים יש צבעי מאכל שונים, חומצות אמיניות או מייצבים... עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) אני לא משועמם עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? לא עובד במטבח, בשביל זה יש לי חברים ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: עופרת, נראה לי שגרפיט זה גם עופרת, אבל אני מקווה שאין שם גופרית...

D:

דוגמנית יש רק על העלון של הטמפונים, ואם האיורים של איברים פנימיים שם זה מה שעושה לך את זה, וול..

יש לי סלידה מכימיה

אבל אני אענה למרות זאת יסוד אהוב: ברזל (היסוד האחרון בסוף חיי שמש) מולקולה אהובה: המולקולה שמרכיבה את התרכובת שממנה מכינים קקאו משפחה כימית אהובה: המלאכותיים. (עם חיבה בלתי מוסברת לסמריום רק בגלל השם) אוהב לקרוא עלוני תרופות או מחפף: מחוייב לקרוא עלוני תרופות בשביל למנוע נזקים עתידיים לא נרגש לקראת תרופה חדשה מעולם את כל הרכיבים כולם: מיץ תפוזים סחוט עשיתי בעבר אנלוגיות לעולם הכימיה אבל זה היה חד פעמי במטבח עובד בדיוק עם קורטוב אלתור בתוך העיפרון יש גרפיט עם קורטוב של סמריום

Saint Jane

New member
עונה:

יסוד אהוב? הממ... פחמן דו חמצני!! [קולה ;;;] מולקולה אהובה? שוקולד! משפחה כימית אהובה? הממ... המלכותיים האלו. נראה לי. אציליים, וואטאבר. אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? אני קוראת את עלון התרופות, רק כדי לרוץ לאמא שלי ולהגיד לה: "אבל אמא, אסור לקחת את הכדור הזה ככה וככה!" וכדי שהיא תאמר לי: "אם אני אומרת לך לקחת אותו, אז אני יודעת על מה אני מדברת, לא?!" ובדברים האלו היא צודקת. נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? לא. o_O כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? הרבה. עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) לא. עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? תלוי. אם אין לי בדיוק את החומרים אני מאלתרת. למשל לשים חלב סיה במקום חלב רגיל. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: סליחה, אני משתמשת בעט, אז דיו.

Vegetable Salad

New member
אגב כימיה ../images/Emo42.gif

מישהו יכול להמליץ לי על יסוד (לא רדיואקטיבי) ממש ממש שולט? אני צריכה להגיש עבודה בכימיה אחרי חנוכה.

ailag

New member
גליום ../images/Emo11.gif

חוץ מהשם המגניב (על שמי). הוא נהיה נוזל בטמפ' קרובה לטמפ' החדר, וכמו מים - הוא מתרחב כשהוא קופא.

Tollan

New member
טוב, אני אנסה...

למרות שהידע שלי בכימיה חלוד משהו... יסוד אהוב? קריפטון, כי הוא נשמע הכי מומצא. מולקולה אהובה? מים, כי בלי מים לא בחורות בבגדי ים. משפחה כימית אהובה? משפחת ברנשטיין שגרים ממול. אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? אני לוקח כמה שבא לי, מתי שבא לי. תמיד אפשר לשטוף את הקיבה. נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? בטח. כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? לא מספיק. עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת - נשים בשבילי הן כמו גז אציל. עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? אני לא לגמרי בטוח איפה המטבח נמצא. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? אה... גרפיט?

Tollan

New member
לינק כימי...

הסופר מייקל סוואנוויק כתב את ה'טבלה המחזורית של המדע הבדיוני'. הוא כתב שם קטע קצר עבור כל יסוד... אני ממליץ להתחיל מהסוף - נובליום.

למעלה