שאלון כימיה

Rockamora

New member
טוף

יסוד אהוב? פלטינה מולקולה אהובה? לא יודע משפחה כימית אהובה? משפחה כימית? אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? מחפף נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? לא כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? 1. 6 כפיות סוכר בכוס אחת של קולה! עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) לא עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? מאלתר. קצת קשה שלא כשיש לך אמא שפית. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: גרפיט

Rockamora

New member
טוב נו...

מולקולה אהובה: פאנטה. בעצם זה לא מולקולה, זה תערובת. הומממ מולקולה אהובה.. ממממממממממממממ... 03

.

יסוד אהוב? לא יודעת. מולקולה אהובה? אתם בטוחים שזה לא רק לחנוני כימיה?>_< משפחה כימית אהובה? -_-" אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? קוראת ביתר עיון. נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? לא. כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? 2. ברזל ומונסודים גלטומט. מונסודיום גלטומט!
עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) לא. עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? מאלתרת, כמובן ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: עופרת, לא?

thorondor

New member
טוב נו,

יסוד אהוב - קליפורניום. היסוד הכי יקר שקיים. מצוי בכמות מיקרוסקופית בכדור הארץ. מולקולה אהובה - H3O+ חומציות עושה לי את זה. משפחה כימית אהובה - כהלים. :p אוהב לקרוא עלוני תרופות - מדי פעם. נרגש לקראת קנית תרופה חדשה - לא בשביל העלון. בשביל התרופה. אני אוהב לנשום. כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? קודם אני אחליט מה המשקה האהוב עליי. עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? - האנטרופיה שולטת בחדר שלי. עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? - לא מומלץ שאני אתקרב למטבח. ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? - אני אישית מעדיף עטים. בהם יש דיו.

להה../images/Emo163.gif

יסוד אהוב? אראגורן מולקולה אהובה?אהמ
אני לא יודעת בע"פ. משפחה כימית אהובה?ג. אציליים
אוהב/ת לקרוא ביתר עיון את עלוני התרופות או מחפף/ת? רק של כדוריםP: נרגש/ת לקראת קניית תרופה חדשה רק בשביל העלון? XD לא ממש.. כמה רכיבים את/ה זוכר/ת מרשימת הרכיבים של המשקה/מזון האהוב עליך? אממ.. שניים-שלושה-ארבעה עושה אנלוגיות בתחומים שונים (לדוגמה יחסי אנוש) לעולם הכימיה? תן אנלוגיה משעשעת :) לא ממש
עובד/ת במטבח בדיוק לפי ההוראות שבספר הבישול או מאלתר/ת? ברור.. שלפי ההוראות. [לא משנה שהכל נשרף לי בסופו של דבר|: ] ושאלה לסיום: בתוך העיפרון יש עופרת, גרפיט או גפרית? D: גפרית שמתכננת להשתלט על העולם!

thorondor

New member
אראגורן?

הוא אולי אציל, אבל הוא בטח לא הגז האציל *ארגון*. מעניין מה טולקין היה חושב...

yuval k

New member
כימיה../images/Emo99.gif

בינתיים כל שאענה זו השאלה על המולקולה האהובה - ובכן, Xenon (IV) Flouride - XeF4

yuval k

New member
ועוד משהו, בעניין השאלה האחרונה

בשנה שעברה, מישהו אמר למורה שלי לכימיה כך:
Wait, so pencil lead is made of graphite?​

mr Zebra DS

New member
ooooooh