שאלון-כי עוד לא היה לנו אחד כזה

danduuu

New member
שאלון-כי עוד לא היה לנו אחד כזה../images/Emo12.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? ישנת מחוץ לבית? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? כרגע: מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה יש על הפד לעכבר שלך? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אם כן, לאיזה שיר?

danduuu

New member
טוב אני../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? אהא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? ממ לא נראה לי חח היה לך מקרה חירום רפואי? לא חושבת עברת ניתוח? יס ברחת מהבית? ממ לא ממש חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן
ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ממ לא קיים אצלי דבר כזה XD דיברת בטלפון כל הלילה? חח עדיין לא ישנת כל היום? כן בערך הרגת מישהו? חס וחלילה! חשבת שאתה משתגע? חחח כל הזמן פגשת מישהו מפורסם? ממ נראה לי שרק את ה"הופה היי" כשהייתי קטנה XDDDDD הרגת חיה בטעות? מה פתאום הרגת חיה בכוונה? לאא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? לא שזכור לי היית ברדיו/ טלוויזיה? אמ כן אני חושבת היתה לך התמוטטות עצבים? חחח תלוי איך מגדירים את זה
קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אני חושבת שכן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן
בקסם? כן באלוהים? אהא :) בשטן?ממ לא סגורה על עצמי חח בסנטה קלאוס? חח לא ברוחות? כן בפיות? אהא
במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? חח אממ לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? בטח איזה מורה או משהו כזה שצחקת עליו? אח שלי אני חושבת חחח שהלכת איתו לקניות? ממ בטח אמא ששבר את הלב שלך? אפחד שאיכזב אותך? אחת מהחברות שלי שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? החדשות, כי הם אמרו שיש שביתה
שראית איתו סרט? מור :) שדיברת איתו בטלפון? מור שראית? אבא ואח שלי כרגע: מה אתה לובש כרגע? פיג'מה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באצבעות מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד בכלל האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? ממ לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא אם כן, לאיזה שיר?--

Prophet Of God

New member
יאללה בכיף

האם אי פעם: פגעת בעצמך? הממ נראלי, לא משו רציני אבל יצאת מהמדינה?כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אין לי מושג היה לך מקרה חירום רפואי?לא כלכך עברת ניתוח?המממ לא חושב ברחת מהבית?לא חטפת מכות?ברור החטפת מכות למישהו?ברור ישנת מחוץ לבית?כה נשארת ער כל הלילה?כה לא אכלת יום שלם?כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת כל היום?כה הרגת מישהו?לא איזה חשבת שאתה משתגע?חחח כה פגשת מישהו מפורסם?האמת שכה, וגם ריאיינתי את דוידי, אם זה אומר משו למישו הרגת חיה בטעות?חס וחלילה הרגת חיה בכוונה?שמע ישראל חס וחלילה... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?מפתאום... גנבת משהו?כה כשהייתי קטן.. היית ברדיו/ טלוויזיה?אני עכשיו ברדיו.. היתה לך התמוטטות עצבים?לא חושב.. קפצת בנג'י?הלוואי היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כה.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא, בכלל לא. בקסם?לא בדיוק כקסם אבל יש משו באלוהים?מאוד. בשטן?לא כלכך בסנטה קלאוס?פחח ברוחות?כה בפיות?לא במזל?כה באהבה ממבט ראשון?לוידע במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?ברור באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?חחח איזה ילד אחד מיב' שאיים על חבר שלי, כמעט חיסלנו אותו :p שצחקת עליו?נראלי מישי מי' שהלכת איתו לקניות?אולי היום עם החברה :p ששבר את הלב שלך?אין כזה.. שאיכזב אותך?חבר[לא משו רציני] שגרם לך לבכות?המשו שנכנס לי לעין אתמול :< ששימח אותך?החברה שראית איתו סרט?^ שדיברת איתו בטלפון?^ שראית?אבאמא כרגע: מה אתה לובש כרגע?מכנס קצר, בוקסר שחור, וחולצה שחורה :p [מי דוד שמש מי] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בשום חלק? :p מה יש על הפד לעכבר שלך?האמת שכום, הוא חלק. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא...לעזאזל זה שביתה והשעה כמעט עשר למה שמישו יהיה מחובר? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?בדיוק סיימתי שיחה האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כה אם כן, לאיזה שיר?AC/DC - Let There Be Rock שהוא חזק לגמרי אני חייב לציין

Itay Simons

New member
נו טוב

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? בערך, מזמן
החטפת מכות למישהו? כנ"ל XD ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? זוחלים נחשב? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? קצת חח קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? בערך בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא בפיות?לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מממ לא זוכר חח שצחקת עליו? ידידה שלי שהלכת איתו לקניות? שאלה טובה ששבר את הלב שלך? לא זכור לי משהו כזה האמת.. שאיכזב אותך? לא משנה ששימח אותך? הבוחן בטסט? XD שראית איתו סרט? חברים שדיברת איתו בטלפון? דוד שלי שראית? אמא כרגע: מה אתה לובש כרגע? מה אכפת לכם
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? זה נהיה הזוי מרגע לרגע מה יש על הפד לעכבר שלך? "שקד מחשבים בע"מ" חח האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן, לאיזה שיר? Avantasia-Anywhere

BlackFader

New member
אני גם אענה

בגלל שאני ב"עבודה" ומאוד "מעניין" לי פה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה :p יצאת מהמדינה? כן, אפילו נולדתי בחו"ל אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שמעתי שהקיאו מזה, אבל זה די הגעיל אותם לשמוע על זה
היה לך מקרה חירום רפואי? לא, טפו טפו טפו עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? הספסל ליד הבית בגיל 9 ככה נחשב? P: חטפת מכות? הלכתי מכות
החטפת מכות למישהו? ^ ישנת מחוץ לבית? מלא פעמי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? ישמצב דיברת בטלפון כל הלילה? נרדמתי למישהי בטלפון
ישנת כל היום? פעם קמתי ב-5 בערב, זה היה מפחיד הרגת מישהו? עוד לא
חשבת שאתה משתגע? כן פגשת מישהו מפורסם? עודד מנשה
הרגת חיה בטעות? נמלה כנראה הרגת חיה בכוונה? אני צמחוני סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שזכור לי גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? בערוץ המקומי כנראה היתה לך התמוטטות עצבים? ישמצב קפצת בנג'י? לא
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? סיוט שרודף אותי כל החיים האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק קורא את זה לפעמים, זה מעניין בקסם? לא, וזה מציק שזה נהיה כזה להיט בטלויזיה
באלוהים? לא בשטן? לא, חוץ מאנשים מסויימים בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? יש לי מזל רע
באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? תמיד פספסתי את הכוכבים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סיפור ארוך
שצחקת עליו? חבר של ידידה, אבל בקטנה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אחת שאיכזב אותך? אותה אחת כנראה שגרם לך לבכות? לא זוכר ששימח אותך? כנ"ל שראית איתו סרט? חברים שלי שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? איזה אחד פה בעבודה כרגע: מה אתה לובש כרגע? בגדים
ג'ינס וחולצה קצרה למי שמתעניין באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברך מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פה פד
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא :( אם כן, לאיזה שיר?

עונה:)

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? לא>< אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא שזכור לי. היה לך מקרה חירום רפואי? לא,ואני מקווה שגם לא יהיה. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית?לא,אני ילדה טובה
חטפת מכות?מממ כן.אבל זה היה מזמן>< החטפת מכות למישהו?ברור!אבל זה היה מזמן. ישנת מחוץ לבית?כן. נשארת ער כל הלילה?כן.הכי כיף להישאר ערה כל הלילה. לא אכלת יום שלם?חחח נראה לכם שאני לא אוכל יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?לא ממש.אני שונאת לדבר בטלפון>< ישנת כל היום?לא.סתם ביזבוז זמן. הרגת מישהו? בע,לא. חשבת שאתה משתגע?לא. פגשת מישהו מפורסם?ממ כן. הרגת חיה בטעות?ממ כן אני מניחה שנמלים וכאלה... הרגת חיה בכוונה?לעולם לא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן,אבל זה היה מזמן כשהייתי קטנה. גנבת משהו?אפילו לא מסטיק. היית ברדיו/ טלוויזיה?לא,אבל הייתי בעיתון
היתה לך התמוטטות עצבים?כמעט. קפצת בנג'י?לעולם לא!>< היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?לא,אבל מתעניינת בזה. בקסם?לא. באלוהים?כן. בשטן?לא. בסנטה קלאוס? חח לא. ברוחות?לא. בפיות?לא. במזל?אממ בערך. באהבה ממבט ראשון? ממש לא. במכשפות?לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן,אבל מתוך הרגל,לא מתוך אמונה שהמשאלה באמת תתגשם
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן,הרי אנחנו חייבים להגיע לאנשהו כשאנחנו מתים. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?ילדה מהכיתה שלי שעיצבנה אותי.עוד קצת ובאמת הייתי הורגת אותה
שצחקת עליו?בת דודה שלי,המעפנה הזו כל היום חושבת על אוכל(מזלה שהיא רזה). שהלכת איתו לקניות?חברה שלי. ששבר את הלב שלך?אחמ..לא משנה. שאיכזב אותך?שתי חברות שלי
שגרם לך לבכות?כמה אנשים,לא אדם אחד. ששימח אותך?אחת החברות הכי טובות שלי. שראית איתו סרט?בע לא זוכרת. שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי. שראית?אמא שלי:) כרגע: מה אתה לובש כרגע?חולצה כחולה ומכנס לבן.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?באף חלק
מה יש על הפד לעכבר שלך?כלום.סתם כחול ומשעמם כזה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא.לא מחוברת לאייסי/מסן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן. אם כן, לאיזה שיר?Edguy-Babylon

blacknwhite

New member
יאללה... אני עונה../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יש מצב שפעם החטפתי לעצמי סטירה בטעות יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? טוב, פעם אכלתי פשטידה עם בשר ארנב. רק בשביל הרקורד- לא ממש ידעתי את זה אז... היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? אחים זה נחשב? החטפת מכות למישהו? כנ"ל
ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? אולי...
חשבת שאתה משתגע? לא ממש, אולי קצת פגשת מישהו מפורסם? עודד מנשה נחשב? לא נראה לי... הרגת חיה בטעות? חרקים למיניהם... הרגת חיה בכוונה? בימים רעים- חרקים למיניהם... סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כנראה שאולי פעם אחת, אבל אני לא ממש זוכרת גנבת משהו? כן... אבל הייתי קטנה, וזה היה ממש קטן! היית ברדיו/ טלוויזיה? הייתי בקהל בערוץ הילדים עם הכיתה שלי בכיתה ד'
היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא ממש באלוהים? בערך. לא במובן הדתי של המילה, פשוט שיש משהו למעלה בשטן? כנ"ל? טוב, לא ממש בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן, למה לא... במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רכזת השכבה שלי. ברגעים אלה ממש. שצחקת עליו? טוב, הרגע חזרתי מבצפר. זה נע על הסקאלה של מורות ותלמידים. לא זוכרת בדיוק... שהלכת איתו לקניות? חברה שלי מהכיתה ששבר את הלב שלך? עדיין לא היה אחד כזה... שאיכזב אותך? אממ... וואו, לא יודעת שגרם לך לבכות? לא זוכרת. אני בוכה בד"כ בגלל עצמי. ששימח אותך? חברה שלי מהכיתה (אחת אחרת
) שממש גרמה לי להרגיש יותר טוב לפני כמה ימים שראית איתו סרט? חברה שלי (לא מהכיתה...) שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי שראית? אנשים מהכיתה, שניה לפני שיצאתי מבצפר כרגע: מה אתה לובש כרגע? פיג'מה? כיף לי
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא. אני מקלידה
מה יש על הפד לעכבר שלך? הפד שלי לעכבר ירוד ישן וקרוע. אין עליו כלום האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן, לאיזה שיר? ghost love score. כבר ממש הסוף...

BlackFader

New member
חה! עודד מנשה ../images/Emo3.gif

הזכרת לי שהייתי פעם בקהל של פספוסים. איזו חפירה זה היה...

LadySilkworm

New member
ככה:

בתוכן כותבים מילה כלשהי. ואז למטה, איפה שיש "כתובות אינטרנט נלוות" וכו' אתה לוחץ על "קישורים בתוך ההודעה". ב"מחרוזת מתוך ההודעה" אתה רושם את המילה, ו"בקישור" את הלינק שאתה רוצה שהמילה תהיה מקושרת אליו. :)

למעלה