או, שאלון :]
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא נראה לי יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא (אבל חבר שלי כמעט עשה לי את זה אתמול - פירה + גבינה + רסק עגבנית+ ביצה מקושקשת *בחילה*) היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן (אפילו היומולדת שלי זה צום... :[ ) דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא! חשבת שאתה משתגע? בערך פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
גנבת משהו? כן לפני המון זמן >< היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כמובן בשטן? לא ממש בסנטה קלאוס? ממש לא ברוחות? כן (סבא שלי תמיד סיפר על זה) בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? תלוי איך אתם מגדירים מסורתית (טוב עזבו זה מסובך) מי היה האדם האחרון: (אין לי כוח לענות לכל אלה) כרגע: מה אתה לובש כרגע? חולצה לבנה ומכנס אפור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד בכלל האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, עם 2 אנשים האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אם כן, לאיזה שיר? ---