שאלון-כי עוד לא היה לנו אחד כזה

LadySilkworm

New member
איזה שאלון של ישראבלוג

האם אי פעם: פגעת בעצמך? אפשר להגיד יצאת מהמדינה? כן2! קנדה:( אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? עשו לי תפרים במצח.. P: ברחת מהבית? נופ חטפת מכות? נופ P: החטפת מכות למישהו? לאחשלי ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא XD דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא פגשת מישהו מפורסם? טל מוסרי בשדה תעופה? X: טוב, אז לא. P: הרגת חיה בטעות? אההא. ז"א, לא חתול או משהו, יותר בכיוון של נמלים. הרגת חיה בכוונה? נופ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נופ גנבת משהו? מאחשלי P: היית ברדיו/ טלוויזיה? נופ היתה לך התמוטטות עצבים? נופ קפצת בנג'י? נופ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? מצד אחד לא, מצד שני אני לא מגדירה את עצמי כאתאיסטית בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון?לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני לא זוכרת P: שצחקת עליו? אממ.. אמא? שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? - שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? לא חשוב ששימח אותך? אדם בשם "שביתה" P: שראית איתו סרט? פי, כמה זמן לא ראיתי סרט. שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אחשלי לפני 2 שניות כרגע: מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק מה יש על הפד לעכבר שלך? אני במחשב של אחשלי.. הוא כתום ויש עליו עיגולים כאלה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נופ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? נופ אם כן, לאיזה שיר? -

The Cat Woman

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
לא בכוונה. יצאת מהמדינה?
כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
לא. היה לך מקרה חירום רפואי?
כן. עברת ניתוח?
כן
סוג של... ברחת מהבית?
כן. אבל רק לכמה שעות. חטפת מכות?
לא. החטפת מכות למישהו?
רק לאחותי הקטנה. זה נחשב? ישנת מחוץ לבית?
כן. נשארת ער כל הלילה?
יותר מדי פעמים. לא אכלת יום שלם?
כן.
דיברת בטלפון כל הלילה?
רוב הלילה. ישנת כל היום?
כן. הרגת מישהו?
לא!. WTF?! חשבת שאתה משתגע?
בערך. פגשת מישהו מפורסם?
כן. הרגת חיה בטעות?
לא. חס וחלילה. הרגת חיה בכוונה?
לא!! אני אוהבת חיות
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
כן ולא... כן סיפרתי אבל לא לאנשים שזה כ"כ משנה להם ועם החסרת פרטים. גנבת משהו?
מי לא עשה "שופ ליפטינג" של איזה מסטיק לפחות פעם בחיים שלו...? היית ברדיו/ טלוויזיה?
ממ... יש מצב. כן. אפילו בזמן הצבא. היתה לך התמוטטות עצבים?
כן. קפצת בנג'י?
לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
לא ממש. בקסם?
לא. באלוהים?
לא. בשטן?
לא. בסנטה קלאוס?
לא. ברוחות?
לא. בפיות?
לא. במזל?
כן. באהבה ממבט ראשון?
כן. במכשפות?
לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
כן, רק בשביל הרקורד. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
לא. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
האקס שלי. עדיין רוצה להרוג אותו. אפשר??? שצחקת עליו?
האקס שלי. וכל-כך מגיע לו. שהלכת איתו לקניות?
חברה שלי. ששבר את הלב שלך?
האקס שלי. שאיכזב אותך?
האקס שלי. שגרם לך לבכות?
האקס שלי. ששימח אותך?
החבר שלי
. שראית איתו סרט?
חבר שלי. שדיברת איתו בטלפון?
אבא שלי, לפני כמה דקות... שראית?
אחותי. ראיתי אותה הרגע
כרגע: מה אתה לובש כרגע? מדים... הרגע חזרתי הביתה. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באצבעות שלי. הן נוגעות אחת בשניה תוך כדי הקלדה
מזההה השאלות האלה?! מה יש על הפד לעכבר שלך? את העכבר! דה! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן, עם חבר שלי. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. אם כן, לאיזה שיר? Planet Hell אני מכורה!

Super Alonit

New member
את רוצה לומר לי שבחיים לא רצחת

אף חיה? אפילו לא נמלה? ג'וק מקולל? משהו?...

lacrimosa girl

New member
טרילילילי. ../images/Emo79.gif

האם אי פעם:
פגעת בעצמך? כן :X
יצאת מהמדינה? הרבה מאוד פעמים
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? זה הפוך בד"כ
היה לך מקרה חירום רפואי? 5-6 פעמים לפחות...:X
עברת ניתוח? דיקור כבד ובדיקת נוזל עמוד שדרה. לא יודעת אם הם נחשבים ניתוח.
ברחת מהבית? כן
חטפת מכות? כן :X
החטפת מכות למישהו? רק צ'יק פייט בכיתה ז'
ישנת מחוץ לבית? מלא
נשארת ער כל הלילה? כנ"ל
לא אכלת יום שלם? הרבה יותר מיום.
דיברת בטלפון כל הלילה? לא. השיא שלי זה 40 דק'
ישנת כל היום? לא.
הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? ידעתי שאני משתגעת
פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? XD, פעם דרכתי על שבלול והייתי מדוכאת שבת שלמה. אבל ממש ממש מדוכאת.
הרגת חיה בכוונה? כשהייתי אוכלת בשר
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן :X
גנבת משהו? מסטיק מהסופר XD
היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה נראה לי
היתה לך התמוטטות עצבים? כמה פעמים
קפצת בנג'י? הלוואי...
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? תלוי
בקסם? יאפ
באלוהים? לא.
בשטן? לא
בסנטה קלאוס? אני סנטה! הו הו הו!
ברוחות? לא
בפיות? לא
במזל? כן
באהבה ממבט ראשון? כן
במכשפות? לא
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? אבא שלי
שצחקת עליו? אפרת
שהלכת איתו לקניות? אמא
ששבר את הלב שלך? ההורים שלי, אבל זה היה ממש מזמן
שאיכזב אותך? כנ"ל
שגרם לך לבכות? כנ"ל
ששימח אותך? חברה שלי קפצה עלי הבוקר כשהייתי במצב רוח ממש רע ונתנה לי חיבוק ענק
שראית איתו סרט? חברה שלי
שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שב6 בבוקר שואלת אותי אם יש בצפר [יש!~]
שראית? כל החברות שלי יושבות על הדשא.
כרגע:
מה אתה לובש כרגע? סווטצ'ירט של בצפר, חולצת צ'ה ומכנסים מהפשפשים...
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק, מגרד לי המצח
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין כאן פד ובכללי אני לא משתמשת
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? נואופ
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נואופ
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? הלוואי, אין לי בטריות לא לקובי ולא לאמפי ;_;
אם כן, לאיזה שיר? -

mary06

New member
תורי תורי

האם אי פעם: פגעת בעצמך? יותר מדיי פעמים..מגושמת /: יצאת מהמדינה? פראג וגם הגעתי ממולדובה.. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? עוד לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? יאה ישנת מחוץ לבית? יאה נשארת ער כל הלילה? יאה לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? רוב הלילה ישנת כל היום? אוף לא.. הרגת מישהו? עוד לא חשבת שאתה משתגע? חשבתי שאני שומעת מישהו קורא לי מתוך המעלית..והיא הייתה ריקה../: פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כנראה, מקווה מאוד שלא הרגת חיה בכוונה? לא זכור לי, מקווה מאוד שלא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יאה גנבת משהו? יאה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא..בעצם כן פעם אחת.. קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? מאמינה שקוסמים מאוד טובים במה שהם עושים, אבל זה לא על טבעי.. באלוהים? נחרצות לא. אתאיסטית. בשטן? לא..אבל זאת אחלה תחפושת. בסנטה קלאוס? חחח ברוחות? לא בפיות?לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? ממ..דיי.. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה לתקשורת מחשבים..עדיין רוצה.. שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? לא היה כזה..שלא יהיה גם.. שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? חבר שלי..אבל בעקיפין.. ששימח אותך? חבר שלי שראית איתו סרט? חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי שראית? סבתא כרגע: מה אתה לובש כרגע? טרנינג אדום באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק..תלוי..אפשר לגעת עם כפות רגליים? אז הכפות רגליים לוחצות רגליים.. מה יש על הפד לעכבר שלך? מחשבון האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אם כן, לאיזה שיר?

כי משעמם לי...

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא, אחרת הייתי מקיאה בעצמי
היה לך מקרה חירום רפואי? כן, רציני משהו עברת ניתוח? לא ברחת מהבית?כן חטפת מכות? כן
(ילדת כאפות זה שם שיותר מתאים לי) החטפת מכות למישהו? אכן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? אהא לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא, שונאת טלפון... ישנת כל היום? אהא הרגת מישהו? חלילה! חשבת שאתה משתגע? אכן פגשת מישהו מפורסם? חחחחח לא סגורה על זה
הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? חלילה ואפילו חס! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נופ גנבת משהו? חלילה היית ברדיו/ טלוויזיה? אהא היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? הבאנג'י בסופרלנד נחשב?
אם לא אז אממ לא אבל אני אקפוץ בקרוב היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, יותר מידי יש לציין :S האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? אולי, לא סגורה על זה בשטן? אכן בסנטה קלאוס? חחחחחחחחחח ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כמו שאמרו פה: רק מתוך הרגל, זה לא שאי פעם משהו אשכרה התגשם
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בטח מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה ללשון ואת כל הצוות של בי"ס שלי שצחקת עליו? חברה (אבל לא ברשעות, בצחוק כזה) שהלכת איתו לקניות? חברות ששבר את הלב שלך? עוד לא היה כזה (וחבל) שאיכזב אותך? אמא ואבא שגרם לך לבכות? זה היה לא מזמן, אני לא אתן פרטים... ששימח אותך? אחות, שחזרה
שראית איתו סרט? חברות, ויש סיפור נורא מפחיד אחרי הסרט הזה :| שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אחותי השניה כרגע: מה אתה לובש כרגע? חוטיני וחזיה....Q#%@^@$&^#$& WTF?! באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בעכוז השלישי שלי! מה זה השאלות האלו?!?!?! מה יש על הפד לעכבר שלך? קווים כחולים והתוכי של בזק
מהה, אחותי עובדת שם! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אכן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נופ האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן, לאיזה שיר? Tristania-opus relinque, ולהקה חזקה בהחלט (המלצה, אם תרצו)

ש נ י1

New member
ארוך.. אבל יאללה

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא חושבת.. היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? למזלי לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? מאח שלי זה נחשב? החטפת מכות למישהו? לאח שלי זה נחשב?
ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן... ביום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? לא שאני זוכרת ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? וגם אם כן, למה שאני אספר על זה פה חח חשבת שאתה משתגע? לא ממש.. פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב?
הרגת חיה בכוונה? כן.. זבוב סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? בחיים לא!! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. כמה חלומות כאלה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? מממ לא יודעת
באהבה ממבט ראשון? נראה לי שכן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא ראיתי כוכב נופל.. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? את הטסטר שהיה לי שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? נראה לי שאמא
ששבר את הלב שלך? זה עוד לא ממש קרה שאיכזב אותך? אני P שגרם לך לבכות? ... ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? חברים.. מזמן שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אח שלי כרגע: מה אתה לובש כרגע? בגדים... אין לי כוח לפרט
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ? מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? גם לא

Super Alonit

New member
עונה../images/Emo178.gif איזה שאלון מייגע...

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בצורה קיצונית
יצאת מהמדינה? יאפ. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי בכמות שגרמה לאחרים להקיא
היה לך מקרה חירום רפואי? כן (נפתח לי הראש כשהייתי קטנה- נפל לי תנור על הראש
) עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? קרב מגע
החטפת מכות למישהו? כנ"ל. והרבה
ישנת מחוץ לבית? יאפ. טיולים, חברים. נשארת ער כל הלילה? אכן. לא אכלת יום שלם? יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה? כל הלילה לא, אבל חלקים גדולים ממנו כן.
ישנת כל היום? לא. איזה ביזבוז של יום.
חוצמזה, זה אומר שלא אכלתי יום שלם וזה כבר בכלל לא אנושי
הרגת מישהו? לא! חשבת שאתה משתגע? נההה
פגשת מישהו מפורסם? יש לי קרובי משפחה מפורסמים במקצת
אבל ככה, לא. הרגת חיה בטעות? המוןהמון נמלים. הרגת חיה בכוונה? המוןהמון נמלים (הייתי ילדה קטנה
) אה, וגם גרמתי למותם של ג'וקים רבים בכך שהלשנתי על מקום מחבואם לאמאבא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת. כי שכחתי שזה היה סוד
גנבת משהו? שיט, כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. תודה לאל.
היתה לך התמוטטות עצבים? אממ נראה לי. קפצת בנג'י? נוופ. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, דווקא למפחידים יש נטיה לחזור. |מפוחדת|
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? הארי פוטר
(אני מנסה להאמין, סתם כי זה כיף לחכות למכתב מהוגוורטס. כן, עדיין
) באלוהים? יאפ. בשטן? לא. סתם הומו.
בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? קצת. באהבה ממבט ראשון? נההה... זו לא אהבה, אם כבר הידלקות. במכשפות? הארי פוטר
נו, אולי אלה של האגדות, הן הכי מגניבות. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם יצא לי לראות כוכב נופל אני אבקש, ליתר ביטחון, כדי שאם זה באמת עוזר אז שאני לא אפספס את המשאלה שלי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? גן עדן כן, גהנום... לא יודעת, אני מניחה שזה בא ביחד.
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איזו פוזרית צבועה שהייתה פעם חברה שלי.
שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? אני נטולת רגשות ומיימי לא הייתי מאוהבת, כך שליבי לא נשבר
שאיכזב אותך? ידיד שלי. שגרם לך לבכות? דוד שלי, מפני שהוא נפטר. ששימח אותך? חברה שלי. שראית איתו סרט? חברות שלי. שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי
שראית? את בעלה של אמא שלי כשהוא הואיל בטובו לצוטט לשיחה פרטית שלי ב-4 לפנות בוקר
כרגע: מה אתה לובש כרגע? גינס וחולצה ישנה של לינקין פארק מכיתה ח'.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה סוטים. אני בכלל נוגעת במקלדת, עזבו אותי. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. הוא נעלם במסתוריות, בטח ע"י אחותי הקטנה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אכן. אם כן, לאיזה שיר?WT- Jillian.

:]

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן, נכנסתי לקבוצת מצוינות במתמטיקה וכבר שנה שלישית שאני לומדת שעתיים יותר משאר השכבה (יחד עם הקבוצה)
יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? פעם כשהייתי קטנה יצאתי מהבית (או שזה היה כשהגענו מאיפשהו ובכלל לא נכנסתי? Oo) והלכתי ברגל עד קצה הרחוב שאחרי הרחוב שלי ואבא שלי בא לקחת אותי. XD חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן ישנת מחוץ לבית? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא XD חשבת שאתה משתגע? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? אני מניחה שג'וקים וזה. ותראו, כשאנחנו הורסים את העולם ואוכלים בשר וכל החרא הזה, אנחנו הורגים חיות
הרגת חיה בכוונה? ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? די בטוחה שלא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? נראה לי באלוהים? לא ממש בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא יודעת בפיות? נראה לי במזל? אהה... לא יודעת XP באהבה ממבט ראשון? לא יודעת Oo במכשפות? אני מאמינה בפרו, פייפר, פייג' ופיבי...
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ראיתי כוכב נופל רק פעם אחת באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא זוכרת שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? לא זוכרת ששבר את הלב שלך? לא היה שאיכזב אותך? לא זוכרת שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? לא זוכרת שראית איתו סרט? לא זוכרת XDDD שדיברת איתו בטלפון? קורל ^^ שראית? אמא שלי כרגע: מה אתה לובש כרגע? חולצת בי"ס, ז'קט בי"ס ומכנסיים. P: באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני יושבת סוגשל ישיבה מזרחית והידיים נשענות על הברכיים... XP ~שאלה מפגרת~ מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר?
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אהא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן, לאיזה שיר? Lagoon

נממ

האם אי פעם: פגעת בעצמך? תלוי מאיזו בחינה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? בערך חטפת מכות? רק בקטנה החטפת מכות למישהו? כנ"ל ישנת מחוץ לבית? כמובן נשארת ער כל הלילה? כמובו
לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא איכ:S ישנת כל היום? לא יום שלם, אבל עד ממש מאוחר כן
הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת בכיתה ד'
גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? לא יודעת באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא יודעת בפיות? לא במזל? בערך באהבה ממבט ראשון? ממ באהבה שמתפתחת ממבט ראשון במכשפות? לא ממש האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מיכ שצחקת עליו? מח שהלכת איתו לקניות? מיכ+מח ששבר את הלב שלך? אישי שאיכזב אותך? אישי שגרם לך לבכות? אישי ששימח אותך? סער שראית איתו סרט? מממ לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? סבתא שראית? אימא כרגע: מה אתה לובש כרגע? מכנסי ג'ינס, חולצה שחורה, פלנל משבצות בשחור לבן באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק, (אלא אם כן רגל על רגל נחשב) מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אחד כזה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן אם כן, לאיזה שיר? savatage - believe

אלאנקה

New member
עונה../images/Emo152.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? נראה לי.. יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? זה נקרא אם גמאני הקאתי מזה? היה לך מקרה חירום רפואי? לא חושבת.. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? אחים.. החטפת מכות למישהו? אחים .. ישנת מחוץ לבית? כן
נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? .. ישנת כל היום? בערך הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? אההה שהייתי קטנה
סוכריות מהמכולת
.. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא חושבת קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? אהה לא ממש בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? ראיתי רק איזה פעם אחת:| באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אממ כן, אבל לא כגן עדן- מלאכים ואור, גיהנום - אש ולהבות מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחותי שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? אמא ואחותי ששבר את הלב שלך? אפעם לא נשבר לי הלב
שאיכזב אותך? אפחד שגרם לך לבכות? חברה שלי.. ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת
שראית? אחותי כרגע: מה אתה לובש כרגע? אהה מכנסיים מבד שלודעת איך קוראים לו באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אני לא..אלא אם כן המקלדת זה חלק מהגוף מה יש על הפד לעכבר שלך? אין האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא אם כן, לאיזה שיר? אני לא

יאללה לא כזה ארוך

האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? בדרך כלל אני בתפקיד המקיאה. היה לך מקרה חירום רפואי? לא נראה לי. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? בואו נגיד שיצאתי מהבית בריצה
חטפת מכות? אה! הנה ההוכחה שאפשר להשתמש בביטוי הזה!!! [ניצחתי בהתערבות עכשיו
] אממ וכן. החטפת מכות למישהו? כן, בכיתה ד' הייתי הולכת מכות :) ועם אח שלי אני הולכת מכות עד היום. ישנת מחוץ לבית? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? אני מניחה שכן, ייתכן ששכחתי לאכול
דיברת בטלפון כל הלילה? אולי לא כל הלילה, אבל היו לי כמה שיחות אל תוך הלילה P: ישנת כל היום? עד 17. הרגת מישהו? כל יום
חשבת שאתה משתגע? כן :/ פגשת מישהו מפורסם? כן, הכי מגניב היה קלאוס מיין הסולן של הסקורפיונס. הרגת חיה בטעות? אני מניחה שכן. הרגת חיה בכוונה? משתדלת שלא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זכור לי. גנבת משהו? מהשולחן של אח שלי P: היית ברדיו/טלוויזיה? לא נראה לי. היתה לך התמוטטות עצבים? לא בדיוק. קפצת בנג'י? לא, מפחיד אותי. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן :/ האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? פעם חשבתי שיש בזה משהו, היום בקסם? בהארי פוטר. באלוהים? כן. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? בסנדי קלוז. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא יצא לי להיות במעמד הזה. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש. אולי ה-Underworld לפי אדאג'יו. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? :$ שצחקת עליו? חחחח עומר. שהלכת איתו לקניות? חברה שלי אתמול. ששבר את הלב שלך? כמה שזה לא עניינכם
שאיכזב אותך? אמא. שגרם לך לבכות? כבר הרבה זמן לא בכיתי :) ששימח אותך? עומר XD שראית איתו סרט? לא זוכרת מתי בפעם האחרונה ראיתי סרט... שדיברת איתו בטלפון? אח שלי. שראית? עומר P: כרגע: מה אתה לובש כרגע? בגדי בית. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום. מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר. חח אין לי פד בכלל. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן. אם כן, לאיזה שיר? Europe - The Final Countdown.

למעלה