עונה../images/Emo178.gif איזה שאלון מייגע...
האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בצורה קיצונית
יצאת מהמדינה? יאפ. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? אולי בכמות שגרמה לאחרים להקיא
היה לך מקרה חירום רפואי? כן (נפתח לי הראש כשהייתי קטנה- נפל לי תנור על הראש
) עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. חטפת מכות? קרב מגע
החטפת מכות למישהו? כנ"ל. והרבה
ישנת מחוץ לבית? יאפ. טיולים, חברים. נשארת ער כל הלילה? אכן. לא אכלת יום שלם? יום כיפור
דיברת בטלפון כל הלילה?
כל הלילה לא, אבל חלקים גדולים ממנו כן.
ישנת כל היום? לא. איזה ביזבוז של יום.
חוצמזה, זה אומר שלא אכלתי יום שלם וזה כבר בכלל לא אנושי
הרגת מישהו? לא! חשבת שאתה משתגע? נההה
פגשת מישהו מפורסם? יש לי קרובי משפחה מפורסמים במקצת
אבל ככה, לא. הרגת חיה בטעות? המוןהמון נמלים. הרגת חיה בכוונה? המוןהמון נמלים (הייתי ילדה קטנה
) אה, וגם גרמתי למותם של ג'וקים רבים בכך שהלשנתי על מקום מחבואם לאמאבא. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? פעם אחת. כי שכחתי שזה היה סוד
גנבת משהו? שיט, כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? לא. תודה לאל.
היתה לך התמוטטות עצבים? אממ נראה לי. קפצת בנג'י? נוופ. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן, דווקא למפחידים יש נטיה לחזור. |מפוחדת|
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? הארי פוטר
(אני מנסה להאמין, סתם כי זה כיף לחכות למכתב מהוגוורטס. כן, עדיין
) באלוהים? יאפ. בשטן? לא. סתם הומו.
בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? קצת. באהבה ממבט ראשון? נההה... זו לא אהבה, אם כבר הידלקות. במכשפות? הארי פוטר
נו, אולי אלה של האגדות, הן הכי מגניבות. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם יצא לי לראות כוכב נופל אני אבקש, ליתר ביטחון, כדי שאם זה באמת עוזר אז שאני לא אפספס את המשאלה שלי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? גן עדן כן, גהנום... לא יודעת, אני מניחה שזה בא ביחד.
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איזו פוזרית צבועה שהייתה פעם חברה שלי.
שצחקת עליו? לא זוכרת. שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? אני נטולת רגשות ומיימי לא הייתי מאוהבת, כך שליבי לא נשבר
שאיכזב אותך? ידיד שלי. שגרם לך לבכות? דוד שלי, מפני שהוא נפטר. ששימח אותך? חברה שלי. שראית איתו סרט? חברות שלי. שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי
שראית? את בעלה של אמא שלי כשהוא הואיל בטובו לצוטט לשיחה פרטית שלי ב-4 לפנות בוקר
כרגע: מה אתה לובש כרגע? גינס וחולצה ישנה של לינקין פארק מכיתה ח'.
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה סוטים. אני בכלל נוגעת במקלדת, עזבו אותי. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין. הוא נעלם במסתוריות, בטח ע"י אחותי הקטנה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? אכן. אם כן, לאיזה שיר?WT- Jillian.