שאלון לון לון

שאלון לון לון

חובר ה3.1.06 לרשמי. שם: נולדת: כן/לא (מחק את המיותר) מקום מגורים: מין: כן/לא/לפעמים עיסוק: ציון ממוצע בבגרות: כלי נגינה: סוג דם מועדף על פיתה: להקה מועדפת: שיר: אחים: בע"ח: בע"ח שהיית רוצה להיות: מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? צבע אדום מועדף: תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): שם נרדף לסבסטיאן: הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? הופק בעזרת החבר הגידם שלי (כבר לא רלוונטי)

אם אין אני לי מי לי...

שם: יוני נולדת: כן מקום מגורים: גבעת שמואל מין: כן/לא/לפעמים: לא עיסוק: מדריכת התעמלות ותלמידת... אה.. בעצם כבר לא.. ציון ממוצע בבגרות: פחות מידי כלי נגינה: מנגנת על העצבים סוג דם מועדף על פיתה: A+ להקה מועדפת: היהודים שיר: שני שו שנאפי אחים: 2 יותר מידי בע"ח: חמור גאאאאאארם בע"ח שהיית רוצה להיות: כלב תחש מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כי כלב תחש זה ממש "הוט דוג"
צבע אדום מועדף: אדום בייבי תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: על הראש הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: מחט הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: צ'ק הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): הגלגלת של האיי פוד שם נרדף לסבסטיאן: סבון הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: שפגט הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: מישהו רודף אחרי עפיפונים... מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? איי איי אייי (אלה היו גלים על-קוליים שאתם לא מסוגלים לשמוע.. בני אנוש שפלים שכמותכם... מו הא הא הא...)

Dug E

New member
אני עכשיו בעבודה..

והסקר פה הרבה יותר מעניין.

Dug E

New member
חח לא זוכר../images/Emo122.gif

אני זוכר שיותר התעניינתי בו
.

hadas2401

New member
42

שם: הדס נולדת: כן..מסתבר מקום מגורים: ת"א מין: כן/לא/לפעמים עיסוק: מדריכת קייטנה?חח ציון ממוצע בבגרות: אנערף.. שואף ל-0 כלי נגינה: סוג דם מועדף על פיתה: להקה מועדפת: שיר: אחים: אחת בע"ח: רקסוש כפרעליו. בע"ח שהיית רוצה להיות: מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? צבע אדום מועדף: אדום זונה\בורדו. בעצם יותר בורדו תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: יו חחחחחחחחחחחחחח את חברת את זה?!?! חח זה מוכר לי!!! הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): שם נרדף לסבסטיאן: הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif איך אני אוהבת שאלונים דפוקים

שם: אדוע נולדת: /לא (מחק את המיותר) מקום מגורים: רמלה, ראשון מין: כן/לא/לפעמים: לפעמים עיסוק: תלמידה כושלת ציון ממוצע בבגרות: אנא ערף כלי נגינה: תופים(L) סוג דם מועדף על פיתה: על פיתה אז בי להקה מועדפת: קאליבן שיר: i will never let you down אחים: יש בע"ח: אין בע"ח שהיית רוצה להיות: ארמדיל מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כתבתי ארמדיל צבע אדום מועדף: אדום תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: כפית הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: שליפים מכובסים הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: XD הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): א שם נרדף לסבסטיאן: הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: הרבה הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? עכשיו

שעוכי

New member
שאלון מצחיק

שם: מאי נולדת: כן מקום מגורים: שבועיים אחרונים בב"ט מין: כן/לא/לפעמים עיסוק: מסיימת יב' ציון ממוצע בבגרות: כלי נגינה: אורגן! סוג דם מועדף על פיתה: קטשופ אסם להקה מועדפת: שיר: אחים: אחות בע"ח: כלבה בע"ח שהיית רוצה להיות: ארמדיל מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? צבע אדום מועדף: תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: עמידה הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: ג'וק, מהשחורים הגדולים הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: ? הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): שם נרדף לסבסטיאן: החתול של רוני הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: יש לי אצבעות שמתעוותות הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: כבר לא זוכרת מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? מספר שנים

../images/Emo121.gifמרחוק שוב נשמע קול פסנתר..

שם:שי ג. נולדת: מקום מגורים:איזור חיפה מין: כן/לא/לפעמים:כןלאלפעמים עיסוק:עוד כמה ימים מלצר/שוטף כלים בבית קפה ציון ממוצע בבגרות:נמוך:) כלי נגינה:קלאסית ברצינות, בס ופסנתר סתם סוג דם מועדף על פיתה:חזיר להקה מועדפת:היהודים
שיר:שוב ושוב/יוני רכטר אחים:אחד בע"ח:דולפין בע"ח שהיית רוצה להיות:קוף, אני לא אשתנה בהרבה:) מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כי אמא שלה נפלה ושברה רגל צבע אדום מועדף:
תכלת שחורה <מי למד את הרופא וגרושתו?! חחח> תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים:עמידה..?! הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס:נוצה הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור:איפה? הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...):א שם נרדף לסבסטיאן:שי הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך:להזיז אותו הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:קולוניאליזם צרפתי ברביירה האיטקלית מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?הו, אני זוכר את זה כאילו שזה היה אתמול.... כאילו שזה היה אתמול... אה נו, זה באמת היה אתמול

../images/Emo121.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo31.gif

למה לכעוס?
לא ממש הבנתי מה את רוצה, אבל בכיף

למעלה