another lost soul
New member
שאלון הזוי
שם:עדי נולדת: לא מקום מגורים:אבל אני לא נולדתי אז אין לי מקום מגורים,אני עדיין בבטן של אמא
מין:לא...סקס זה רע..חחחח עיסוק:לשחק כדורגל בתוך הבטן של אמא ציון ממוצע בבגרות:אנערף... כלי נגינה:גיטרה בס סוג דם מועדף על פיתה:לא אוכלת בשר...אבל קטשופ אסם כן להקה מועדפת:ככ הרבה שיר:לה לה לה לה לה לללה להלהלהה אחים:2 אנורקסים בע"ח:יש...ברבי בע"ח שהיית רוצה להיות:ברבי...הכלבה הזאת ככ עצלנית,כל היום ישנה...ואם לא ברבי אז נמר מה?! למה לא ארמדיל!?!?!?כי הוא לא ישן כל היום כמו ברבי צבע אדום מועדף:ואוו יש ככ הרבה אפשרויות של צבעים אדומים...חחח.. תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים:עמידה הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס:חחחח כדור לרובה...במעיל של אבא הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור:לא יודעת הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...):חחח אני אוהבת כפתורים במעליות שם נרדף לסבסטיאן:חח ישר עלה לי שי..אז שי הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך:להשמין ככ הרבה
הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:אין כזה מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?אתמול כשצללתי למיטה..חחח
שם:עדי נולדת: לא מקום מגורים:אבל אני לא נולדתי אז אין לי מקום מגורים,אני עדיין בבטן של אמא