שאלון לון לון

שאלון הזוי

שם:עדי נולדת: לא מקום מגורים:אבל אני לא נולדתי אז אין לי מקום מגורים,אני עדיין בבטן של אמא
מין:לא...סקס זה רע..חחחח עיסוק:לשחק כדורגל בתוך הבטן של אמא ציון ממוצע בבגרות:אנערף... כלי נגינה:גיטרה בס סוג דם מועדף על פיתה:לא אוכלת בשר...אבל קטשופ אסם כן להקה מועדפת:ככ הרבה שיר:לה לה לה לה לה לללה להלהלהה אחים:2 אנורקסים בע"ח:יש...ברבי בע"ח שהיית רוצה להיות:ברבי...הכלבה הזאת ככ עצלנית,כל היום ישנה...ואם לא ברבי אז נמר מה?! למה לא ארמדיל!?!?!?כי הוא לא ישן כל היום כמו ברבי צבע אדום מועדף:ואוו יש ככ הרבה אפשרויות של צבעים אדומים...חחח.. תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים:עמידה הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס:חחחח כדור לרובה...במעיל של אבא הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור:לא יודעת הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...):חחח אני אוהבת כפתורים במעליות שם נרדף לסבסטיאן:חח ישר עלה לי שי..אז שי הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך:להשמין ככ הרבה
הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:אין כזה מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?אתמול כשצללתי למיטה..חחח

talya האחת

New member
הייי... התגעגעתי.. זוכרים אותי?!

שם: טליה נולדת: כן/ מקום מגורים: שריגים מין:/לפעמים עיסוק: לומדת ציון ממוצע בבגרות: כרגע? סביבות ה85 עוד לא סיימתי כלי נגינה: גיטרה ו..שירה סוג דם מועדף על פיתה: חח?! להקה מועדפת: היהודים..{?} שיר:"the man i love" של אלה פיצ'ג'רלד אחים: אחות בע"ח:כלבה בע"ח שהיית רוצה להיות: חח קנגרו מה?! למה לא ארמדיל!?!?!?חחחח צבע אדום מועדף:בורדו תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: תוך כדי הליכה מהמקלחת לחדר הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: סיכת ראש {?!} הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: איפה? הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): דיי אוף שם נרדף לסבסטיאן: יו הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: להזיז את הלשון ממש ממש מהר ותוך כדי פרצופים מפחידים.. {זה אחד המצחיקים} הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: חח מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?פחח

../images/Emo153.gif מה הקטע עם הנולדת והמין?|:

שם: נופר. נולדת: לא. D: מקום מגורים: ב"ש. מין: ברור! מה? עיסוק: משצ"ית. ותלמידה|: ציון ממוצע בבגרות: עדיין אין,בתעודה זה 81 וחסרים ציונים. כלי נגינה: גיטרה ותופים. סוג דם מועדף על פיתה: AB להקה מועדפת: היהודים. שיר: כרגע.. לראות את האור של אפרת. אחים: יש לצערי. בע"ח: היו הרבה. בע"ח שהיית רוצה להיות: פרפר. מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? זה סוג של מה? צבע אדום מועדף: אדום חלש XD תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: סיבוב כמו שמנגבים חומוס חחחח הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: נייר שעבר כביסה הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: מה? חחחח הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): כפתור כיפי? שם נרדף לסבסטיאן: משהו עם יאן. הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: אף פעם לא ניסיתי O: הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: רובים.. פיוו פיוו מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?- לא חשבתי D: חח שאלון הזוי XD

אדם ק

New member
המ

שם: אדם נולדת: כן מה השאלה המוזרה הזאת?! מקום מגורים: קיבוץ בארי מין: כן עיסוק: כרגע? כלום... ציון ממוצע בבגרות: 85 כלי נגינה: גיטרה, תופים סוג דם מועדף על פיתה: כבש להקה מועדפת: radiohead שיר: exit music (for a film) radiohead אחים: אח ואחות בע"ח: חתוללל בע"ח שהיית רוצה להיות: נץ מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? צבע אדום מועדף: אדום? תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: לא מנקה.... סתעעעעעעםםםם לודיע הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: חול מהים, באמצע החורף הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: טחחח לוידע... הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): המממ אני מעדיף לפתוח כפתורים חחח שם נרדף לסבסטיאן: לוידע הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: שאלה טובה הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: המממ את? מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? אתמול בלילה הופק בעזרת החבר הגידם שלי (כבר לא רלוונטי) יוני יא משוגעת לא נוגע בך חחח

../images/Emo85.gif

שם:שירן נולדת: כן מקום מגורים:קרית אתא מין: כן/לא/לפעמים עיסוק:שירות לאומי ציון ממוצע בבגרות:אני לא כל כך זוכרת אבל נראה לי שהממוצע של התעודה הוא בערך 83 כלי נגינה:גיטרה סוג דם מועדף על פיתה:איכ מה להקה מועדפת:כרגע היהודים שיר:לילות לבנים אחים:אח בע"ח:אין בע"ח שהיית רוצה להיות:איף מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? צבע אדום מועדף:חחח תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים:חחחחחח הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס:קונדום הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור:מה? הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...):כפתורים בסנוזלן שם נרדף לסבסטיאן: הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך:חחח הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:אה? מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?לפני שנה

bazmaster

New member
קבביזם!@

שם:אמיר נולדת: כן מקום מגורים:נצרת עילית מין: מה? עכשיו? עיסוק:מי מתעסק? ציון ממוצע בבגרות:לא יודע ולא אכפת לי חח כלי נגינה:פסנתר,קלידים,מפוחית,בס סוג דם מועדף על פיתה:O להקה מועדפת:פינק פלויד שיר:כולם אומרים לי תזהר-משינה אחים:2 בע"ח:כלב בע"ח שהיית רוצה להיות:דולפין מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כי ארמדיל זה חיה קומוניסטית!! צבע אדום מועדף:תכלת תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים:73 הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס:עוד כיס הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור:דוורית הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...):כפתור אדום ענקי
שם נרדף לסבסטיאן:סמי הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: לעקם את הזרת אחורה הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:החמז'מז'ים.... מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?ב4 לדצמבר 1934

למעלה