שאלון לון לון

מה זה נולדת כן/לא?

אה, כי זאת הרוח שלי שכותבת פה...

../images/Emo121.gifיצאת קצת נעל../images/Emo9.gif

כי הרוח שלך תכתוב פה אחרי שתמותי, לא? אז את צריכה להיוולד בשביל למות

צריך לשים איקס על ההודעות האלה. נקודה.

אסור אפילו להתייחס למה שנכתב שם.

ליאןןן

New member
איזה שאלון מעפן, אמאלה.

שם: ליאן נולדת: כן/לא (מחק את המיותר): יש מצב.. מקום מגורים: רעננה מין: כן/לא/לפעמים עיסוק: כרגע? עובדת בקייטנה
ציון ממוצע בבגרות: לאמדבריםעלזה
כלי נגינה: גיטרה/קלידים סוג דם מועדף על פיתה: להקה מועדפת: היהודים ואלג'יר שיר: Tracy Chpman - Fast car אבל זה סתם כי אני שומעת אותו עכשיו אחים: 2, אח ואחות בע"ח: חתול בע"ח שהיית רוצה להיות: לא בטוחה בזה.. מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כי ארמדילים שמנים צבע אדום מועדף: אמא, איזה שאלה מטומטמת תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: שקט הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: ...? הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): הכפתורים של האורות בבית של טלטול
שם נרדף לסבסטיאן: סבס? חח הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: למה שאני אעשה דברים מוזרים עם הגוף שלי? הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן:
מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין?

תומע79

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo207.gif אפשר לנצל"ש פה?!

שמעו אני יוצאת עוד שעה וחצי לגיבוש לוחמות
ותודה לאל!!! חחח יאללה תחזיקו אצבעות :) אני חוזרת מחר.

יווו איזה כיפ!!!!

תהני הכי שבעולם! הייתי חוזרת על החוויה הזאת שוב, בכיפ (בע"ה תור מפק"צית) וווא ווא. בהצלחה!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחזרתי אנשים!! :)

היההכי מדהים בעולם אני ככבר 24 שעות ערה (הייתה הקפצה ב4 בבוקרומאז אני ערה) ,היה לי פשוט מדהים הייתה לי מפק"צית מדהימה ביותר,מותק לאללה (אגב בוטן היא מחילוץ והצלה) בקיצר,בע"ה נעבור (קרקל או מוד"ש),ויהיה בסדר :)

יש לי עד נוב' 08 ../images/Emo13.gif

אין לי מה למהר עם זה... גם נכון לעכשיו אנלא כוכך רוצה לחתום.. נראה מה יהיה

די עם השאלונים ../images/Emo3.gif

שם: ענבר. נולדת: כן/לא (מחק את המיותר)
מקום מגורים: אריאל. מין: כן/לא/לפעמים - כל הזמן, נו מה. עיסוק: זונה, כנאמר לעיל
. סתם, סיימתי י"ב
ציון ממוצע בבגרות:
כלי נגינה: גיטרה, תופים, קלידים - הלוואי שידעתי לנגן על כל אלה. סוג דם מועדף על פיתה: שקט פות. להקה מועדפת: דה ג'וז. שיר: בסוף תבכו. אחים: 2. בע"ח: 0. בע"ח שהיית רוצה להיות: פרפר. מה?! למה לא ארמדיל!?!?!? כי ככה בא לי! צבע אדום מועדף: אדומיק. תנוחה מועדפת לניקוי אוזניים: בשכיבה. הדבר הכי מוזר שמצאת בכיס: ארמדיל. הכיס הכי מוזר שמצאת בדוור: הכפתור הכי כייפי שלחצתם עליו (לא... פרח לא נכלל בשאלה...): של יס, כי הוא נעים כזה. שם נרדף לסבסטיאן: נאבד.
הדבר הכי מוזר שאתה יכול לעשות עם הגוף שלך: להזיז אותו. הזיכרון הכי חזק בילדותך באפגניסטן: שאתיופים נכנסו אליי הביתה ואמרו שיוני חיה בסרט!! מתי לאחרונה חשבת שאתה דולפין? כשהתחלתי ת'שאלון הזה, חשבתי שאני מחוץ למים ולא נושמת יותר מרוב עצבות וצער כלפיו.

למעלה