שאלון-לון-לון

שאלון-לון-לון

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בלי להסתכל נחש מה השעה? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? סתכלו- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? (לקוח מפורום בעיות בגיל ההתבגרות[114] פורסם ע"י הדר(breaking wave)

../images/Emo34.gif מצעד הגאווה היה שווה../images/Emo70.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם
היומן שלי, קטע מהנסיך הקטן. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון
וילון. בלי להסתכל נחש מה השעה
סביבות 20:00?! עכשיו תסתכל על השעון מה השעה
20:05 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר
המכנס דייגים שלי. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר
ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית
משהו לילדים קטנים
סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש
אין לי כוח לקום לסלון, לפתוח טלויזיה ולבדוק. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר
שלישי?! סתכלו עכשיו.. איזה יום זה
שבת
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי
המון
סתכלו- כמה מחוברים יש
המון המון המון
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר
המון. סתכלו- כמה מחוברים יש
המון. סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)
ילדה על קורקינט. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)
שלט שכתוב עליו "אין מעבר" מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם
מי שיבוא לו

ziljian 1234

New member
עונה ראשונה :)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?" בבריטניה נערכו בחירות ב45 ובעקבותיהם עלה לשלטוןממשלת לייבורברשותו של אטלי " הסטוריה -מיירד! תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במצילה של תופיי בלי להסתכל נחש מה השעה? ממממ 8 וחצי? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8 ועשרה תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?מחברת הסטוריה שלי תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אני חחח אורטל בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?קלולס? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?קורניל וברני בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שני? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? לא בדקתי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 68 סתכלו- כמה מחוברים יש? 90 :/ בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 17 סתכלו- כמה מחוברים יש?17 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים ערבי אני גרה מולכפר ערבי שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) גן תאנה מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? מממממ טובי.?? שבת שלום לכולם אוהבת המווון!!!

keeeren

New member
עונההה...=)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? אהמ הספר הכי קרוב אלי זה שר הטבעות ובעמוד 18 יש מפה.. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בשלט של המערכת בלי להסתכל נחש מה השעה? 20:10 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 20:12.. הייתי קרובה!!
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? הכריכה של הספר שר הטבעות.. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אכבר? לא סתם... אוזניות.. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? ערוץ 6 יעאנו ערוץ הילדים? אהמ אריזה משפחתית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? הורים גנובים!!=\ בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? מאיפה לי.. שני? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 30? סתכלו- כמה מחוברים יש? 27 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? אין לי מסנג'ר.. סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין לי כח.. חוץ מזה שאני ערוף אני לא אראה כלום... שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) כנ"ל מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? שאר חברי הפורום.. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? או יוצאים או נשארים בבית ללמוד להיסטוריה.. איזה כיף הא?!!=|

טולייצ

New member
../images/Emo27.gifחם לייי

*תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תיכופוניסט,אין שורות בעמוד הזה,סתם פרסומת למספרות
*תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? פלאפון של אחי *בלי להסתכל נחש מה השעה? 20:08 *עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 20:17 *תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? מדבקה של דיאדורה [אני בחדר של אחי אז אל תתפלאו חח..] *תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? מפתח סיווגים לפי סדר א"ב *בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אלו של הלילה טוב,מאיפה לי?? *סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? "הורים גנובים" *בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שישי *סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שישי [מי גאון??
] *בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 68 *סתכלו- כמה מחוברים יש? 60 *בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 17 *סתכלו- כמה מחוברים יש? 19 *סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): הרבה אנשים שחוזרים מבית הכנסת,חולצות לבנות,כיפות,וכו'.. *שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) : אין כלום [באמת!] *מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? פרקשון [חח..מאיפה לי?] ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? לא יודעת עדיין,אבל כנראה כלום

בלעעעעעע

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? שדה חשמלי בנקודה מסוימת מוגדר ככוח חשמלי(ספר חשמל) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? פקק של נביאות בלי להסתכל נחש מה השעה? 8 ורבע עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 8 וחצי תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? וילון תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אחות בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? לויודע סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כוח לבדוק בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שני בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 50 סתכלו- כמה מחוברים יש? 73 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 25 סתכלו- כמה מחוברים יש? 33 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים אבא שלי על המרפסת
שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות כתוב השם שלה)- שלט שכתוב נס ציונה בגדול וכל השאר לא רואה מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? מיכל

X:

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "ופסיעותיו הארוכות של תניס אילצו את הגמד לפסוע שני צעדים על כל צעד של חברו. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? אין פה כלום >:! אוויר @_@ בלי להסתכל נחש מה השעה? 20:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 20:29 O:! תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? מחברת שלי. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אנטר XD בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? שין צ'אן? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? זה רחוק אין לי כח X_X בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת =\ בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 50... סתכלו- כמה מחוברים יש? 76 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 40 סתכלו- כמה מחוברים יש? 39 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) רוסיה נמוכה וחמודה עם מחשוף O: שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) וסרשטרום! כלי כסף XD מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? דוד כי הוא היחיד שאני מכיר פה
ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? אין לי מושג, הרגל שלי כואבת =\

Sheygets16

New member
../images/Emo120.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
"כזה הוא עמוס ואני אוהב אותו מאוד." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
במונופול.. בלי להסתכל נחש מה השעה?
20:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
20:52 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?
החולצה שלי תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?
אינציקלופדיה בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?
שבת סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?
שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?
20 סתכלו- כמה מחוברים יש?
24 מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?
מישהו ממש משועמם ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?
כנראה שהלילה אני מבלה עם אשטון קוצ'ר ועם הרבה פופקורן, טובעת ברחמים עצמיים ומעשנת את עצמי למוות.

גוטשה

New member
הא

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "מבט לאחור אינו בהכרח האמצעי הטוב ביותר להבנתנו את מה.." תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? מנורה בלי להסתכל נחש מה השעה? 21:00? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 21:05 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? מהדק כזה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אור? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? לא יודעת נו סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? עזבו אותי בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? אוף די סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? כוסאמאק מה אני? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 40 וכמה? סתכלו- כמה מחוברים יש? 64 X: בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 13? סתכלו- כמה מחוברים יש? 30 X: סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין אף אחד ברחוב שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מספר רכב של אמאשלי מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודעת ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? כוסאמאק. (לקוח מפורום בעיות בגיל ההתבגרות[114] פורסם ע"י הדר(breaking wave)

•No¥a•

New member
../images/Emo176.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "מאוד צר להכרות" תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? תמונה בלי להסתכל נחש מה השעה? 9 + (?) עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 9 וחצי ככה תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? משו בספר תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אחותי בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? טלמניה (?) סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כח ללכת לבדוק >< בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שישי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 9,10 סתכלו- כמה מחוברים יש? 9 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 20 + סתכלו- כמה מחוברים יש? 27 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) כתוב יס מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא'דעת ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? שומדבר :X (אני חולה
)

Hezi The One

New member
שאלון:O:O:O:O

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?-מפה של ישראל-אוכלוסין תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? ג'ינס שיש על השולחן בלי להסתכל נחש מה השעה?20:34 ראיתי לפני שניה:p עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?20:34 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?הזה של המיטה נו סדין תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אטלס בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?למי אכפת? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לי כח לקום נו בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת:O בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?-בסביבות ה-70-80 סתכלו- כמה מחוברים יש?75 בדיוק:O בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?המ 30-40 ככה סתכלו- כמה מחוברים יש?42 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)-מכוניתXD שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)-שמור מרחק
מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?-לוידע ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?-כשחברים שלי יחליטו להזיז ת'תחת אני אצא

סקוויד

New member
למה יש לך כ"כ הרבה אנשים../images/Emo35.gif

זונע... סתם, זה לא מעצבן... אני מתחרפנת עם ה-22 אנשים ברשימה [כולל הלא מחוברי] אז 40.... ג'יזס

למעלה