שאלון-לון-לון

../images/Emo26.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
"הרימו קול צעקה, שחטא הוא לעסוק במעשי שודדים" תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
בקיר/חלון בלי להסתכל נחש מה השעה?
רבע ל2 משו כזה עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
01:31 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?
שמיכה של אחשלי תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?
אקדח צעצוע של אחשלי בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?
מאיפה לי סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?
מאיפה לי אין לי כבלים בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?
שבת? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?
אין לי כוח לבדוק תגידו לי אתם בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?
50 סתכלו- כמה מחוברים יש?
3+16+4+28+8 = 59 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 10 סתכלו- כמה מחוברים יש? 29 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אין אף אחד, מאוחר בלילה... חח... שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) לא כתוב כלום. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? מישהו ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? הולכים לישון?
לילה טוב.

laila22

New member
../images/Emo176.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "קוקורי-לוקו!" אמר הארי בקול תקיף. "הוקוס פוקוס... בילי תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במסך של המחשב בלי להסתכל נחש מה השעה? הממ.. חמש? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? חמש וחמישה תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? קופסא מוזרה קטנה זוהרת שיש עליה ציורים.. אין לי שמץ של מושג מאיפה זה בא :S תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? הממ.. יוגי הו? אני ממש לא יודעת איזה תוכניות יש שם בדר"כ סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? "לעודד באהבה"- שידור פרידה חגיגי מעודד מנשה
בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? היומולדת שלי!!! וזה יוצא יום שבת :/ סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? חע חע! אין לי למה להסתכל, ידעתי מראש
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 10 בערך סתכלו- כמה מחוברים יש? 14 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? סביבות 10 סתכלו- כמה מחוברים יש? 22
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) ערס עם משקפי שמש גדולים במיוחד שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) Bבזק מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אני ממש לא יודעת ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? השאלון הזה פורסם פה לפני כמה ימים, ככה שההיום בערב שלי זה לא ההיום בערב שהתכוונת אליו.. בכל מקרה, אני לא עושה כלום :(

yardenbm

New member
עונה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"מצב שעוצמתה הפוליטית של מדינה הייתה קשורה לעוצמתה הכלכלית." מיקוד בהיסטוריה של אנקורי.... תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?שידה בלי להסתכל נחש מה השעה?6 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?עוד 4 דקות 6 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? שרוך תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?ארנק בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? מאיפה לי סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לי כוח לעלות למיטה בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? ראשון סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? חמישי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? מאיםה לי סתכלו- כמה מחוברים יש? 38 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 12 סתכלו- כמה מחוברים יש?15 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): בחדר שלי יש חלון לגינה אם נחכה שמישו יעבור שם אני אמות מתת תזונה עד שמישו יעבור שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה): אין חנויות אין לא כתוב כלום מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אפחד ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? ארוחת חג ואז ישנה אצל חברה

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifכלכך משעמםםם...../images/Emo9.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
וואי, מהזה אינלי כוח לקום.. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?
טלפון בלי להסתכל נחש מה השעה?
נו, לפני כמה דק' הסתכלתי והיה 00:20 אז בטח עכשיו 00:22 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
00:21 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?
אנציקלופדיה..[זה לא ממש בסביבתי אבל בסביבתי יש חושך וליד הספרים יש אור תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?
אלבום תמונות בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?
אני משערת שהערוץ כבר סיים את שידורי בשעות כאלה סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?
אינלי כוח בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?
סתם ניחוש-שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?
שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?
15? סתכלו- כמה מחוברים יש?
59
[טוב, בד"כ זה מחולק לקבוצות אז זה נראה פחות
] בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?
10? סתכלו- כמה מחוברים יש?
34..חחח.. סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)
אין אפ'חד אבל עד לפני דקה אמא הייתה שם [מרפסת..] שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)
חחח כן, רק פה יש חנויות..יש כלמיני עיתונים אבל כמוש אמרתי, יש חושך ואנ'לא רואה מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?
אינלי שמץ ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?
אמממ..זה כבר נחשב יומשני? חח אם כע אז.. אולי אני אלך עם אוריש לאנשהו...

למעלה