שאלון-לון-לון

../images/Emo3.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "ובסרטים." / המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? דיסקמן. בלי להסתכל נחש מה השעה? 22:30 ? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 22:37 . תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? שמיכה מאגניבה של פריגת. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אולסטאר [?]. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? את הזה ששמים בלילה. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? הזה ששמים בלילה. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שלישי [?]. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? לא מחוברת. סתכלו- כמה מחוברים יש? אין לי כוח להתחבר. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? לא מחוברת =/ . סתכלו- כמה מחוברים יש? אין לי כוח =/ . סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) - אין אנשים :O . שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)- "אין חניה פרט לרכב כיבוי והצלה" XD . מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? מישהו או [!!!!11] מישהי P: . ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? אין לי כוח לאפחד.

רותמיתXD

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון
מדפסת בלי להסתכל נחש מה השעה?
אחת וחצי? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?
2 וחצי...=ם תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?
מן עטיפה של דיסק תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?
'אלף' על המקלדת. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?
מאפה לי? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?
אינלי כח לזוז בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?
שני [ניחוש] סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?
-בודקת-שבת... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?
6? עשיתי חדש... סתכלו- כמה מחוברים יש?
אינלי כח להתחבר בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?
20 סתכלו- כמה מחוברים יש?
14 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)
שיחים. ישלי בית פרטי. מושב. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)
כנלנל מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?
מישו ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? (לקוח מפורום בעיות בגיל ההתבגרות[114] פורסם ע"י הדר(breaking wave)
עשיתי. אמ.. בריכה. מסעדה. מגרש. צחוקים. כיפ.

רותמיתXD

New member
שחכתי...

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?
"הסר לעיתים קרובות נייר מודפס ממגש הפלט." [ספר למדפסת]

טולייצ

New member
...מוזר...

זה רק אני או שכל אחד רשם שה 1 לאוקטובר יוצא יום אחר [אחרי שכבר בדקתם]?

MarishA M

New member
זה יוצא יום שבת

אני לא התבלבלתי אוקטובר זה החודש שלי!

MarishA M

New member
חח נחמד

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?--זהשעזב את תחומה ויסד מרכז חדש למלכי אנגליה ממערב ל"סיטי" בווסמיניסטר
חח זה מספר הדרכה למטייל בלונדון תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?-- בקיר בלי להסתכל נחש מה השעה?-2 בערך עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?2-- ועשרה תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?מפית של פיצה מטר תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? --אגורה בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6?-- איזה תוכנית?מאיפה לי בטח משו לולו או פוקימון פחח סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?--חח בעקבות הסיפורים הקסומים בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?-- שלישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?--שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?-- אין כי אני לא מחוברת לאייסי סתכלו- כמה מחוברים יש?--אוי צדקתי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?-- 8 סתכלו- כמה מחוברים יש?--7 ,היתי קרובה סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)--סבא שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)--סופר סנטר מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?--לא יודעת ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? כלום

גמני(:)

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?אין פה ספרים,רק עיתון,נחשב? טוב זה כתבה על זיתים כבושים. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון?אוויר בלי להסתכל נחש מה השעה?16:40 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?16:49
תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?אחד הצמידים שלי תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?אינלי מושג סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?אין לי מושג מה המספר של זה בטלוויזיה..שנים לא פתחתי ת'ערוץ הזה בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?שני? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שבת בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?38 סתכלו- כמה מחוברים יש?68
בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?23 סתכלו- כמה מחוברים יש?52 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק)כלב שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)שם של רחוב מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?לאדעת ועוד שאלה: מה עושים היום בערב?עשיתי כבר. יצאתי עם חברים לשתות. (לקוח מפורום בעיות בגיל ההתבגרות[114] פורסם ע"י הדר(breaking wave)

ziljian 1234

New member
נצל"ש מישהו ראהההההה????

שיובל מופיע בקליפ של יהודית רביץ - בך לא נוגע???? אממאאאא עכשיו ראיתי את זה והייתי בשוק :/ מישו ראה את זה חוץ ממני??

ה-1 באוקטובר?? למה שאני אדע מתי הוא

יוצא?? תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בדיסק צרוב של אחותי בלי להסתכל נחש מה השעה? 6 ורבע? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? חחחח רבע לשבע.. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? מקלות מעץ כאלה שיש לי בחדר.. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ה-אולסטאר שלי בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? ארתור??! סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כוח להדליק ת'טלויזיה.. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? אין לי מושגג.. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? פאק למי יש כוח..דקה.. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 20 סתכלו- כמה מחוברים יש? 32~ בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 7? סתכלו- כמה מחוברים יש? 10 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים: תצחקו אבל אין נפש חיה בחוץ(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה)אין כלום~!!! מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? אין לי מושג.. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? לא יודעת..

מיאו. ../images/Emo42.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "בכל זאת עליי לומר, שכאשר אני חושבת עלייך, חסרות לדימיון שלי [נקודות אחיזה]" אבא-ארך-רגליים של ג'יין וובסטר. תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? קיר. בלי להסתכל נחש מה השעה? בטח כמעט שבע. עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 18:57. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? הכריכה של הספר של אבא-ארך-רגליים. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אע, לא יודעת. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? גם אם אני אסתכל אני לא אדע לזהות איזו תוכנית זו ואין לי כוח ללכת לסלון כדי לבדוק בממיר הדיגיטלי. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שישי או שבת [יש לי משהו בתאריך הזה אז אני אמורה לזכור] סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת [
] בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? בסביבות השלושים-ארבעים. סתכלו- כמה מחוברים יש? 38 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 10-12. סתכלו- כמה מחוברים יש? 17. סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) ילדה בלונדינית וחמודה. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) המספר של הבית ממול זה נחשב? 4 מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? איןלימושג. ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? עד הערב אלוהים גדול. אני לי מושג מה אני עושה עכשיו :X

ziljian 1234

New member
אההההההההההההההההההההההההה

כל כך משעמםם אנשיםם!!! מה אתם עושים?!

DemonDog

New member
תשובון לשאלון

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? "תופף על תופים בלהקת רוק, בלהקת בלוז וגם בתזמורת סימפונית" תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? ברמקול השמאלי של המחשב. בלי להסתכל נחש מה השעה? 20:30 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 20:29 (אחחח הייתי קרוב...) תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? טוש תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? אוויר (ושאף אחד לא ינסה להתחכם) בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? אריזה משפחתית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בחייאת נו אין לי כח ללכת לבדוק... בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? ראשון? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת (לפי הלוח של 2005) בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 30 סתכלו- כמה מחוברים יש? 30 בדיוק!!!! באמאשלי לא ראיתי לפני! בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 6? סתכלו- כמה מחוברים יש? 13. סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים? אממם העץ מסתיר.. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו- ראו תשובה קודמת מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? מישהו מפורום שייגעצ (מנסה להתחכם) ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? כנראה ריצה, אם חברים שלי לא ירצו לעשות משו...

DemonDog

New member
נכון בן..

בהנחה שקוראים לך דון רוט (בטח קרוב של פיטר)

עונה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"אמר לו:"מדי חודש תנוע בלי הרף. 6 ימים תיראה כקרני שור. ביום השביעי בחודש תראה כחצי כתר. בחצי החודש תיראה במלוא הדרך. אז כאשר השמש תתבונן בך מקצה השמיים, תלך ותחסר, עד שתיעלם." ("המיתולוגיה הבבלית".. מה זה עושה אצלי בחדר?) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? במערכת בלי להסתכל נחש מה השעה? בערך 12 בלילה עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 12 וחצי תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? עט ירוק על השולחן תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? בטח סרט שהוא שחור לבן סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? אין לי כוח לפתוח תטלויזיה בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? רביעי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? חממישי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? אנלא מחוברת עכשיו סתכלו- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 10 סתכלו- כמה מחוברים יש?22 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) בחורה שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) לא כתוב כלום מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? עוד משועמם ועוד שאלה: מה עושים היום בערב? רואים טלויזיה חח..

למעלה