שאלון לסופ"ש

אלכסהה

New member
עונה נה נה [?]

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מרק עוף, שניצל ופירה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, חום וירוק אני חושבת 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב גפן, כנסיית השכל ולא יודעת מי עוד 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ספיר מור ומיראל 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חלולים, אוטוביוגרפיה ופצעים ונשיקות 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: בילאבונג, זארה ופול אנד בר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: אני ממש רגועה, חכמה, מחוייבת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: סקרנות יתר, חוסר פרופורציות, ניתוח מצבים תמידי 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3,4,5 [למי שאין לו הוט- ערוץ 3, ביפ ואקסטרא הוט] 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק, ניו יורק, ניו יורק 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: הרגליים, הציפורניים חח וזהו 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: הגובה שלי, הפנים וזהו 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אביב, סתם נו לא יודעת 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אין כזה דבר 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: חברים, csi, law and order 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: להצטלם בעירום, לבגוד במישהו בתמורה למשהו, סמים 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: ריאן ריאן ריאן (חחחחחחח מורי) 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, סודות נעורים [נו אני מתה על זה] וזהו בינתיים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאוהבת, במצב כלכלי טוב, עובדת במשהו שטוב לי 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: הממ... לשון [סקלו אותי], מחשבים ואנגלית [זה קל וזה] 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: שונאת חיות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד וניל ובננה 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: ספיר שפיגל ואמא שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא אכפת לי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מייספייס, ישראבלוג ומסנ 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הוא ישלח לי הודעה, הוא ישלח לי הודעה, פתאום כל החומר בהיסטוריה יצוץ לי בראש ויחקק שם 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: דונט נו. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מרימה את המשענת של המיטה, בודקת מה השעה, שוטפת פנים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: שמה פיג'מה, את הפלאפון למטען ומורידה את המשענת של המיטה

ליאורנ

New member
שבת שלום

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: המבורגר (עדיפות ממוזס אגאדיר וכו'),אנטריקוט,סינטה. קיצר בשר, לא משנה מאיפה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,ירוק,אפור 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אין לי עדיפות מיוחדת.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: לא אוהב להיכנס להכללות ולקטגוריות 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אין משהו ספציפי... נראה לי השאלון לא מתאים לי במיוחד 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: כנ"ל 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מצחיק, ספונטני, 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: פרפקציוניזם מוגזם, רגישות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: הוט 1 2 3... יש כאלה עניים שאין להם יס.. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: דרום אמריקה, במיטה איתה 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: דוני דארקו, רקוויאם לחלום, 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: מה רק שלוש... לא ייגמר בחיים 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אבודים, הישרדות, 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לכל דבר יש מחיר :) תכל'ס אין לי מושג... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: השאלות פה מצריכות מחשבה, אין לי כח לחשוב עכשיו ויש הרבה.. די לחפור 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אם יש גן עדן, עולם הסוף, מידלסקס 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: באתי לרשום שמוקדם מדי לחשוב, אבל האמת היא שכבר לא. מאוד מקווה שמוסיקאי 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: איפה ביצפר ואיפה אני 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: תבחרו שלושה מהחברים שלי 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד רום צימוקים, תות, שוקולד עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: מיקי בן שגיא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אין העדפה מיוחדת, אני רק רוצה לישון 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מוסיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: לא לפה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: עברה שנייה ואני כבר לא אותו בן אדם, חמש שנים זה כבר איתן אחר במאה שמונים מעלות 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלונן, מתקלח, מדליק את המחשב 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: זה באמת משנה?

../images/Emo171.gif../images/Emo140.gif../images/Emo191.gif../images/Emo198.gif../images/Emo151.gif../images/Emo205.gif../images/Emo203.gif../images/Emo105.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: עגבניות מיובשות, נבטים וצנוברים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: מממ..וואו המלתחה שלי כ"כ כ"כ כ"כ צבעונית , אין סיכוי שאני אוכל לענות על זה 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: חחח, רואים מאיזה פורום זה , "שולטים" נו טוב... פינק פלויד ,טום יורק והביטלס 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: שירוש , טליה ומעיןן (לא שזה אומר לכם משהו) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: דה דאב סייד אוף דה מון -אולסטאר איזי סטאר , וויש יו וואר היר -פינק פלויד, ושומקום-אביב גפן 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אני לא ממש קונה בחברות אבל אם כבר אז העין השלישית , קובמלה ופול אנד בר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: יצירתיות , אכפתיות וסקרנות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: נאיביות,עקשנות ורגישות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 3, 8 וVOD 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: סיני ,סיני ,סיני 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:טריינספוטין , כמעט מפורסמים ורקוואים לחלום 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:אני לא מסוגלת לבחור 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:מממ.. לבושתי הרבה האלופה, האוס וסימפסון 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח ,להתגייס, ונראה לי שזהו.. בכל היתר כסף דיי קונה אותי (איזה חפיטליסטית) 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעוף , לבטל את צבאות העולם, להיות מאושרת 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: עולם הסוף , שישים מילגרם פרוזאק והקייטנה של קנלר 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מאושרת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אומנות , ספרות ואזרחות (למרות שכבר סיימתי ועכשיו אני מורה) 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב, צפרדע,וגורי חתולים :] 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:לימוננע, פירות יער ועוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חבר שלי ,אבא שלי ושכנה שלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מממ.. אלברט אנשייטן , טלי פחימה ועוד מישהו.. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: פורמים (כמה מביך) פריסל (מביך אפילו יותר) וזהו בערך (אני דיי שונאת מחשבים) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שלום עולמי
,שתהיה מחר שביתה במחוז דרום (חופש חופש חופש ) ושהוא יתקשר. 0 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: העקשנות , החוסר סבלנות והנטייה לקחת דברים קשה מידי 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: חושבת עליו , מצחצחת שיניים ומשתינה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: חושבת עליו , קוראת ספר/רואה טלווזיה, בוכה

רק בגלל שאיתן ענה גם ../images/Emo3.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: מקרוני & צ'יז, סטייק אנטריקוט וסושי. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, לבן, כחול. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יותר מידי. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין כזה דבר מבחינתי. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: נו... 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: פוקס, גולף ועוד איזה חנות פה בעיר. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: עקשנות, הקשבה, רגישות. (מה זה פה, אתר היכרויות?) 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביישנות לפעמים, דחיית דברים עד לרגע האחרון וחוסר רוגע. (מה זה פה, ראיון עבודה?) 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24, MTV Base וערוצי הסרטים של יס.
10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: נס ציונה/ת"א. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים, שיער, בטן. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: גובה, בגדול. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: בופור, אמריקן ביוטי, גרין מייל. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש יותר מידי! 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: כוכב נולד, מועדון לילה. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לעשות קרחת, לבגוד, להצביע למפלגה ימנית. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להשתחרר, למצוא עבודה ולהיות מאושרת.
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אם יש גן עדן, הפרחים בעליית הגג, זכרונותיה של גיישה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: קרימינולוגיה/חינוך בלתי פורמלי. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלביםםם 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל, מוקה, פצפוציםץ. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אחי אחותי ואבא. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: רותמית, טניה ולירון. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: להשתחרר, שתהיה לי מיטה וחצי סופסופ ושתהיה לי עבודה נורמלית. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: כ"כ הרבה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: דופקת את השעון המעורר בקיר, שוטפת פנים והולכת לנשנש משהו. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מדליקה טלוויזיה וסוגרת עיניים? ותמונה מהכינרת

shmuelr

New member
וואו! את יפייפיה.. ואת דומה למורה הפרטית שלי

בלשון. שהייתי מאוהב בה.. חחח..

תמרוש5

New member
יאללה:)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ספגטי,פיצה ותפו"א 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אדום ולבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב,פיונה אפל וכנסיית השכל 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אביגל, אור וירדן. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כל פעם משהו אחר. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו,זארה ודיקיז 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:נממ לא יודעת:| 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: נפגעת בקלות, מתעצבנת בקלות ודוחה הכול לרגע האחרון. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: VOD הוט3 ואקסטרה הוטP: 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק,ת"א והוואי 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:עיניים,אף וידיים. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את רובו. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: יש המון! אבל מה שעולה לי עכשיו,קרייזי,התפוז המכני וקיל ביל 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אין ספציפיים. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האו.סי,מגרש ביתי ופרוייקט מסלול. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול פירות ים,לרצוח מישהו,לבגוד. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא יודעת יש הרבה
18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אין לי ספר אהוב אני לא קוראת ספר יותר מפעם 1:p 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: שחקנית,במאית אין עוד משהוP: 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: קולנוע,ספרות וזהו. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים
וכלבים:p 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: מנגו תות ושוקולד 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אמא אחותי ומלא חברים של אמא שהיו פה
24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: לא יודעת
25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: מסנג'ר,פורומים ובלוגים:] 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הרבה דברים
27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: נממ לא לפה. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: ריתוים מצחצחת שיניים ושותה. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: נכנסת למיטה רואה טלוויזיה ועוצמת עיניים:p

Jude Lennon

New member
נמנמנמ...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ביצת עין, סלט יווני ושרימפס D: 2. מהם 3 הצבעים השולטים במלתחה שלך: לבן, שחור, חום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: פינק פלויד, רדיוהד, ג'נסיס לועזי... אביב, ברי סחרוף ואריק ברמן בעברית 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: איתי לירן וברק אומר משהו?! 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: Dark Side Of The Moon - Pink Floyd Selling England By The Pound - Genesis OK Computer - Radiohead בלועזית... ועל המשמרת של פורטיסחרוף, מחפשים את דורות של שוטי הנבואה והשלישי של אביב 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: אין 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: שונא להעליב, ספורטיבי, ומוזיקליות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנות... וזהו אני חושב.. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: ביפ וערצוי סרטים 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: מקסיקו בעיקר.. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיינים, שיער, גבות 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: אף, כפות רגליים, אזניים 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שמש נצחית בראש צלול, פורסט גאמפ, אפקט הפרפר 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: Sairway To Heaven - Led Zeppelin Shine On You Crazy Dimond - Pink Floyd Firth Of Fifth - Genesis בלועזית... קול גלגל - שוטי הנבואה חלולים - אביב גפן שיר ללא שם - שלום חנוך בעברית 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סיינפלד, חברים, סימפסון 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: קעקוע/עגיל/כל דבר באיבר מיני 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: בנג'י שוב, להופיע עם שירים שלי במשהו ענקי כמו רוק עצמאות או משהו ולקבל תעודת בגרות וללכת הביתה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: התפסן בשדה השיפון, אם יש גן-עדן, חוות החיות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: משהו עם מוזיקה, עדיף זמר, אם לא נגן ליווי שהקלטות והופעות או מורה פרטי או מפיק מוזיקלי או מלחין שירים לאמנים אחרים.. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות, היסטוריה, תנ"ך 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: סוס, פרה וחמור 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שונא גלידות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: חברים שלי ראינו את גמר הגביע האנגלי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אביב גפן, גורי אלפי, ברי סחרוף 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לשמוע מוסיקה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: הארוחה 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אהיה בצבא, לא אגור בבית ואנגן פחות 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצח שניים, מתקלח ושותה קפה 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מצחצח שיניים, אוכל ורואה טלוויזיה

ליאורנר

New member
יאללה...

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:המבורגר, פיצה, שווארמה 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור לבן וירוק[צבא בעעעעע] 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אביב גפן, פינק פלויד, גאנז נ רוזז 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין לי חברים 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:שומקום\אביב גפן החומה\פינק פלויד קווין\לילה באופרה[משהו כזה] 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ---- 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: חתיך מושלם ונרקסיסט 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אין לי תכונות שאני שונא 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:2 וזהו בערך 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ארה''ב, בית של מיה, במיטה שלי ללכת לישון 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:אוהב הכל 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:לא שונא כלום 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:סיוט ברחוב אלם \ פלאטון \ התפוז המכני 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:לאן את הולכת - אביב גפן PINK FLOYD - BRING THE BOYS BACK HOME \ עכשיו את בוכה - משינה 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:חברים 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:וואלה מה אתם באים אלי עם שאלות כאלה באמצע הלילה 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:לא יודע 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:לא קורא ספרים 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:מוסיקאי 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:מוסיקה \ תיאוריה \ ספרות המוסיקה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול \ חמוס \ דגים 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:כחול שוקו ווניל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:מיה\אמא\אחי 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מיה 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:אי סי קיו 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:--- 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: --- 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:חוזר לישון - סוגר את השעון המעורר 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלח - אוכל

שאלון לפני השינה ../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: אורז עם תפוחי אדמה , כריך עם גבינה צפתית/בולגרית וחצילים, קורנפלקס קינמונים 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור , שחור וקצת כחול/לבן 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: יש כמה שתמיד ישלטו: איירון מיידן , אביב גפן ,ערן צור ,(למשל) 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: נשים יפות, נשים מתוקות ויד ימין
5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:שוב פעם שאלה קשה מדיי רק מידגם: ממנטו מורי -אביב גפן , ערן צור האוסף, איירון מיידן-איפהשהוא בזמן , 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: חולצות של להקות שאני מוצא, תמנון , פוקס שיש מבצע 3 ב100 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:חיפוש עצמי, תקומה מחדש כל פעם, יכולת להגיע לשלווה, 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עצבנות כעס מרירות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:הסרטים למינהם , היסטוריה וביפ וגם ערוץ 2 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:הייתי רוצה להיות הטייס שמחסל מחבלים בעזה בימים אלו , לעולם לא עוד ,,, 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך:שיריר כתף , שרירי רגליים, עיניים כחולות 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך:שעיר מדיי, 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: של כל הזמנים אממ : שליחות קטלנית 2 , כן יש מסר בסרט הזה , החיים יפים ירגש אותי תמיד , וגם הנפילה אני אוהב לראות אייך היטלר מתעצבן מכעס 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: מלאך המוות-סלייר , "זר בארץ זרה" -איירון מיידן , ובגלל שזה פורום אביב אז: הרואין למשל אני אוהב (שיר) 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: סאות פארק , חדשות 8 בערב, שידורים שונים בערוץ ההיסטוריה 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:לרגל למען אירגון אויב , לעמוד מול שופטי כוכב נולד, לבצע כל מה שניקרא פשע, 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לא מבין את השאלה 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מי יבכה שתמות רובין שארמה, מי הזיז תגבינה שלי מבוגרים, אלוף בטלות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:חשפנית, סתם, מוכר בארומה?, סתם מוזיקאי כמו כולם דהההה,,, 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ****** 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:טרול פינצ'ר ננסי ונפתלי הדג, סתם,,, והנה השלושה: כלבים חמודים, דגים והדודה פרידה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד וניל בננה וצביקה פיק 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: שופטי כוכב נולד כמה כעסתי ,,,, 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 3 מלאכים לשאול אותם על העתיד שלי 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: XXX , מסנג'ר, ולמלות שאלונים משעממים בפורום אביב גפן 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שמישהי שאני רוצה שתתקשר אליי תתקשר אליי ותגיד לי אוהבת אותך, שלשדרות יהיה שקט, שמישהו יביא לי ביסלי גריל איין לי כוח לצאת לקנות 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אולי חתונה אולי דירה משלי ואולי קצת יותר אומץ 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: בודק איפה אני נמצא , לא ברור , מסתכל במראה, מתכנן את הסדר יום שלי 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מפהק , מגרד בראש קצת, נהנה מהשקט והחושך הרגוע בחדר וחושב עלך מחר תמיד נשאר מחר,,,, באהבה אני

למעלה