שאלון לסופ"ש

Walk On Water

New member
שבוע מטורררררף.

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: בעייתי. אבל נוטה יותר לכיוון של אסאדו
2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, אדום ו.. ג'ינס? 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: נו. קשה לי עם שאלה כזו }: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: הו. שמות יועילו מאוד... נרי, נוי וברית. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: כרגע- הונקינ' און בובו של אירוסמית', אוסף דייר סטרייטס וכנסיית השכל. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: |: 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: עקשנית, אכפתית, מוזיקלית. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: עקשנית, עצבנית, רגישה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: כל היס סטארס למיניהם 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ברזיללללללללללל. סופר פארם. תל יוסף. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: אין הרבה כאלה 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ארמגדון, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך ו-300. |כרגע| 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: אייריס של הגו גו דולס, לילה של קלפטון ועכשיו של ג'וני שועלי. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האנטומיה של גריי, או.סי, מגרש ביתי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לאכול ג'וק, לטוס לאיראן, ולשמוע את הדיסק של רוני. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: להתנשק, לכתוב, לנגן. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: ציפורים מתות בסתר, הארי פוטר ובמרחק נגיעה. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: מודיעין 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אנגלית, ספרות וערבית 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלללללללללללללללב 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: וניל עוגיות, פליק ופיסטוק 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: זיו, אלון ואמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: אף אחד 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מצחצחת שיניים, מנקה את הפנים ומתלבשת(?) 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מקלחת, ציחצוח שיניים וכוס מים.

חמדונה

New member
אז מה כבר רע בקצת לברוח

עם קיצורים 1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: פיצה, לזניה, ספגטי 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור אדום וסגול 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: גאנז, פינק פלויד, נירוונה 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: דנה, רז, מיכלי 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: משתנה מיום ליום. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: הומור, שכל, רגישות 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: ביקורתיות, סרקזם, חיצוניות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: בקושי רואה טלוויזיה, אבל ביפ, סטארוורלד, והולמרק (לא הסרטים המגעילים, רק איאר ובנותגילמור) 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: פריז, ונציה, אירלנד 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים אף שפתיים 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: כל השאר 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: אקווסט, שיער, פוקהונטס, צילי המוזיקה 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש יותר מדי. אבל אם יורשה לי שיר לא מולחן, 'ליליפוט' של יהונתן גפן. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: מובי דיק, באין משפחה, כשדברים רעים קורים לאנשים טובים. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: נעשה לפי הסדר שהם הולכים לקרות: עו"ד, שופטת, מבקרת המדינה. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: ספרות תושב"ע וספורט (אוי האבסורד) 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: נחשים
, כלבים דלמטיים (רק דלמטיים!), ואיגואנות 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: פיסטוק, קוקוס, לימון 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיתקרר בחוץ, שבוב דילן יבוא כבר, שהטלפון יצלצל. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: שמה מוזיקה, מרתיחה מים לקפה, בודקת הודעות

פחיחצה

New member
....

. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:קרפצ'יו, רביולי טרטופו של וינס, עגבניות/ברוקולי(תלוי במצב רוח ובאיכות הברוקולי:) 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: וואי יש הכל אבל נראה לי שהשולטים זה שחור לבן ואפור או אדום 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: מוסקטריות, רם 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: חלולים, לילות לבנים, הדיסק של קרן פלס 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: ארמני (ג'ינס ואמפוריו), טופ שופ, כתומנטה 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: כנות, נאמנות, חשיבה לוגית 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: אובססיביות, חרדתיות, חוסר יכולת להרפות 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 12,13, וE 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: לונדון, ברצולנה על הר הדשא עם טול, בדירה שלי(שאני אמאצ כבר אינשאלה) 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: תחת, כתפיים, גב 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: בטן, ברכיים, אף 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שמש נצחית הראש צלול, הרקולס,חמש ילדות יפות 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: יש לך אותי, מגיע לך יותר והשלישי משתנה בהתאם למבצ הרוח 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: זה בעיה אני צופה בהכל, אבל נגיד שסקסק והעיר, מגרש ביתי ואו סי 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לרצוח, להצביע לביבי, לחיות כאן אחרי שגידאמק יגיע לממשלה וביבי יהיה רוה"מ אהה ויגאל אמיר יצא מהכלא.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעבור דירה, לחיות בלונדון, להוציא ספר 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: אחותי ואני, כה אמר זרתוסטא, מישהו לרוץ איתו 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: רוה"מ, אשת עסקים מצליחה, סופרת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: אזרחות, ספרות, כימיה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: חתולים, דובי פנדה, ארנבים(+ברוקולי) 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: אני אוהבת רק וניל עוגיות 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: בשה, הגנן, והגנן השני 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מוגי, רם, הדס 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לחפש דירות, לקרוא בבלוג של פרנצ', ושוב לחפש דירות 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שתיפול עלי דירת חלומותי פלוס שותפת חלומותי מהשמיים אהה ושהכל יהיה במחיר סביר, שיגמרו כבר הבגרויות, שיגיע הציון של הבגרות באזרחות ויהיה כתוב בו 100 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: אני אהיה באוניברסיטה, אני אהיה אדם יורת שלם שליו ומאושר 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מתלבשת, מצחצחת שיניים, נכנס להומלס 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: מתפשטת, מכבה טלויזיה ובוכה

:)

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: שוקולד לבן, שוקולד חלב ואלכוהול נחשב? 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור,אדום וירוק 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: שולטים? על מי? 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: רותם,ליאור וגיל. 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אין כרגע מועדפים, שומעת הרבה את האוטוביוגפיה של כנסיית השכל. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: שוק הכרמל, שוק הפשפשים ושוק רמלוד. 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: מה נסגר עם ה3? יופי זה תכונה?אם כן אז זו התכונה שאני לא אוהבת. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: שאני שומעת קולות "הבולהלהלהלהלה" מתוך שינה. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: יס דוקו,ערוץ 2 ויס דוקו. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ניו יורק, העיר ניו יורק, אולי גם לוס אנג'לס, הא... גם על הירח. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שפתיים, אף ועיניים.. אין על הפנים שלי. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: את כל השאר. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: ריקוואם לחלום, עדים במדים מחזור ס' |נקרע| והכל אודות אמא. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: black dog, קוקאין ו drinking in L.A 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: אין. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לחזור אחרוכה בזמן. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: אין משהו שאני אתן בשבילו המון... 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: הבנתם שמ3 דברים ירדתי ל1? אז עכשיו, דווקא לא כותבת. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: עריכה עריכה עריכה. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]: נו..מה ביצפר מה?! 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: הכלב שלי, הכלב שלי ואחי הגדול. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: לימון כי לימון מוסיף המון, עוגיות וסניקרס. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: לאחרונה? ראיתי הרבה, את עומר ועומרי, את הדר ואת עינת, את אלינור ואת שני להוסיף עוד? 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: מור, רם ואולי גם סבא שלי ז"ל. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: לערוך. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: שיהיה מאי 08 ואני אהיה מחוץ לצבא. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: לא יודעת. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: מסתובבת לצד השני, מסתכלת על שיחות והודעות בפלאפון, משום מה אנשים חושבים שאני איזה פרפר לילה, ומעיפה את הכלב שלי מעלי. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מורידה בגדים, נכנסת למיטה, מתכסה. מה זהו? כבר נגמר?! אבל רק התחיל... ואני ציפיתי ליותר =\

Bambi di

New member
../images/Emo192.gif

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: סנדויץ' בר
, סלט עם הרבה רוטב וסיני של אמא. 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור, כחול ואדום. 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים: אביב, אביתר, אלג'יר והמכשפות. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: - 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך: אביב גפן - חלולים. אביתר בנאי - אביתר בנאי. ובינתיים זה The Wall שקיבלתי לפני יומיים. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: באמת שאין לי כאלה. זארה אולי [?] 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך: את זה שאני יכולה לספוג ולספוג כ"כ הרבה, הומור, רגישות. 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך: רגישות, חוסר סבלנות, קרירות. 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך: 24, 3, 22. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו: ת"א, זיכרון, אורנית. 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: שפתיים. זהו. 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: לא מפרטת. אבל את הרוב. 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: שלושעשרה, פורסט גאמפ ובופור. בינתיים. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך: נכון לעכשיו: אביב - מגיע לך יותר. גבריאל - עץ אגוז. אביתר - אבות ובנים. 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: האלופה, האוס, חברים. 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם: לבגוד במישהו יקר, לרצוח, להתעלל בבע"ח... 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: הזדמנות ממישהו גדול. זה הכל. 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך: התפסן בשדה השיפון, אם יש גן עדן, כמה טוב להיות פרח קיר. 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה: להיות קטנה. 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך [בבצפר]: רק ספרות. וגם זה לא במיוחד. 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך: כלבים, נחשים, נמרים. 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת: שוקולד, עוגיות, קפה. 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה: אלון, טל, אבא. 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: דן. דיברנו אתמול שעה וזה רק עושה יותר להתגעגע. נעמה. תמר. נועם. 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב: תפוז, ישראבלוג, ומסנג'ר...נראה לי. 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו: ללכת לישון. 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: השקפת עולם. כניסה למציאות, להפסיק לחיות בפנטזיות. 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת: פוקחת עיניים, קמה, מצחצחת שיניים. 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון: קוראת, מתכסה, עוצמת עיניים.

כמו שלךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך:אני משתנה כל תקופה זה משהו אחר.. כרגע שוקולד ספגטי ואורז 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: אדום חום ושחור נראלי 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אמממממ פינק פלויד אביב גפן ובקשר לשלישי ישלי התלבטות בין כמה אז אנלא אכתוב כדי שהשאר לא יעלבו.. 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: ליאור נוי יהלי אליי (נוו 4.) 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:שומקום דרק סיד אוף דה מון ובקשר לשלישי ישלי ממש דילמה.. 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: זארה הוניגמן קאסטרו רנואר 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:הכל 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:מתעצבנת מהר לפעמים 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:משתנה... תלוי מה יש..לא ממש רואה טלויזיה.. 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:אצל חברה שלי או אצל ליאור או בחו"ל 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך:לא עולה לי עכשיו בראש.. 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:שיאו יש מלא זה לא הוגן! סטרוי טו הבן,גרייט גיג אין דה סקאי,שוב התלבטות בקשר לשלישי 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך: 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:בתחת.. 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם:איך רואים שזה מפורום ביט 69..מהזה השאלות האלה! 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:עזבו אותי באמאשלכם 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:פסיכולוגית 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:אין כאלה 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:חתול כלב קוואלה ודב פנדה וסנאי 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:שוקולד וניל פיצפוצים ו...אממ לא יודעת! 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:ליאור,המורה הפרטית שלי,ואמא 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:להתכתב לשחק ולשמוע מוזיקה (זה כל הדברים שאשר לעשות במחשב לא?) 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:מלחמה!!!!!!!! סתם לא יודעת עזבו אותי 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: יאלללללללללה 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מתקלחת שולחת סמס לליאור והולכת לבצפר 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מתקלחת שולחת סמס לליאור הולכת לישון

plane crazy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo123.gif

גם אני רציתי להגיב ולרשום בכותרת "כמו שלךךךךך!!!!!" אבל התחרטתי ולא הגבתי בכלל כי הייתי צריך לצאת. :)

הבל הבלים

1. מהם שלושת המאכלים האהובים עלייך: ספגטי אטנריקוט וצ'וריסו 2. מהם 3 הצבעים השולטים המלתחה שלך: שחור ירוק וורוד 3. מהם 3 הזמרים\להקות הכי שולטים:אביב גפן קווין ופינק פלויד=] 4. מיהם 3 החברות\חברים הכי טובים שלך: אין לי 5. מהם 3 הדיסקים הכי אהובים עלייך:מנועים שקטים-אסףאמדורסקי,בלאקפילד2 ו...נוור מיינד נרוונה 6. מהם 3 חברות הבגדים האהובות עלייך: קסטרו זרה וגולף 7. מהם 3 התכונות שאת הכי אוהבת בעצמך:אני מצחיקה רגישה וקולעת 8. מהם 3 התכונות שאת הכי שונאת בעצמך:אני דיכאונית עצלנית ועצבנית 9. מהם 3 הערוצים הכי נצפים אצלך:24 וי אייץ' 1 ושלוש 10. מהם 3 המקומות שאת הכי רוצה להיות בהם עכשיו:ת"א ,איוו מיט בורגר י-ם או אחד הפאבים של ירושלים... 11. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת בגוף שלך: 12. מהם 3 הדברים שאת הכי שונאת בגוף שלך: 13. מהם 3 הסרטים האהובים עלייך: 14. מהם 3 השירים האהובים עלייך:The show must go on,יחפה ו...במילים אחרות 15. מהם 3 התוכניות שהכי נצפות אצלך:ד"ר האוס,האלופה,ומריח כמו אייטיז בVH1 16. מהם 3 הדברים שבחיים לא היית מסכימה לעשות,בעד שום מחיר שבעולם:בנג'י,אוכל לא כשר,אנאלי 17. מהם 3 הדברים שהיית נותנת המון כדי לעשות אותם: לעבור לגור בת"א על יד הים,לרקוד,ללמוד 18. מהם 3 הספרים האהובים עלייך:מישהו לרוץ איתו,חצאית וכינור,המדריך לאסרטיביות 19. מהם 3 הדברים שתרצי להיות שתהיי גדולה:רקדנית,פסיכולוגית,מעצבת 20. מהם 3 המקצועות האהובים עלייך[בבצפר]:הסטוריה,תנך ואזרחות 21. מהם 3 החיות האהובות עלייך:כלב חתול ופרה 22. מהם 3 הגלידות[טעמים] שאת הכי אוהבת:פסיפלורה,שוקולד מריר או פטל 23. מיהם 3 האנשים שראית לאחרונה:ראיתי לאחרונה אולי 30 אנשים שהיו אתמול אצלי בבית 24. מיהם 3 האנשים שהיית הכי רוצה לדבר איתם עכשיו: טל,שם חסוי ונועם 25. מהם 3 הדברים שאת הכי אוהבת לעשות במחשב:לכתוב בבלוג,לריב כאן בפורום ולהסתכל על ההורסקופ בוואלה 26. מהם 3 הדברים שאת רוצה שיקרו עכשיו:שהעולם יפסיק להיות כזה מסריח זהו 27. מהם 3 הדברים העיקריים שישתנו לדעתך אצלך בעוד 5 שנים מעכשיו: מראה,עיסוק וחברים 28. מהם 3 הדברים הראשונים שאת עושה כשאת מתעוררת:מקללת את היום,אומרת " בא לי למות" ואז הולכת לצחצחשיניים 29. מהם 3 הדברים האחרונים שאת עושה לפני שאת הולכת לישון:מקללת את היום אומרת "בא לי למות " ואז כותבת שיר

למעלה