שאלון לרוכב הצעיר

Shai Felton

New member
שאלון לרוכב הצעיר../images/Emo1.gif

NOT שאלון למשועממים כל הזכויות שמורות לי ולשחר השאלון כתוב בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים
1.שם? 2.גיל? 3.סגנון רכיבה? 4.חווה? 5.סוס פרטי יש/אין? 6.סוס/ה אהוב/ה? 7.אם מתחרה, במה? 8.איזה רמה/גובה? 9.על איזה סוס? 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? 12.כמה זמן אתם רוכבים? 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? 15.למה אתם שואפים להגיע? 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום 25.כמה פעמים נפלת? 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? 27.אתה רוכב עם קסדה? 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? 35.רכבתם פעם על סטליון? 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? 38.סוס או סוסה? 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? 40.מה כן היית משנה בו?

TauraMan

New member
משועממת שכמותי.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

1.שם? דורון גלאון 2.גיל? 14 3.סגנון רכיבה? אינגליש 4.חווה? עין המפרץ אימפריה שולטת!!!! 5.סוס פרטי יש/אין? אין, יש קבוע.. 6.סוס/ה אהוב/ה?טאורה MAN 7.אם מתחרה, במה? קפיצות ראווה, סימתי עונה ב90 עם טאורה מתחילה בקורב עונה במטר. 8.איזה רמה/גובה? מתחילה בקרוב מאוד מטר ואליפות עד גיל 14 9.על איזה סוס? על דיזל השמנמן ואולי אולי אולי גם על קאיה 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? יגור, כי זה קרוב.. 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? אני לא משלמת, שיעור רכיבה עולה בערך 50 ש"ח אצלנו ל20 דקות- 3 שעות.. 12.כמה זמן אתם רוכבים? טיפה פחות מ8 שנים 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? משתנה מסוס לסוס.. 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? זכיה באליפות הצפון
15.למה אתם שואפים להגיע? עבודה מושלמת והנאה מקסימלית עם דיזל, מה שלא נראה מבטיח כל כך... 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? 140 עם טאורה 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקשר לרכיבה כמובן) ישיבה, אני נוטה לרדת נמוףך מדי עם הגוף בזמן הקפיצה. 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? ת-מ-י-ד תקשיבו למאמן 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? תנו לסוס לעבוד לבד, אל תפריעו לו, ברגע שתצליחו לא להפריע- תצליחו. 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) קפיצות ודרסז' ברמה גבוהה 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 6 וחצי 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? עין המפרץ תמיד היתה ותמיד תהיה אימפריה שולטת! 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד
24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום קרן- אדי מדהיייים
25.כמה פעמים נפלת? 373,489,792,352,714 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? פעמים הגעתי לבית חולים עם זעזוע מוח מנפילות... 27.אתה רוכב עם קסדה? כן 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? מעורב.. מתחילים דרסז' קל, ממשיכים בקפיצות קל ומסימים בטיול גלופים בשדה וקירור של חצי שעה.. 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 6-7 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? כן 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? וולשים! 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול?פוני!! 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? בארץ אין בדיוק.. גם לא בחו"ל
34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? מאוד בעד! 35.רכבתם פעם על סטליון? רק קירור
36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? שיש לי כוח 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? קבוצה, מאוד לא נעים שהמדריך כל הזמן מסתכל רק עליך.. 38.סוס או סוסה? סוס 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? היכולת קפיצה שלו!!
40.מה כן היית משנה בו? העקימות...

SHoooKoLaTa

New member
אוווווווווווף דורון../images/Emo123.gif...

את רוכבת יפה מדי!! זה לא פייר!! את רוכבת ממש יפה, גמאני רוצה!!! דיזל הסוס המאמי הזה, אפשר להתוודות
יש
ההתוודות- פעם שיצאתם לתחרות ושהייתם עם הסוסים ליד הסוסים שלנו, אז ליטפתי את דיזלון, והוא כזה כוסון!! אבל אל תגלי..
טחחח... סתאם!! זוכרת את הסיפור עם רותי מאושה? אני נקרעת פה!!!!!!!!!!!!!!!!

animals lover

New member
תשובות...משעמם לי...../images/Emo107.gif

1.שם? דניאלה שוברס. 2.גיל? 15. 3.סגנון רכיבה? ווסטרן ואינגליש!!! 4.חווה? מוצא עלית (ווסטרן) וכפר שמואל (אינגליש). 5.סוס פרטי יש/אין? הלוואי!!!! 6.סוס/ה אהוב/ה? כולםםםםםם!!! (למרות שהתאהבתי לאחרונה בסוס בשם עזיז-פיינט חום לבן חתייייייך!!!!) 7.אם מתחרה, במה? לא-הלוואי! 8.איזה רמה/גובה?----- 9.על איזה סוס?----- 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות?----- 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? במוצא-100 ש"ח לשעה ובכפר שמואל יש לי סידור מיוחד שאני עובדת פעמיים בשבוע 4 שעות כל פעם ופעם ב-15 שעות עבודה יש לי שיעור חינם....אבל שיעור שם עולה 90-120 תלוי... 12.כמה זמן אתם רוכבים? ווסטרן-5 שנים ואינגליש-עכשיו התחלתי... 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? לא יודעת.... 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? לרכב גם אינגליש וגם ווסטרן! 15.למה אתם שואפים להגיע? לקפיצות גבוהות ורמות גבוהות ברכיבה בכלל... 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? עוד לא קפצתי... 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקשר לרכיבה כמובן) להצליח להמשיך עם ווסטרן ואינגליש במקביל כי בינתיים זה לא הולך לי כל כך.... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? בחרו בסגנון שאתם אוהבים, הקשיבו למדריך והישארו תמיד באותה חווה! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? להירגע, לא להילחץ.... 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) קפיצות!!!
21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 10. 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? נוספה לי חווה.... 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד-אם היא עולה-אז סבבה... 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום-מקנאה לכל מי שיש לו סוס וכל מי שרוכב כל יום!!! 25.כמה פעמים נפלת? 0!!!!!!!!!!!! 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא היו לי נפילות...חחח... 27.אתה רוכב עם קסדה? ברור! 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? קפיצות/טיול (למרות שעוד לא התחלתי לקפוץ...) 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 1-2.... 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? ברור שכן!!! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? ערבים לשלטון!!!!!!
32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? לא משנה לי....מבחינת רכיבה-גדול, אבל אני אוהבת את שניהם!!!! 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? הרוכב! 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? ברור שבעד!!!!!! 35.רכבתם פעם על סטליון? לא...הלוואי.... 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? מתי שצריך....מברישים ומשמנים-לא יודעת באיזו תדירות.... 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? פרטי-יש יותר יחס אישי... 38.סוס או סוסה? לא משנה!!!!! 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? לא יודעת.... 40.מה כן היית משנה בו? גם לא יודעת...

animals lover

New member
התמונה....../images/Emo107.gif

זאת תמונה אחרת ממה שניסיתי להעלות בהתחלה...

Edubite

New member
עונה

1. שם - קרן כרמלי 2.גיל- 15 3.סגנון רכיבה- אינגליש 4.חווה- מרכז רכיבה דני היי (אימפריה!) 5. סוס פרטי יש/אין- יש פנסיון מלא 6.סוס אהוב- אדינקה, ביג'יי סוסה אהובה- ש.פ., פיורינה, אשלי 7. מתחרה- קפיצות ראווה 8. כמה?-תחרות שעברה 80 תחרות הבאה נראה לי 90 ואז נראה..... 9. על הסוס- אדי דעע 10. מקום אהוב להתחרות-ניר דויד זה סבבה.. גם בפארק נחמט 11.כמה עולה שיעור?- נראה לי איזה 75-90 שקל.... פרטי- חצי שעה קבוצתי- 45 דקות+-... 12.כמה זמן אתם רוכבים? מסודר- שנתיים אבל רכבתי עוד מלא לפני בכל מיני מקומות (רשפון, דניאלה וכ'ו) 13. תרגיל הכי קשה?- לא זוכרת 14.הישג- מקום שלישי בגמר איזורי (רוכב השנה ) לגובה 80 15.שאיפה- לעבור כמה שיותר מסלולים נקיים...פחחח לא יודעת... כמה שיותר! 16.קפיצה גבוהה-קפצתי עם אדי לפני כמה שיעורים אפרייט ממש גבוה... נראה לי בערך 1.30 17.שיפור- טרוט ישיבה!!!!!!! 18. עצה לרוכבים מתחילים-תתמידו זה דבר מדהים!!! 19.עצה למתחרים מתחילים- לשאוף, לנשוף, לשאוף,לנשוף...חח 20.הכי אוהבת לראות- קפיצות 21.התחלתי לרכב- כשהייתי בת 4.. הייתה לי פונית 22.לעבור חוות- כן עברתי כמה פעמים 23.
24.הצעות- שי את רוכבת מדהים!! תנסי לא להלחץ כל כך בתחרויות ואת תקרעי את כולם!!!! 25.נפילות-וואו... אמממ... בדני היי נפלתי 6 פעמים ועוד מלא פעמים נפלתי לפני זה .. בערך 11 12 כזה.... 26.נפילות קשות- לא למזלי... הייתה לי רק אחת שנורא נבהלתי אחריה אבל לא קרה לי כלום! 27.רוכב עם קסדה-כן תמיד! 28.מעדיפה- שיעור קפיצות!! יותר קל 29.רוכבת- 6-7 פעמים בשבוע 30.נמצא בחווה גם כשאתה לא רוכב?- ב-ט-ח החווה זה הבייית שלי!!!! מתה להיות שם ! 31. גזעים מועדפים-מעדיפה את הוורמבלדים למיניהם.. טרקהיינר, האנובר, וורמבלד שוודי, kwpn... 32.סוס גדול או קטן?-סוס גדול!! הרבה יותר מרשים ובדרכ יותר יפים (בעיניי).. 33.חנות ציוד- בחול. 34.תחרויות פנימיות- נותן הרבה ביטחון+++ 35.רכיבה על סטאליון- לא .. אמאלה!! 36.ניקויי ציוד-משתדלת אחרי כל רכיבה ... לפעמים יוצא אחרי 2 או 3 רכיבות.. 37. שיעור קבוצתי או פרטי?- בשיעור פרטי אתה מקבל יותר צומת לב ויותר תיקונים על הרכיבה שלך.. בשיעור קבוצתי אתה יכול להסתכל גם על טעויות או דברים שאחרים עושים טוב וזה גם מלמד המון.. שניהם טובים! 38.סוס 39.בחיים לא הייתי משנה לו את האופי המדהים שיש לו!! שובב כזה!! 40. הייתי עושה קצת יותר קטן וקליל ואז לי היה קצת יותתר קל :)

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo104.gif../images/Emo29.gif../images/Emo121.gifעונה../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif../images/Emo104.gif

1.שם? אבישג 2.גיל? 12 ושלוש שמיניות 3.סגנון רכיבה? אינגליש- קפיצות ודרסז' 4.חווה? חוות עמק זוהר 5.סוס פרטי יש/אין? יש!! בשכבה.. 6.סוס/ה אהוב/ה? חוואג'- סרסור בפעולה 7.אם מתחרה, במה? אכן אכן.. 8.איזה רמה/גובה? גובה- 80 רמה- על רמה.. 9.על איזה סוס? פוצ'יני החמוט^^ 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? ניר-דוד 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? עד שעה- 80 ש"ח בערך.. 12.כמה זמן אתם רוכבים? שלוש שנים, תנו לא בראש תנו במחוש!! 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? דפקתי על חוואג'.. עם השוט!! 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? קפיצות- מקום 4 טררה טם טם! דרסז'- מקום 8, בורורו בו בו! 15.למה אתם שואפים להגיע? לגאנד פרי, אלופת העולם, זה יתגשם, חכו חכו.. " זה ייתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו מזמרים"! 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? הכי גבוה? 90-1.00 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) את הרגליים!! צ'ארלי צ'אפלין, קצפת פחצת, דובדבן עקשן 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? סוסכוהליסטים!! תתמכרו ותיהנו.. 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? ב-ט-ח-ו-ן, תתטחנו את זה טוב טוב.. 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) קפיצות שולט!! אבל דראסז' מורד בקפיצות!! פאק.. עזבו! 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? כמה זה כיתה ד'?!?!? סתאם לא, גיל- 10, עגול!! 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? אני קדושה לחוותי הקדושה.. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד של חוואג' הסרסור, קבלו, איזה דפקן!!פטישים-
24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום מחמאות- לשי!! מחמאות לפורום.. הצעות- תהנו מהרכיבה כמה שיש!!! 25.כמה פעמים נפלת? 7 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? נפלתי, עפתי על פרסה של סוס אחר בזמן שהוא היה בטרוט- וזה כואף!! 27.אתה רוכב עם קסדה? לעע. אני מפרה ת'חוק!!
סתאם, אני רוכבת עם קסדה, וולק דהה 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? קק..פפ..יי..צצ..וו..תת.. 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? בחופשים פעמיים ורגיל פעם אחת בלבד ללא תוספות, (זיתים או פטריות)?? 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? אופקורס!! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? ערבי לשלטון, תביא לפוצ'יני קינמון!! ערבי!! פינטו גם חמוט^^ 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? אותו דבר, אני לא יודעת להחליט, פאאאאאאאאאאאאאאאאאאק!! 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? הרוכב!! יש לי הנחה תמיד תמיד!! ייאיי 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד!!!!!
35.רכבתם פעם על סטליון? מה זה חוואג'? סרסור, חרמן, סטאליון, סוס הרבעה!! 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? כל פעם מנקים, פעם בחודש בערך משמנים!! שמן למדורה, שמן למדורה.. 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? תלוי במצברוח, בד"כ בקבוצה, רק שלא תוקעים אותי עם ה- *** 38.סוס או סוסה? פאאאק, סוס, רק הוא פעיל..
סתאם לא קשורר, אבל סוס!! 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? הם מושלמים! במיוחד זה שמהשכבה ששמו הוא- *****, לא יגיד ולא יגיד.. אבל גם הסוסים שרכבתי או רוכבת הם ממש טובים, ואין מה לשפר בהם אלא בי! 40.מה כן היית משנה בו נאדה פלוץ!! הכירו, נוד- פורום, פורום- נוד: פורום: מה שלומך נוד? נוד: פוווווווווווווק פורום: מה עשית?????? נוד: פוווווווווווווק פורום: תעשה שוב..... נוד: פוווווווווווווק פורום: וואי סירחון.. נוד: מה? מה סירחון?? פורום: פוווווווווווק נוד: זה היה......... פורום: מה? מה זה היה נוד: גרעעעעעעעעעעעפס פורום: פיכסע איכסה.. נוד: עכשיו זה....... פורום: מה? מה? מה??? נוד: פוווווווווווווק *אנשים- רגע של חירפון טוטאלי, לא לשים
אך ורק להגיב!! אז תשימו
פוווווווווווק

SHoooKoLaTa

New member
בקשר לדיאלוג בסוף..

פורום קט שלי- לא התכוונתי, אל תיתן לי סטירה!! אל תיקחו ללב, פשוט אני בחירפון, די רציני ונפשי

Shai Felton

New member
ממתי את מתחרה ב-80?../images/Emo12.gif

לא ידעתי........
אתם מנקים ציוד פעם בחודש?! אמא, מעניין מה יוצא משם....
תרגיעי את עצמך

SHoooKoLaTa

New member
הייתי שיכורה- אני מתחרה 70../images/Emo9.gif

וציוד אנחנו מנקים כל יום, משמנים פעם בשבוע או בחודש

Edubite

New member
עונה

1. שם - קרן כרמלי 2.גיל- 15 3.סגנון רכיבה- אינגליש 4.חווה- מרכז רכיבה דני היי (אימפריה!) 5. סוס פרטי יש/אין- יש פנסיון מלא 6.סוס אהוב- אדינקה, ביג'יי סוסה אהובה- ש.פ., פיורינה, אשלי 7. מתחרה- קפיצות ראווה 8. כמה?-תחרות שעברה 80 תחרות הבאה נראה לי 90 ואז נראה..... 9. על הסוס- אדי דעע 10. מקום אהוב להתחרות-ניר דויד זה סבבה.. גם בפארק נחמט 11.כמה עולה שיעור?- נראה לי איזה 75-90 שקל.... פרטי- חצי שעה קבוצתי- 45 דקות+-... 12.כמה זמן אתם רוכבים? מסודר- שנתיים אבל רכבתי עוד מלא לפני בכל מיני מקומות (רשפון, דניאלה וכ'ו) 13. תרגיל הכי קשה?- לא זוכרת 14.הישג- מקום שלישי בגמר איזורי (רוכב השנה ) לגובה 80 15.שאיפה- לעבור כמה שיותר מסלולים נקיים...פחחח לא יודעת... כמה שיותר! 16.קפיצה גבוהה-קפצתי עם אדי לפני כמה שיעורים אפרייט ממש גבוה... נראה לי בערך 1.30 17.שיפור- טרוט ישיבה!!!!!!! 18. עצה לרוכבים מתחילים-תתמידו זה דבר מדהים!!! 19.עצה למתחרים מתחילים- לשאוף, לנשוף, לשאוף,לנשוף...חח 20.הכי אוהבת לראות- קפיצות 21.התחלתי לרכב- כשהייתי בת 4.. הייתה לי פונית 22.לעבור חוות- כן עברתי כמה פעמים 23.
24.הצעות- שי את רוכבת מדהים!! תנסי לא להלחץ כל כך בתחרויות ואת תקרעי את כולם!!!! 25.נפילות-וואו... אמממ... בדני היי נפלתי 6 פעמים ועוד מלא פעמים נפלתי לפני זה .. בערך 11 12 כזה.... 26.נפילות קשות- לא למזלי... הייתה לי רק אחת שנורא נבהלתי אחריה אבל לא קרה לי כלום! 27.רוכב עם קסדה-כן תמיד! 28.מעדיפה- שיעור קפיצות!! יותר קל 29.רוכבת- 6-7 פעמים בשבוע 30.נמצא בחווה גם כשאתה לא רוכב?- ב-ט-ח החווה זה הבייית שלי!!!! מתה להיות שם ! 31. גזעים מועדפים-מעדיפה את הוורמבלדים למיניהם.. טרקהיינר, האנובר, וורמבלד שוודי, kwpn... 32.סוס גדול או קטן?-סוס גדול!! הרבה יותר מרשים ובדרכ יותר יפים (בעיניי).. 33.חנות ציוד- בחול. 34.תחרויות פנימיות- נותן הרבה ביטחון+++ 35.רכיבה על סטאליון- לא .. אמאלה!! 36.ניקויי ציוד-משתדלת אחרי כל רכיבה ... לפעמים יוצא אחרי 2 או 3 רכיבות.. 37. שיעור קבוצתי או פרטי?- בשיעור פרטי אתה מקבל יותר צומת לב ויותר תיקונים על הרכיבה שלך.. בשיעור קבוצתי אתה יכול להסתכל גם על טעויות או דברים שאחרים עושים טוב וזה גם מלמד המון.. שניהם טובים! 38.סוס 39.בחיים לא הייתי משנה לו את האופי המדהים שיש לו!! שובב כזה!! 40. הייתי עושה קצת יותר קטן וקליל ואז לי היה קצת יותתר קל :)

Shai Felton

New member
בגלל שאתם לא עונים אני יענה../images/Emo9.gif

1.שם
שי 2.גיל
15+++ 3.סגנון רכיבה
אינגליש
4.חווה
משמר העמק
5.סוס פרטי יש/אין
אין 6.סוס/ה אהוב/ה
כפיר אוטי וגיל המאנייק
7.אם מתחרה, במה
קפיצות
8.איזה רמה/גובה
90-100 - מצחיק נכון?
9.על איזה סוס
ממממ...קאשה, אצלנו הכי שאווה אבל גם בנצר סירני היה נהדר.....
, חוץ מהמקצה שלי
. 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן
לא עולה וגם לא יעלה, אבל למי שזה כן עולה זה 45 ש"ח לשלושת'רבע שעה עד שעה וחצי. 12.כמה זמן אתם רוכבים
5 שנים+ 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו
ממממ....לא זוכרת 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם
לא להפסל בתחרות
טחחח..סתם ממ.. היו כל מיני 15.למה אתם שואפים להגיע
לסיבוב נקי בתחרות על גיל, זה לא יקרה בחיים. 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי
125 (על גיל), 120( על אוטי וגם על כפיר) 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע
את הישיבת קפיצות המעפנה שלי, וכל דבר שיעזור לי להצליח על גיל. 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב
תתמידו 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות
תירגעו (טיפ לעצמי
) 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות
קפיצות
21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה
בגיל 9 בערך אבל הפסקתי והמשכתי בגיל 11. 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת
נשארתי תמיד ואני גם אשאר. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד
24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום
דרור, הילה, שי, זוהר, כפיר, דורון, סתיו יש לכם ישיבה מושלמת אני שונאת אתכם.....(
) ואתם רוכבים טוב מידי......ויש לכם סוסים מושלמים.......................
25.כמה פעמים נפלת
יותר מידי 26.היו לך נפילות קשות במיוחד
לא רק כפיר כמעט נפל עליי 27.אתה רוכב עם קסדה
דעעע 28.מה אתה מעדיף
שיעור קפיצות
29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב
4+ 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה
יאפ 31.איזה גזע אתה הכי אוהב
ערבי
סתם כי הם נורא יפים... טטטחחח.... בתכלס אני אוהבת הכל, קווטרים קצת מכוערים אבל חפיף. 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול
סוס גדול אב לאוטי מלכה
33.חנות לציוד רכיבה מועדפת
הרוכב? 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד
בעד זה עוזר בטירוף... 35.רכבתם פעם על סטליון
לא
36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן
יאפ, אחרי כל רכיבה. 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי
בקבוצה יותר מעניין, במיוחד שהכל מותאם לך לפי הרמה שלך, בלי קשר לשאר התלמידים. 38.סוס או סוסה
סוס
39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע
את המראה החיצוני ואת איך שהוא עובד בדראסז' 40.מה כן היית משנה בו
שיפסיק להיות עקום כל כך, שלא יסרב לי על כ-ל דבר, ושירגיע ת'צמו בקשר לתחרויות
.

למעלה