שאלון לרוכב הצעיר

השיעמום הגיע קצת באיחור../images/Emo39.gif

1.שם? עדי אברמוביץ 2.גיל? עוד שלושה שבועות 17 3.סגנון רכיבה? ווסטרן 4.חווה? בקיבוץ נען 5.סוס פרטי יש/אין? אין 6.סוס/ה אהוב/ה?ערבה שיותר אני לא ארכב עליה כי היא מונעת ממני להתקדם :( 7.אם מתחרה, במה? עדיין לא 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? 65 לשלושת רבעי שעה 12.כמה זמן אתם רוכבים? כמה חודשים 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו?אממ עדין לא נתקלתי במשהו קשה 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? לא יודעת 15.למה אתם שואפים להגיע? להתחרות בכלליות 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) שהידים יהיו יותר יציבות כי זה מחרפן תסוסה שלי 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? תסמכו על הסוס 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לסמוך על הסוס 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות?זה ישמע מגעיל אבל קפיצות (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 16 ומשהו 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? עברתי הרבה פעמים לפני כמה שנים אבל עכשיו זה לתמיד 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד עוד מעט 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום אמממ צריך לחשוב 25.כמה פעמים נפלת? 1 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? כן כי כל הגב שלי היה כחול והייתי בבית חולים לילה שבוע לא זזתי מהרצפה כי על המיטה כאב לי...ועפה לי הכסדה אז הייתה לי בלוטה בראש 27.אתה רוכב עם קסדה? קסדה בודאי28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? שיעור ווסטרן 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 30פעם אחת .אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? לפעמים 31.איזה גזע אתה הכי אוהב?קווטר צבע בקסקין 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? סוס גדול 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? חמד כי זה קרוב אלי יחסית 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד 35.רכבתם פעם על סטליון?לא 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? מתג אחרי כל רכיבה.. 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? קבוצה יותר נחמד ויותר מקדם 38.סוס או סוסה? לא משנה 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? שתשאר כמו שהיא 40.מה כן היית משנה בו? שתפסיק להיות כל כך טיפשה :) התמונה ממש ישנה זה על סוס בשם גיש בחווה שסתם עשיתי שם רכיבה פעם בחצי שנה...

TiKi PooH

New member
צ'ובות...|הקווייטר|../images/Emo80.gif

.שם? שיר 2.גיל? 13 וחצי 3.סגנון רכיבה? ווסטרן 4.חווה? איצטרובל 5.סוס פרטי יש/אין? נופ...
6.סוס/ה אהוב/ה? הקווייטר
7.אם מתחרה, במה? לא...
8.איזה רמה/גובה? לא מתחרה...! 9.על איזה סוס? לא מתחרה... 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? ררררר לא מתחרה. 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? מממ לא יודעת, אני משלמת מראש... ולכמה זמן? שעה + 12.כמה זמן את ם רוכבים? לא יודעת, קצת יותר משנה וחצי נראה לי.. כאילו לפניי זה גם רכבתי אבל לא קבוע.... 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? מממ לוידעת. 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? ? 15.למה אתם שואפים להגיע? אממממ תקשורת כמה שיותר טובה עם הסוס, רמה כמה שיותר טובה...ועוד כמה שאיפות שנראות רחוקות לעת עתה... 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? ווסטרנית 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) ישיבה 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? ביטחון 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לא מתחרה, אבל לא להחלחץ 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) ווסטרן 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? פעם ראשונה שהייתי מאוד קטנה, אבל התחלתי לקחת שיעורים רק בגיל 11 אני חושבת. 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? אמממ רכבתי בכמה חוות, אבל ברובן לא קבוע. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד - שאני אהיה בבית, אני אצל סבתא... 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום - תשארו כמו שאתם..
כייף לקרוא אתכם. ממממ קצת פחות עוקצנות כלפיי אלו שאתם פחות אוהבים. 25.כמה פעמים נפלת? פעמיים, רק לפניי שהתחלתי ממש ללמוד. זה היה שסתם באתי לרכב פעם בשבוע- שבועיים בלי מסגרת קבועה 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא..
27.אתה רוכב עם קסדה? ייאפ 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? לא קפצתי, לא דירסז'תי, אז אני מניחה שטיול...
29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? פעם אחת במקרה הטוב (
..) בעיות הסעה שיש לנו השנה... שנה שעברה פעם- פעמיים בשבוע... 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? בטח!!! אם אני כבר מצליחה להגיע לחווה- זה לכל היום. 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? קווטרים...
אבל אני לא אובייקטיבית 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? ממ גם וגם, לרכיבה גדול 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? אין 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד... 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? קבוצה...
38.סוס או סוסה? סוס וסוסה. 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? אחח, אני חולה עליו....
לא הייתי משנה מראה, ואת האופי.... 40.מה כן היית משנה בו? אמממממ עצלנות, ועקשנות יתר...חחחחח הסוס הכי עקשן שאי פעם רכבתי עליו...
ורכבתי כמעט על כל הסוסים שאפשר לרכב עליהם בחווה.... וגם בעוד חוות. אבל הוא המלך שליייי

charliebr

New member
משעמם לייי!!

1.הילה בפמן 2. עוד מעט 15 3. אינגליש 4. אודים 5. יש 6. צ'ארלי בראון המווושלם! 7. קפיצות 8. 110 115 תלוי אם זה ליגה או דירוג רגיל 9. צ'ארלי ורוזי 10. בבית ובנצר.. נחמד שם 11. אני לא בטוחה אבל נראה לי 100 לשיעור פרטי לחצי שעה 12. 6 שנים 13. לא זוכרת.. 14. לקחתי ראשון ושני באותו מקצה... 15. ל120 עד סוף התחרויות של הליגה.. למרות שזה בטח לא יקרה... 16. 155 עם רוזי 17. את כל החלק של הדרסז' 18. לא להלחץ.. לא לפחד ליפול.. 19. להרגע.. כולא תחרות יהיו עוד מלא כאלה.. לא לפחד להפסל (וקחו את זה מאחת שנפסלת הרבה..) 20. קפיצות.. 21. 9 נראה לי.. 22. עברתי מהקאנטרי לאודים 23. מקווה שתעלה.. 24. לא יודעת.. 25. כבר הפסקתי לספור.. משהו בין 10 ל20 26. לא 27. כן 28. שיעור קפיצות! 29. 5-6 30. לפעמים 31. וורמבלד בעיקר הולנדי ואנדלוזים הם כל כך יפים.. 32. סוס גדול! 33. לא יודעת... 34. בעד.. למה לא 35. לא זוכרת.. 36. פחחח בטח... בנס פעם בשבוע.... 37. שיעור פרטי.. ככה כל התשומת לב של המאמן מופנית אליך.. 38. לא משנה מה שבא ברוך הבא.. 39. צ'ארלי- שהוא קטן ויש לו פניות חדות.. רוזי- שהיא קופצת טוווב.. 40. צ'ארלי- שיפסיק להיות מניאק רוזי- שתכניס את הלשון כבר!

למעלה