שאלון לרוכב הצעיר

OHIO

New member
פפפפ דורון אני מצטרפת לשעמום

אני מהאנשים שונאי יום כיפור בגלל טראומות עם אופניים ... חחחח
אוקיייי אז ככה 1.שם? שולה.. .ססתם, רעות 2.גיל? 14... אני קטנה
3.סגנון רכיבה? דרסז'
כאילו דהההה 4.חווה? תלמי מנשה! 5.סוס פרטי יש/אין? יש... אוהיו המוווווושלםם 6.סוס/ה אהוב/ה? אוהיו... צריך לשאול למה...? 7.אם מתחרה, במה? דרסז'..עוד לא ייצא כי משומה העונה לא התחילה
8.איזה רמה/גובה? א' 9.על איזה סוס? אוהיו... נראה לי... או סוסים אחרים בשביל הכיף (חחחחח) 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? ת'אמת... לא אוהבת... 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? בעיקרון 60 דקות... אבל אם צריך עוד זה יכול להגיע גם לשעה וחצי ויותר.. וזה עולה 110 12.כמה זמן אתם רוכבים? באמת נראה לכם שאני טובה במתמטיקה?! התחלתי לרכב בגיל 6 וחצי-7 והיום אני בת 14... תעשו חשבון לבד 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? פפפפ... לא זוכרת...שולדר אין בקנטר אולי... אממ... לא יודעת... אני אחשוב על זה 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? לעשות עם אוהיו שולדר אין בקנטר היה פשוט פיצוצי 15.למה אתם שואפים להגיע? נלך בקטנה... אז... גרנד פרי.... חחחח 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? זה לרוכבי קפיצות אז... לא קפצתי 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) ישיבה בעיקרון... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? לכו לדרסז'! פפפ ברצינות! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לא לריב עם הסוס בתחרויות... רק בקטנות. תחרות זה לא המקום ללמד את הסוס דברים חדשים 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) דרסז' באט אפקורס... אני מסוגלת לשבת כל היום ולראות מבחני גרנד פרי ופרי סטייל- תשאלו את דרור ושי 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 6וחצי-7 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? התחלתי בבן שמן, אז לנצר ואז לתלמי מנשה 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד אויו כמובן!! בונבון! 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום אני לא טובה בלתת מחמאות... שאלה הבאה בבקשה 25.כמה פעמים נפלת? כשהייתי קטנה פול... ואמ... נפילות שאני זוכרת טוב... איזה 4 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא ממש... הרסקתי על הגדר בנצר אבל חוץ מהעובדה שנראתי כמו כדור חול הכל היה בסדר 27.אתה רוכב עם קסדה? יאפ... ובזמן האחרון חוץ מהליכה אחרי שטל עולה על הטיפשון שלי 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? דרסז'... ברור... אבל טוב לפעמים לצאת החוצה... מנקה ת'ראש 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 3 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? יאפ... יותר מידי!! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? דאצ' וורמבלד 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? סוס רגיל וכמה שיותר מגודל! 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? חנויות באירופה...! חחח בארץ... מגשימים רולזזז! 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד... לא שאני מתחרה... אני מאחרת חברה לאנשים שבאים... אני לא אנטיפתית!!! 35.רכבתם פעם על סטליון? יאפ... הרבההההה 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? פחחחחחחח הצחקתם אותי ואת כל מי שמכיר אותי!! האוכף שלי כבר מחליף צבעים!! יאק יאק יאק! אני מנקה כשיש לי כוח... פעם בשנה בערך!! 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? פרטיייי 38.סוס או סוסה? סוס... לא סטאליון 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? הכללל!! מושלם מהפרסה הרקובה (כבר לא) עד המוח החלול! 40.מה כן היית משנה בו? נאדה!! כלום!! פשוט כלווווום!! אני חולה על הטיפשות שלוו!! זה מה שעושה אותו כזה מושלם!! האוטסטיות שלו... אני חולללללללללה עליו!!

OHIO

New member
לא מצאתי תמונה הכי מועדפת...

אז תסבלו טיפה ותראו עוד תמונות של המושי שלי

talkk

New member
מצטרפת לאחוות המשועממים...

אגב, קראתי את של כולם! 1.שם?טל 2.גיל?13 3.סגנון רכיבה?אינגליש 4.חווה?המגדל 5.סוס פרטי יש/אין?אין... 6.סוס/ה אהוב/ה?קפוצ'ינו ובלאק אנג'ל 7.אם מתחרה, במה?עוד שבועיים תחרות ראשונה באינגליש, וכבר עשיתי כמה בווסטרן 8.איזה רמה/גובה?אממממ, אין לי מושג... 9.על איזה סוס?קפוצ'ינו 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות?בחווה, ז"א - תחרות פנימית 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן?70 ש"ח לשיעור, אבל אצלנו אפשר לקנות קורס של 15 שיעורים כל פעם 12.כמה זמן אתם רוכבים?5 שנים 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו?וואוו, קשה... מסלול מכשולים של 8 מכשולים מכל הסוגים, וממש גבוה. והצלחתי הכל פעם ראשונה. זה יה מ-מ-ש קשה! 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם?קפיצת טירפל-בר עם רעם. זה בערך הדבר הכי קשה לעשוץ, בהתחשב בעובדה שרעם הוא סוס חצי מאולף. הפסיקו את האליוף שלו באמצע... 15.למה אתם שואפים להגיע?להצליח לקפוץ דאבל עם רעם (כמעט בלתי אפשרי) 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי?הכי גבוה עם קפוצ'ינו, 1.30 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקשר לרכיבה כמובן)פעם הייתי צריכה רגליים וישיבה, ועכשיו זה מעולה! וכרגע אני חייבת דחוף מבט. אני מסתכלת על הצוואר של הסוס כל הזמן... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב?להקשיב למדריך ולהיות הכי מרוכזים שבעולם! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות?אני בין אלו מאינגליש.. תנו לי טיפים!!! 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן)קפיצות 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה?8-9 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת?עברתי 4 חוות 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחדיש מלללא, אולי אח"כ 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום כולם! אני ממש שמחה שהצטרפתי, אתם אחלה פורום 25.כמה פעמים נפלת?2 פעמים מאז שהתחלתי לרכב!!!!! 26.היו לך נפילות קשות במיוחד?לא... היו רק 2 במילא... 27.אתה רוכב עם קסדה?ברור! 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול?קפיצות. אני לא מתה על טיולים 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב?2 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה?לא. אבל אני נוסעת לטיול של יומייים על סוסים עם החווה! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב?אמממ, בעיקרון, אני לא כל כך מבינה בגזעים מבחינת שמות אני לא זוכרת את זה טוב. 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול?סוס גדול 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת?החווה שלי... 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד?בעד מאוד! 35.רכבתם פעם על סטליון?לא 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן?ממש לא... 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי?פרטי. כי המורה מתרכז רק בך, ואפשר להתקדם יותר מהר. 38.סוס או סוסה?סוס 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע?קפיצות,יופי,טרוט, הליכה... 40.מה כן היית משנה בו?שיפסיק עם הבאקינגים - ודחוף!!!!! וגם הקאנטר קצת מעצבן. זהו!

talkk

New member
וואי... פתאום קלטתי.....

רק 2 נפילות במהלך 5 שנים. אני גאה בעצמי!

צדק8

New member
יאיי !

כתבו שאלון במיוחד בשביל משועממת כמוני !
1.שם?האא..שחר (ציידק) גיא 2.גיל? 15 3.סגנון רכיבה? קצת ווסטרן, הרבה אינגליש וטיפונת רומח... 4.חווה?
הזורע ומשמר העמק 5.סוס פרטי יש/אין? אין
6.סוס/ה אהוב/ה? אריזונה (רבע פונית) וסופה (פונית וולשית B) 7.אם מתחרה, במה? התחרתי שנה הקודמת טרייל..והשנה אני מתחילה קצת קפיצות.. 8.איזה רמה/גובה? איקסים או 60
9.על איזה סוס? כפיר (המלך)..מממ..אם תהיה תחרות אצלנו ( בהזורע) אז אני רוצה פלז'ר וטרייל על סופה. 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? בעע...אצלנו (משמר העמק) נראה לי יהיה הכי טוב.. 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? בהזורע אני לא משלמת..עולה לשיעור של שלושתרבע שעה עד שעה וחצי 50. במשמר העמק אני משלמת על שני שיעורים בשבוע (הולכת 3). שיעור של חצי שעה עד שעה וחצי 45. 12.כמה זמן אתם רוכבים? ווסטרן הרבה..איזה 4-5 שנים..אינגליש איזה 8 חודשים.. 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? מממ..טוב..אל תצחקו.. עשיתי שני איקסים דיי גדולים בצורה של שמונה..ממ..ביחד עם שלוש בנות..וקפצתי 3 מכשולים של 70 שהיו מסביב למנז' עם עוד ארבע ילדים שרוכבים על סוסים שכל אחד מהם יותר מטורף מהשני
14.ההישג הכי טוב שהיה לכם?מממ..לויודעת..עדיין לא התחרתי..אני מניחה שכאשר אני אתחרה זה יהיה ההישג אני טוב שלי. בווסטרן זה מקום חמישי בטרייל. 15.למה אתם שואפים להגיע? לויודעת...כרגע? להתחרות ולרכב הכי טוב שאני יכולה..אחורייזה נדבר על ההמשך.. 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? 80 (
) על כפיר..בעע..כפיר ניסה פעם לפרוץ לי למכשול מים דפוק וצהוב שהיה איזה מטר ומשו אבל עצרתי אותו... 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן)ישיבה. בעיקר רגלים...יש לי רגלי צ'ארלי צ'אפלין..ואני לא שמה את הברכיים קרוב מספיק לאוכף...ועוד המון אבל זה העיקר עכשיו. 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? זה לא תמיד הולך על ההתחלה- תמשיכו לנסות תמיד. 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? מממ...תיכחו את זה בקלות ואל תתרגשו יותר מדי !
על מה אני מדברת..אני התאבד איזה שניה לפני המקצה שלי.. 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) ווסטרן...הכי כיף מה לעשות.. 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? בעיקרון 8-9..אבל לא רכבתי רצוף עד לפני שנה בערך.. 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? לא..אבל התחלתי ב*עוד* חווה.. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד
24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום. שי- את סתומה ואת רוכבת מעולה. הילה- יש לך סוסה מדהימה. דניאלה- את מוכשרץ בטרוף 25.כמה פעמים נפלת? לוזוכרת..לא המון..איזה 7-8-9-10....אבל רק בהזורע..במשמר העמק בכלל לא נפלתי..איזה חצי מהנפילות היו בלי אוכף.. 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא..אולי אחת אבל זה סתם ממש כאב באותו הרגע.. 27.אתה רוכב עם קסדה? כן ! תמיד ! טוב לפעמים על סופה לא..אבל כן בעיקרון 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? ממממ...קפיצות..ודראסג'...ואחורייזה טיול..ו..ממ..זהו.
29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? כמה שיוצא..לפעמים יוצר לי 6..ליפעמים 3.. 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? ברור! רק רבע מהזמן שאני נמצאת באורווה אני גם רוכבת..בהזורע זה בעצם חצי..או קצת יותר.. 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? ערבים ופונים..בעיקר וולשים..(סופה וכפיר
32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? פוני..אני אוהבת סוסים נמוכים 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? אני קניתי עד עכשיו רק ב"הרוכב" 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד טפנטלי ! 35.רכבתם פעם על סטליון?לא..אולי בעתיד..אני מקווה 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן?במשמר העמק כן, את כל הציוד. בהזורע פעם ב.. 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? תלוי.. 38.סוס או סוסה? סוס וסוסה. 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? את המראה שלו..ואת הנשמה הענקית שלו..את הטרוט שלו
40.מה כן היית משנה בו? את הקאנטר..שיהיה יותר נוחחחחחח

עונה...../images/Emo42.gif../images/Emo75.gif

מזל טוב למי שקורא את זה... 1.שם? צאלה 2.גיל? 13 וחצי בינואר 13 3.סגנון רכיבה? ווסטרן 4.חווה? חוות איתן קיבוץ אילות וחוות שדמות מושב פארן 5.סוס פרטי יש/אין? אין 6.סוס/ה אהוב/ה? סוס: שון ושחר סוסה: סול ומלי ובי ג'יי 7.אם מתחרה, במה? הורס מן שיפ וטרייל 8.איזה רמה/גובה? רמה..של מתחילים עד גיל 12... 9.על איזה סוס? שון בטרייל ועל דוני בהורס מן שיפ. 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? תל מונד או נצר סירני אמרו שטוב שמה
11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? אמ נדמה לי 65 ש"ח לשיעור אבל לא זוכרת. ווהא בן 45 דקות. 12.כמה זמן אתם רוכבים? אני מתחילה את השנה הרביעית 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? לא יודעת 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? אמ מקום ראשון הרוס מן שיפ ומקום ראשון טרייל 15.למה אתם שואפים להגיע? אמ לא להרבה שאני לפחות אזכה במשהו קצת יורתץ טוב ממתחילים...ובגיל 12. 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) את הישיבה כי היא דיי עקומה...:\ 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? זה ייקח קצת זמן עד שתבינו הכל אל תעזבו באמצע! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לא להלחץ 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) ווסטרן ודרסאג' 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? האמת היא שהתחלתי לללמוד מגיל 6 אבל זה היה יותר 5 שנים תאורתי וכל השאר היה רכיבה אז זה בערך בגיל 10 התחלתי לרכב. 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? אני תמיד באותה חווה החלפנו למקום אחר בתוך הקיבוץ אבל עדיין זאתי אותה חווה. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד אין לי אבל אולי אני אשים רגע.... הנה יש לי את של שוני. 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום: אבישג תמשיכי להעיר את הפורום. פיצי תמשיכי כמו שאת וסתו גם. ולכל השאר תמשיכו להיות בפוורם ולהחיות אותו. 25.כמה פעמים נפלת? לא נפלתי...
אני פחדנית עד שנה שנייה שלי לא העזתי להתקרב לקנטר. 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא 27.אתה רוכב עם קסדה? כן (חוקי ביטוח) 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? במגרש 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? אמ שיש שיעורים אז סביבות ה5 פעמיים ושאין אז רק בימי שישבת שיש מלון. 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? לפעמים שיש מלון. 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? אממממ קווטר 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? סוס גדול 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? לא יודעת 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד זה יותר מתרגל את הילדים. שמתחרים.... 35.רכבתם פעם על סטליון? לא 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? אמ סביבות כל חודשיים 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? שיעור בקבוצה לומדים יותר על הטעויות שלך. 38.סוס או סוסה? סוסה 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? את המראה שלו ואת ההתנהגות שלו. 40.מה כן היית משנה בו? שיפסיק לעצבןןןןןןןןןןןןןן

Juli kleo rullz

New member
תשובותתתתת ../images/Emo15.gif

1.שם?
שירה דורון 2.גיל?
15.5 3.סגנון רכיבה?
אינגליש-דרסאג'!!!! (דרסאג'ניקים רוללללללזזזזזזז
) 4.חווה?
אודים 5.סוס פרטי יש/אין?
חצי פנסיון 6.סוס/ה אהוב/ה?
אוהו.. יש הרבה...:ג'וליה, קליאו, דרבי, ברמון, פליס, מקס וברטי 7.אם מתחרה, במה?
דרסאג'... 8.איזה רמה/גובה?
א' 9.על איזה סוס?
על החצי פנסיון שלי-ברמון
10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות?
אמממ לא משנה לי כל כך... 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן?
אמממ אני חושבת 1200 ל13 שיעורים... חצי שעה כל פעם... (וזה רק בשיעורים) 12.כמה זמן אתם רוכבים?
2 וחצי עוד מעט 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו?
אמממ לא יודעת...
14.ההישג הכי טוב שהיה לכם?
אמממ לא יודעת... אולי מקום ראשון בתחרות דרסאג'? חחח
15.למה אתם שואפים להגיע?
להיות רוכבת דרסאג' מקצועית... להדריך אולי... 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי?
מטר עם ברטי (סוס ביצפר) 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן)
אמממ יש כל מני... שאני לא ארכב כמו צ'ארלי צ'אפלין... אמממ שאני אלמד את הסוס שלי יותר מהר.. .
18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב?
אמממ תלמדו לסמוך על עצמכם ועל הסוס שלכם... מקסימום? תיפלו! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות?
לא להלחץץץץץץ זה סתם מלחיץ את הסוס והורס את המקצה 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן)
דרסאג'! (ברור
) 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה?
13-13.5 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת?
תמיד באותה אחת 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום 25.כמה פעמים נפלת?
9 פעם אחת מקליאו, 3 מג'וליה 5 מברטי (|מסמיק|) 26.היו לך נפילות קשות במיוחד?
הנפילה הראשונה שלי... מקליאו... עשיתי סלטה ונחתתי על הצוואר שלי ומאז אני עושה טיפולים של פיזיותרפיה... והנפילה האחרונה שלי... מברטי... שברתי את הקרסול 27.אתה רוכב עם קסדה?
כן... 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול?
דרסאג' בעיקר אבל גם טיולים וקפיצות זה נחמד מדי פעם... 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב?
3 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה?
כן... בימים שאני רוכבת אני שם כל היום... ובימי שבת אני באה לטפל ולהוציא את הסוס שלי 31.איזה גזע אתה הכי אוהב?
אנדלוסי, אפלוסה 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול?
סוס גדול 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת?
סוס... ציוד טוב במכירים סבירים 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד?
ב-ע-ד! זה משפר את הביטחון... 35.רכבתם פעם על סטליון?
לא 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן?
אחרי כל רכיבה! 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי?
פרטי- המדריך משקיע רק בך! 38.סוס או סוסה?
לא משנה... לזכר יש יתרונות ולנקבה יש יתרונות... האמת? אני חושבת שאני מעדיפה סוסה...
39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע?
את האופי שלו... ואת הסגנון שלי... ואת הרמה שלו!
40.מה כן היית משנה בו?
הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר גדול כי הוא פיצי...

GR££N woMAN©

New member
עונה...

1.שם? ענבר גרינמן 2.גיל? 13 וחצי 3.סגנון רכיבה? אינגליש-קפיצות 4.חווה? צח!! 5.סוס פרטי יש/אין? לא..
שנה הבאה..
6.סוס/ה אהוב/ה? היה שלוק.. עכשיו.. קרן! 7.אם מתחרה, במה? לא ממש מתחרה.. אולי השנה אני יתחיל להתחרות, שנה שעברה התחריתי רק פנימיות 8.איזה רמה/גובה? אולי 80 9.על איזה סוס? קרן..:) 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? התחריתי רק בנצר תחרויות חוץ... 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? אין לי שמץ.. אנ'לא מבינה בדברים האלה.. אמא שלי משלמת ואני רוכבת.. זה מה שחשוב! 12.כמה זמן אתם רוכבים? שנתיים וקצת.. 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? ממממממ.. הכי קשהה..
לא זוכרת... אה! גאלופ עם הסוס הכי עצלן בחווה... היה מאודדדדד קשה... 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? בואו לא נדבר על הישגים... 15.למה אתם שואפים להגיע? לקפוץ 1.00 עם קרן... 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? 90 ס"מ עם כ מיני... טוב אני רוכבת שנתיים! לא 8!! אז קפצתי 90.. אז מה??! 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) מממממממ... שאני לא יכנע מהר אם אנ'לא מצליחה... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? אל תאבדו תקוות!! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לא להילחץ, זה משפיע! 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) קפיצות... 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 11 וחצי... 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? תמיד בחוות צח! 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד יש המון! שמתי אחת...
24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום ממממ... אל תעשו על אפ'חד איגנור באיי סי קיו! כי אם יעשו עליך זה מאוד מאוד מבאס! 25.כמה פעמים נפלת? 5 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? קשות? רק תפסתי ת'צוואר משתי נפילות בחמש דקות... 27.אתה רוכב עם קסדה? בטח!
28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? קפיצות/טיול.. שונאת דרסאג'.. כאילו.. לא אוהבת טרוט ישיבה!! 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 1
מקווה שיותר השנה.. עם ההתנדבות..
30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? בטח! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? טורוברייד והאנובר! 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? ברכיבה סוס גדול... 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? חמד.. 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד! 35.רכבתם פעם על סטליון? לא... 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן?
37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? שניהם... 38.סוס או סוסה? תלוי... 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? ממממ... את הצעד המדהים! 40.מה כן היית משנה בו? את הקאנטר, היא נשכבת פנימה ויש לי טראומות מנפילות עם סוסים... וזהו

אני ורק אני בעצמי../images/Emo160.gif

תמרה 15 אינגליש ופוני גיימס relais du pachis בלגיה סוסה וסייחה והיה לי פעם פוני 20 ש"ח (5 יורו) שעה או שעתיים תלוי איך הולך לי ממתי אני רוכבת??? כבר 5 שנים בשיעורים ושש או שבע עם אחותי בים לגרום לסוסה שלי לעלות על שתיים כשאני עליה כי כשאני לא עליה זה ממש קל ליהיות מאלפת עם תעודות כי אני כבר אילפתי מלא בביתספר 90 ס"מ עם הפוני שטלנד שלי ו 90 עם הסוסה את הידים אני רוצה לשפר אני רוכבת ארוך מידי כי אני מפחדת להכאיב לסוסה לינשום עם הסוס לצאת לאיזה דיסקוטק טוב יום לפני התחרות (זה מה שאני עושה) קפיצות כי אני רואה טעויות התחלתי ללמוד בגיל 10 כן מגבעת חיים לבלגיה כן יש לי מחמאה ענקית!!!לגל,גלוש תכתוב לי!!! מלא פעמים נפלתי אני הפסקתי לספור אבל נפלתי במיוחד בפוני גיימס לא קשות במיוחד אבל הייתה לי אחת חזקה שעפתי על הקיר וחתפתי מכה לכל אורך הגוף לא כולל הרגליים והראש ברור עם כסדה אבל לא לטיולים אני מעדיפה שיעור פוני גיימס בחופש כל יום ובשבוע 4 פעמים על הסוסה שלי ופעמיים על סוסים אחרים כן ברור אני באה מהבוקר עד הערב אני אוהבת פיורדים פוני ברור שאני מעדיפה פונים אני בחוות פונים אתם גם ככה לא מכירים את החנויות פה... בעד כל תחרות אבל אני לא משתתפת הרבה בטח שרכבתי על סטליון אני אילפתי אחד אוכף אני מנקה פעם בחודש ומתג כל פעם שמיחה כל פעמיים עם מברשת שיעור פרטי יותר טוב (במיוחד שיש מדריך חתיך!!!) סוסה את הצבע שלה ואת האופי שלה שום דבר היא מושלמת!

טוי בוי

New member
../images/Emo9.gifמדריך חתיך....../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

MusTanG GT

New member
שלי!!! שלי!!! שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.שם?דין לאלו 2.גיל?15 עוד חודש. 3.סגנון רכיבה?אינגליש. 4.חווה?דני היי (אימפריה) 5.סוס פרטי יש/אין?יש 6.סוס/ה אהוב/ה?סוס-אקו,פוסיבול(עזבו) סוסה-אשלי,פיורינה(ברכיבה,לא בתא) 7.אם מתחרה, במה?כן קפיצות ראווה. 8.איזה רמה/גובה?80 ואז נראה... 9.על איזה סוס?אקו ועוד מעט אולי משהו אחר... 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות?ניר-דוד היה כיף. 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן?975 ל13 שיעורים(75 לשיעור) חצי שעה-פרטי , שעה-קבוצתי... 12.כמה זמן אתם רוכבים?שנתיים מסודר, אבל עוד הרבה לפני... 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו?לא יודע. 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם?מקום 5 גמר אזורי גובהה 70(איזה קשה) 15.למה אתם שואפים להגיע?להתחרות באירופה מתישהו...(הלוואי!!!) 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי?1.35 עם סוס מסוים... 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע?את ישיבת הקפיצות ואת טרוט הישיבה... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב?למה לרכב,חרא דבר(לא סתם...לא יודע). 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות?תהנו...אל תלחצו... 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות?קפיצות-קרוס קאנטרי(קורע) 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה?4 בקיסריה על מגי (הפונית שהייתה לי). 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת?פעם אחת עברתי ופעם אחת המדריך שלי עבר...עכשיו יש לי מדריך מצוין. 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד-אין לי על המחשב... 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום---אל תילחצו לפני תחרות(מה שרובכם עושים לפי מה שהבנתי) 25.כמה פעמים נפלת?12-13 26.היו לך נפילות קשות במיוחד?כן...בהולנד עפתי כמה מטרים מעל הסוס ונפלתי על האוכף ואז על הרצפה והסוס נתן לי מכה קטנה עם הרגל שלו... 27.אתה רוכב עם קסדה?כן 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול?קפיצות הכי כיף!!! 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב?6-7 ימים 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה?כן אבל אני תמיד רוכב שאני בחווה... 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? טרקהנר... 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול?סוס גדול... 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת?אמרס(emmers)(נראה לי שככה רושמים) 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד?בעד---כולם מאמנות אותך לתחרויות יותר רציניות, בגבהים יותר גבוהים!!! 35.רכבתם פעם על סטליון?לא...הייתי רוצה. 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה?לא אחרי כל רכיבה... אם לא כל כמה זמן? כל שבוע או כשיש זמן פנוי!... 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי?פרטי לדרסג' קבוצתי לקפיצות,ככה יש לסוס שלך זמן לנוח... 38.סוס או סוסה?סוס... 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע?את האופי... 40.מה כן היית משנה בו?מחזק תאחוריים!!!!!!!!! מה זהו???

narretrulz

New member
בלה בלה בלה בלה

1.זוהר. 2. 15. 3. אינגליש. 4. כפר שמואל. 5. נרט ה|מלך|. 6. נרט ופופה ז"ל. 7. מתחרה 115 ס"מ קפיצות. 8. 115 ס"מ (מדורג 110...אבל הליגה זה 115) 9. על נרטטט. 10. אודים ונצר. 11. זה תלוי בכמה דברים. 12. 4 שנים עם מדריך ולפני זה סתם רכבתי על הסוסים שלנו בטיולים. 13. אממ הכי קשה לי או הכי קשה לסוס? 14. הצלחתי להקפיץ את נרט 150 בלי שהיא אפילו היססה....לקח הרבה זמן ועבודה להביא לה בטחון כזה בקפיצות. 15. לרכב טוב(בתחום ההגיוני)...לרמת גראנד פרי אם אפשר(בתור חלום) 16. 150 ס"מ עם נרט ועם פופה. 17. רגליים, גב, דיוק בגישה למכשול ובכלל...בעצם כמעט הכל. 18. תאהבו את הסוסים. 19. תרכבו כמו תמיד. 20. קפיצות ודרסז' (ושהרמה תיהיה כמה שיותר גבוהה). 21. לרכב בגיל 5, עם מדריך בגיל 11-12... 22. התחלתי לרכב בחוות יגור (של בועז יגור לא קיבוץ יגור). ועכשיו אני רוכב אצלי בכפר שמואל. 23. אין תמונות שאני אוהב במיוחד אז שמתי את זאת. 24. אם היה משהו כזה כבר אמרתי אותו...אז אין. 25. לא סופר אני משער שבסביבות 10-20 אם זה כולל מאז שהתחלתי לרכב לבד לפני שהיה לי מדריך. 26. נופ. 27. יאפ. 28. קפיצות. 29. בין 10 ל20. 30. ברורררר. 31. אמממ וורמבלדים, בעיקר הגזעים: האנובר, אולדנבורג, וורמבלד שוודי והולנדי. 32. סוסיםםם גדולים. 33. החנות בהולנד. 34. בעד...כמה שיותר תחרויות מכל המינים וכל הסוגים. 35. ברוררר איזה חצי שנה רככבתי והתחרתי עם ארל גרי. 36. כן כמעט אחרי כל רכיבה...לפעמים אין לי כח אז לא. 37. פרטי כמובן...אבל זה יקר אז לא תמיד אפשר. 38. אם זה סטאליון אז סוס אם לא אז סוסה... 39. את המבנה! ואת האופי! כמעט שום דבר לא הייתי משנה. 40. רק את היכולות שלה בקפיצות הייתי מגדיל לגראנד פרי.

OHIO

New member
ברור שיש לך תמונה שאתה אוהב!!

התמונה שלך על נרט עם השער הארוך

narretrulz

New member
חחחחחח

חמודה הם ביקשו תמונה שאני אוהב, לא תמונה שאת אוהבת...

OHIO

New member
ברור שאתה אוהב את התמונה הזאת!!

היא מושלמתת
אתה מרשה לי לשים אותה...?

narretrulz

New member
זה איזה 4 מגההה

חוץ מזה שאת לא שמה אותה פה בלי להוריד את הראש שלי...זה דוחה השיער שלי שם בעעע ארוך כזה..יאאאק

למעלה