פפפפ דורון אני מצטרפת לשעמום
אני מהאנשים שונאי יום כיפור בגלל טראומות עם אופניים ... חחחח
אוקיייי אז ככה 1.שם? שולה.. .ססתם, רעות 2.גיל? 14... אני קטנה
3.סגנון רכיבה? דרסז'
כאילו דהההה 4.חווה? תלמי מנשה! 5.סוס פרטי יש/אין? יש... אוהיו המוווווושלםם 6.סוס/ה אהוב/ה? אוהיו... צריך לשאול למה...? 7.אם מתחרה, במה? דרסז'..עוד לא ייצא כי משומה העונה לא התחילה
8.איזה רמה/גובה? א' 9.על איזה סוס? אוהיו... נראה לי... או סוסים אחרים בשביל הכיף (חחחחח) 10.באיזה מקום אתם הכי אוהבים להתחרות? ת'אמת... לא אוהבת... 11.כמה עולה לכם שיעור רכיבה? ולכמה זמן? בעיקרון 60 דקות... אבל אם צריך עוד זה יכול להגיע גם לשעה וחצי ויותר.. וזה עולה 110 12.כמה זמן אתם רוכבים? באמת נראה לכם שאני טובה במתמטיקה?! התחלתי לרכב בגיל 6 וחצי-7 והיום אני בת 14... תעשו חשבון לבד 13.מה התרגיל הכי קשה שעשיתם עד עכשיו? פפפפ... לא זוכרת...שולדר אין בקנטר אולי... אממ... לא יודעת... אני אחשוב על זה 14.ההישג הכי טוב שהיה לכם? לעשות עם אוהיו שולדר אין בקנטר היה פשוט פיצוצי 15.למה אתם שואפים להגיע? נלך בקטנה... אז... גרנד פרי.... חחחח 16.לרוכבי אינגליש - מה הגובה הכי גבוה שקפצתם ועם מי? זה לרוכבי קפיצות אז... לא קפצתי 17.מה אתם הכי רוצים לשפר בעצמכם כרגע? (בקקשר לרכיבה כמובן) ישיבה בעיקרון... 18.טיפ לאנשים שרק התחילו לרכב? לכו לדרסז'! פפפ ברצינות! 19.טיפ לאנשים שרק התחילו להתחרות? לא לריב עם הסוס בתחרויות... רק בקטנות. תחרות זה לא המקום ללמד את הסוס דברים חדשים 20.במה אתם הכי אוהבים לצפות? (דראסז'/קפיצות/ווסטרן) דרסז' באט אפקורס... אני מסוגלת לשבת כל היום ולראות מבחני גרנד פרי ופרי סטייל- תשאלו את דרור ושי 21.באיזה גיל התחלתם ללמוד רכיבה? 6וחצי-7 22.האם עברתם חווה פעם? או שנשארתם תמיד באותה אחת? התחלתי בבן שמן, אז לנצר ואז לתלמי מנשה 23.שים תמונה שאתה אוהב במיוחד אויו כמובן!! בונבון! 24.מחמאות/הצעות שיש לך לילדים בפורום אני לא טובה בלתת מחמאות... שאלה הבאה בבקשה 25.כמה פעמים נפלת? כשהייתי קטנה פול... ואמ... נפילות שאני זוכרת טוב... איזה 4 26.היו לך נפילות קשות במיוחד? לא ממש... הרסקתי על הגדר בנצר אבל חוץ מהעובדה שנראתי כמו כדור חול הכל היה בסדר 27.אתה רוכב עם קסדה? יאפ... ובזמן האחרון חוץ מהליכה אחרי שטל עולה על הטיפשון שלי 28.מה אתה מעדיף? - שיעור קפיצות/דראסז'/טיול? דרסז'... ברור... אבל טוב לפעמים לצאת החוצה... מנקה ת'ראש 29.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 3 30.אתה נמצא בחווה גם מעבר לשעות הרכיבה? יאפ... יותר מידי!! 31.איזה גזע אתה הכי אוהב? דאצ' וורמבלד 32.מה אתה מעדיף? פוני או סוס גדול? סוס רגיל וכמה שיותר מגודל! 33.חנות לציוד רכיבה מועדפת? חנויות באירופה...! חחח בארץ... מגשימים רולזזז! 34.תחרויות פנימיות בעד או נגד? בעד... לא שאני מתחרה... אני מאחרת חברה לאנשים שבאים... אני לא אנטיפתית!!! 35.רכבתם פעם על סטליון? יאפ... הרבההההה 36.אתה מנקה את הציוד (אוכף/מתג וכ'ו..) אחרי כל רכיבה? אם לא כל כמה זמן? פחחחחחחח הצחקתם אותי ואת כל מי שמכיר אותי!! האוכף שלי כבר מחליף צבעים!! יאק יאק יאק! אני מנקה כשיש לי כוח... פעם בשנה בערך!! 37.אתה מעדיף שיעור בקבוצה או שיעור פרטי? פרטיייי 38.סוס או סוסה? סוס... לא סטאליון 39.מה לא היית משנה בסוס שלך/סוס שאתה רוכב עליו כרגע? הכללל!! מושלם מהפרסה הרקובה (כבר לא) עד המוח החלול! 40.מה כן היית משנה בו? נאדה!! כלום!! פשוט כלווווום!! אני חולה על הטיפשות שלוו!! זה מה שעושה אותו כזה מושלם!! האוטסטיות שלו... אני חולללללללללה עליו!!
אני מהאנשים שונאי יום כיפור בגלל טראומות עם אופניים ... חחחח