שאלון מגניב

inbal287

New member
שאלון מגניב../images/Emo9.gif

הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באופן אקראי [Shuffle]. על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. לפעמים זה יוצא משעשע בטירוף
. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

my reflection

New member
עונה:)

איך העולם רואה אותי?my chemical romance-teenagers האם יהיו לי חיים מאושרים?paramore-Misery Business
מה אנשים באמת חושבים עליי?30 Seconds To Mars - Battle Of One האם אנשים חושקים בי בסתר?30 Seconds To Mars - Capricorn איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?30 Seconds To Mars - The Kill Acoustic מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Fall Out Boy - This Aint A Scene, Its An Arms Race האם יהיו לי ילדים-Working Class Hero עצה טובה בשבילי:Hilary Duff. Dignity Stranger מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Alfie מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?M5-Makes Me Wonder איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?שלומי בראל ונדב קדמון-הכול פתוחD: ובהלוויה שלי?נדב קדמון עומד על צוק איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?נדב קדמון-ככלות הקול והתמונה איך יהיה לי היום?שלומי בראל-גלי למה אני כאן?Carpel Tunnel of Love-FOB בתור מה אנשים יזכרו אותי?30 seconds to mars -Echelon איזה שיר יתקע לי בראש מחר?panic-I Write Sins Not Tragedies האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?30 seconds to mars-The Fantasy איך תהיה השנה הזו?30 seconds to mars-Attack מגניבD:

SCRATCHER

New member
אני מכירה את זה ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?Glamorous (איזו פתיחה
) האם יהיו לי חיים מאושרים? Poets of the Fall - Late Goodbye(וזה אמור להביע...?) מה אנשים באמת חושבים עליי?Love Lifts Us Up Where We Belong( מתי כבר ראו אותי מאוהבת?) האם אנשים חושקים בי בסתר?Shallow(שןב...מה?) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Mika - Relax, Take It Easy(באמת לא יזיק לי להרגע) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Stand By Me(המוטו שלי בחיים
) האם יהיו לי ילדים?Daye_Rose_Leave_Me_Alone-07 (ענק! כל כך מדוייק!) עצה טובה בשבילי:Grateful Dead - Roll Away the Dew(יש לי הרגשה שזה הגיוני. מה זה DEW?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Fingers (עד עכשיו לא ידעתי שהשיר הזה בכלל נמצא אצלי הורדתי ושכחתי, אחרי שמיעה-הגיוני!) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Deceiver of Foolsאני לא מרמה טפשים! רק צוחקת עליהם מאחורי הגב ) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Oil And Water (אוי ואבוי לי
) ו בהלוויה שלי?The Drugs Don't Work(ידעתי שבסוף אני אדרדר לסמים
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?Basket Case(נהדר. בעלי יהיה משוגע עם תעודות). איך יהיה לי היום?Liquid (אני יוצאת להליכה עוד שעה חחח
) למה אני כאן?Spirit Boy(מגניב
) בתור מה אנשים יזכרו אותי?Murder On The Dancefloor (אז ככה אני אמות!רוקדת!) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Wonderwall (זה כל כך יקרה, אני חולה על השיר הזה) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Buttons (אבל למה להרוס את רצף ההיגיון
) איך תהיה השנה הזו?The Rasmus / Not Like The Other Girls(מה אתם אומרים!!! למה שהיא תהיה כמו של השאר אם אני מתגייסת אחרונה?!) ואגב שיר נורא נורא מומלץ! פשוט יפיפה! וואו יצא הגיוני בצורה מפחידה

30STM

New member
אני אנסה D:

איך העולם רואה אותי? good charlotte - the river האם יהיו לי חיים מאושרים? fall out boy - hum hallelujah מה אנשים באמת חושבים עליי? 30seconds to mars - from yesterday האם אנשים חושקים בי בסתר? good charlotte - boys and girls איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? fall out boy - the carpal tunnel of love מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? my chemical romance - i don't love you האם יהיו לי ילדים? 30seconds to mars - was it a dream עצה טובה בשבילי: good charlotte - beautiful place מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? good charlotte - keep ypur hands of my girl מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? סינרגיה - צועקים על אהבה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? fall out boy - minutes in heaven ובהלוויה שלי? fall out boy - XO איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? 30seconds to mars - the story איך יהיה לי היום? fall out boy - bang the doldrums למה אני כאן? good charlotte - broken hearts parade בתור מה אנשים יזכרו אותי? 30seconds to mars - the kill איזה שיר יתקע לי בראש מחר? the fray - how to save a life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 30seconds to mars - edge of the earth איך תהיה השנה הזו? keane - somewhere only we know [ביקצור, יצא לי מעאפן. אבל בקטנה. היה כייף [: ]

עונה

אז ככה העולם ראוה אותי בטור אחת עם בעיות משוגעת ומאוד מאוד גבוה :) אה ממש ממש לא יש לי חרא של דבר משהו רותה לאחליף .. אנשים חושבים שאני ילדה מופרת אבל שיודעת מתי כבר זה עובר את הגבול ומתי צריך לעזור סורי על הבורות חושקים בי בסתר הא ? אני לא יכולה לעשות את עצמי זה השיט שלי .. כלום .. ברור שהיו .. מקווה שרק בנים עצה אה... לשתוק לפעמם אני אומרת שטיות שיר האנושא שלי זה שיר על אחת שיש לה חיים חרא.. ושאף פעם אף אחד לא שומעה אותה ..=( את זה אתם צריך לשאול אחרים .. עד האחותה אני ימות ויקום וימות ויקום סתם עד האחתונה אלוהם גדול ... לא שיר אחד יהי מסיבה בהלוויה שלי אחד שאין לא על כל דבר משהו לאגיד שיודע להקשיב (כי אני מדברת הרבה ) היום היה יום רגיל .. כזה לא היה משהו מיוחד .. את האמת לא יודעת .. כי משעם לי .. בתור אחת שהענת מהרגע ... אני חייהת הרגע לא יודעת מה היה מחר ..

SCRATCHER

New member
ואחרי שקראתי את התשובות שלה

חברה שלך צריכה עזרה דחוף...

FFTL

New member
פאקיט. >< כל השירים..זה מלא. ../images/Emo122.gif

התחלתי: איך העולם רואה אותי? My Best Friend's Girl - Nirvana האם יהיו לי חיים מאושרים? Feeling This - Blink 182.
מה אנשים באמת חושבים עליי? Drain The Blood - The Distillers האם אנשים חושקים בי בסתר? Chamber The Cartridge - Rise Against איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Sister To Sleep - MCR מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Falling For You - Taking Back Sunday. אהבתי! D:
האם יהיו לי ילדים? Seven seas of rhye - Queen. הו. 7 ילדים כאילו?
עצה טובה בשבילי: Play the game - Queen. בנזונה.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Injection - Rise Against מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Your Sweet 666 - HIM. טח.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Lady of the Flowers - Placebo. אולי כי האישה חולה להם על התחת?
ובהלוויה שלי? Vampires Will Never Hurt You - MCR. הו. איזה נחמד. הכל בא לי בטוב.
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Basket Case - Green Day. בנאדם מטומטם\סטלן\משו?
איך יהיה לי היום? Are the One - HIM. הכי טוב, תאמינו לי. :) למה אני כאן? הסודות - דנה עדיני.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? Me Against The World - Simple Plan. יפה.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Made in heaven - Quenn. בכיף.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Pain - Blackfield. מממ...
איך תהיה השנה הזו? אביב גפן - הכי קרוב לבד. לא טוב משו.
מגניב היה. יומטוב.

FFTL

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מעניין מהזה אומר XD

FFTL

New member
אה ואגב,

אין לי משיכה לגברים, אבל מלא.
אז האישה תהייה ככה.><

PATD

New member
מוזר חחח

איך העולם רואה אותי?tears dont fall- bullet
או או
האם יהיו לי חיים מאושרים?Revolution - The Beatles מה אנשים באמת חושבים עליי?whats my age again- blink182 חחחח אם זה מה שאנשים באמת חושבים עליי אז מתבי רע מאוד!!
האם אנשים חושקים בי בסתר?Complicated - Avril Lavigne מורכב?! איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Make Out Club -Gym Class Heroes חחחחחחחחחחחחחחחח זה בטח יעשה אותי מאושרת
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?grace kelly -mika האם יהיו לי ילדים?crash world- hilary duff זה לא נשמע טוב חחח עצה טובה בשבילי:Helena-MCR ממממ
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?build god- p!atd שיר הנושא שלי לדעתי מדובר על זונה? oh well מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Come Together-beatels יה! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?erase- mika איזה שירים טובים יוצאים לי בעע חחח ובהלוויה שלי?i want it all- queen איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?play with fire- hilary duff חחחח איך יהיה לי היום?lips of an angle- hinder למה אני כאן?everyday combat- lostprophets בתור מה אנשים יזכרו אותי?Don't You Know Who I Think I Am?- FOB איזה שיר יתקע לי בראש מחר?my heart- paramore האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אפעם לא הבנתי את השאלה הזאת
smile like u mean it- killers איך תהיה השנה הזו?End Of The Beginning

עונה../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

איך העולם רואה אותי?nirvana- lithium האם יהיו לי חיים מאושרים? 30stm- capricon מה אנשים באמת חושבים עליי? 30stm- hunter **הם חושבים שאני ציידת** האם אנשים חושקים בי בסתר? system of a down- lonely day **הם כנראה לא חושקים בי בסתר** איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?mcr- welcome to the black parade **אני כנראה צריכה להצטרף למצעד השחור** מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? mcr- famous last words האם יהיו לי ילדים? 30stm- from yesterday **מאתמול יהיו לי ילדים** עצה טובה בשבילי: 30stm- buddha for mary **אני צריכה להפוך לבודהיסטית
** מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? 30stm- battle of one מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? king julian- i like to move it move it **מבוכה רבה** איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? greem day- wake me up when september ends **טוב אני צריכה לזכור לא להתחתן בספטמבר** ובהלוויה שלי? 30stm- welcome to the universe **ברוכה הבאה לעולם המתים אולי
** איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? green day- holiday איך יהיה לי היום? 30stm- year zero למה אני כאן? papa roach- last resort בתור מה אנשים יזכרו אותי? 30stm- edge of the earth איזה שיר יתקע לי בראש מחר? 30stm- echelon האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? 30stm- fallen **הם יקחו אותי ויפילו אותי
** איך תהיה השנה הזו? 30stm- capricon (acoustic live) l **היא תהיה אקוסטית למדיי**

למעלה