שאלון מגניב../images/Emo9.gif
הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באופן אקראי [Shuffle]. על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. לפעמים זה יוצא משעשע בטירוף
. ------ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?
הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באופן אקראי [Shuffle]. על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. לפעמים זה יוצא משעשע בטירוף