../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחחחחחאיזה הזוי זה יוצא ומפחיד!@!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
איך העולם רואה אותי? הלנה XD האם יהיו לי חיים מאושרים? תעשה להם גיהנום ילד !! מה אנשים באמת חושבים עליי? אמא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם אנשים חושקים בי בסתר? אף פעם לא אמרתי לך מה אני עושה למחייה... (אני היחידה שמשמעות סוטה עלתה במוחי ?? חח) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? סרטן (דייי זה מפחיד!!!!!
) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מתה (דיי זה באמת מפחיד...
) האם יהיו לי ילדים?ככה אני יעלם (אוקיי אני מפסיקה לשמוע מיי כמיקל רומ אנס!!! סתם נראה לכם?? חח) עצה טובה בשבילי: לפחד... (וגם טוקיו הוטל!!)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לצרוח (!??!)
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יום אחרון (דיי זה רציני מפחיד אותי...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? תודה לך על הונום ( מה זה המילה האחרונה אם מישהו יודע? תודה מראש ) ובהלוויה שלי?פריצה חחחח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מיי אימורטל איך יהיה לי היום?רדי סט גווווו!!!! למה אני כאן?רוח חוף (מצפה לי עתיד מזהיר!! ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? מפוכחת חחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?תציל אותי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?לסוף (לשם אתם לוקחים אותי?!? לא צריך.. אני יסתדר לבד
) איך תהיה השנה הזו? האם זה חלום? חחחח יצא מצחיק!!! והזוי!!!!