שאלון מגניב

זה כזה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo55.gif

איך העולם רואה אותי? Fallen Leaves האם יהיו לי חיים מאושרים? המילים הכי יפות! מה אנשים באמת חושבים עליי? Skylines And Turnstiles :| האם אנשים חושקים בי בסתר? That's What You Get איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Cut Up Angels!! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Golden האם יהיו לי ילדים? I dont Love You עצה טובה בשבילי: Misery Bussines טחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Let It Bleed מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? All That Im Living For איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Bird And The Worm ובהלוויה שלי? Somewere I Belong
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? The Jetset Life Is Gonna Kill איך יהיה לי היום? Blue And Yellow עמוק. למה אני כאן? Smile In Your Sleep בתור מה אנשים יזכרו אותי? For A Pessimist Im Pretty Optimistic איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שיר בעיפרון האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Its Hard To Say חחח איך תהיה השנה הזו? A Modern Myth

מגניב חחחחח

איך העולם רואה אותי? hinder- get stoned האם יהיו לי חיים מאושרים? bee gees- how deep is your love מה אנשים באמת חושבים עליי? belle perez- hello world האם אנשים חושקים בי בסתר? busted -britney איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? oasis- who feels love מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? coldplay- beatiful world האם יהיו לי ילדים? lenny kravitz - american women עצה טובה בשבילי: anuk - nobody wife מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? oasis -stand by me מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? fall out boy - thnk fr th mmrs איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? muse- cant take my eyes of you ובהלוויה שלי? i oasis -stop crying your heart out איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? jimi hendrix - gitur solo איך יהיה לי היום? אריק ברמן -תשמח למה אני כאן? red hot- by the way בתור מה אנשים יזכרו אותי? ריקי גל - נערת רוק איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יוני בלוך - מגרד האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? rediohed - creep איך תהיה השנה הזו? missy eliot- joy

Incubus Creep

New member
יצא הזוי לחלוטין../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Let There Be Love - Oasis האם יהיו לי חיים מאושרים? Attack - 30STM מה אנשים באמת חושבים עליי? Lonely Day - System Of a Down האם אנשים חושקים בי בסתר? Other Side - RHCP איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Let you Go - Ashley Parker Angel X: מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Creep - Radiohead האם יהיו לי ילדים? Wanderwall - Oasis עצה טובה בשבילי: Snow Patrol - You're All I Have מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Icky Thump - White Stripes
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אוונסנס - Everybodie's Fool איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bat Country - Avenged Sevenfold XD ובהלוויה שלי? Thunder Without Rain- Brainstorm איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hallelujah - Jeff Buckley
איך יהיה לי היום? Parallel Worlds - Elliot Minor שנים לא שמעתי את השיר הזה lol למה אני כאן? Look What Youve Done - Jet בתור מה אנשים יזכרו אותי? Best Of You - Foo Fighters איזה שיר יתקע לי בראש מחר? All My Life - Foo Fighters האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Rise From The Ashes - Qiuetdrive איך תהיה השנה הזו? Are You Ready - Three Days Grace שאלון מגניבD:

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחחחחחאיזה הזוי זה יוצא ומפחיד!@!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

איך העולם רואה אותי? הלנה XD האם יהיו לי חיים מאושרים? תעשה להם גיהנום ילד !! מה אנשים באמת חושבים עליי? אמא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם אנשים חושקים בי בסתר? אף פעם לא אמרתי לך מה אני עושה למחייה... (אני היחידה שמשמעות סוטה עלתה במוחי ?? חח) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? סרטן (דייי זה מפחיד!!!!!
) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? מתה (דיי זה באמת מפחיד...
) האם יהיו לי ילדים?ככה אני יעלם (אוקיי אני מפסיקה לשמוע מיי כמיקל רומ אנס!!! סתם נראה לכם?? חח) עצה טובה בשבילי: לפחד... (וגם טוקיו הוטל!!)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לצרוח (!??!)
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יום אחרון (דיי זה רציני מפחיד אותי...) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? תודה לך על הונום ( מה זה המילה האחרונה אם מישהו יודע? תודה מראש ) ובהלוויה שלי?פריצה חחחח איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מיי אימורטל איך יהיה לי היום?רדי סט גווווו!!!! למה אני כאן?רוח חוף (מצפה לי עתיד מזהיר!! ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? מפוכחת חחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?תציל אותי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?לסוף (לשם אתם לוקחים אותי?!? לא צריך.. אני יסתדר לבד
) איך תהיה השנה הזו? האם זה חלום? חחחח יצא מצחיק!!! והזוי!!!!

o DaNiEl o

New member
../images/Emo129.gif

איך העולם רואה אותי? My Chemical Romance- Teenagers האם יהיו לי חיים מאושרים? Lostprophets- Five Is Four Letter Word מה אנשים באמת חושבים עליי? My Chemical Romance- Cemetery Drive האם אנשים חושקים בי בסתר? Hopes Die Last- Thanks For Coming איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? My Chemical Romance- I'm Not Okay מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? My Chemical Romance- Headfirst for Halos האם יהיו לי ילדים? Seether- Fade Away עצה טובה בשבילי: +44- Baby Come ON מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Buckcherry- Lit Up מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? My Chemical Romance- Cancer איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Chemical Romance - Early Sunsets Over Monroeville ובהלוויה שלי? My Chemical Romance- Dead! XD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Paramore- Hallelujah איך יהיה לי היום? Good Charlotte- Break Apart Her Heart למה אני כאן? My Chemical Romance- It's Not A Fashion Statement בתור מה אנשים יזכרו אותי? Alexonfire- The Kennedy Curse איזה שיר יתקע לי בראש מחר? My Chemical Romance- To the End האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Lostprophets- Last Train Home איך תהיה השנה הזו? Seether- Simplest Mistake ><

למעלה