שאלון מגניב

הכל יצא הזוי לחלוטין><../images/Emo176.gif

איך העולם רואה אותי? the take over, the break's over- FOB
האם יהיו לי חיים מאושרים? my way home is through you- MCR
מה אנשים באמת חושבים עליי? still laughing- lostprophets
האם אנשים חושקים בי בסתר? on love- blue
מה זה אומר?OO
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? knife blood nightmare- aiden. אוקיי, זה באמת מטריד
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? youth gone wild- sign
האם יהיו לי ילדים? johnny sniper- enter shikari
עצה טובה בשבילי: shimmy- system of a down
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? take a bow- muse
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? one for the road- FFAF
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? pizza pie- system of a down, אני מקווה מאד שזה לא יהיה השיר הזה, זה יהיה מאד מלחיץ אם כןOO"
ובהלוויה שלי? devoted- lacuna coil
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? call me when you sober- evanescence, זה אומר שאני אהיה אישה מוכה ואוהב שיכורים?
איך יהיה לי היום? between angels and insects- papa roach
למה אני כאן? in this world- GC
בתור מה אנשים יזכרו אותי? salt in our wounds- him
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? it's cold tonight- aiden
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? cute without the E- TBS, ומה זה אמור להביע?
איך תהיה השנה הזו? the dope show- marilyn manson OO"

The Fantasy

New member
די להיות מפחידההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

אני בדיוק רציתי לפתוח את זה פה
תגידי..זאת רק אני או שיש בינינו טלפתיה מטורפת?
[אה כן, זאת דנה
]

black rock star

New member
אני עונה../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

איך העולם רואה אותי?Give it to me
האם יהיו לי חיים מאושרים?Umbrella (Cinderella)XD מה אנשים באמת חושבים עליי?The Reason האם אנשים חושקים בי בסתר?Like A boy
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Pump It (יו עננננננננק) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?High school never ends האם יהיו לי ילדים?כמו שלך
עצה טובה בשבילי:Hand of blood
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?i slept with someone in the fall out boy and all iv'e got was that stupid song writing about me. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Another brick in the wall איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Evertime we touch חעחעחעחעחעחעחעח אוי ואבוי לי ובהלוויה שלי?תראי זה אני [
"בוכה אל תלכי" XDD] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?במרחק נגיעה מכאן איך יהיה לי היום?From Yestarday למה אני כאן?How to save a life בתור מה אנשים יזכרו אותי?By My Side
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?בשמלה אדומה של מופע הארנבות של ד"ר קספר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?לשם
איך תהיה השנה הזו?Big girls don't cry הזוי

Rose131

New member
^^

איך העולם רואה אותי?Lions Roar
אני? מפחידה? האם יהיו לי חיים מאושרים?understanding(?) מה אנשים באמת חושבים עליי?Roxanne (כאילו, עכשיו אני זונה? טוב.
לא נעלבתי
*הולכת לכבות את האור*) האם אנשים חושקים בי בסתר? your way איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Friends like you[אוו!] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?מכה אפורה [אה, למצוא חדר בדרום ת"א ולחיות כמו גדולה? ולחיותתת מדקה לדקה? אמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם אחתום בלשכה. אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה! לא משהו עמוק, משהו מתוק, סיפור אהבה! [טוב, די.] ] האם יהיו לי ילדים?sad sad situation
עצה טובה בשבילי:Anthem of our dying day. הממ. אופטימי. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Summer's Gone מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Best Regards איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?waisting my time
ובהלוויה שלי?Welcome to the Universe
הממ, התחלה חדשה או משהו כזה?XD איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?My only Enemy
איך יהיה לי היום?Definitely Maybe למה אני כאן?I want it all בתור מה אנשים יזכרו אותי?The Mission איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Black Baloon האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Please don't let it go
[למרות שאפעם לא הבנתי את השאלה הזאתXD] איך תהיה השנה הזו?black mamba

Im shit

New member
אעאע עונה *מתלהבת מעצמי*

איך העולם רואה אותי? Metallica - The Unforgiven האם יהיו לי חיים מאושרים? Metallica - Fade To Black מה אנשים באמת חושבים עליי? My Chemical Romance - Helena [מה קשור?!] האם אנשים חושקים בי בסתר? 30Seconds To Mars - The Kill איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? 30seconds to mars-a beautiful lie מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Evanescence - Whisper האם יהיו לי ילדים? My Chemical Romance - mama עצה טובה בשבילי: Fall Out Boys - Dance, Dance מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Evanescence - Missing מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? שייגעצ - פרח נתתי לנורית איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? My Chemical Romance - wellcome to the black parade
ובהלוויה שלי? My Chemical Romance - dead! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Megadeth - Trust איך יהיה לי היום? -evanescence-lose_control למה אני כאן? -evanescence-all that im living for בתור מה אנשים יזכרו אותי? My Chemical Romance - I'm Not Okay
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Evanescence - Lies האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? evanescence-taking over me איך תהיה השנה הזו? שייגעצ - נוי יורק רפיח

inbal287

New member
עונה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Within Temptation - Mother Earth [גדול
] האם יהיו לי חיים מאושרים? McFly - Don't Stop Me Now מה אנשים באמת חושבים עליי? Josh Groban - You Raise Me Up האם אנשים חושקים בי בסתר? Guns N' Roses - There Was A Time [אה, תודה באמת
] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Mariah Carey - Fly Like A Bird [חח ללכת לנסות לעוף מהגג?
... מישהו זומם להרוג אותי!!] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Aerosmith - Dream On האם יהיו לי ילדים? Mary J. Blige feat. U2 - One [וזהו?
] עצה טובה בשבילי: Goo Goo Dolls - Let Love In מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? HIM - I Love You מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Busted - Teenage Kicks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Duncan James & Keedie - I Believe My Heart [אווו זה דווקא נחמד
] ובהלוויה שלי? Stream Of Passion - Breathing Again [מיי גאד, אני מקווה שלא
] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אריק איינשטיין - אדון שוקו [די אני לא יכולה יותר
!!!] איך יהיה לי היום? Poets Of The Fall - Maybe Tomorrow Is A Better Day [רק קמתי. למה לבאס אותי ישר?
] למה אני כאן? Breaking Benjamin - Believe בתור מה אנשים יזכרו אותי? Led Zeppelin - The Lemon Song [היי מה זה, אני לא חמוצה!!] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Children Of Bodom - Northern Comfort האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Bloodhound Gang & Ville Valo - Something Diabolical [אמאלה
] איך תהיה השנה הזו? Scorpions - Wind Of Change

יצא לך יפה!!

תגידו, רק לי בלוויה יתנגן השיר welcome to the universe ? מסתבר שהתאוריה על העולם הבאהכן נכונה!!

The Fantasy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני על הרצפה פהXDDDD

"ובהלוויה שלי? Stream Of Passion - Breathing Again [מיי גאד, אני מקווה שלא] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? אריק איינשטיין - אדון שוקו [די אני לא יכולה יותר!!!]" וואי זה הרג אותי
!!!!!!! יותר מאוחר גם אני אעשה, ובטח ייצא לי מטומטם

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

איך העולם רואה אותי? Happy Together-Simple Plan האם יהיו לי חיים מאושרים? I Write Sins Not Tragedies-PATD...שזה...
מה אנשים באמת חושבים עליי? Adam's Song-Blink182 האם אנשים חושקים בי בסתר? Anywhere-Evanescence שווה!!XDDD איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Anthem Part Two-Blink182 מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?The Vines-Don't Listen To The Radio אני אפילו לא שומעת את השיר הזה
האם יהיו לי ילדים? Linkin Park-pushing me away עצה טובה בשבילי: Linkin Park-With You מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Blink182-A Story Of A Lonely Boy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Blink182-What's My Age Again? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?In The End-Linkin Park זה היה צריך לבוא לשאלה אחרי!!!XDDD ובהלוויה שלי? Frozen-Within Temptation איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Linkin Park-Plc.4 Mie Haed איך יהיה לי היום? Linkin Park-One Step Closer למה אני כאן? Crawling-Linkin Park בתור מה אנשים יזכרו אותי? All The Small Things-Blink182 חחחחחח איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Linkin Park-Papercut האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Linkin Park - Forgotten איך תהיה השנה הזו?Weight Of The World-Evanescence דווקא עכשיו זה בא!D: שאלון הפלייליסט...אני מתה עליו

Girls Not Grey

New member
תוריי../images/Emo70.gif

קיי, איך העולם רואה אותי? my chemical romance-our lady of sorrows האם יהיו לי חיים מאושרים? Iron Maiden - Fear Of The Dark מה אנשים באמת חושבים עליי? Him - Wicked Game האם אנשים חושקים בי בסתר? + 44 - When Your Heart Stops Beating (יחשקו בי כשאני לא אהיה בחיים?!) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Arctic Monkeys - Fluorescent Adolescent מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Taking back sunday -spin האם יהיו לי ילדים? System of a down - Lonley Day (מה זה אומר?! אני אשאר לעולם לבד?!:0) עצה טובה בשבילי: Linkin Park - Leave Out All the Rest (סבבה
) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The Used - All That I've Got מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? AFI - Days of the Phoenix (אע?) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Him - Join Me ובהלוויה שלי? Chris Daughtry - Its Not Over (גדוול
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? 30 Seconds to mars- the kill איך יהיה לי היום? Funeral For A Friend - Into Oblivion
למה אני כאן? היהודים-אין לך מקום. (חעחעחע.
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Used - The Bird and The Worm איזה שיר יתקע לי בראש מחר? My Chemical Romance - All I Want For Christmas Is You האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fall Out Boy - The Take Over, The Breaks Over איך תהיה השנה הזו? The Used - Noise and Kisses (טוווב.) חח נחמד! P:::

The Fantasy

New member
עכשיו גם אני עונה ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? 30STM-Oblivion האם יהיו לי חיים מאושרים? The World Is Over
תודה על העידוד! [Bif Naked] מה אנשים באמת חושבים עליי? Foes To The Sun [Tacere] האם אנשים חושקים בי בסתר? Hand Of Sorrow ג'ייי
[WT] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Don't Follow
מזה יעזור לי? חחח [Alice In Chains] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Rule The World
[Kamelot] האם יהיו לי ילדים? Lollipop [Mika] עצה טובה בשבילי: Hospital
[The Used] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Living In A World [Axxis] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Ghost Love Score
[Nightwish] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Disenchanted מה קשור?
[MCR] ובהלוויה שלי? Buried Alive By Love
אוקיי זה ממש עצוב
[HIM] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Hole [Kelly Clarkson] איך יהיה לי היום? The Truth Beneath The Rose [WT] למה אני כאן? Here I Go Again [Anna johnsson] בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ode To My Family
[The Cranberries] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Angels Fall First [Nightwish] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cold [Static X] איך תהיה השנה הזו? Sooner Or Later [Breaking Benjamin]

m i c k e y 15

New member
טווי טווייי

כמה פעמים עשיתי את זה כבר
איך העולם רואה אותי? Blink 182 - Man Overboard האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? Taking Back Sunday - Liar (It Takes One To Know One) [מהה חושבים שאני שקרנית?! חהחה] האם אנשים חושקים בי בסתר? Lostprophets - Rooftops איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? R. Kelly - I Believe I Can Fly מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Blink 182 - Everytime I Look For You. האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: McFly - Sorry's Not Good Enough מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Motion City Soundtrack - Everything Is Alright מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? The Click Five - Time Machine איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sugarcult - Champagne ובהלוויה שלי? P.O.D - Goodbye For Now איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Matt Willis - Crash איך יהיה לי היום? Red Hot Chili Pepers - By the way למה אני כאן? Alexisonfire - This Could Be Anywhere In The World בתור מה אנשים יזכרו אותי? Busted - Brown Eyed Girl יאוו איזה מתאים זהה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Starting Line - Best Of Me האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? McFly - Take A Look Around איך תהיה השנה הזו? Fall Out Boy - Pretty In Punk הודגש באמצעות מדגישומטיק

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif שאלוני

איך העולם רואה אותי? TOKIO HOTEL-SACRED האם יהיו לי חיים מאושרים?QUEEN- DON'T STOP ME NOW מה אנשים באמת חושבים עליי? 30STM-WAS IT A DREAM האם אנשים חושקים בי בסתר? BILLY TALENT-FALLEN LEAVES
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? FALL OUT BOY-HUM HALLELUJAH מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? MICHAEL JACKSON-BILLIE JEAN האם יהיו לי ילדים? LINKIN PARK-IN PIECES טוב..... עצה טובה בשבילי: 30STM-WELCOME TO THE UNIVERSE מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? THE USED-WITH ME TONIGHT מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? MCR-I DON'T LOVE YOU איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? FOB-THRILLER חעעעעע ובהלוויה שלי? PARAMOR-MIRACLE
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? MADINA LAKE-STARS איך יהיה לי היום? THE USED-MAYBE MEMORIES למה אני כאן? MADINA LAKE-ME VS. THE WORLD חעעעעע תמיד ידעתי שזה התפקיד שלי בתור מה אנשים יזכרו אותי? PARAMOR-CRUSHCRUSHCRUSH חחחח אבל אני לא כזאת נזק איזה שיר יתקע לי בראש מחר? INCUBUS-ANNA MOLLY ישששששששששששששש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? FOB-FAME<INFAMY איך תהיה השנה הזו? MCR-THE JATSET LIFE IS GONNA KILL YOU האהאהאהאהאהאהאהא אני הולכת למות. שיטנס

למעלה