שאלון מצחיק שמצאתי באיזה פורום חח

שאלון מצחיק שמצאתי באיזה פורום חח

הכי מצחיק בפורום: הכי אופטימי: הכי פסימי: הכי נדיב: הכי מבין: הכי חשאי: הכי מטוטמם: הכי טמבל: הכי מוזר: הכי פקצע: הכי ערס: הכי פנאט: מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה: אבל לא כ"כ יצא לכם? הכי חכם: זה עם הכינוי הכי מוזר:

והנה אני עונה

הכי מצחיק בפורום:אביב הסנדק הכי אופטימי:מרישה הכי פסימי:אני לא יודעת מה זה כול כך.. הכי נדיב:עומר הכי מבין:דרור הכי חשאי:רועי הכי מטוטמם:לא יפה.. הכי טמבל:לא יפה.. הכי מוזר:עומר הכי פקצע:אף אחת הכי ערס:לא יודעת האמת.. הכי פנאט:לא יודעת מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה: אבל לא כ"כ יצא לכם? הכי חכם:אבי זה עם הכינוי הכי מוזר: לאונרדו החד מברים

Roy1232

New member
../images/Emo26.gif

הכי מצחיק בפורום: עומר
הכי אופטימי: ממ.. הכי פסימי: ממ.. הכי נדיב: WTF? הכי מבין: WTF? הכי חשאי: אני חעחע הכי מטוטמם:
הכי טמבל:
הכי מוזר: עומר
הכי פקצע: ההוא אבי רוד שהציק לנו אז
הכי ערס: אין פה ערסים... הכי פנאט: אני!
מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה: אבל לא כ"כ יצא לכם? את כולכם אנשים טובים שלי!
הכי חכם: זה עם הכינוי הכי מוזר:

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

הכי מצחיק בפורום: גיתית. (אבל גם לי לא חסר
) הכי אופטימי: גלי
הכי פסימי: זה שאמר שאין שום מצב שבעולם שקולדפליי יגיעו לארץ (לוזוכר שם) הכי נדיב: רוטשילד (אבל הוא לא בפורום) הכי מבין: פרויד (אבל גם הוא לא בפורום) הכי חשאי: רועי - עם כל השימוש במסרים לא פלא שאנשים חושבים אתה חשאי
הכי מטוטמם: עוגן משמש (ולמזלנו, גם היא לא בפורום. וכן, אני מודע לזה שבמציאות השחקנית לא סתומה...) הכי טמבל: מה ההבדל מהשאלה הקודמת הכי מוזר: לוידע הכי פקצע: רוני (ואיזה מותק שהיא לא בפורום) הכי ערס: ערסים לא שומעים קולדפליי הכי פנאט: לוידע מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה: כווולם אבל לא כ"כ יצא לכם? כווולם (אבל עוד מעט מפגש לא
) הכי חכם: איינשטיין (אבל אפילו הוא לא בפורום) זה עם הכינוי הכי מוזר: אמבריי. זה כמו שאני אקרא לעצמי רורייצ'ל (חברים), מריאן (The OC) וכו'... וגם SF59, נשמע כמו מספר סריאלי של איזה תוכנה... *לא לקחת את דבריי ברצינות, אני תחת השפעת סמים* (*-חזור לתחילת המשפט)

חחח גדולל!

1.באמת לא חסר לך.. 2.תוריד את הסימן שאלה 3.זה באמת מותק שהיא לא בפורום והיא באמת הכי פאקאצה! חח

0mroosh

New member
יש! אבי היחיד שלא אמר שאני מוזר.

מוזר?! אני?!
ובכן,לשלי: הכי מצחיק בפורום:אני,אני,אבי,אני![ומוזר...D: ]. הכי אופטימי:אני רואה שלי חזרה לכתוב כאן,אז לי,
. הכי פסימי:העולם יפה,החרציות פורחות.הנה פות! [לא מצאתי חרוז..] הכי נדיב:זה נשמע משהו חיובי, אז דרור ורועי
הכי מבין:בר
הכי חשאי:SF54 הכי מטוטמם:ברור ש הכי טמבל:גיל חובב הכי מוזר:אני-
פקצע:אני
[זה הדבר הורוד היחיד שמצאתי..
]. הכי ערס:מושיק עפיה. הכי פנאט:רועי?
מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה:רועי אבל לא כ"כ יצא לכם?|מרגליתצנעני| זה עם הכינוי הכי מוזר: גיתית בהחלט! סופ"ש נעים כולם!

דיתוּש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif../images/Emo49.gif

יצאת מוגבל

Roy1232

New member
אף פעם לא הבנתי מה משמעות

הסמיילי הזה:
. אוכל בוץ? אוכל בוץ אורגני? אוכל חול? כי אין קשר לבוקס... מממ...

Roy1232

New member
שאלתי אם הוא אוכל זבל אורגני.. ../images/Emo6.gif

וזה אותו דבר

דיתוּש

New member
זה כשאין לך ממש מה לומר,

אן גם כדי שיבינו שאתה חצי מתבדח חצי לא ממש. אם הייתי כותבת לך: אתה מעצבן
אז זה היה בבדיחות הדעת שכזה. כשאני כותבת לך: אתה מעצבן
אז אני באמת מתכוונת לזה! אבל זה לא אומר שאני שונאת אותך או משהו
סתם כזה. קיצור... אני צריכה לצאת מהבית.

למעלה