שאלון מצחיק שמצאתי באיזה פורום חח

ברררר

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק אני בהלם אני המומה

אני יפה ואת קופה וזאת עובדה כאילו דה. עומר הישמר לך
שרמוטה אחת שכמותך. הכי מצחיק בפורום:עומר! הכי אופטימי:עומר! הכי פסימי:עומר! הכי נדיב: העץ הכי מבין:עומר הכי חשאי:רן!
הכי מטוטמם:עומר הכי טמבל:עומר הכי מוזר:עומר הכי פקצע:גלי
נו סתם! מה הלחץ? (טוב נו, אז עומר) הכי ערס: עומר הכי פנאט:עומר מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה:רק לא עומר אבל לא כ"כ יצא לכם? רן WHERE ARE YOU!? הכי חכם:אני ברוררררררררררר זה עם הכינוי הכי מוזר: עומר

בר שלי../images/Emo23.gif (טוב לא בדיוק שלי...)

לא נעלמתי פשוט התקופה הזאת של החגים לא בדיוק משאירה אותי הרבה על הכיסא מול המחשב... גם אם אעלם לעולם לא אשכח אותך... אם אשכחך בר תשכח ימיני... גם אני מחכה בקוצר רוח לשיחה הרצינית הראשונה שלנו... לאב יו... רן...

MarishA M

New member
חחח אופטימית?..אני..נו טוב.

הכי מצחיק בפורום:אבי הכי אופטימי:גלי הכי פסימי:עומרי(כפרעלייך!) הכי נדיב:בררר מה היא קיבלה כזה אדום. הכי מבין:לא'דעת הכי חשאי:רועי!! הכי מטוטמם:זה אותו דבר כמו השאלה הבאה הכי טמבל:זה אותו דבר כמו השאלה הקודמת הכי מוזר: הכי פקצע:אממ אין פה.. הכי ערס:גם אין למזלנו הכי פנאט:עומר..לא יודעת למה. מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה:את כולכם..למרות שאת עומרי אני כבר מכירה. אבל לא כ"כ יצא לכם?את כולכם! הכי חכם:דרור..חח ת'אמת שאין לי מושג.. זה עם הכינוי הכי מוזר: גיתעעע

הכינוי שלי לא מוזרררררררררררר

"אמבריי" זה לא זה חיבור מוזר, זה פאקינג כינוי רשמי!!!! וזה מתחבר ממש טוב!!! (ממש מההפך מ-"רורייצ'ל"*** שסתם נשמע עולג *חורצת לשון בכעס* <כל אלה עם הלשון בחוץ תמיד מחייכים, אז תבדיל!!>) זה שאתם כסילים בערים ואווילים זה לא אשמתי
(***in your mother's, אני יודעת שסתם המצאת את זה כדי להעליג את החיבור שלי, זה הקטע שאמרתי שזו אלגוריה מוטעית, פוחז
) בכלל כל קשר אליי ואל מוזרות הוא מקרי בהחלט

steelwater

New member
לא ככה אומרים!

אומרים R&R. הרבה יותר פשוט... אבל בעצם מונדלר כי זה הכי שווה:) אבל מה זה אמבריי? מאיפה זה?

aviGODFATHER

New member
מה עם הדוגמא השניה?

מריסה וריאן מThe OC - מריאן. תגידו שזה לא נחמד...

steelwater

New member
זה גם נחמד!

נשמע טוב, נראה לי פעם ראשונה ששמעתי:) אבל הכי הכי הכי טוב זה קרבי. תנחשו מה זה.

האמת שזה נורא קשה אני בקושי מכיר...

אבל בכל מקרה ננסה לענות.... הכי מצחיק בפורום:
אמממ אני אתן את זה ל"דיתוש" שתמיד מבדרת אותי עם התירגומים לעברית... הכי אופטימי:
בר(לא משנה כמה מצב הפורום עגום היא תיהייה אופטימית ותמשיך לנסות...גם גלייייי אופטימית...) הכי פסימי:
דרור(הוא לא באמת מאמין בנו
הכי נדיב:
מאוד קשה לענות על הגדרה כזאת אז....שיהיה אני
הכי מבין:
עומר הכי חשאי:
אני(בתור אחד שכותב הודעה פעם בשבוע ונעלם לתקופות אני די חשאי..) הכי מטוטמם:
אני(שאני לא נמצא כאן יותר ולא פעיל בפורום של הלהקה האהובה עלי במוסיקה הלועזית... הכי טמבל:
בר+גלי(כמה אפשר להתעצבן כל פעם על אותן שטויות!) הכי מוזר:
דרור(איך לעזעזל הוא מנהל פורום קולדפליי ונמצא פי 2 בפורום ברי סחרוף חחחחח) הכי פקצע:
לא ראיתי כאן יותר מדי פקאצות....שיהיה בר...חחחחח הכי ערס:
עומר(כל הזמן מאיים שלא יתעסקו עם ה"בר" שלא...והוא גם מבאר שבע אז בכלל...) הכי פנאט:
בר(נו היא כותבת הודעות כמו שליש פורום...) מישהו שהכי הכי רציתם להכיר מפה:
איזה שאלה קלה....ברוש שלי
אבל לא כ"כ יצא לכם?
בר(עדיין מחכה לשיחה הראשונה שלנו...) הכי חכם:
קשה לי לקבוע...ניתן לאמבריי לנצח בגלל שהיא עושה שנת שירות בירושלים...אחד הדברים היותר חכמים שיש! זה עם הכינוי הכי מוזר:
aviGODFATHER לא מצאתי כאן כל כך הרבה כינויים אז זה הכי מוזר שמצאתי... אגב בעודי מחפש כינויים בפורום הגעתי למסקנה שיש בערך 10 אנשים שכותבים 95% מההודעות בפורום....זה מצב די מוזר....

למעלה