שאלון מצחיק שמצאתי באיזה פורום חח

Roy1232

New member
תגיד לאונרדו

למה לפעמים אתה בכינוי "לאונרדו החדש" ולפעמים בכינוי "לאונרדו החדש מסרים"?(וד"א מזה לאונרדו החדש מסרים? :S)

הסברתי את זה לפני שבוע אבל אסביר לך

פעם הייתי רק "לאונרדו1" אבל מישהו פרץ לי לכינוי... אז הפכתי ל"לאונרדו החדש"... מתישהו שלחתי לכל הרשימה שלי מסרים ואז נחסמתי ממסרים ועד היום תפוז לא הורידו לי את החסימה למרות בקשות חוזרות ונשנות... אז פתחתי את הכינוי "לאונרדו החדש מסרים" שממנו אוכל לשלוח מסרים.... בגלל שאנשים שלחו לי מסרים ולא יכולתי להחזיר להם וזה היה מעצבן.. עכשיו רוב האנשים שולחים לי לניק השני וזה הרבה יותר נוח.. ומי ששולח לי לניק הזה אז מיד אני עובר לניק השני ומחזיר לו... מקווה שהבנת...

גלי זאת את? מתי החלפת כינוי?

זה לא שאת טמבל... הריבים שלך ושל בר בעבר מוגדרים כדבר טמבלי.... נו זה לא שאלון שעשיתי עם מכונת אמת מחוברת אלי.. סתם שאלון קטנטן וחמוד שלא אומר יותר מדי...

טוב בר לפחות הוא שם

אותנו באופטימי, לא ממש אותי אבל הוא אמר שגמני לא יודעת למה אבל יציא שאני ואת נמצאות כמעט בכול קטגוריה ביחד חח

ברררר

New member
חחח קטע מוזר

אולי אנחנו אחיות?

נו בר זה בגלל שאני לא מכיר מספיק...

פקאצה זה לא רע זה חמוד..... וטמבלית זה ביחד עם גלי... ופנאטית זה לא כל כך רע גם אני פנאט וחוץ מזה את הוצאת את הפורום מהקבר ומגיע לך על זה צל"ש.... ותסתכלי גם על הדברים הטובים... את הבן אדם שאני הכי רוצה להכיר בפורום....

מספר סיבות...

את לומדת להכיר את ירושלים ואת היופי שבה... את עושה שנת שירות שזה דבר מאוד טוב ותורם ועוזר... וחוץ מזה הרבה יותר כיף לעשות שנת שירות במקום גדול ונוח מאשר באיזה חור שקשה להגיע אליו ואף אחד לא בא לבקר... וגם מעבירים פחות זמן בנסיעות... חברים שלי עשו שנת שירות בטבריה ותאמיני לי שנוח זה לא היה...

אממממממ זה מאוד דומה....

מכיר אנשים שעשו שנת שירות ומכיר בנות שעשו שירות לאומי... זה דומה מאוד... בכל מקרה עדיין כיף לך שאת בירושלים העיר המקסימה הזאת.. אגב לגבי יום ראשון הבא.. זאת ההצעה שלי אלייך.. תצאי מנתניה ב12 בצהריים תגיעי לעזריאלי בערך ב13:00 תבלי במחיצתינו עד 16:00 ואז תקחי רכבת משם לירושלים(שתגיע בדיוק לקניון מלחה...) איך אני?

steelwater

New member
אני עשיתי שנת שירות:)

והיה הכי מדהים בעולם!!!!! עשיתי בשומר הצעיר. גרתי בעכו ועבדתי בקן בחיפה.

למעלה