שאלון נגן מוזיקה

LeAnnDylan

Well-known member
שאלון נגן מוזיקה

|גונבת מפורום אחר| לכל מי שיש נגן - אייפוד, MP4, MP3 וכל השאר, שיענה על השאלון הבא - תפרטו על כל שאלה,כמה שיותר אומנים ושירים
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי הרבה : האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי פחות : האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : השיר שאתם שומעים הכי הרבה : השיר הכי מרגש בנגן : השיר הכי עצוב בנגן : השיר הכי חורפי בנגן : השיר הכי קייצי בנגן : השיר הכי אביבי בנגן : השיר הכי סתווי בנגן : השיר הכי שמח בנגן : השיר הכי "להיטי" בנגן : השיר הכי לא מוכר בנגן : השיר הכי חופר בנגן : שיר האהבה שיש לכם בנגן : כמה שירים יש לכם : מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : השיר ששמעתם אחרון :

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אייפוד טאץ' דור 4 האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : ליאן ריימס כמובן (מרטינה ומירנדה אחריה) האומן שאתם שומעים הכי הרבה : כרגע, ליידי אנטבלום ומרטינה מקברייד האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : מרטינה מקברייד האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש לי כל מיני כאלה מאיידול עם שיר אחד. האומן שאתם שומעים הכי פחות : H & Claire האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : יש הרבה אמנים עם אלבום אחד. השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Where Would You Be של מרטינה נמצא במקום הראשון עם 118 השמעות השיר הכי מרגש בנגן : I Was Here - Lady Antebellum / Concrete Angel - Martina McBride בטח יש אחרים מרגשים יותר אבל אין לי כוח לעבור על כל רשימה. השיר הכי עצוב בנגן : Concrete Angel ללא ספק השיר הכי חורפי בנגן : Cold Day In July - Dixie Chicks השיר הכי קייצי בנגן : Sunshine & Summertime - Faith Hill השיר הכי אביבי בנגן : Perfect Day - Lady Antebellum השיר הכי סתווי בנגן : Blow Away - Kristen McNamara השיר הכי שמח בנגן : Happy Girl - Martina McBride השיר הכי "להיטי" בנגן : Rolling In The Deep זה הלהיט הכי עכשיוי נראה לי
השיר הכי לא מוכר בנגן : ממ The Porch - CJaye LeRose או אולי Freak You Out - Emma Lahana השיר הכי חופר בנגן : Forget You - Cee Lo Green שיר האהבה שיש לכם בנגן : יש לי הרבה אבל אני אתן את הכבוד ל-How Do I Live שלי
כמה שירים יש לכם : 985 מתי אתם הכי אוהבים לשמוע : בנסיעות האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : ליאן. מרטינה. שוגרלנד לב"ט. ליידי איי. האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : קייטי פרי. ווסטלייף
שאקירה וכל מיני שירי גלי שאין לי כוח למחוק>< מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית. ישראלי יש לי רק איזה 4 שירים של שירי מיימון
שיר של רותי נבון ושיר של יהודית רביץ. כן כן כמה מכם יכולים להגיד בכנות שהם ידעו את זה עליי? השיר ששמעתם אחרון : Lauren Alaina - If I Die Young הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
נו די. פעם הייתי מאוהבת במארק

ואז הגיי הזה יצא מהארון
מאז החלטתי שאני עם גברים סיימתי|הא|

LeAnnDylan

Well-known member
מה פתאום הוא היה כזה נוש

בריאן השמן הזה היה הכי מכוער
הוא וקיאן העקום ושיין הגמד! אני לא מאמינה שאני זוכרת את השמות שלהם

נגיד שאני יודעת מי זה מי

אני אהבתי רק את הבלונדי הקטן שאף פעם לא נתנו לו לשיר. הוא היה חמודי. כל השאר היו מכוערים.

blah blah story

New member
לא ידעתי שמארק הומו ../images/Emo12.gif

הוא היה גם האהוב עלי. האמת, הופתעתי מאוד - לא חשדתי אף פעם (שלא כמו ההוא מאנסינק - שכתוב לו על המצח)

LeAnnDylan

Well-known member
הוא תמיד היה נראה לי גיי

פשוט הדחקתי את העובדה. והוא יצא מהארון ממש מזמן

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שזה ממש מעט

בתיקיית מוזיקה במחשב (אחרי פירמוט) יש לי 10,457 שירים. כמובן שאין לי כוונה להעביר את כולם לנגן ככה שלרוב אני מעבירה רק את ה"גרייטסט היטס" של כל אמן. ובגרייטסט היטס אני לא מתכוונת לאלבום הנושא את השם הזה אלא לשירים האהובים עליי של כל אחד. ככה אני מבטיחה לעצמי שלא יהיו שירים מייגעים באמצע אם כי גם מתוך הפייבוריטים שלי יש למעלה מ-70% שירים שאין לי כוח לשמוע בנורמל לכן יש לי רשימת השמעה שכרגע עומדת על 87 שירים שרק אותה אני שומעת כרגע ומעדכנת אותה אחת לשבוע בערך.

נו שיהיה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : שומעת באייפון שלי האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : ליאן ריימס האומן שאתם שומעים הכי הרבה : ליאן ריימס האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : ליאן ריימס האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : קרי אנדרווד האומן שאתם שומעים הכי פחות : קלי פיקלר האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : נראה לי שיש לי רק אלבום אחד של טיילור סוויפט השיר שאתם שומעים הכי הרבה : And It Feels Like אוף קורס
השיר הכי מרגש בנגן : סטיב ארל השיר הכי עצוב בנגן : Red High Heels השיר הכי חורפי בנגן : Rain On a tin Roof - LBT השיר הכי קייצי בנגן : Summertime - LeAnn Rimes השיר הכי אביבי בנגן : SudsI In The Bucket - Sara Evans השיר הכי סתווי בנגן : Small Town Jericho - Sugarland השיר הכי שמח בנגן : Twinkle In Her Eye - LeAnn Rimes השיר הכי "להיטי" בנגן : כמובן שפנסיייייי של משמש מקנטייר
השיר הכי לא מוכר בנגן : La Di Da - The Murmurs השיר הכי חופר בנגן : Pocketful Of Sunshine פרובבלי שיר האהבה שיש לכם בנגן : Dirrty - Christina Aguilera כמובן כמה שירים יש לכם : 3892 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : בסופ"ש האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : דולי פארטון ומשמש מקנטייר האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : ליאן ריימס ומירנדה למברט מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : אין לי מוזיקה ישראלית מלבד "כאן" של דץ ודצה השיר ששמעתם אחרון : Superstar - Claire Richards הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
היי!! Pocketful Of Sunshine לא שיר חופר ../images/Emo46.gif

טוב, אולי לפעמים כן אבל לרוב לא!

my world 88

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כמה חרשתי עליו אחרי שראיתי את EASY A

לגמרי../images/Emo45.gif בחיים שלי לא עשיתי ריפיט כמו על זה

כמובן שבגרסה של אמה סטון. של נטשה חביב.

למעלה