שאלון נגן מוזיקה

LeAnnDylan

Well-known member
ואחרי הקליפ הזה את מעיזה להגיד שזה לא שיר

חופר?

LeAnnDylan

Well-known member
פחחח את רוצה שאורית תכה אותי

אם אני אראה עוד משהו אחד לפני התוכנית של שאניה אני חוששת שראשי יערף

blah blah story

New member
אני כבר התייאשתי ממך.

כבר שודר הפרק השלישי ואת עדיין לא ראית כלום! ד"א - למי שרוצה - אני ממש ממליצה - עשוי מאוד יפה. ואני ממש לא משוחדת

מה? מה? מה?!?!../images/Emo46.gif

היא לא מכירה את השיר שלי
מיד לסלק אותה מהפורום
|מכות| אבל לפני זה שתצפה בשיר אבל איכסה לא בקליפ, הקליפ זה פויה. תראי פה - http://www.youtube.com/watch?v=okY_QeZEtj4 הגבות שלה כאן נורמליות

blah blah story

New member
למה את חושבת שאני לא מכירה

אני פשוט נהנת לתת לדילן תחושה שהיא מלמדת אותי דברים חדשים. למשל, את שוגרלנד אני מכירה כבר כמה שנים...אבל עשיתי כאילו. ומרטינה? אני מכירה את כל השירים שלה בע"פ. בעצם, היחידה שלא הכרתי לפני כן זאת שאניה - אבל למדתי עליה בשביל להראות כאילו אני אובססיבית. אוח....אני כזאת שקרנית

התביישי לך../images/Emo69.gif

נו ואחרי ששמעת והשכלת. מה דעתך על השיר שלי? ואני מזהירה אותך שאת גם ככה קרובה לחסימה לצמיתות|הא|

blah blah story

New member
מדהים. לא מבינה איך לא הכרתי אותו קודם.

סתם, אני צריכה לשמוע אותו כמה פעמים בשביל להחליט החלטות גורליות.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif גרועה אחת

השיר הזה מהמם כבר מהפעם הראשונה|הא|

blah blah story

New member
hi! who do you think I am???

i'll show you mine if you show me yours? I'm not that kind of girl ok, maybe I am
so now you MUST see mine!!

הוא מספיק חופר כדי להיות ברשימה

חוץ מזה שעברתי על איזה 5 שירים עד שהגעתי אליו ולא היה לי כוח להמשיך לעיין בשירים אז התפשרתי עליו. אני בטוחה שאם הייתי מגיעה למטריה של ריאהנה היא הייתה זוכה

my world 88

New member
זה מזכיר כמה אני חדש בקאנטרי../images/Emo150.gif

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : פלאפוני
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : מדונה
האומן שאתם שומעים הכי הרבה : matt nathanson האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : מדונה האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : Bonnie Somerville - Winding Road (היחיד) האומן שאתם שומעים הכי פחות : Dispatch האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : Ida Maria השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Jack's Mannequin - Swim ובונדאקס של לב"ט השיר הכי מרגש בנגן : ANGEL של matt nathanson השיר הכי עצוב בנגן : The Mountain Goats - Cotton השיר הכי חורפי בנגן : the naked and famous - girls like you (album ver) השיר הכי קייצי בנגן : michael tolcher - sooner or later השיר הכי אביבי בנגן : סטאק לייק גלו
השיר הכי סתווי בנגן : The Pass - Colors השיר הכי שמח בנגן : kids of 88 - my house השיר הכי "להיטי" בנגן : כנראה ריי אוף לייט של מדונה
השיר הכי לא מוכר בנגן : Arctic Monkeys - Dancing Shoes השיר הכי חופר בנגן : cher- walking in memphis שיר האהבה שיש לכם בנגן : bright eyes - first day of my life
כמה שירים יש לכם : 775 בדיוק. מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : בלילות
האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : לב"ט, שוגרלנד ו-GIN WIGMORE האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : Jack Johnson מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית השיר ששמעתם אחרון : kris allen - lifetime

LeAnnDylan

Well-known member
איזה פלייליסט אוחצ'י|חומה|

בשיר הכי לא מוכר יכולת לכתוב כל הנ"ל

למעלה