me! me! me! ../images/Emo13.gif
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : גלקסי
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : האמת שהייתי בטוחה שלנטשה אבל מסתבר שיש לי הכי הרבה של שאניה. (נכון מפתיע?) האומן שאתם שומעים הכי הרבה : לאחרונה - שוגרלנד האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : אני חושבת של the corrs האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : Owl City - Fireflies האומן שאתם שומעים הכי פחות : Mariah Carey האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : Debi Nova השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Never Alone - Lady Antebellum השיר הכי מרגש בנגן : Stay - Sugarland השיר הכי עצוב בנגן : It Only Hurts When I'm Breathing - shania השיר הכי חורפי בנגן : Home Ain't Where His Heart Is - shania - רק בגלל הקליפ - היא קפואה שם. השיר הכי קייצי בנגן : All summer long - קיד רוק השיר הכי אביבי בנגן : Pocketful of Sunshine
השיר הכי סתווי בנגן : Somewhere Over The Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole השיר הכי שמח בנגן : All I Want To Do - Sugarland השיר הכי "להיטי" בנגן : Need You Now - Lady Antebellum השיר הכי לא מוכר בנגן : Drummer Boy - Debi Nova השיר הכי חופר בנגן : אין לי שירים חופרים
שיר האהבה שיש לכם בנגן : Forever And For Always - shania כמה שירים יש לכם : 623 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : בכל רגע פנוי. אבל לרוב קורה באוטו או בזמן ניקיונות האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : shania, Sugarland , Lady Antebellum , Natasha Bedingfield , Bruno Mars האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : Miley Cyrus מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית. יש לי שיר אחד בלבד בעברית - של נינט השיר ששמעתם אחרון : Happy Ending - Sugarland