תשובות נוספות לשאלון נוסף..
*סוגי מוזיקה: רוק שנות ה- 60' 70' ג'ון לנון, ביטלס, ביצ' בויז, בוב דילן, ג'ימי אנדריקס וכו'.. שירים עיבריים- בעיקר להקות צבאיות, מני בגר, החלונות הגבוהים, יהודית רביץ. עידן רייכל, מוש בן ארי, שוטי הנבואה, שבע, החברים של נטאשה, אהוד בנאי, המכשפות.. איפה הילד, גאיה וואי יש עוד מלאאאא גם נחמד לפעמים במפגשים עם חברים שלמוע איגלס, נירוונה, מטאליקה, דה דורס וכו'... ואצלי רגאיי הוא הסוג מוזיקה העיקרי שמתנגן לי באוזניים בבית ומחוצו לו.. *הרומן עם הרגאיי: הרומן שלי עם רגאיי זה לא סתם רומן, לא סתם קטע, יש מצב משו רציני שיביא לחתונה.. חח סתם- אממ.. אני התחלתי לשמוע בבית רגאיי בערך ממתי שאני זוכרת ת'עצמי- התחלתי את המסע עם אלפא בלונדי, בוב מארלי ורבים וטובים אנ'לא זוכרת בדיוק במה התחלתי.. רק אני זוכרת שאלפא בלונדי ופוג'יס היו הכי הרבה.. זאת אומרת שמלא זמן אני שומעת רגאיי ברור שכמות הרגאיי ששמעתי בגיל 15- היא לא אותה כמות כמו עכשיו- באותו גיל היה מעורבב גם רוק, מטאל, שנות ה-60' 70' וישראלי.. בשלוש שנים אחרונות אני שומעת כמעט רק רגאיי.. *מקומות לרגאיי: אני אוהבת לשמוע דאנסהול וראגה בכל מקום- אם זה במסיבה אז כמובן לרקוד.. ואם זה בבית אז גם פאנן לעשן סיגריה ולנוע.. לפעמים אנ'לא אוהבת לשמוע רוטס ודאב מחוץ לבית- יאנו במסיבות לא זורם לי.. ולפעמים הכי זורם לי במסיבות רוטס ודאב- קיצר נראה לי זה קשור למצב רוח.. אממ.. ונראה לי שאני אוהבת לשמוע רגאיי בכל מקום בעצם- בדיסקמן בטרמפים.. בבוקר כשאני קמה, אצל חברים, בבתי קפה, במסיבות- כל מקום! ואם אני בבאסה אז כן אני שומעת רגאיי מתחילה לרקוד קצת עם הג'וקים מתחת למיטה שלי ביחד עם סיגריה וכוס שתייה סבבה ולאט לאט אני שוכחת מהבאסה שאפפה אותי באותו רגע.. *אמן רגאיי שיביאו ארצה + אמן רגאיי שיחמם: אני אומרת אמממ וואי יש הרבה שהייתי רוצה- נראה לי הכי הכי זה אלפא בלונדי.. אפילו שלא הייתי מתנגדת להופעה בארץ של קפלטון, קוקו טי, ליידי סאב, ססיל, סיזלה, דמיאן, סטון לוב.. וכו' וכו'.. ונראה לי שהלהקת רגאיי הישראלית שיכולה לחמם הכי טוב היא- התקווה 6.. אממ ואולי אם יש אפשרות לתקלוט אז ראסטה ליון או רוד בוי או איימר.. *רגאיי כאנדרגראונד ולא במסחור!!!!!! מההה?????? אתם רציניים שאתם שואלים את זה בכלל?????? נראה לי מזה נפלתם על הראש, ברור ברור שעדיף שזה יהיה דיסקטי מפה לאוזן.. מה קשור בין רגאיי לערסים ופרחות?? כל מה שכולם מנסים לעשות זה לפרסם ת'רגאיי בכמה שיותר סוגי אנשים- וזה דבר (לדעתי) לא נכון לעשות!!- ולמה? כי אם אני הולכת למסיבת רגאיי בפאנן וזה למה אני צריכה לראות ערסים הולכים מכות או מאיימיםן או גונבים? - ראו דוגמא: חוף דוגית, לפני 6 שנים היה רגאיי עם אנשים משובחים.. היום יש ערסים ופרחות! נהייה ממוסחר לאללה.. מגעיל.. הייתי בקיץ- סבבה ביום שישי, מסיבה כרגיל.. נכנסתי למסיבה אחלה מוזיקה.. רוקדת בפאנן עם עיניים עצומות פתאום פותחת ת'עיניים ומה רואה?!?! פרחות עם מיני וחזיה מענטזות , ערסים הולכים מכות.. חחח מזה הדבר הזה?? בית בושת? מועדון חשפנות?? וואי נראה לי זרמתי יותר מדי עם דוגית- אבל מקווה שהבנתם.. לדעתי אנחנו צריכים להעביר מסיבות רגאיי מפה לאוזן כמו שאמרתי מקודם ולא לפרסם את זה לכל מיני אנשים שבאים לעשות בעיות במסיבות.. וכן, לראות ערסים במסיבות זה מעצבן מאוד!! ואפילו מוריד ת'חשק להגיע לאותן המסיבות שוב.. -כל מה שנאמר כאן הוא לא במטרה להניב וויכוח אלה דעה אישית שלי בלבד.. כמה שאני אוהבת רגאיי ורוצה שיותר ויותר אנשים יכירו ת'מוזיקה הזו.. אני גם לא רוצה שזה יתמסחר כמו דוגית (אה ובוםבמלה וכו'..). -כשף!