שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

LiLdon

New member
שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

טוב. שם: גיל: מיקום: מין: מסר לאומה: תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות: .אלכוהול: .הומואים ולסביות: .קשש: .ג'וקים: .פיטר פן: .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: .פורנוגרפיה: .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: .לגור בקיבוץ: .קגלביץ': .שומשום: .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): .ביצוע אקט בגמל: -=אסוציאציות=- .מוזיקה: .רוח: .שקט: .עננים: .תל אביב: .כפכפים: .אלוהים: .דיסני: .וודקה: -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: .סרט טוב שראית לאחרונה: .להקה טובה: .סדרה: .מקום שביקרתם בו: 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום:

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

טוב.טוב. שם: צליל גיל: 15.2 מיקום: באר שבע מין: נקבה ככל הידוע לי מסר לאומה:
תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:
.אלכוהול:
.הומואים ולסביות:
.קשש:
.ג'וקים:
.פיטר פן:
.הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:
זה משעשע לראות אותם נופלים... .פורנוגרפיה:
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:
.לגור בקיבוץ:
.קגלביץ': אממ לא טעמתי .שומשום: אין לי שומדבר נגדו .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):
.ביצוע אקט בגמל:
-=אסוציאציות=- .מוזיקה: חיים .רוח: גדולה .שקט: נעים .עננים: מדהים .תל אביב: כיף חיים .כפכפים: קיץ .אלוהים: יש .דיסני:
.וודקה: קולה... -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: אממ יש מלא .סרט טוב שראית לאחרונה: לא כלכך לאחרונה... אבל "האחים גרים-למבוגרים בלבד" זה סרט מעולה! .להקה טובה: Anouk .סדרה: הפיג'מות
.מקום שביקרתם בו: ת"א 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום:

היי הוא גמשלי ../images/Emo9.gif

טוב. שם:ז!הר גיל:14 מיקום:2"ש מין:נק2ה מסר לאומה:ז!הר-> eם !כ2!ד תמונה כלשהי: א*ן כ!ח -כן או לא- .סיגריות::X .אלכוהול:כןכןכן .הומואים ולסביות:כן .קשש:כן
.ג'וקים:רק מתים
.פיטר פן:כןןן
.הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:ככככןןןןן
.פורנוגרפיה:לא .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:לא נראה לי
.לגור בקיבוץ:כן .קגלביץ':כן .שומשום:כן .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):כןןןן
.ביצוע אקט בגמל:לא -=אסוציאציות=- .מוזיקה:כיייף .רוח:כייייף .שקט:כיייף .עננים:כייייף .תל אביב:כיייף .כפכפים:כייייף .אלוהים:כייייף .דיסני:כייייף .וודקה:כייייף -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:dance,dance-fall out boy .סרט טוב שראית לאחרונה:המון זמן לא ראיתי סרט .להקה טובה:Fall Out Boy .סדרה:ג'ינג'י D: .מקום שביקרתם בו:וואדי D: 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:לא הבנתי
ודבר אחד לסיום:קקי

ס ט י י ק

New member
><

שם:הדר גיל:15 מיקום:ק.חיים מין:נ מסר לאומה:ישלי 2 דיסקים חדשים! תמונה כלשהי:לא צה -כן או לא- .סיגריות:כן .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות:כן .קשש:לא .ג'וקים:לא .פיטר פן:לא .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: שו? o_O .פורנוגרפיה:כן ולא .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:לאאא .לגור בקיבוץ:כן .קגלביץ':מעדיפה לשמור על זכות השתיקה .שומשום:נחמד .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): .ביצוע אקט בגמל:כמה תשלמו לי? -=אסוציאציות=- .מוזיקה:חיים .רוח:אוויר .שקט:אני .עננים:שמיים .תל אביב:נחמד .כפכפים:
!! .אלוהים:מה איתו .דיסני:שטויות .וודקה:היום!!!:) -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:יותר מידי .סרט טוב שראית לאחרונה:איף .להקה טובה:לא יודע .סדרה: .מקום שביקרתם בו: 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום: בייייייייייייייי

חצילע

New member
איזה מגניב$!%^ הוווווווו^@^Q$&$

תראו, (^^,) זה פרצוף. D::::::::::::::::::::::: חוח. חחיחיח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. טוב. הנה. שם:נחמה. ^^ גיל:14. מיקום:רעות. D:::::: או מודיעין. מזה משנה. D: מין:נקבהההה.
מסר לאומה:קיקישיטי. תמונה כלשהי:נראה אם יש משהו.
-כן או לא- .סיגריות:נופפפ. D: .אלכוהול:תלוי. .הומואים ולסביות:כן. .קשש:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. עדיין לא הבנתי מזה.
.ג'וקים:איכ. לא.
כל התיקנים האלה.
.פיטר פן:כןכןכןכן.
.הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:דההה.
.פורנוגרפיה:כןןןןןןןן%#@^@#^ סתם. מה. אני תמימה.
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:כל הזמן. .לגור בקיבוץ:חחחחחחחחחחחחחחחחח רק המנודים גרים בקיבוץ. סתם. חוח. .קגלביץ':הו?
.שומשום:
כןכןכןןכןכןןכ שומשוםםםםםם. .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):כדור?D: .ביצוע אקט בגמל:דההה. אני הקמתי מועדון גמלים. ^^ -=אסוציאציות=- .מוזיקה:חיים.P: איזה קיטשית אני. .רוח:טוב. .שקט:רוגע. .עננים:לבן. .תל אביב:עזריאלי .כפכפים:כחול [?] .אלוהים:ממ. .דיסני:כןןןןןןןןןןןןןןן. .וודקה:בקבוק. -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:מממממ. .סרט טוב שראית לאחרונה:ק ידידים. לא ממש לאחורנה,אבל אני אוהבת אותו. .להקה טובה:The Used. .סדרה:מכושפות. .מקום שביקרתם בו:באיים הקריבים.
2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:שומשום%$#^$&^ ו...שומשום ירוק?
ודבר אחד לסיום:שומשום%#^

ס ט י י ק

New member
הו

את כל כך הולכת להתחרט על המשפט שאמרת "לגור בקיבוץ:חחחחחחחחחחחחחחחחח רק המנודים גרים בקיבוץ."

LiLdon

New member
היא לא ממש רחוקה מזה.

ישוב\מושב\קיבוץ אותו דבר,לדעתי. No Matter What

חצילע

New member
../images/Emo45.gif.

אני גרה במקום שאפחד לא מכיר אותו. יש מפות שבכלל לא מציינים אותו. D:::

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifמממ ליל

מושב, קיבוץ, עיר, עיירה, מושבה, כפר... כולם זה צורות יישוב שונות, אה וגם חומה ומגדל
בקטע הטוב

חוחיןןןןןןןןןן../images/Emo179.gif../images/Emo194.gif

שם:
קרן^^ גיל:
17 וחצי מיקום:
תל אביב מין:
הוו כןכן! מסר לאומה:
חוחו! תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:
.אלכוהול:
הוו כןכן! .הומואים ולסביות:
כןן .קשש:
קש בתחת שליייייייייייייייייייייייייי! .ג'וקים:
מעוררי חלחלה .פיטר פן:
כע .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:
זה לא החלקה על הקרח! זו הייתה חתונה תבינווווו!! .פורנוגרפיה:
די מגעיל ולא מעורר ממש |: .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:
רק עם פיטר :] .לגור בקיבוץ:
לא |: .קגלביץ':
גועל נפש של וודקה!!!! די כבר לשתות אותהההה אהה%$%$$%$# .שומשום:
כןן תן להם בשומשום!! כןכןכןכןכןכן
.שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):
אה?
.ביצוע אקט בגמל:
אהה אמאל'ה בייייייייייייי -=אסוציאציות=- .מוזיקה:
אהבה
.רוח:
גדולה .שקט:
רעש .עננים:
צמר גפן , מה נו .תל אביב:
בית
.כפכפים:
תנ"כניות .אלוהים:
תנ"ך .דיסני:
מלך האריותתתתתתת .וודקה:
אחח יאמי יאמי!! כןכןכןכןכןכן
-=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:
"אלפי אנשים"- אביב גפן .סרט טוב שראית לאחרונה:
אני לא רואה סרטים
.להקה טובה:
רק מוניקה מה ;[ .סדרה:
אריזה משפחתית!! .מקום שביקרתם בו:
עזריאלי?! 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי:
מזה ראדומלי?!!!!! ודבר אחד לסיום:
שומשום!!

yardenbm

New member
סתם סנופ צוחק עליך כי גם הוא לא יוד

ע איך מבטאים את המלה

קשש גם דני אומר ככה!!!!!

הוא אומר קיגלביץ'!!! ואני אומר לו זה קגלביץ' והוא אבל אני אומר קיגלביץ' אז אני אומר לטובורג יש טעם של ביוב/חרא ואז הלכתי להשתין חרא ואז הצ'יפס היה כלכך חם אז אכלתי 4 ועדיין שורף לי הפה ו... אהה ולא ראיתי כלום מהדמעות של הצחוק. עוד יום אונו...

למעלה