שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

Hezi The One

New member
בנצ. תגיד שניה,לא הספיק לך לקבל

מכות ביום סטודנט? אתה רוצה שוב?

פרקשון

New member
יאללה

-כן או לא- .סיגריות: לא .אלכוהול: כן .הומואים ולסביות: כן .קשש: לא! .ג'וקים: לא .פיטר פן: לא .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: כןןןןן .פורנוגרפיה: כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: לא .לגור בקיבוץ: לא .קגלביץ': כן כן כן .שומשום: כן .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): לא .ביצוע אקט בגמל: לא -=אסוציאציות=- .מוזיקה: כיף .רוח: נוד .שקט: באסה .עננים: סטלה .תל אביב: בילוי .כפכפים: אינפקציה .אלוהים: מי? .דיסני: ילדים .וודקה: זיכרון -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: ברי סחרוף-תני לי מקום .סרט טוב שראית לאחרונה: משהו עם פיית שיניים וסנטה קלאוס .להקה טובה: אלג'יר .סדרה: נמלטים .מקום שביקרתם בו: ת"א 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: בעע בעע ודבר אחד לסיום: בעע

שקרן

סיגריות: לא

אפרת P

New member
מוף../images/Emo112.gif

טוב. שם: איפרת גיל: 14 מיקום: זכרון מין: נקבה מסר לאומה: "אני לא נפגעת אני חרמנית וזונה אני פשוט..בן! " חברה שלי
תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות: לאדעת. .אלכוהול:
.הומואים ולסביות:
.קשש:
.ג'וקים:
.פיטר פן:
.הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:
.פורנוגרפיה:
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:
חח סתם
.לגור בקיבוץ:
.קגלביץ':
.שומשום:
.שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):
.ביצוע אקט בגמל:
-=אסוציאציות=- .מוזיקה: כיף .רוח: שיער בפרצוף .שקט: כיף .עננים: צמר גפן .תל אביב: אנשים .כפכפים: שפשופים ברגליים .אלוהים: קורלין .דיסני: מיקימאוס .וודקה: >< -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: בלוז כנעני .סרט טוב שראית לאחרונה: לא ראיתי .להקה טובה: המכשפות .סדרה:
.מקום שביקרתם בו: חנות מאגניבה בזכרון 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: בום עליכם אחים שלי ודבר אחד לסיום: ביי

../images/Emo121.gifהשתתפות של איפרת בפורנוגרפיה..

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ManRed

New member
אתה לא הקששבת

שם: you know גיל: באוקטובר 18 מיקום: oh no מין: כמה שאפשר מסר לאומה: קולה עושה כדורגל טוב תמונה כלשהי: המממ... אוקיי -כן או לא- .סיגריות:
.אלכוהול:
.הומואים ולסביות:
.קשש:
.ג'וקים:
.פיטר פן: פטר פין .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:
.פורנוגרפיה:
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: הלוואי .לגור בקיבוץ: לפעמים .קגלביץ':
.שומשום:
.שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):
.ביצוע אקט בגמל: כבר עשיתי(עם עידן) -=אסוציאציות=- .מוזיקה: הרבה .רוח: קר .שקט: רעש .עננים: סמים .תל אביב: כייף .כפכפים: לשטוף אוטו .אלוהים: שמיים .דיסני: טוב .וודקה: יותר טוב -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: fall out boy - suger were going down .סרט טוב שראית לאחרונה: - .להקה טובה: The all-american rejects .סדרה: איש משפחה .מקום שביקרתם בו: גבעתיים 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: גרר בזז ודבר אחד לסיום: דיסק

LiLdon

New member
שכל!

Fall out ו..ו..ו.. all american rejects!
ואיש משפחה!!!#@@#%@^ *סגידה*

קשש חחח איש משפחה!!! איזה צירוף

מקרים משעשע (קופירייטד ביץ' ביץ' קשש קשש) את תשארי עם האין לי מושג ירוק (wtf) ואני עם צירוף מקרים משעשע טוף?טוף! אממ דני , איש משפחה כן.. ראה ערך : היום התל אביב "למה לא הערתם אותי"

JALULA2

New member
משעמם:|

שם:מור גיל:15 וחצי מיקום:ירושלים מין:נקבה מסר לאומה:? תמונה כלשהי: -כן או לא- .סיגריות:כן .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות:בטח:p .קשש:לא .ג'וקים:כן .פיטר פן:ברור .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:ברור .פורנוגרפיה:כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:לא .לגור בקיבוץ:לא .קגלביץ':אה? .שומשום:רק בבורקס .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):אה? .ביצוע אקט בגמל:כן=] -=אסוציאציות=- .מוזיקה:אביב גפן .רוח:קר .שקט:לבד .עננים:מכוער .תל אביב:צפוף .כפכפים:איכסה .אלוהים:אביב גפן .דיסני:או יהה .וודקה:יאמי -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:מתים משיעמום .סרט טוב שראית לאחרונה:משו נעורים.... .להקה טובה:היהודים .סדרה:אלופה .מקום שביקרתם בו:מממ...הירח 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום:

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif חזרתי =)

שם:נעמה שיינמן גיל: 18.2 מיקום: ליד המחשב מין: נקבה מסר לאומה: לעשות 70 ארוחות ילדים זה מבאס רצח. תמונה כלשהי: ---> -כן או לא- .סיגריות:
.אלכוהול:
.הומואים ולסביות:
.קשש:
.ג'וקים:
.פיטר פן:
.הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: לא! .פורנוגרפיה:
.השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: מה? אתם רוצים שאמאבא יחטפו התקף לב וימותו ביגל צעיר? ברור שלא. .לגור בקיבוץ:
.קגלביץ': הא? .שומשום:
.שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): נו טוף. .ביצוע אקט בגמל: אוי ואבוי, לאן התדרדרנו? לא. -=אסוציאציות=- .מוזיקה: חיים .רוח: חמה .שקט: איך אפשר לחיות בשקט?! משעמם. .עננים: יאי =) .תל אביב: המקום האהוב עליי .כפכפים: בכייף .אלוהים: אישה .דיסני: כמעט אלוהים .וודקה: רק עם רד בול -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: "לרוץ מהר" נראה לי .סרט טוב שראית לאחרונה: "נני מקפי" .להקה טובה: שייגעצ P= .סדרה: ורוניקה מארס .מקום שביקרתם בו: סינמה סיטי 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: נמאס לי מבגרויות והקדימו לי את הגיוס וזה מבאס. ודבר אחד לסיום: חג שמייח!

למעלה