שאלון.נו כי תודו שמת פה לאחרונה..;[

גוטשה

New member
חג שמח ../images/Emo171.gif

שם: אביגיל גיל: 13 וחצי מיקום: נס ציונה מין: נקבה מסר לאומה: טיילור היקס! תמונה כלשהי: בתמונה -כן או לא- .סיגריות: לא .אלכוהול:לא .הומואים ולסביות: כן .קשש: בטח .ג'וקים: לא .פיטר פן: לא .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: לא .פורנוגרפיה: לא .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: לא .לגור בקיבוץ: כן .קגלביץ': מה זה? .שומשום: לפעמים .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): לא? .ביצוע אקט בגמל: לא -=אסוציאציות=- .מוזיקה: כוכב נולד .רוח: קנדה .שקט: קנדה :) .עננים: קנדה X: .תל אביב: בעלי מלאכה .כפכפים: רעש .אלוהים: טובה .דיסני: במבי .וודקה: אביטל -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: Taylor Hicks- You Send Me .סרט טוב שראית לאחרונה: לא ראיתי סרטים טובים לאחרונה .להקה טובה: לא להקה, הרכב כלשהו. Buena Vista Social Club .סדרה: האלופה >< .מקום שביקרתם בו: ירושלים 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: פישמן מהמר ודבר אחד לסיום: רם אוריון

LiLdon

New member
../images/Emo99.gif

שמעתי בעצתך והקשבתי, טיילור היקס ממש אהבתי

ManRed

New member
עדיף לך לא לדעת מזה קגלביץ'

אם מציעים לך פשוט תגידי לא!

keeeren

New member
מת? מה? איפה? פה? מה פתאום../images/Emo3.gif

שם:קרן גיל:17 בספטמבר מיקום: בת ים מין: כן, בבקשה.. אני חרמניתתתת...
מסר לאומה:כשחברויות ישנות נגמרות חברויות חדשות מתחילות:] תמונה כלשהי: מפולין עם חברה.. > -כן או לא- .סיגריות:לא מומלץ .אלכוהול:בכיף עם תאקט .הומואים ולסביות: חופשי כל אחד ומה שעושה לו את זה .קשש: ממש לא .ג'וקים: בעעע .פיטר פן: אוי כן לגמרי, תמיד אהבתי אותו ואת טינקרבל .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: וכמה שיותר .פורנוגרפיה: יכול להיות נחמד .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: כנ"ל .לגור בקיבוץ: לתקופה קצרה יכול להיות כיף .קגלביץ': בעעע.. טוב אבל וודקה זה וודקה .שומשום: להה.. נתקע בשיניים .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): אה?! .ביצוע אקט בגמל: גמל, כבשה, מה שבא ברוך הבא -=אסוציאציות=- .מוזיקה: חיים .רוח: עפיפון .שקט: מרגיע .עננים:גם מרגיע .תל אביב: עיר הבילויים .כפכפים: ים .אלוהים: שאלת החיים .דיסני: כיף .וודקה: שחרור -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: תחרות אולימפית .סרט טוב שראית לאחרונה: לא זוכרת .להקה טובה: נו שייגעצ
זה מתבקש .סדרה: חברים, תמיד! .מקום שביקרתם בו: לאחרונה? ביער חרובית לקראת המחנה קיץ 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: כואבת לי הבטן מרוב אוכל!!! ודבר אחד לסיום: חג שמח:]

טולייצ

New member
אני אדומה ../images/Emo122.gif

שם: טולייצ גיל: עוד חודש וחצי 18 מיקום: בחדר של אחי מין: אין לי צורך
מסר לאומה: תשלחו לי מסרים! תמונה כלשהי: טוב נו
-כן או לא- סיגריות: כן אלכוהול: כ"כ הומואים ולסביות:
קשש: בווווווו ג'וקים: איכס. הם מבהילים אותי בפתיחת סניף בעבודה. תמיד. פיטר פן: נמאס לי לראות את זה כל יום! הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: נשמע מגניב פורנוגרפיה:
אבל בבקשה שיהיו אנשים יפים השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: הממ.. לגור בקיבוץ: כן!!! אם אני אשאר בארץ (בבקשה לא
) אז רק בקיבוץ! קגלביץ': אולי קוגל?! שומשום: לא אוהבת. שונאת אנשים שבאים ומבקשים נאגטס עם שומשום! טיפשים! שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): אה?! ביצוע אקט בגמל: בטח! על הגיבנת שלו נשמע מעניין.. -=אסוציאציות=- מוזיקה: חיים
רוח: מרחם עליי..ולא אומר מילה. שקט: לבד עננים: גבוה תל אביב: ואנס כפכפים: קיץ אלוהים: אמונה דיסני: פריז וודקה: לברוח -=לאחרונה=- שיר טוב ששמעת לאחרונה: אישה לויתן/עברי לידר סרט טוב שראית לאחרונה: צילמתי סרט,זה נחשב? אני רוצה לראות צופן דה וינצ'י!! להקה טובה: פינק פלויד סדרה: הכי גאים שיש מקום שביקרתם בו: קיבוץ בארי. אתמול.
2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: אין לי ודבר אחד לסיום: עכשיו היה את קליפ החדש של שייגעצ בערוץ 24. מגניב!

Tin Doll

New member
........

שם: טובוש גיל: 17 מיקום: ירושלים מין:
מסר לאומה: עושים לי כאן מסיבות מתחת לבית!!! ;;;[ תמונה כלשהי: אין לי -כן או לא- .סיגריות: לא .אלכוהול: כן! .הומואים ולסביות: יאפ .קשש: לאא! .ג'וקים: לאא .פיטר פן: כן .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי: הא? אה..כן .פורנוגרפיה: ממ כן .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה: לא! .לגור בקיבוץ: ישמצב שכן .קגלביץ': כן.. מלון! .שומשום: חח .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור): הא? .ביצוע אקט בגמל: מה אתם רוצים ממני :'( -=אסוציאציות=- .מוזיקה: קולדפליי .רוח: סירה .שקט: כחול .עננים: שלווה .תל אביב: חוף .כפכפים: אצבע .אלוהים: ניסים .דיסני: מלך האריות .וודקה: קגלביץ' D: -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה: משו של קולדפליי .סרט טוב שראית לאחרונה: לא זוכרת .להקה טובה: פלאסיבו, קולדפליי .סדרה: נמלטים
.מקום שביקרתם בו:
2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: ודבר אחד לסיום:

Tin Doll

New member
נו מה, אני סתומה?

2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: - אני אוהבת - אני מתגעגעת ודבר אחד לסיום: היה לי סופ"ש מדהים

../images/Emo121.gifלהלהלה

שם:גמלטריה גיל:15+ מיקום:כרגערעננה מין:כן,תודה... זכר מסר לאומה:מאיר אריאל גאון תמונה כלשהי:אין -כן או לא- אלף שירים ושיר לנועה .סיגריות:תהנו .אלכוהול:כן .הומואים ולסביות:שיהנו .קשש:אהד? .ג'וקים:תלוי איזה .פיטר פן:כןןןןן .הטרדת ילדים קטנים במסיבה בהחלקה על הקרח בעזריאלי:כןןןןןן .פורנוגרפיה:אולי .השתתפות אישית שלך בפורנוגרפיה:לא .לגור בקיבוץ:סבבה .קגלביץ':לאלאלאאאאא .שומשום:כןןןןןן .שדונסקי(לחלק מכם הוא מכור בתור-כדור):כןןןן .ביצוע אקט בגמל:עאעאעארע -=אסוציאציות=- .מוזיקה:בס .רוח:רוחמה
.שקט:ים .עננים:שמים .תל אביב:רעש .כפכפים:רגלים/בעז .אלוהים:אין סוף .דיסני:לנד .וודקה:איכס -=לאחרונה=- .שיר טוב ששמעת לאחרונה:ברחובות הגהינום-רמי פורטיס+שלמי ברכה .סרט טוב שראית לאחרונה:השד זוכר .להקה טובה:ארגמן ובלה פלאק והפלאקטונס .סדרה:חברים .מקום שביקרתם בו:ירושלים 2 דברים שתרצו להגיד באופן ראנדומלי: יונתן הקטן ודבר אחד לסיום:אני אוהב ג'ני שלי בבגטD:

ססילייה

New member
חברים ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גלעדיייייי אני מתגעגעת!!~#@%$%

למעלה