שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מה את בר?! תשפדי אותי על פרגית?! ~מסתובבת כמו שיפוד~ יאי אני כאפה. ואני גאה בזה. ואני גם גאה להיות הומופובית XDD יו זה כזה משפט חכם (?!?!). אעעאעא

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח איזה משחק מילים מטומטם זה D:

אבל הוא נכון אז בחפיפצ'יקים

sweet shir

New member
אני לא יודעת אם אמרתן את זה בצחוק או לא, אבל

אם זה ברצינות... וול, אני מתביישת שאני אפילו מכירה אנשים כמוכן. להתגאות בזה שאתן בורות, צרות אופקים ושפלות?! אפילו אם זה בצחוק, פשוט... איכ. את פשוט מגעילות אותי.

sweet shir

New member
מותר לצחוק, אמרתי שאם זה לא בצחוק. אה, ואני

יודעת לפחות על אחת מכן שזה לא בצחוק.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאולי פשוט תנו לה להיות 'הומופובית' או

מה שהיא רוצה ו~תתעלמו~? =\ הרי במילא זה לא ישנה כלום וזה רק מוביל לריבים שאפחת לא רוצה אותם..... לודעת לי חבל שזה מה שיוצא ><"

sweet shir

New member
אני מצטערת, אבל אני לא יכולה להתעלם מהעקרונות

שלי.
כמו שאם מישהו יהיה שוביניסט או אנטישמי, אני אתקוף, כי אלו העקרונות שלי. אני לא יכולה להעלים עין. גם אם זה יגרור לריבים, וגם אם זה יתפוצץ לי בפנים - אני אגן על הדברים שאני מאמינה בהם. וגם לי זה חבל שככה זה יוצא, אבל אני לא יכולה להתעלם. פשוט לא. אה, ולגבי זה שזה לא ישנה כלום.. לפני 100 שנים מקום הנשים היה במטבח, ולא היו להן זכויות וכלום. אם אז הם היו אומרים: "טוב, אין מה לעשות עם זה, בין כה וכה זה לא ישנה" איפה את חושבת שהיינו היום?

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifטוב אני לא אגיד שאני לא מבינה אותך..

או שאת טועה או מה שזה לא יהיה אבל בכל זאת! זה לא שהיא מגיבה להודעות שלכן על הומואים ויוצאת עליכן שאיכס הומואים מה אתן אוהבות אותם... בלה בלה בלה. פעם אחת היא אמרה. פסדר לכל אחד מותר. אבל לי אישית ממש הפריע כשאמרת "להתגאות בזה שאתן בורות, צרות אופקים ושפלות" אחרי הכל אני לא הומופובית אבל כן, רוני אמרה משו וכן זה הצחיק אותי אז המשכתי עם זה. אבל ישר לשפוט ולהגיד שאנחנו ככה וככה וככה? לפחות תנסי להבין שלא כולם חושבים אותו דבר
אז אני ממש מצטערת שמה שאמרתי פגע בך, אחרי הכל לא רציתי לפגוע באפחד ><

sweet shir

New member
היא כתבה ואני הגבתי על מה שהיא כתבה, זה הכל.

ואם היא תכתוב שוב פעם - אני אגיב שוב פעם. כי כמו שכתבתי מקודם, אני לא מסוגלת להעלים עין. אני ארגיש רע עם עצמי. אמרתי את זה במידה ואתן לא אומרות בצחוק (וגם ציינתי את זה: "אבל אם זה ברצינות..." ואז הרחבתי), ואני יודעת שרוני לא אומרת את זה בצחוק (אני יודעת שהיא באמת הומופובית), אז הסקתי שגם את לא אומרת בצחוק. אני מצטערת אם פגעתי בך, אבל זה משהו שאני לא יכולה להתעלם ממנו. אגב, גם אם זה יהיה בצחוק, אני גם לא חושבת שאני יכולה להתעלם מזה. מבחינתי, זה כאילו מישהו יבוא וירד לידי על יהודים. אולי את לא יכולה להבין את זה, אבל זו אני.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif דבר ראשון.. אני לא הומופובית

אני לא שונאת הומואים. אני לא רוצה להרוג אותם. אני לא מתחרפנת שאני רואה אותם. פשוט תמונות של שני בנים מתנשקים או עושים יותר מזה, מגעילות אותי, מה לעשות.

למעלה