שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

וכמו בתנ"ך, אם הוא עושה לנו ילדים- הוא חייב להתחתן איתנו
|מריםגבות|

YoureMyHeroine

New member
טוב זה מגניבXD

הכי הזוייה: סתיו הכי בוגרת: חחחחחחחחחחחחחחח טוב הכי חמודה: ביצ' הכי מצחיקה: סתיוXD הכי משפיעה: שירXDDDDD הכי עוזרת: מה הכי עוזרתXDD משתמשת בהכי הרבה אייקונים: הממ לאדעת כולםD: ילדת השטויות: שיר, סתיו, אריאל, טל, אורטל, לילך הכי מציפה: מיקי הכי מזניחה: מאיצ' שכבר שנים לא דיברתי איתה. הנעלמת: כנ"ל הכי פותחת שירשורים: בת-אל הכי כאפה: טל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 הכי חופרת: שיר חחחחחחחחחחחחחחחח הכי משקיענית: לא הכי חרמנית: שיר , טל ,סתיו הכי חברותית: לאדעת הכי מושי: סתיו וטל יוצאת ביציאות הכי קורעות: סתיו, שיר, אריאל [בייבישניצל] ראיתן מישהי מהפורום? יאס אם כן: את מי? ואה. המון. ככה : מאי [שנעלמה] , טל, גילי , טל , קלי , אלכס , אריאל, יובי, מור [?] , סיון...ואת טל אני רואה כל יוםXD אתן בקשר טוב? רק עם טל אפשר לומר רואה אותה הרבה? יותר מדי |חותך| חברות? יאס מתגעגעת? מזה לאXD אני רואה אותה כל יום אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? לירוניק חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב? יאס מה הייתן אומרות לה? היושD: מדברות הרבה מחוץ לפורום? יאס

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכפרות עלייך D:

בייביושניצל שליתא.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אני מסכימה איתך עם מה שכתבת

עלי XDDD (חופרת & חרמנית LOL)

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח אמשלך כאפה XDDD

את כתבת שאת לא מתגעגת אלי רק כי אני כתבתי שאני לא מתגעגעת אלייך XDDDDDDD סתם חחחחחחחח 3>

LironPoynter

New member
קפרונה שלי אני חולה לך על הטוסיק!

כשניפגש חייב לעשות עמידת נר ביחד.

אני בוגרת, יופידו../images/Emo98.gif

באמת מלא אנשים אומרים לי את זה בזמן האחרון
הכי הזוייה:סתיו, אריאל. הכי בוגרת:אני, סתם לא
נעם, טל [המלאכית בלבן]. הכי חמודה:ביטצ'ס ~הולכת בדרכי בריל~ הכי מצחיקה:ביטצ'ס
הכי משפיעה:שיר. הכי עוזרת:מיקי. משתמשת בהכי הרבה אייקונים:יעליקק. ילדת השטויות:הא? הכי מציפה:בת אל, מיקי, שיר [לפעמים
] הכי מזניחה:לא יודעת
הנעלמת:כנ"ל. הכי פותחת שירשורים:מיקי? הכי כאפה: ~נמנעת~ הכי חופרת:כולן
הכי משקיענית:מיקי. הכי חרמנית:יש יותר מדי
הכי חברותית:WTF? הכי מושי: שרוני, שיר, סתיו, אריאל, טל , אורטל, בקיצור כל הביטצ'ס
יוצאת ביציאות הכי קורעות:סתיו, בריל(ד"א-את יודעת שפעם הייתי בטוחה שקוראים לך בר?XD) ראיתן מישהי מהפורום?לא:< אם כן: את מי? אתן בקשר טוב? רואה אותה הרבה? חברות? מתגעגעת? אם לא: את מי הייתן רוצות לראות?ביטצ'ס
חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב?ברור
מה הייתן אומרות לה? אור אפשר חתימה עם הקדשה אישית?פללללללללללליזוש? חחח סתם
לא יודעת>< מדברות הרבה מחוץ לפורום?כה.

sweet shir

New member
בר?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD

"אור אפשר חתימה עם הקדשה אישית?פללללללללללליזוש?" XDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!

נו זה הגיוני, בריל../images/Emo26.gifבר../images/Emo122.gif

קראתי את הפוסט הזה בבלוג שלה וזה היה כל כך קריפיXD

למעלה