שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

yaelsee

New member
../images/Emo11.gif

אוזכרתי פה יותר מדיי באיזכורים שליליים
אני מזניחה? אני נעלמת? אני בבצפר שלך? XDDD סתם כפרעלייך טל
[את הנאדם הראשון בעולם שזכה לשמוע ממני 'כפרעלייך'. כבוד
]

N e r d y

New member
אוווו כבוד לי ../images/Emo9.gif

את צריכה להוכיח אחרת עכשיו
33>

yaelsee

New member
אני מנסה ../images/Emo11.gif

ובגלל זה אני חופרת כרגיל, כמו שחפרתי עד לפני כמה חודשים XDD 3>3> [ראית
זכית אפילו לשניים
]

Charley XD

New member
כולם כתבו אותי בדברים מפוקפקים ../images/Emo11.gif

הכל בגלל שיר ! וואי את בחיים לא תשכחי לי את זה אה ?

אני עונה <:

הכי הזוייה: נראלי שסתיו ושיר
הכי בוגרת: אממ שאלה קשה XD הכי חמודה: ביצ'ס, מיקי, לקס... הכי מצחיקה: הרבה נו :X הכי משפיעה: הא?
הכי עוזרת: מיקי, שיר, אלכס, סיון משתמשת בהכי הרבה אייקונים: בת-אל ויעליק ילדת השטויות: 0.ם" הכי מציפה: מיקי ובת-אל
הכי מזניחה: הרבה, ואני ביניהן
הנעלמת: ^ הכי פותחת שירשורים: לאדעת
הכי כאפה: אורטללללל הכי חופרת: כולנו פה חופרות אחת אחת XD הכי משקיענית: מיקי
הכי חרמנית: ~שאלה מוטורית~ [XDDDDD] הכי חברותית: מה השאלה זו? חחחח אמ כולן? OO" הכי מושי: ביצ'ס
יוצאת ביציאות הכי קורעות: שיר, אור (יו'ר מיי הרואין), בריל, סתיו ועוד XDDDDD ראיתן מישהי מהפורום? בטח D: אם כן: את מי? כל מי שהייתה במפגש בסוכות ובמפגש האחרון. אתן בקשר טוב? עם חלק <: רואה אותה הרבה? איי וויש
חברות? כה מתגעגעת? כן
אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתן אומרות לה? מדברות הרבה מחוץ לפורום?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלה מוטורותXDDDDDDDDD

קפראלייך
אנחנו בכלל לא מדברות ];

sweet shir

New member
אני עוזרת? ממתי?! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאלה מוטורית XDDDDD הכוונה אלי? הא? הא?

חחחחחחח נו לא בפורום, אבל במסן עם שירים ומידע

וכאלה
חחחחח פגה שאלת אותי במסן XDD כפרההה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifI remember that../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

הכי הזוייה: שיר,סיוון, כל הכאפות XDDDD אמ אני לפעמים הכי בוגרת: טל... דניאל הכי חמודה:שירושששש, סיוון בת אל אמ אמ דורית... אלכסס הכי מצחיקה: שיררררר וסתיו ואריאל וסיווןןן XD הכי משפיעה: מזתומרת? XDDD הכי עוזרת:בת אל... אמ ועוד הרבה בנות משתמשת בהכי הרבה אייקונים: יעליק XDD ילדת השטויות:שיר! סיוון! הכי מציפה:בת אל ואני XDDDD ולפעמים גם שיר ותיו וכל החבורה
הכי מזניחה:לודעת
הנעלמת: ספיר! מאי! הכי פותחת שירשורים: מי.. ו.. בת אל.. הכי כאפה: שיר! סתיו! אריאל! דאגי! XDDD הכי חופרת:אני ושיר! XDDDDDDD ובת אלללל הכי משקיענית: כולן! XDD הכי חרמנית: אני סיוון שיר כולןXD הכי חברותית:סיוון שירוש הכי מושי: לודעת נו XD יוצאת ביציאות הכי קורעות: כולן XDDD יש רגעים ראיתן מישהי מהפורום? אהא כולן XD אם כן: את מי? כולן, סיוון מאי שיר אתן בקשר טוב? אממ כן רואה אותה הרבה? לא
חברות?כן מתגעגעת? כןןןן אם לא:-- את מי הייתן רוצות לראות? את כולן! להכיר טוב יותר חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב? מה הייתן אומרות לה? מדברות הרבה מחוץ לפורום?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהכאפתיות שלי מככבתXD

Little McMickey

New member
שכחתי אנשים../images/Emo122.gif

את מי הייתן רוצות לראות? את כולן! להכיר טוב יותר חושבת שהייתן יכולים להיות בקשר טוב?
את לקסוססססס ןכןן אני מתה לראות אותה XDD הכי עוזרת גם לקסי וגילולית XD וגם הכי חמודות הן XD

Little McMickey

New member
ורוקסןןןןן כןכן רוקסן XD חמודה לאללה

הייתי רוצה לפגוש אותה כפרעליה! ובכלל לפגוש את אח שלה
[אני מנצלת אותך לא ידעת?
סתם נשמה
] היא ממש חמודה
ועוד מלא בנות פה XD

yaelsee

New member
דאגי אכן כאפתי במיוחד ../images/Emo6.gif

*הזכויות שמורות ליעליק על התמונה