שאלון על חברי הפורום מהארכיון D:

N e r d y

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo69.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך

white in Angel

New member
טוב אני יענה כי משעמם לי

אני לא מכירה המון בנות בפורום אז מראיה מהצד אני עונה... ראו הוזהרתן כי את השאלות עשיתי במצב של מסטוליות יתרה אז ראו הוזהרתן אין לי שום קשר לתוכן ההודעה!! הכי הזוייה: אמ... נמנם ואני..[מאוד..] הכי בוגרת: אמ... לא יודעת הכי חמודה: כולןןןןןןןןןןןןןןןן הכי מצחיקה:שיר הכי משפיעה:לא יודעת הכי עוזרת: Oם? ניראה לי שכולןןן משתמשת בהכי הרבה אייקונים: יעליקקק ילדת השטיויות:איראל,סתיו ושיר הכי מציפה: שיר,בת אל ומיקי הכי מזניחה: לא יודעת הנעלמת: טל הכי פותחות שרשורים: בת אל ומיקי והמוןןן חדשות הכי כאפה:אני!!!!!!!!!!!!!!!! [וגאה בזה
] הכי חופרת: אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הכי משקיענית: מיקי ובת אל הכי חרמנית: סיוון הכי חברותית: לא יודעת כולן הכי מושי: מושי?? Oם...........!! יוצאת ביציאות קרעות:שיר סתיו ואריאל ראיתן משהי מהפורום?כן אם כן: את מי?אריאל [וביום חמישי את נמנם] אתן בקשר טוב? איראל אנחנו בקשר טוב?? רואה אותה הרבה? נופ
חברות? מה את אומרת? נלך על כן?? מתגעגעת? WTF? אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? אמ... [אני ואחותי שבועות מתכננות מפגש בבית שלנו אז אלה הקרובים] נסטיה,שיר ועוד כמה לא? חושבת שהייתן יכולות להיות בקשר טוב? אמ...כן מה הייתן אומרות לה? מה? זאת השאלה הזאת?? מדברות הרבה מחוץ לפורום? לא...

white in Angel

New member
שחכתי ../images/Emo122.gif

בהכי הזויה את : אמילי... [דייי,אני לא רגילה לקרוא לה ככה,אבל אני אתרגל עם הזמן]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמפתאווום זו מחמאה בשבילי!../images/Emo70.gifXDDD

white in Angel

New member
האמת..../images/Emo98.gif../images/Emo22.gif

זאת שאלה רטורית... אבל רק כדי להיות בטוחה במה שחשבתי....

lovemcfly2

New member
../images/Emo59.gifפוינטריתת שלליי!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אנחנו בהחלט הכי הזויות.. XDDD
אני כבר מתה לראות אותך ואת טל ביום חמישי!!
יהיה כ"כ כיףף!!
אני מאשרת לך לעשות לדאגי תאומים כל עוד את מאשרת לי לעשות לדני רביעיה |קורץ|

lovemcfly2

New member
אני לאהוב אותך ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

הילדים שלנו עוד צריכים להתחתן ;)

למעלה