טוב אני יענה כי משעמם לי
אני לא מכירה המון בנות בפורום אז מראיה מהצד אני עונה... ראו הוזהרתן כי את השאלות עשיתי במצב של מסטוליות יתרה אז ראו הוזהרתן אין לי שום קשר לתוכן ההודעה!! הכי הזוייה: אמ... נמנם ואני..[מאוד..] הכי בוגרת: אמ... לא יודעת הכי חמודה: כולןןןןןןןןןןןןןןןן הכי מצחיקה:שיר הכי משפיעה:לא יודעת הכי עוזרת: Oם? ניראה לי שכולןןן משתמשת בהכי הרבה אייקונים: יעליקקק ילדת השטיויות:איראל,סתיו ושיר הכי מציפה: שיר,בת אל ומיקי הכי מזניחה: לא יודעת הנעלמת: טל הכי פותחות שרשורים: בת אל ומיקי והמוןןן חדשות הכי כאפה:אני!!!!!!!!!!!!!!!! [וגאה בזה
] הכי חופרת: אני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הכי משקיענית: מיקי ובת אל הכי חרמנית: סיוון הכי חברותית: לא יודעת כולן הכי מושי: מושי?? Oם...........!! יוצאת ביציאות קרעות:שיר סתיו ואריאל ראיתן משהי מהפורום?כן אם כן: את מי?אריאל [וביום חמישי את נמנם] אתן בקשר טוב? איראל אנחנו בקשר טוב?? רואה אותה הרבה? נופ
חברות? מה את אומרת? נלך על כן?? מתגעגעת? WTF? אם לא: את מי הייתן רוצות לראות? אמ... [אני ואחותי שבועות מתכננות מפגש בבית שלנו אז אלה הקרובים] נסטיה,שיר ועוד כמה לא? חושבת שהייתן יכולות להיות בקשר טוב? אמ...כן מה הייתן אומרות לה? מה? זאת השאלה הזאת?? מדברות הרבה מחוץ לפורום? לא...