חחחח ליאת
הפורום
ממתי את קוראת בפורום? מהיום שהוא הפך לפורום הטלנובלות של כריס מורנה
ממתי את כותבת בפורום? מהיום שהוא הפך לפורום הטלנובלות של כריס מורנה
איזו פינה/משחק הכי אהובים עליך בפורום? אני אוהבת את מה שמשחק "זהה את השחקן" עושה לפורום חח
מה היית רוצה שיהיה בפורום, ואין כרגע? שאלה חשובה - אשמח לקרוא את התשובות שלכם.
מה את הכי אוהבת בפורום? את חברות הפורום
מי המשתמש הראשון שהכרת באופן וירטואלי? (מסרים, הוספה לפייסבוק וכו') נראה לי ליאת או טל..לא סגורה על זה..
האם יצא לך לדבר בטלפון/להיפגש פנים מול פנים עם מישהו מהפורום? לא
מי יודע שאת קוראת/כותבת כאן מהאנשים שסביבך? אף אחד
תפוז
קוראת בפורומים אחרים בתפוז? אם כן באילו? אני משוטטת לפעמים בכל מיני פורומים, בעיקר של בע"ח
כותבת בפורומים אחרים בתפוז? אם כן באילו? כבר לא..
האם אי פעם הקמת קומונה בתפוז? לא
האם אי פעם ניהלת פורום בתפוז? רק את זה
סך הכל, עד כמה את אוהבת את תפוז מ1-10? (1 זה הכי פחות ו10 זה הכי הרבה) תפוז מלווה אותי כל כך הרבה שנים, ואני גם אוהבת את הפורמט שלו (בניגוד לפייסבוק ופורומים אחרים). הייתי נותנת 10 בכיף, אבל בגלל התקלות המבאסות אני אתן 8.
האם היו לך שמות משתמש אחרים לאורך השנים? אם כן מה הם היו ולמה החלפת? היה לי אחד כשכתבתי בבלוג בתפוז, אבל אני לא אחשוף אותו
האם יצא לך להיפגש עם משתמשים אחרים שהכרת דרך תפוז? לא
מה היית משנה בתפוז אם בכלל? משפרת את המהירות ושאר התקלות
מה את אוהבת בתפוז? הפורמט, האנונימיות...
זכית פעם בפרס דרך תפוז? לא
הטלנובלות של כריס
מה הייתה הסדרה הראשונה של כריס שראית בטלוויזיה? קטנטנות
מה הייתה האחרונה? אליאדוס
מהי הסדרה האהובה עליך מכל הסדרות של כריס? התלבטות קשה בין קטנטנות להמורדים
והפחות אהובה? אליאדוס (את קטנטנות 2006 לא ראיתי אז אני לא מחשיבה)
האם יש סדרה שלא ראית ואת מתחרטת/מתכננת לראות בהמשך? פעם חשבתי לראות קיץ נצחי, אבל כבר לא נראה לי שזה יקרה
האם יש סדרה שראית ואת מתחרטת על הזמן שבזבזת עליה? הפרקים שבכל זאת ראיתי מפלוריסיינטה עונה 2
האם ראית סדרה/טלנובלה בספרדית לפני הסדרות של כריס? הראשונה שלי הייתה "על כנפי התשוקה"
מי השחקן האהוב עליך מכל הסדרות של כריס? (אפשר לציין כמה אבל לא להיסחף) פעם הייתי ממש מאוהבת בבנחה וחואן חיל נבארו
מי השחקנית האהובה עליך מכל הסדרות של כריס? (אותן סוגריים כמו בשאלה הקודמת) נטי מלקון
היית בהופעות של אחת הסדרות של כריס כשהן הגיעו לארץ? פרטי ונמקי - המורדים 1+2, פלוריסיינטה, טין אנג'לס
האם יש הופעה שלא היית בה והיית רוצה להיות? אם כן איזו? פינת אור וההופעה של כל שחקני כמעט מלאכים (הייתי רק בזאת של הלהקה)
כיום, יש לך מרצ'נדייס של הסדרות של כריס? (מחברות,קלסרים,בגדים,מגזינים,דיסקים וכו') נא לפרט - שמרתי הכל - קלסרים, יומנים, מחברות וכו'
הזוג האהוב עליך מכל הסדרות של כריס?
קטנטנות-לו ובאוטי
פינת אור-לא זוכרת..
המורדים-הצפייה החוזרת גרמה לי לשנוא את כולם
פלוריסיינטה-פדה ופלור
אלמה פיראטה-קרוס ומרילין
כמעט מלאכים-גם לא הכי אהבתי את הזוגות..אולי רמה וולה
אליאדוס-כולם היו מבאסים
סדרות נוספות שלא צויינו כאן--
מה הקטע של כריס עם יתומים, ילדות שמוסתרות במרתפים ושירים בג'יבריש? חחחח שאלה טובה! נגמרו לה הרעיונות..? רק כריס יכולה לגרום לילד להאמין שזה דווקא סבבה להיות יתום