זה מה שאת גורמת לי לעשות במקום ללמוד?
ממתי את קוראת בפורום? בהפסקות ארוכות עוד מהתקופה שזה היה פורום קטנטנות ופינת אור.
ממתי את כותבת בפורום?מתישהו מתחילת 2015.. בער ממתי שרוית התחילה לתוב פה אז כנראה פברואר..
איזו פינה/משחק הכי אהובים עליך בפורום? תמונות וחדשות מבחינת פינה. והמשחק של לנחש את השיר
מה היית רוצה שיהיה בפורום, ואין כרגע? אחשוב על זה
מה את הכי אוהבת בפורום? שכולן פה ממש תומכות אחת בשניה, יפה לראות את זה
מי המשתמש הראשון שהכרת באופן וירטואלי? (מסרים, הוספה לפייסבוק וכו') אף אחת לדעתי
האם יצא לך לדבר בטלפון/להיפגש פנים מול פנים עם מישהו מהפורום? לא
מי יודע שאת קוראת/כותבת כאן מהאנשים שסביבך? לדעתי אף אחד
תפוז
קוראת בפורומים אחרים בתפוז? אם כן באילו? פורום טוויזיה, כשיש אירוויזיון אז גם שם. זה מהפורמים שקיימים כיום, בעבר הייתי קוראת ופעילה הרבה יותר.
כותבת בפורומים אחרים בתפוז? אם כן באילו?בשבוע הראשון בערך של האח הגדול ואז אני נוטשת כי זה לא מעניין אותי
האם אי פעם הקמת קומונה בתפוז? לא
האם אי פעם ניהלת פורום בתפוז?לא
סך הכל, עד כמה את אוהבת את תפוז מ1-10? (1 זה הכי פחות ו10 זה הכי הרבה) 8 - לדעתי זו קהילת הפורומים הכי טובה שיש כיום, ממה שאני מכירה. אני גם לא משתתפת בפורומים אחרים בגלל שזה נוח..
האם היו לך שמות משתמש אחרים לאורך השנים? אם כן מה הם היו ולמה החלפת? אותו כינוי מאז 2005
האם יצא לך להיפגש עם משתמשים אחרים שהכרת דרך תפוז? לא
מה היית משנה בתפוז אם בכלל? את האפליקציה. אני לא משתמשת בתפוז דרך הנייד בגלל שזה כ"כ נוראי. חוץ מזה העולמות האישיים גם לוקם בחסר.. היה אפשר לבנות אותם בצורה אחרת.
מה את אוהבת בתפוז? מבחינת עיצוב הפורומים עצמם אני אוהבת. מינימליסטי וטוב..
זכית פעם בפרס דרך תפוז? לא, אני גם לא משתתפת בכל התחרויות
הטלנובלות של כריס
מה הייתה הסדרה הראשונה של כריס שראית בטלוויזיה? קטנטנות, ברור
מה הייתה האחרונה? כמעט מלאכים
מהי הסדרה האהובה עליך מכל הסדרות של כריס? אני אדרג - 1. קטנטנות 2. המורדים 3. פינת אור 4. כמעט מלאכים - רק עונה שניה (עונה ראשונה לא ראיתי את רוב הפרקים, עונה 4 לא ראיתי, עונה 3 לא אהבתי) 5. אלמה פיראטה 6. פלורסיינטה - פרשתי אחרי שהדמות של חואן הלכה לעולמה ברשעות ע"י כריסי 7. קטנטנות 2006 - לא ראיתי את כל הפרקים
והפחות אהובה? קטנטנות 2006
האם יש סדרה שלא ראית ואת מתחרטת/מתכננת לראות בהמשך? הייתי רוצה לראות קיץ נצחי.. לא יצא לי
האם יש סדרה שראית ואת מתחרטת על הזמן שבזבזת עליה? קטנטנות 2006, חלק מהפרקים של כמעט מלאכים
האם ראית סדרה/טלנובלה בספרדית לפני הסדרות של כריס? לא, אבל מתי שהתחלתי לראות קטנטנות ראיתי גם בובה פראית - כן, מכיתה א.
מי השחקן האהוב עליך מכל הסדרות של כריס? (אפשר לציין כמה אבל לא להיסחף) סלבדור מהעונה השניה של כמעט מלאכים, פקונדו ארנה כמובן, חואן חיל נבארו,פרנקו קולוצ'י, בנחמין רוחאס, דונוף, והמורה לאתיקה ששכחתי את שמו שהיה גם בקטנטנות
מי השחקנית האהובה עליך מכל הסדרות של כריס? (אותן סוגריים כמו בשאלה הקודמת) לוס מקטנטנות עונה, נטי, לואיסנה
היית בהופעות של אחת הסדרות של כריס כשהן הגיעו לארץ? פרטי ונמקי לא
האם יש הופעה שלא היית בה והיית רוצה להיות? אם כן איזו? אולי אם קטנטנות היו מופיעים בארץ.
כיום, יש לך מרצ'נדייס של הסדרות של כריס? (מחברות,קלסרים,בגדים,מגזינים,דיסקים וכו') נא לפרט מחברות של המורדים ושני דיסקים של קטנטנות שאין לי מושג איפה הם.
הזוג האהוב עליך מכל הסדרות של כריס? לא נראה לי שיש מבחינתי זוג כזה. על כולם יש לי הערות, אף פעם לא היתי גרופי של זוג חחחחח נו אני רואה שחילקתם לקטגוריות, אז אנסה:
קטנטנות- אולי פטו וברקודה? בעצם גם זבוב ודלפינה.
פינת אור- וואי אני בקושי זוכרת את העלילה... לדעתי לא היתה לי בעיה עם הזוגיות של שתי הדמויות הראשונות, סולדד ומה שמו
המורדים- טים מריצה ופבלו. נקודה
פלוריסיינטה- חואן ופלור
אלמה פיראטה- לא היה לי זוג מועדף
כמעט מלאכים- מלודי ופבלו, טפי ולוקה. ו....הפתעה -ניקו ומלווינה! וסיילו וסלבדור!
אליאדוס- לא ראיתי
סדרות נוספות שלא צויינו כאן-
מה הקטע של כריס עם יתומים, ילדות שמוסתרות במרתפים ושירים בג'יבריש? היא יודעת שזה מרגש ומטחנת כספים וזה בטוח יעבוד.