שאלון פלייליסט

MENTER

New member
שאלון פלייליסט../images/Emo125.gif

אז ככה..השאלון נלקח מקומונת "שאלונים לכל מקלדת" הוראות: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/חבריםשלהם. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. מתחילים. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

Hosh17

New member
חחחחח מגניב

איך העולם רואה אותי? עכשיו מעונן =/ האם יהיו לי חיים מאושרים? מחכים למשיח מה אנשים באמת חושבים עליי? ילד מבחנה :| האם אנשים חושקים בי בסתר? אימפריות נופלות לאט איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? precious מה אני צריך לעשות עם חיי? חלום כהה (יענו כחול? חח) עצה טובה בשבילי: HEY JUDE מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אהבנו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? WALK ON THE WILD SIDE איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עטור מצחך (וואט דה פאק) ובהלוויה שלי? זכיתי לאהוב איזה סוג גבר אני אוהב? רומנטיקה עתידנית איך יהיה לי מחר? יומן מסע למה אני כאן? ככה וככה :)D) בתור מה אנשים יזכרו אותי? שנים חסומות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? השיר שלנו האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תגידי שטוב איך תהיה השנה הזו? AS I AM מצחיק

ליאורנר

New member
אני אנסה את זה....

איך העולם רואה אותי?Show Must Go On - queen האם יהיו לי חיים מאושרים?מיליארד טועים - אביב גפן מה אנשים באמת חושבים עליי?אולי - אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר?Last Drop Falls - Sonata Arctica איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כבשים - עברי לידר מה אני צריך לעשות עם חיי?All The Young Dudes - queen עצה טובה בשבילי: מרד הדמעות - אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?My Gift of Silence - blackfield מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Imagine - John Lennon איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?since ive been loving you - led zepplin ובהלוויה שלי?תן לשים ת'ראש על דיונה - מוניקה סקס איזה סוג גבר אני אוהב?ריקי - זקני צפת איך יהיה לי מחר?חלומות גדולים - אביב גפן למה אני כאן?עורי עור - אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי?הדפוק הזה - ירמי קפלן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שוב פעם - אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Aerosmith - Crying איך תהיה השנה הזו?פולנים - אינפקציה

ליאורנר

New member
אאאממממ...

כל שיר שאני משמיע פעם אחת אז הוא נכנס לפלייליסט במדיה פלייר ואי אפשר למחוק אותו(אלא כן מוחקים את השיר מהמחשב).. אז שמעתי את הדיסק החדש וכולו בפלייליסט לצערי או בחלקו לשמחתי קיצר דווקא השיר שרשום בשאלון הוא די נחמד אבל רק די

ליאורנר

New member
חס ושלום להתבייש....

אם בלאקפילד יעשו משהו טוב כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, כמו, קיצר אם הם יעשו משהו טוב אני הראשון שיגיד דברים טובים על זה... השיר הספציפי הזה די נחמד

ליאורנר

New member
כמובן ששמעתי......

סוף העולם שם נחמד.... אפידמיק עשו מאוד יפה....My Gift of Silence גם די נחמד ואאאממ זהו, כל השאר לא כל כך אהבתי אבל אולי אם הזמן אני אוהב אותם[כמו שקרה לי עם כמה שירים מהדיסק הקודם]

LightbuIb sun

New member
האמת היא

שמעטים הם הדיסקים שאהבתי משמיעה ראשונה.. אבל תמיד מנקים מהם את האבק אחרי כמה זמן ומתים עליהם. לא יודע אם זה המקרה איתך, אבל נחיה ונראה:)

MENTER

New member
אני אתחיל...

איך העולם רואה אותי? אהוד בנאי-השביל הזה....(?) האם יהיו לי חיים מאושרים? James Blunt - You're beautiful הא?? מה אנשים באמת חושבים עליי? משינה-אהובתי
האם אנשים חושקים בי בסתר? מאיר אריאל-לא יכול להוריד ממך את העיניים...פששש לא רע...
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?קורין אלאל אביתר בנאי - כשזה עמוק חחחחחחחח מה אני צריך לעשות עם חיי?יוני בלוך & אפרת גוש - נוף אחר
עצה טובה בשבילי: אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול ........אווצ' מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עמיר לב-פעם בחיים....חחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גלעד שגב-האהבה נשארת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מאיר בנאי-כמה אהבה......אחח לא נעים בכלל..
ובהלוויה שלי? Rednex - Cotton Eye Joe חחחחחחחחחחחחחחח אני מבינה שתהיה חגיגה אחרי שאני אמות..
איזה סוג גבר אני אוהב? פורטיסחרוף- בסוף של יום...ואי נחמד.. איך יהיה לי מחר? רוקפור-הכעס....חחחחח
משעשע מאוד למה אני כאן? יצחק קלפטר-לוקח תזמן בתור מה אנשים יזכרו אותי? נורית גלרון-נגיעה אחת רכה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אלון אולארצ'יק - כל דבר קט...ממ נחמד...
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ערן צור-על קו העימות...(?) איך תהיה השנה הזו? כנסיית השכל-השיר מהגן.... היה משעשע מאוד שווה לכולם לנסות..

Polly47

New member
שאלון נחמד ../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? שחזור האם יהיו לי חיים מאושרים? Spark (?!) מה אנשים באמת חושבים עליי? Dead! האם אנשים חושקים בי בסתר? נהדרת מדי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? צלקות מה אני צריך לעשות עם חיי? House of Wolves עצה טובה בשבילי: זה רק הלב שכואב לך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Helena מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יומן מסע איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מה שעובר עלי (כמובן! אחד השירים האהובים עלי
) ובהלוויה שלי? עורי עור איזה סוג גבר אני אוהב?Angels Deserve To Die (אוקי..) איך יהיה לי מחר? יומולדת (XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) למה אני כאן? A Sorta Fairytale בתור מה אנשים יזכרו אותי? אלפי אנשים (יזכרו אותי בתור אלפי אנשים? פיי..) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Polly (הוא כבר תקוע, תודה.) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? להפסיק לאכול עוגות איך תהיה השנה הזו?אקדחים שלופים צחקתי לא מעט XD

topkp

New member
אנייי

איך העולם רואה אותי?לילה-אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים? תצא מהמחשב-אביב גפן מה אנשים באמת חושבים עליי? סוף לאהבה-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? אתה נולדת לאהוב- אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פרופיל 97-אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? משוררים-אביב גפן עצה טובה בשבילי: אמש-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? למיואשים יש רק גורל-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יש לך אותי-אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לילה טוב- אביב גפן ובהלוויה שלי? לבכות לך-אביב גפן [פשש] איזה סוג גבר אני אוהב? אופק ילדותי-אביב גפן איך יהיה לי מחר? מצטערים-אביב גפן למה אני כאן? שנינו שווים-אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי?זה בא והולך-אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שתיקה-אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? משהו בין שניינו-אביב גפן איך תהיה השנה הזו? אור הירח-אביב גפן

InnocenceLost

New member
חח אחלה שאלון :)

איך העולם רואה אותי? avenged sevenfold - bad country האם יהיו לי חיים מאושרים? מוניקה סקס- פצעים ונשיקות מה אנשים באמת חושבים עליי? opeth - harvest האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן - שיר תקווה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? my chemical romance - dead!
מה אני צריך לעשות עם חיי? החברים של נטאשה - אני אוהב אותך עצה טובה בשבילי: החברים של נטאשה - כמעט אופטימי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? linkin park - standing in the middle מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? POD - boom איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? muse - city of delusion ובהלוויה שלי? nirvana - lithium איזה סוג גבר אני אוהב? tupac&dr.dre - california love איך יהיה לי מחר? within temptation - another day למה אני כאן? NERD-rock star בתור מה אנשים יזכרו אותי? opeth - patterns in The Ivy איזה שיר יתקע לי בראש מחר? muse - in your world האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אביב גפן - השיר שלנו איך תהיה השנה הזו? Iggy pop & david bowie - the passenger

עדן גפן

New member
אוקיי..:]../images/Emo190.gif|פיס|

איך העולם רואה אותי? הכי יפה בעולם- מאור כהן
האם יהיו לי חיים מאושרים? bon jovi - all about loving you מה אנשים באמת חושבים עליי? The Beatles - Something האם אנשים חושקים בי בסתר? Bon Jovi - its my life איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אם מתים עדיף למות בסתיו- אביב
מה אני צריך לעשות עם חיי? Maroon 5 - She will be loved עצה טובה בשבילי: Coldplay- Yellow מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דן תורן וחמי רודנר- אמפריות נופלות לאט מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יעל לוי- בלדה לנאיבית איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Elton John - Your Song ובהלוויה שלי? Pink Floyd - I Wish You Where Here [חחח מגניב.. יצא טוב
] איזה סוג גבר אני אוהב?נגיעה אחת רכה- נורית גלרון איך יהיה לי מחר?Bon Jovi - Always למה אני כאן? לך איתה- נוער שוליים בתור מה אנשים יזכרו אותי? Daniel Powter - Jimmy gets high איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The Beatles - Love Me Do האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Green Day-Poprocks& Coke איך תהיה השנה הזו?Green Day - Dry Ice שיהיה

למעלה