שאלון פלייליסט

טוב נו...

איך העולם רואה אותי? Blackfield - My Gift of Silence האם יהיו לי חיים מאושרים? אביב גפן - שומקום מה אנשים באמת חושבים עליי? Thom Yorke - Black Swan האם אנשים חושקים בי בסתר? A Perfect Circle - Weak and Powerless איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Pain of Salvation - Second Love מה אני צריך לעשות עם חיי? Muse - Muscle Museum עצה טובה בשבילי: RPWL - Start the Fire מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jefferson Airplane - White Rabbit מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Porcupine Tree -Pure Narcotic איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Nine Inch Nails - The Great Below ובהלוויה שלי? Tweaker - Worse Than Yesterday איזה סוג גבר אני אוהב? John Lennon - Give Me Some Truth איך יהיה לי מחר? Martin Grech -Dali למה אני כאן? The Doors - People Are Strange בתור מה אנשים יזכרו אותי? Radiohead - Fade Out איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Bush -Letting The Cables Sleep האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? Live - I Walk the Line זה אומר משהו למישהו? כי לי זה ממש לא אומר כלום

LightbuIb sun

New member
זה מ-מ-ש לא אומר כלום.

רנדומלי לחלוטין ולא אומר כלום, לא הבנתי את המהות של השאלון הזה....... (Pure narcotic נבחר לשיר הנושא של החיים שלך...מתחבר?)

מתחבר, אבל לא צריך להגזים ולהגיד

שזה שיר הנושא לחיים שלי. כולה איזו פינה מסכנה בתקופה מהחיים אולי.

אלכסהה

New member
../images/Emo39.gif

איך העולם רואה אותי? אביב גפן - אור הירח האם יהיו לי חיים מאושרים? אביב גפן - מגיע לך יותר מה אנשים באמת חושבים עליי? עברי לידר - בובה אחת האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן ומיכה שטרית - באביב איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אביב גפן - קבעתי עם האושר (אמאלה!) מה אני צריך לעשות עם חיי? עברי לידר - הכוס הכחולה עצה טובה בשבילי: איגי וקסמן - תמיד אוהב תמיד נפגע מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אביב גפן - ממנטו מורי 1 מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אביב גפן - בוקר טוב איראן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שלום חנוך - שלום חבר ובהלוויה שלי? Pink Floyd - Wish You Were Here (גם- אמאלה!) איזה סוג גבר אני אוהב? פיטרוט - בכל היא מודה איך יהיה לי מחר? ירמי קפלן - הזדמנות למה אני כאן? אביב גפן - עכשיו מעונן בתור מה אנשים יזכרו אותי? אביב גפן - רציתי לאהוב אותך איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אביב גפן - עצוב בלעדייך האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מוש בן ארי - ממריאים איך תהיה השנה הזו? Fall Out Boy - Grand Theft Autumn

שרון710

New member
שאלון מאגניב:)

איך העולם רואה אותי?האנשים החדשים האם יהיו לי חיים מאושרים? כהמ שאני אוהב מה אנשים באמת חושבים עליי?מרגיש אחר האם אנשים חושקים בי בסתר?אהבנו (טחחח) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?השיר שלנו (?) מה אני צריך לעשות עם חיי?יומן מסע עצה טובה בשבילי: אל תדאג חחחחח מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? גשם כבד עומד ליפול מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?עידןמ האלוהים, מסתבר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?פרחחחח(:) ובהלוויה שלי?חום יולי אוגוסט, כמה אירוני איזה סוג גבר אני אוהב?משא ומתן! איך יהיה לי מחר?מקסיקו למה אני כאן? מרי לנצח =O בתור מה אנשים יזכרו אותי?תחזור, תחזור איזה שיר יתקע לי בראש מחר?ז'קט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? יותר טוב כלום מכמעט איך תהיה השנה הזו?בובה אחת

במבי 14

New member
מגניב ../images/Emo41.gif

איך העולם רואה אותי? Enjoy The Silence - Depech mode. האם יהיו לי חיים מאושרים? Twenty Years - Placebo. מה אנשים באמת חושבים עליי? אביב גפן - מטוסים. האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן - לילה טוב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Im Walking On Sunshine
מה אני צריך לעשות עם חיי? גבריאל בלחסן - שלושה אביבים. עצה טובה בשבילי: חדשות מהירח - פורטיסחרוף. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? יותר גדולה - דפנה והעוגיות. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מגי - שילה פרבר.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עד העונג הבא - המכשפות
ובהלוויה שלי? בסוף תבכו - היהודים. איזה סוג גבר אני אוהב? Blackfield - בלאקפילד. איך יהיה לי מחר? I'm Not Ok - MCR. אני נשבעת שאין לי מושג מאיפה זה :-O למה אני כאן? אביב גפן - בואו נצעד לחלום. בתור מה אנשים יזכרו אותי? המצב קשה - שלום חנוך. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? באוויר - היהודים. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? John and Mary - Placebo איך תהיה השנה הזו? אלג'יר - הביאו את הנגרים...

ה ד ס ס

New member
"הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב..."

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? מלח הדמעות- אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? אלוהים- מוקי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? יש לך אותי- אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? חלומות גדולים- אביב גפן עצה טובה בשבילי: בשבילך-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מגיפה- אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השקט שנשאר- שירי מימון איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אין מלאכים בגן עדן- אביב גפן (לא נראה לי...) ובהלוויה שלי? הדפוק הזה- ירמי קפלן איזה סוג גבר אני אוהב? All I Need- Air איך יהיה לי מחר? ממנטו מורי 2- אביב גפן למה אני כאן? עד הקצה- דנה ברגר בתור מה אנשים יזכרו אותי? גשם- מאיר בנאי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שמתי לי פודרה- אביתר בנאי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Fuck It איך תהיה השנה הזו? אני חיה לי מיום ליום- ריטה נחמד ומצחיק אבל איך זה שיצא כל כך הרבה אביב? יש עוד כל כך הרבה אחרים... מוזר!

ה ד ס ס

New member
שכחתי את השניים הראשונים אז...

איך העולם רואה אותי? לומדת לעוף- דנה ברגר האם יהיו לי חיים מאושרים? כלום לא עצוב- אביתר בנאי

bobit marely

New member
נחמדד...

איך העולם רואה אותי?הייתי מאנייק-שוטי הנבואה האם יהיו לי חיים מאושרים?כל החבר'ה-מוניקה סקס מה אנשים באמת חושבים עליי?wonderwall-oasis האם אנשים חושקים בי בסתר?enjoy the silence-depech node איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?רוקנרול-אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי?וואו איזה אבסורד-הג'ירפות עצה טובה בשבילי:אמש-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?סיגפו-בית הבובות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לאן את הולכת?-אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?תגידי שטוב-כנסיית השכל ובהלוויה שלי?מה תבקשי-הראל מויאל (לצערי אני לא אבקש...אני אמות
) איזה סוג גבר אני אוהב?המתוקות האחרונות-אריק ברמן איך יהיה לי מחר?aint no sunshin-bill whiters למה אני כאן?שיר הגאנג'ה-הג'ירפות (זה אומר הכל חחח) בתור מה אנשים יזכרו אותי?שנינו שווים-אביב גפן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אולי-אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?מחוץ לתחרות בהופעה-אביב גפן איך תהיה השנה הזו?somebody talld me-the killers

jenngirl

New member
../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי?RHCP- Desecration Smile האם יהיו לי חיים מאושרים?Dee C Lee-See The Day מה אנשים באמת חושבים עליי?אביב גפן-אופק ילדותי האם אנשים חושקים בי בסתר?אביב גפן-שומקום איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?אביב גפן-מלח הדמעות מה אני צריך לעשות עם חיי?Oasis-Little By Little עצה טובה בשבילי:Tom Petty-Free Falling
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?A-ha-Lifelines[ממש לא] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אביב גפן-המלחמה הבאה. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?A-ha-Stay On These Roads ובהלוויה שלי?אביב גפן-ממנטו מורי2
איזה סוג גבר אני אוהב?אביב גפן-משוררים
איך יהיה לי מחר?מוניקה סקס-סאן חוזה למה אני כאן?Oasis-Stand By Me בתור מה אנשים יזכרו אותי?Oasis-Supersonic איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Robbie Williams-Feel האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?GNR-Welcome To The Jungle איך תהיה השנה הזו?Blackfield-Hello

חחח.. נחמד...

איך העולם רואה אותי? רוחות הצפון! האם יהיו לי חיים מאושרים? day in day out [חחח ענק...] מה אנשים באמת חושבים עליי? white shadows [אוהו, רוחות, צללים] האם אנשים חושקים בי בסתר? Anya. חושקים בה. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? עוד ארון אחד
מה אני צריך לעשות עם חיי? cigaro... נו, זה גם משהו עצה טובה בשבילי: Going to California- מעולה!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Billy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? swallowed in the sea [?!] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אופטימי [חתונה מבאסת] ובהלוויה שלי? vitamin [של אינקובוס, אם תשמעו אותו תראו כמה הפתיחה מתאימה להלוויה!] איזה סוג גבר אני אוהב? Blackbird [איך קוראים לאלה ששוכבים עם חיות?] איך יהיה לי מחר? I feel you למה אני כאן? מאמי מאמי בתור מה אנשים יזכרו אותי? אופרת סבון :) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הנעימה של רקוויאם לחלום האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לבכות לך [למה לבכות לי?] איך תהיה השנה הזו? רכבת לילה לקהיר! חביב, חביב

לא הייתי פה שנה

בא לי לענות :] איך העולם רואה אותי? Frozen- Madonna האם יהיו לי חיים מאושרים? Killing Loneliness- HIM מה אנשים באמת חושבים עליי? I'm Just A Kid- Simple Plan
האם אנשים חושקים בי בסתר?Alive- P.O.D איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? House Of Wolves- My Chemical Romance מה אני צריך לעשות עם חיי? Take Me Back- Story Of The Year עצה טובה בשבילי: A Million Miles- Lostprophets מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Dead!- My Chemical Romance
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Weight of the World- Evanescence איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? רצועה 5... סתם.. Suffocating Under Words Of Sorrow - Bullet For My Valentine ובהלוויה שלי? What's it feel like to be a ghost?- Taking Back Sunday
חחחחחחח איזה סוג גבר אני אוהב? אביב- קבעתי עם האושר איך יהיה לי מחר? From Yesterday- 30 Seconds To Mars למה אני כאן?Poison Girl- HIM בתור מה אנשים יזכרו אותי? I Am Loco- Ill Nino איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Try Honesty- Billy Talent האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Sorry, You're Not A Winner- Enter Shikari איך תהיה השנה הזו? Haunted-Evanescence יש פה כמה ממש מצחיקים

אהבתי=)

איך העולם רואה אותי-שחק אותה של היהודים האם יהיו לי חיים מאושרים- Miss murder של AFI מה אנשים באמת חושבים עלי?-Broken של Bad religion האם אנשים חושקים בי בסתר?- מי ינצח ת'אהבה של שוטי הנבואה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?- אבא עורך דין של שייגעצ מה אני צריך לעשות עם חיי?-למאיה ישאקדח של כנסיית השכל עצה טובה בשבילי:Going to California - led zeppelin מה הוא שיר הנושא שלי לדעתי?השיר שלנו- אביב גפן=)=) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?The Sacrament של HIM איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Smells like teen spirit-Nirvana ובהלוויה שלי? Born in heii של Twisted sisters איזה סוג של גבר אני אוהבת? Higher-Creed איך יהיה לי מחר? יש לך אותי-אביב גפן.. למה אני כאן? משיח-שלום חנוך ואביב גפן..חחח=) בתור מה אנשים יזכרו אותי? מספיק בן אדם-מוניקה סקס. איזה שיר יתקע לי מחר בראש? Wings of butterfly-HIM האם בחוץ יש אנשים שבאים לקחת אותי? ידיעה- שוטי הנבואה איך תהיה השנה הזאת?הכוס הכחולה-עברי לידר.. היה מצחיק.=)

אני

איך העולם רואה אותי? acdc- kissing dynamite חחחחחחחח דייי האם יהיו לי חיים מאושרים? אביב גפן- מלאך מה אנשים באמת חושבים עליי? אלג'יר- פעמוני המאה האם אנשים חושקים בי בסתר? porcupine tree- open car איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אלגי'ר- בתוך הצינורות חחחח אולי באמת... מה אני צריך לעשות עם חיי? שלום חנוך- ככה וככה עצה טובה בשבילי: placebo- infra-red חחח אולי באמת... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? acdc- dog eat dog.. לא לדעתי.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אלגי'ר- מנועים קדימה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? nirvana- asshole ובהלוויה שלי? נגעה בשמיים איזה סוג גבר אני אוהב? the man who sold the world- nirvana איך יהיה לי מחר? radiohead- planet telex למה אני כאן? דניאל סלומון- בא מכאב בתור מה אנשים יזכרו אותי? יו אני לא מאמינה. יצא לי asshole - nirvana איזה שיר יתקע לי בראש מחר? radiohead- the bends האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עיברי לידר- the man i love איך תהיה השנה הזו? the doors- the end... יפה.. חוץ מזה שזה לא כל כך גיוון..

Inbarush91

New member
מוזר ביותר

איך העולם רואה אותי?MCR- !Dead האם יהיו לי חיים מאושרים?אביתר בנאי- תיאטרון רוסי מה אנשים באמת חושבים עליי?שייגעצ- אלוף בלפשל...חח גדול האם אנשים חושקים בי בסתר?אביתר בנאי- אבות ובנים חחח איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Muse- Fillip מה אני צריך לעשות עם חיי?pink floyd- goodbye blue sky עצה טובה בשבילי:Red Hot- Snow מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Incubus- Are you in מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Blackfield- Where is my love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אביב גפן- המלחמה הבאה( אני מאוד מקווה שלא) ובהלוויה שלי?אביב גפן- הכל מפורר חחחחח גדול איזה סוג גבר אני אוהב?Radiohead- Backdrift איך יהיה לי מחר?אביב גפן- אהבנו למה אני כאן?Porcupine Tree - Pure Narcotic בתור מה אנשים יזכרו אותי?דייגעצ- קשה לי לחשוב איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אביב ההומו חח האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אביב גפן- הכי קרוב לבד איך תהיה השנה הזו?Led Zepplin - Rock and Roll ווווואלללללה...

Hakuna Matataa

New member
או מאגניב.../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי?אני נשאר-דין כרמל האם יהיו לי חיים מאושרים?אלג'יר-נאמנות ותשוקה מה אנשים באמת חושבים עליי?מלח הדמעות-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר?לאן את הולכת-אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?ירח במזל עקרב-אלג'יר מה אני צריך לעשות עם חיי?גנרל-אביב גפן עצה טובה בשבילי:בואי אלי-אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הדרכים הידועות-שלום חנוך. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מחוץ לתחרות-אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?תתחנני אלי-אביתר בנאי. בטח. ובהלוויה שלי?חחחחחחחח אביתר בנאי-מתנות איזה סוג גבר אני אוהב?ים-דין כרמל איך יהיה לי מחר?מנועים קדימה-אלג'יר למה אני כאן?דם על הים-אלג'יר בתור מה אנשים יזכרו אותי?בתוך הצינורות-אלג'יר איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שיר הבתולים-אלג'יר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פיל סו לו,בלאקפילד איך תהיה השנה הזו?הכי יפה בעולם-מאור כהן. הלוואי.

RtOoNmY

New member
../images/Emo120.gifחדשה../images/Emo9.gif

שלום לכולם..! אני רוני בת 15 וחצי... קוראת סמוייה פה כבר הרבה זמן... נראה לי אחלה פורום עם אחלה אנשים..
אז.. מקווה להשתלב
יאללה שאלון מגניב.! איך העולם רואה אותי? היהודים- מחפש תשובה האם יהיו לי חיים מאושרים? My Name Is (rammstein)\eminem מה אנשים באמת חושבים עליי? היהודים- קח אותי האם אנשים חושקים בי בסתר? נקרופיל- אינפקציה ><'' איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Righteous & The Wicked- RHCP מה אני צריך לעשות עם חיי? עליסה- אביב גפן חחחח עצה טובה בשבילי:When the Levee Breaks-Led Zeppelin מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אנחנו לדרכים-כנסיית השכל מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?in your face-children of bodom איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?modern girl- eric clapton ובהלוויה שלי? basterds of bodom- children of bodom איזה סוג גבר אני אוהב?this is how you remind me- nickleback איך יהיה לי מחר?lose control-evansence למה אני כאן?הימים שלנו- היהודים בתור מה אנשים יזכרו אותי?עוד ארון אחד-היהודים חח איזה שיר יתקע לי בראש מחר? tech 'n' roll- seek irony האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? take me out- franz ferdinand חחח ענק איך תהיה השנה הזו? the zepher song- RHCP

למעלה