שאלון פלייליסט

bati77

New member
../images/Emo143.gif

איך העולם רואה אותי? Territorial Pissings - Nirvana האם יהיו לי חיים מאושרים? היהודים - לעוף מה אנשים באמת חושבים עליי? משינה - להתראות נעורים שלום אהבה האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן - אל תדאג איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שייגעצ - משקאות חריפים (חחחח) מה אני צריך לעשות עם חיי? In Bloom - Nirvana עצה טובה בשבילי: רוקפור - שוב לא שקט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עברי לידר - אלף בנות דתיות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Red Hot Chili Peppere - Give It Away Now איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שלום חנוך - שתי עלמות ובהלוויה שלי? אפשרת גוש - מה שקרה איזה סוג גבר אני אוהב? אביב גפן - עליסה איך יהיה לי מחר? היהודים - קח אותי למה אני כאן? ירמי קפלן - אבק כוכבים בתור מה אנשים יזכרו אותי? יציאת חירום - נהנתי נורא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אביב גפן - עכשיו מעונן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? דניאל סלומון - רבות הדרכים איך תהיה השנה הזו? משינה - בואי וניפול

סימנים של תקווה וייאוש

מתחילים. איך העולם רואה אותי? ערן צור - קיץ. האם יהיו לי חיים מאושרים? Phantom Planet - Lonely Day. וואלה.. מה אנשים באמת חושבים עליי? עמיר בניון - ניצחת איתי הכל. האם אנשים חושקים בי בסתר? דניאל סולומון - לב זהב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אביתר בנאי - כה ציפיתי ליום והגיע. (
) מה אני צריך לעשות עם חיי? דנה ברגר - מחכה לו. עצה טובה בשבילי: ריקי גל - נערת רוק. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דן תורן וחמי רודנר - אימפריות נופלות לאט. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? jason maraz - you and i both. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? היהודים - אלה. מזה לא. ובהלוויה שלי? כנסיית השכל - ידיים למעלה. איזה סוג גבר אני אוהב? תומר יוסף - אל תטוסי. איך יהיה לי מחר? קורין אלאל - זן נדיר. למה אני כאן? אלג'יר - יום אחד.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? דניאל סולומון - כולם אוהבים את דניאל. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מרסדס בנד - המרסדס. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? גידי גוב - יש אי שם. P: איך תהיה השנה הזו? אלג'יר - מתנה. יצא מעפן.

מה אני צריכה לעשות בחיי? "התאבדות"!

איך העולם רואה אותי? "סקס" -מופע הארנבות של ד"ר קספר...
האם יהיו לי חיים מאושרים?"הכוכבים דולקים"-משינה מה אנשים באמת חושבים עליי?"שדות של אירוסים" -שלמה ארצי האם אנשים חושקים בי בסתר?"מנגב לך את הדמעות"-שלמה ארצי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?"כמה יוסי" ברי סחרוף מה אני צריך לעשות עם חיי?"התאבדות"אביב גפן חחחחחחחחחח גדול!!! עצה טובה בשבילי:"הדרכים הידועות" שלום חנוך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?"מלטף ומשקר" עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?"צוכה בוחקת" -עברי לידר... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?"DONT U CRY TONIGHT...
גאנס אנ ד רוסס ובהלוויה שלי?YESTERDAY ביטלס... איזה סוג גבר אני אוהב?HELLO GOODBY" -ביטלס...אשכרה איך יהיה לי מחר?REDEMPTION SONG-בוב מארלי למה אני כאן?SHINE ON YOU CRAZY DAIMOND-פינק פלויד בתור מה אנשים יזכרו אותי?WISH YOU WERE HERE-פינק פלויד איזה שיר יתקע לי בראש מחר?FAT BOTTOMED GIRLS -קווין האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?הילדים-אביב גפן איך תהיה השנה הזו?חלון-אביתר בנאי...

moriboy66

New member
שווה!!

בשביל לענות על זה ממש במקצועיות אני אחבר את ההרדיסק החיצוני ואני יענה על זה מהתקייה של ה16 גיגה רעיון נחמד מאד!!! עוד מעט..

moriboy66

New member
עונה

באמת שלא כיוונתי כלום גמככה אי אפשר לכוון במצב שופל מתוך 6 אלף שירים.. אני בוחר להתחיל לשמוע מהשיר האחרון שלי ברשימה "עינת סיפרה לי" של תמר גלעדי ומהשיר הבא עונה איך העולם רואה אותי? Jay Kid - Blame It On The Boogie האם יהיו לי חיים מאושרים? כשניקו תתחיל לדבר - צל כבד מה אנשים באמת חושבים עליי? Baracuda - I Leave The World Today האם אנשים חושקים בי בסתר? Joan Osbourne - One Of Us איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Queen - Don't Stop Me Now מה אני צריך לעשות עם חיי?Patrick Swayze - She is like the wind עצה טובה בשבילי:Blink 182 - I Miss You מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Deacon Blue - Dignity מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Century - Lover Why... האמת יש מצב ובהלוויה שלי?Culture Beat - Mr Vain Recall... הכל להיות כלכך S'90!!!!! איזה סוג גבר אני אוהב?This Mortal Coil - Song to the Siren איך יהיה לי מחר?Air - Alpha Beta Gaga למה אני כאן?העעעעעעעע!!!!!!!!!!!! Green Day - Basket Case בתור מה אנשים יזכרו אותי?Madonna - American Pie למרות שהייתי מעדיף תמקור איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Snap - I've Got the Power האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?כוורת - ילד מזדקן איך תהיה השנה הזו?Groove Coverage - Moonlight Shadow מה?????? זהוו ?? אוף... טוב אני אמשיך כמה שירים יש יציאות טובות דווקא Petshop Boys and David Bowie - Hello Space Boy Incognito - Dont You Worry About A Thing אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק The Doors - People Are Strange זהו עד כאן... היה כלכך כיף!!!!!!

יא מגניב!

איך העולם רואה אותי? הלו פרדי - החברים של נטאשה האם יהיו לי חיים מאושרים? כמו אז - שלמה ארצי מה אנשים באמת חושבים עליי? זה כל הקסם - נמרוד לב האם אנשים חושקים בי בסתר? לילות לבנים - אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Bob Dylan - Forever young מה אני צריך לעשות עם חיי? Skazi & Big Fishi - Hit and Run עצה טובה בשבילי: דניאל סלומון ודנה עדיני - רבות הדרכים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אף פעם לא תדעי - שלמה ארצי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? truly madly deeply - savage garden איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מליוני אנשים לבד - החברים של נטאשה ובהלוויה שלי? האהבה הישנה - שלמה ארצי איזה סוג גבר אני אוהב? Mazzy Starr - Cry, Cry איך יהיה לי מחר? Last Kiss - Pearl Jam למה אני כאן? נהדרת - יציאת חרום בתור מה אנשים יזכרו אותי? Counting Crows - Mr. Jones איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Beatels - All You Need Is Love האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I'll Be Watching You - Sting & The Police איך תהיה השנה הזו? Dire_Straits_-_Sultans_of_Swing זה מה זה מגניבב:)

יצא לי מעפן קצת

איך העולם רואה אותי? אביב גפן- שנינו שווים האם יהיו לי חיים מאושרים? evanescence- i belive in you מה אנשים באמת חושבים עליי? radiohead- karma police האם אנשים חושקים בי בסתר? שוטי הנבואה- מי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? david bowie- modern love
מה אני צריך לעשות עם חיי? אהוד בנאי- האביב בפתח עצה טובה בשבילי: משינה- להתראות נעורים שלום אהבה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? leonard cohen- suzanne מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the cranberries- ode to my family איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אהוד בנאי- פלורנטין ובהלוויה שלי? אביב גפן- התאבדות חח איזה סוג גבר אני אוהב? coldplay- square one איך יהיה לי מחר? keane- cant stop now למה אני כאן? guns & roses- november rain בתור מה אנשים יזכרו אותי? beatles- srrawberry fields איזה שיר יתקע לי בראש מחר? beatles- michelle האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? bob dylan- like a rolling stone איך תהיה השנה הזו? cat stevens- sad lisa

שאלות בעייתיות קצת

מתחילים. איך העולם רואה אותי? heart in a cage האם יהיו לי חיים מאושרים? תיאטרון רוסי מה אנשים באמת חושבים עליי? thank u האם אנשים חושקים בי בסתר? lost cause איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? unintended מה אני צריך לעשות עם חיי? דכאון עצה טובה בשבילי: יקירתי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אקדח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? whole lotta love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? first day of my life ובהלוויה שלי? the final cut איזה סוג גבר אני אוהב? אל תכעסו איך יהיה לי מחר? sooner or later למה אני כאן? kashmir בתור מה אנשים יזכרו אותי? walk away איזה שיר יתקע לי בראש מחר? lonesome tear האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? like a rolling stone איך תהיה השנה הזו? סרט של סקס. חלק יצא חמוד...הקטע עם הלוויה למשל..

חח אוקיי..

איך העולם רואה אותי? צלקות. האם יהיו לי חיים מאושרים? חלומות גדולים. מה אנשים באמת חושבים עליי? הכי יפה בעולם. האם אנשים חושקים בי בסתר? תמונה לשעת ערביים. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אוהב להיות עצוב. מה אני צריך לעשות עם חיי? חושך. עצה טובה בשבילי: סופרסטאר. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? HERE COMES THE SUN. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לפעמים. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מלאך. ובהלוויה שלי? אל תכעסו. איזה סוג גבר אני אוהב? בן המלך. איך יהיה לי מחר? יומולדת (של ברי). למה אני כאן? עצוב בלעדייך. בתור מה אנשים יזכרו אותי? גן החטאים. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ממנטו מורי 2. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? האיש שראה הכל. איך תהיה השנה הזו? הכל מתפורר. ממ, טוב...

../images/Emo20.gif

איך העולם רואה אותי? the beatles- Hey Jude האם יהיו לי חיים מאושרים? Alanis Morissette-Ironic מה אנשים באמת חושבים עליי?Alanis Morissette- Im Bitch I'm a Lover
האם אנשים חושקים בי בסתר? Boy Dylen- Lay Lady Lay איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? John Lennon- Stand By Me מה אני צריך לעשות עם חיי? Guns N Roses- Knocking On Heavens Door עצה טובה בשבילי: Pink Floyd- Learning To Fly מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Leonard Cohen- Dance Me To The End Of Love מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Blonde Redhead- Hated Because Of Great Qualities איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Scorpions- Wind Of Change ובהלוויה שלי? Blackfield- Blackfield איזה סוג גבר אני אוהב? Radiohead- Karma Police איך יהיה לי מחר? Jeff Buckley- Grace למה אני כאן? Bob Dylen- 4Ever Young בתור מה אנשים יזכרו אותי? Oasis- Wonderwall איזה שיר יתקע לי בראש מחר ? Nwutral Milk Hotel- In The Aeroplane Over The Sea האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Porcupine Tree- Blackest Eyes איך תהיה השנה הזו? Nirvana- Smells Like Teen Spirit

אחד הטובים

איך העולם רואה אותי? אפור - מאור כהן האם יהיו לי חיים מאושרים? all of my love - לד זפלין מה אנשים באמת חושבים עליי? את לא כמו כולן - משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? תוך דקה- מטרופולין איך אני יכול לעשות את עצמי מאושרMetallica - The_Thing_That_Should_Not_Be מה אני צריך לעשות עם חיי? לגדל קצת דגן בגן =) שבק ס' עצה טובה בשבילי:את - מוש בן ארי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Apocalyptica - Fade to Black מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יהודית רביץ - שבתות וחגים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מוקי - שבק מיוזיק ובהלוויה שלי? The Beatles - Hey Jude איזה סוג גבר אני אוהב?Bob Marley - Exodus איך יהיה לי מחר? מטרופולין - כתמים בשמש למה אני כאן? זכיתי לאהוב - מרגששש בתור מה אנשים יזכרו אותי? ערן צור ואביב גפן - המנון לאדישות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? blackfield - Summer האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?הכל נהיה לא רגיל איך תהיה השנה הזו? פרופיל 97 -אמאלהץץ

plane crazy

New member
טוב זה נראה נחמד..

איך העולם רואה אותי? דיכאון האם יהיו לי חיים מאושרים? שנינו שווים מה אנשים באמת חושבים עליי? הכוכבים דולקים על אש קטנה - משינה האם אנשים חושקים בי בסתר? יש לך אותי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? הכעס - רוקפור *יצא נחמד* מה אני צריך לעשות עם חיי? ואיך שלא - מוש בן ארי עצה טובה בשבילי: שיר בכיף - קורין אלאל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אופק ילדותי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מגיע לך יותר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מה תאמרי - יזהר אשדות *אם חבר שלי היה רואה את זה!
* ובהלוויה שלי? סוף העולם *:-O יכתבו שהיית שותק.* איזה סוג גבר אני אוהב? פרופיל 97 איך יהיה לי מחר? הילדים למה אני כאן? משוגע בתור מה אנשים יזכרו אותי? זה שיר כאב - יזהר אשדות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אם את תבואי אלי
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? יומן מסע איך תהיה השנה הזו? צורח - נמרוד והבודדים

למעלה