שאלון צבא

ירוקה18

New member
עונה

מתי השתחררת?:בקיץ 2006 איזה תקפיד עשית?:פקידת דואר איפה שירתת?:בקריה נהנית בשירות?:לא תמיד אבל היה בכל זאת חויה מיוחדת ספר על פאדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות:נשארתי בבסיס באחד החגים וביקשו ממני להשקות את העציצים של הבסיס בקשר עם אנשים מהצבא?:לא אולי מידי פעם לא קבוע במבט לאחור-היית מתגייס לאותו התפקיד?:כן איזה תפקיד היית רוצה להתגייס אליו?:כתבת בעיתון במחנה אמור לעשות מילואים או שיש פטור: פטור

אהוי.

מתי השתחררת?: עוד מעט
איזה תקפיד עשית?: מסלול לוחם, קמ"ד פיתוח, ולבסוף א.לימודים אקדמאיים. איפה שירתת?: בהל"צ, יח' פתוח, גלילות נהנית בשירות?: לעתים כן. ספר על פאדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות: היה את אירוע "זרוע היבשה מקבלת את הרמטכ"ל אצלנו, ובאיזושהי הפסקה בין הדיונים שלהם ירדתי במדרגות כדי לצאת לעשן, וליד המדרגות יש את שירותי הסגל.. וכשאני יורד אני רואה את גבי רוכס את המכנסיים.. ואל יכולתי להצדיע, כי הוא לא יכול לשחרר אותי.. הידיים שלו עסוקות..
היו 2 שניות שבהן הסתכלנו אחד לשני בעיניים, וכאילו הגענו להבנה משותפת, שנתנהג כאילו זה לא קרה.. הסטנו מבטים והלכנו איש איש לדרכו
בקשר עם אנשים מהצבא?: בקשר עם כמה אנשים טובים מכל יח' שבה הייתי. במבט לאחור-היית מתגייס לאותו התפקיד?: לא יודע.. מצד אחד, לא יודע אם הייתי מוותר לעצמי על הנסיון להיות קרבי.. מצד שני, אם הייתי יודע שאפול מהמסלול, אולי כן הייתי הולך למודיעין. איזה תפקיד היית רוצה להתגייס אליו?: או. נו. החלום היה תמיד סיירת מטכ"ל. אמור לעשות מילואים או שיש פטור?: יהיה פטור.

:]

איזה כיף בשעה טובה ומוצלחת השתחררתי שבוע שעבר שירתתי בחיל ההנדסה והייתי ב' קודקוד בעזה\ עזה אמרתי מאוד נהנתי סבלתי מאוד האמת אבל במבט לאחור זוכרים את הדברים הטובים פאדיחה- דרסתי בטעות פרה .. : \ כן חברים מהצבא הם לכל החיים כן למה לא רציתי להיות בשירות והצלה פטור ממילואים!!

Koala Girl

New member
התעייפתי מהשאלונים../images/Emo122.gif

מתי השתחררת?: 19.7.07 איזה תקפיד עשית?: פקידה איפה שירתת?: חצי שנה בתה"ש והשאר בפלמחים נהנית בשירות?: לא במיוחד,אבל היו תקופות נחמדות
ספר על פאדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות: אין צורך. בקשר עם אנשים מהצבא?: מעטים במבט לאחור-היית מתגייס לאותו התפקיד?: לא,מי רוצה להתגייס להיות פקידה? זה מה שיצא אחרי שפסלתי מקצוע,אבל גם ככה לא תקפדתי בתור פקידה אז מזה משנה איזה תפקיד היית רוצה להתגייס אליו?: רציתי מפענחת תצלומי אוויר,או כלבנית, אבל מהיכרות עם 2 התפקידים זה לא משהו,הצבא בכלליות לא משו
אמור לעשות מילואים או שיש פטור?: פטור (ביום של השחרור אמרו לי שאני עושה מילואים!! פקידה במילואים?! סידרתי את זה...)

DULCE HILI

New member
../images/Emo9.gif

מתי השתחררת?: עוד 4 חודשים בעזרת השם...21.02.08 איזה תקפיד עשית?: נציגת שירות בחיל הרפואה...( שם יפה למוקדנית בזימון תורים) איפה שירתת?: חר"פ צריפין נהנית בשירות?: יש לו יתרונות וחסרונות אבל נפלתי על שירות טוב. ספר על פאדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות: בטוח היו הרבה אבל לא עולה לי כרגע... בקשר עם אנשים מהצבא?: אני משרתת עם עוד 40 בנות והכרתי שם חברות מקסימות..אני מקווה שזה יחזיק גם אחרי השירות. במבט לאחור-היית מתגייס לאותו התפקיד?: כן כי יש לתפקיד אחלה הקלות (אין שמירות, לא סוגרים שבתות, אין מטווחים, העבודה במשמרות- בוקר צהריים ולילה) איזה תפקיד היית רוצה להתגייס אליו?: להקה צבאית אמור לעשות מילואים או שיש פטור?: עוד לא יודעת..וחסר להם אם כן.

אריאן87

New member
../images/Emo13.gif

מתי השתחררת? בעז"ה ב 14 בנובמבר שיבוא עלינו לטובה:)
איזה תפקיד עשית? מנהלת רשת
איפה שירתת? חלק מהשירות בצריפין, וחלק בתל השומר
נהנית בשירות? תלוי בתקופה..בגדול כן.
ספר על פדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות: חברות שלי הלכו מכות בבסיס ונשפטו לכלא, בעצם זה לא כל כך מצחיק
בקשר עם אנשים מהצבא? אני בקשר עם אנשים מהבסיס הקודם, בקשר לבסיס הנוכחי - הלוואי ונישאר בקשר..
במבט לאחור, היית מתגייס לאותו תפקיד? אני חושבת שכן. לובטוחה.
לאיזה תפקיד היית רוצה להתגייס? מאבחנת מחקר, התמיינתי ולא עברתי.
אמור לעשות מילואים או שיש פטור? יה רייט

גמני

מתי השתחררת?: יולי האחרון
איזה תפקיד עשית?: מאבחנת מדעי התנהגות, ייפי...
איפה שירתת?: חמ"ן
נהנית בשירות?: המ...גם
ספר על פאדיחה/משו מצחיק שקרה לך/למישהו אחר במהלך השירות: אני ממסאג'ת את חברתי התפוסה בגב, המפקד שלי מכיע ובלי לשים לב כל כך אומר שתפוס לו הצואר, חברתי המאותגרת מנטאלית מציעה לו את שירותיי...
בקשר עם אנשים מהצבא?:
ברור
במבט לאחור-היית מתגייס לאותו התפקיד?: המ..אולי
איזה תפקיד היית רוצה להתגייס אליו?: הדרכת לוחמים / שח"מ
אמור לעשות מילואים או שיש פטור?: ביקשו יפה
רק טוב, פרבולה

למעלה