שאלון קצרצר...

שאלון קצרצר...

בכללי: שם: כינוי: כיתה: גיל: מקום מגורים: גובה: משקל:
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצב רוח? היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)
היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?

ManRed

New member
שטרונגול ססגוני

בכללי: שם: דני כינוי: פאריז כיתה: יא גיל: 17 מקום מגורים: אונו גובה: 1.76 משקל: 67 קילו מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חודש חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני 3 שבועות השתכרת? לפני 3 שבועות שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? לפני שנה לבשת חצאית? רק בחלומות הפרועים שלי קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? כע שיפרו לך את המצב רוח? כן היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) כן, להרבה אנשים שהצילו אותי היום: באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? זה לא שלי!! מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? Global Dejays - American pie מה אכלת? סנדוויץ וקוראסון עם שוקולד איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהחיים קצרים מיקום כרגע: סלון מאכל אהוב: שוקולד חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: לא יודע מילה אהובה: זונה להקה אהובה: שייגעצ? שחקנית אהובה: ציצי שחקן אהוב: בולבול איזה כיתה את: הפכתי לבחורה? בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד מתקשר לרופא שואל אותו: הרופא יש לי שלשול אפשר לעשות אמבטיה? הרופא עונה לו: אם יש לך מספיק... הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש אפילו יותר הדבר הכי מטורף שעשית: יש קטניםם הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: הו הו אני מלך בזה ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אתם גיי

LiLdon

New member
היפ היפ

בכללי: שם:ליל כינוי:בילי כיתה:י'א גיל:17 וחצי מקום מגורים:קריית ביאליק גובה:1.66? משקל:60? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני,חודש וחצי בערך חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול שכבת עם מישהו/י?לפני....חודש וחצי? היית במועדון? חודשיים בערך לבשת חצאית? שנייייים קנית בגד? היום:) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? חודש וחצי בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אףפעם,בינתיים הקדישו לך שיר?לפני שבוע ככה שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך?פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? סיגרייה מה היה הדבר הראשון ששמעת?מוניקה ברדיו מה היה השיר הראשון ששמעת? גשם חזק מה אכלת? בורקס :) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לטוס או לא לטוס מיקום כרגע: מחשב מאכל אהוב:פיצה חיה אהובה: חתול חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: 24 וMTV2 סלנג אהוב: -- מילה אהובה:באסה להקה אהובה: foo figthers שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: י'א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין הבנאדם הכי יפה שראית: קרו אביגיל ולוס ^_^ הפאדיחה הכי גדולה שלך:נפל לי הבאגי ונשרתי עם בוקסר באמצע בצפר הדבר הכי מטורף שעשית:קפצתי מקומה שנייה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"יש לי איידס בעין" ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? Make youreslf useful and get naked !!

../images/Emo95.gifבלוווווווופ

שם: בתאכלס נופר. כינוי: אין לי הרבה. לאדעת. כיתה: י"ב. גיל: 17 ורבע. מקום מגורים: אשדוד גובה: 1.60 בערך. משקל: חח זה לא משנה! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע חיבקת מישהו/י? היום. שתית משקה אלכוהולי? בפולין. לפני חודש בערך. השתכרת? גם שם. שכבת עם מישהו/י? --- לא :) היית במועדון? ממזמןץ לבשת חצאית: גם זה ממזמן. קנית בגד? האמ.. יואו ממזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני תמיד מתכוונת. הקדישו לך שיר? האאאאמ. מזמן.. שיפרו לך את המצב רוח? אתמול :) היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) להילה. על הכל. היום: באיזו שעה התעוררת? אממ.. 09:11 מה/מי העיר אותך? חבר של אחותי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אבל למה נראה לך שאני שותה קפה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נופפפפררר קוממממייי הכנתי לך קפה בסלון עם קצפת" מה היה השיר הראשון ששמעת? "האם להיות בך מאוהב של אביב גפן" מה אכלת? יואו! לא אכלתי כלום מאתמול!! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני אגיע עכשיו עד לאמא שלי :( מיקום כרגע: מה? מאכל אהוב: שוקולד. זה מאכל? חיה אהובה: כלב. חג מעודף: סוכות.. ערוץ מועדף: 14 ביאס סלנג אהוב: אוו.. מילה אהובה: אוכל להקה אהובה: שיגייניצ. שחקנית אהובה: איןלי. שחקן אהוב: איןלי. איזה כיתה את: י"ב. כבר שאלתם.. בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח הבדיחה של דני. דפוק :) הבנאדם הכי יפה שראית: האמממ.. שירן. הפאדיחה הכי גדולה שלך: היו יותר מידי. הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? שהם פורום של פסיכים :)

ManRed

New member
חחח, אבל זה בדיחה שצחקת ממנה

לא בנאדם שסיפר את הבדיחה וצחקת עליו חוצמזה עד שהבנת....

ziljian 1234

New member
yo!

בכללי: שם:לוסי אורטל כינוי:שינקוביץ כיתה:יב' גיל:17וחצי מקום מגורים:מעלה אדומים גובה:165 משקל: :/ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אמממ בהופעה של בית הבובות חח חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני אממ לא זוכרת השתכרת? לא זוכרת שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני חודשיים לבשת חצאית? לפני בערך אמממ מליון שנה קנית בגד? עכשיו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?בחופש הגדול:/ הקדישו לך שיר?אממ בבוקר חח שיפרו לך את המצב רוח: בבוקר היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) תמיד למוניקה ח חח היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? תעופייייייי מה היה הדבר הראשון ששמעת? תעופי ללשכת גיוס! מה היה השיר הראשון ששמעת? זבל-אינסומניה מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה ללבוש חח מיקום כרגע: לייד המחשב מאכל אהוב: קניידלך חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: ניקולודאון,קרטון נטוורק,24, אמטיוי 2 אמממ זהו. סלנג אהוב: יא בת זונה מילה אהובה: יא בת זונה להקה אהובה: הבלובריס
שחקנית אהובה: ריס ויתרספון שחקן אהוב: צאד מייקל מורי איזה כיתה את: יב' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ לא זוכרת. הבנאדם הכי יפה שראית: אממ...לא יודעת יש המון חח הפאדיחה הכי גדולה שלך: עזבו חח הדבר הכי מטורף שעשית: טסתי לבד עם חברה בחופש הגדול לארצות הברית ג'אמייקה וכו... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לכי תזדייני יא מפגרת. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?אוהבת אתכםםםם

ziljian 1234

New member
בירושלים חיחיחי:)

סעמק איתם מוציאים לי את החשק מלהתגייס! עושים לי בעיות עם הוועדה הרפואית

אפרת P

New member
שאלונ

בכללי: כללי שם: אפרת כינוי: איפרת כיתה: ח
גובה: 160 ומשהו משקל: 50 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. ש..? התנשקת? >< חיבקת מישהו/י? אתמול.. אהה לא היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? נאמ. אתמול בערך שכבת עם מישהו/י? עוד לא היית במועדון? לא דעת לבשת חצאית? יום שלישי קנית בגד? קיץ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? יום... שני? או אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הממ.. יום שני או אתמול הקדישו לך שיר? never שיפרו לך את המצב רוח? :-\ היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) שלישי אני חושבת היום: נעשה משהו בלתי נשכח? באיזו שעה התעוררת? שבע וחמישה מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה מה היה הדבר הראשון ששמעת? דפיקות בדלת מה היה השיר הראשון ששמעת? רשת גימל :S בדרך לבצפ מה אכלת? קלמטינות, סנדוויץ', פיצה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה לעזאזל אני עושה פה מיקום כרגע: כיסא מאכל אהוב: פיצה.. תמיד חיה אהובה: הכלללל. כלב. חג מעודף: לג בעומר ערוץ מועדף: 24 כשיש לי זמן והזדמנות סלנג אהוב: ? מילה אהובה: תחת להקה אהובה: נאמ שחקנית אהובה: נאמ שחקן אהוב: נאמ איזה כיתה את: ח
כבר אמרתי את זה היום בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחחחחח דג בקולה >< הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: דיברתי על מישהו ופתאום הוא צץ הדבר הכי מטורף שעשית: >< הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: >< ולסיום: סיום מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אתם אנשים טובים

אייי..טובי יאמשועממת ;[../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

בכללי:
שם: מיכלי כינוי: מיכלי (>.<) כיתה: ח' סתמו.
גיל: 13 מקום מגורים: קיבוץ געתון גובה: 1.46 משקל: שמור במערכת.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? 4 חודשים ו7 ימים ;[[[[ חיבקת מישהו/י? היום.
שתית משקה אלכוהולי? חופש. בעצם.. לפני כמה שבועות.. >.< השתכרת? אפעם.
שכבת עם מישהו/י? אתמול נומה?! היית במועדון? הו?.. לבשת חצאית? אממ.. כמה חודשים.. קנית בגד? גם כמה חודשים >.< אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אני כל הזמן אומרת, אני אוהבת הרבה אנשים.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. |: הקדישו לך שיר? הדרי!!111 בארכיון, לפני כמה ימים.. (נו, לי.. ולרז ולעידני. אבל זה היה גמלי!11 כפרעלייך
) שיפרו לך את המצב רוח? עכשיו, שילו.
היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) הייתי אסירת תודה לפישי לפני כמה ימים, אבל אני לא אגיד למה
היום:
באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע >.< מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתיי!111" >>.<< מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נו!!!11 קומי את תאחרי את ההסעה!!11" ובאמת איחרתי >.< מה היה השיר הראשון ששמעת? היום יומולדת של ברי ואינפקטד
אני דפובה לשיר הזה כבר כמה ימים...
מה אכלת? אה.. מין שניצלונים פיריקיים כאלה.. Oo איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא לפה.
מיקום כרגע: מול המחשב, דאעע. מאכל אהוב: הכל.
חיה אהובה: בנצי.
חג מעודף: פוריייםםם!!111 ערוץ מועדף: נראלי ג'טיקס, או 24.. סלנג אהוב: לודעת. מילה אהובה: יאאאאאאאאא, לעד, שמן, אייאיי טיש יש עוד מלאנטעלאפים. להקה אהובה: מהשד"ק, כרגע.
שחקנית אהובה: מצאתי את איילת זורר כחמודה.
שחקן אהוב: ג'וני פיטרסון
. איזה כיתה את: עוד פעם?
ח'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "טאמטיטאטיטאמממ!11 זה הקוף שמשקשק את הביצים שלו בבירה!!11" לוזוכרת את הבדיחה, אבל נדבקתי ל"זה הקוף שמשקשק את הביצים שלו בבירה"
. הבנאדם הכי יפה שראית: המווווון!1111 בנתיים, יהלי סובול, הוא שיא השלמות.
וטובי סתמי ת'פה.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לודעת.Oo הדבר הכי מטורף שעשית: אני ומורי היינו על הגג של הבית שלה, והיינו מול הכביש הראשי, כל פעם שעברה מכונית הראנו לאנשים את הציצי ואת הישבן.
>.<.. אבל זה היה ממזמן.. בחופש.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אמרתי הרבה דברים מטורפים..
ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?
אני אוהבת אותכם!!11111

LiLdon

New member
מיכלי?!?!??

את... 1.46??????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כבר עפה לבצפר

בכללי: שם: טובי כינוי: טוב'לה כיתה: י"א גיל: 16.9 מקום מגורים: ירושלים גובה: 1.64 בערך משקל: אתמול שקלתי את עצמי (אחרי שנים), אתם לא רוצים לדעת....... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? וואע וואע אמממ בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. חיבקת מישהו/י? לא זוכרת שתית משקה אלכוהולי? בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. השתכרת? בחופשת סוכות, תעשו את החשבון.. שכבת עם מישהו/י? 29.9 היית במועדון? אף פעם נראה לי לבשת חצאית? אתמול.. לרבנות... (הצהרתי
) קנית בגד? לפני שבוע נראה לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? מזמן מזמן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מזמן מזמן הקדישו לך שיר? מזמן מזמן שיפרו לך את המצב רוח? אממ. נראה לי בימים האחרונים היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכרת.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש מבחוץ? מה היה השיר הראשון ששמעת? Nightwish - Come Cover Me מה אכלת? פתיתים וסלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אמ. שכואב לי היד מהמכה שאתמול קיבלתי (רצתי לאוטובוס ועפתי..אאוץ') מיקום כרגע: חדר של אחים שלי מאכל אהוב: תפוחי אדמה חיה אהובה: כלב חג מעודף: חנוכהההה ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: . מילה אהובה: . להקה אהובה: הרבה שחקנית אהובה: זאת מפרל הארבור שחקן אהוב: זה מפנייה לא נכונה שדומה לקווין קוסטנר וקווין קוסטנר איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כוח לכתוב הבנאדם הכי יפה שראית: המאבטחים באוטובוסים בירושלים.......
אחד אחד.. הפאדיחה הכי גדולה שלך: . הדבר הכי מטורף שעשית: . הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: . ולסיום: אה? מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אוהבת אתכם

מה פתאום.. ../images/Emo70.gif

קודם כל גם אם אני ארצה לעשות צבא אבא לא יתן לי (יהיו ויכוחים נוראיים, וחבל להכנס לזה) דבר שני אני במילא לא רוצה ללכת לצבא. אני לא בנאדם חזק מספיק (נפשית..) עדיף לי לעשות שירות לאומי במקום שתמיד רציתי (מחלקת ילדים בבית חולים..)

למעלה