אייי..טובי יאמשועממת ;[../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif
בכללי:
שם: מיכלי כינוי: מיכלי (>.<) כיתה: ח' סתמו.
גיל: 13 מקום מגורים: קיבוץ געתון גובה: 1.46 משקל: שמור במערכת.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? 4 חודשים ו7 ימים ;[[[[ חיבקת מישהו/י? היום.
שתית משקה אלכוהולי? חופש. בעצם.. לפני כמה שבועות.. >.< השתכרת? אפעם.
שכבת עם מישהו/י? אתמול נומה?! היית במועדון? הו?.. לבשת חצאית? אממ.. כמה חודשים.. קנית בגד? גם כמה חודשים >.< אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אני כל הזמן אומרת, אני אוהבת הרבה אנשים.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. |: הקדישו לך שיר? הדרי!!111 בארכיון, לפני כמה ימים.. (נו, לי.. ולרז ולעידני. אבל זה היה גמלי!11 כפרעלייך
) שיפרו לך את המצב רוח? עכשיו, שילו.
היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) הייתי אסירת תודה לפישי לפני כמה ימים, אבל אני לא אגיד למה
היום:
באיזו שעה התעוררת? רבע לשבע >.< מה/מי העיר אותך? אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "קמתיי!111" >>.<< מה היה הדבר הראשון ששמעת? "נו!!!11 קומי את תאחרי את ההסעה!!11" ובאמת איחרתי >.< מה היה השיר הראשון ששמעת? היום יומולדת של ברי ואינפקטד
אני דפובה לשיר הזה כבר כמה ימים...
מה אכלת? אה.. מין שניצלונים פיריקיים כאלה.. Oo איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא לפה.
מיקום כרגע: מול המחשב, דאעע. מאכל אהוב: הכל.
חיה אהובה: בנצי.
חג מעודף: פוריייםםם!!111 ערוץ מועדף: נראלי ג'טיקס, או 24.. סלנג אהוב: לודעת. מילה אהובה: יאאאאאאאאא, לעד, שמן, אייאיי טיש יש עוד מלאנטעלאפים. להקה אהובה: מהשד"ק, כרגע.
שחקנית אהובה: מצאתי את איילת זורר כחמודה.
שחקן אהוב: ג'וני פיטרסון
. איזה כיתה את: עוד פעם?
ח'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: "טאמטיטאטיטאמממ!11 זה הקוף שמשקשק את הביצים שלו בבירה!!11" לוזוכרת את הבדיחה, אבל נדבקתי ל"זה הקוף שמשקשק את הביצים שלו בבירה"
. הבנאדם הכי יפה שראית: המווווון!1111 בנתיים, יהלי סובול, הוא שיא השלמות.
וטובי סתמי ת'פה.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: לודעת.Oo הדבר הכי מטורף שעשית: אני ומורי היינו על הגג של הבית שלה, והיינו מול הכביש הראשי, כל פעם שעברה מכונית הראנו לאנשים את הציצי ואת הישבן.
>.<.. אבל זה היה ממזמן.. בחופש.
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אמרתי הרבה דברים מטורפים..
ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?
אני אוהבת אותכם!!11111