שאלון קצרצר...

Hezi The One

New member
סופשבוע:]

בכללי: שם: חזי כינוי:חז[?] כיתה:י'5 שליטה@#%^#@
גיל:15 וחצי מקום מגורים:ר"ג גובה:1.74 מ' בערךP: משקל:56[?] מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חודש,ואני כ"כ גאה בעצמי^^ התנזרות מרצון וזה חיבקת מישהו/י? שעה[?] שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? הרבהXD שכבת עם מישהו/י? לפני בערך חודשיים פעם אחרונה היית במועדון? לא זוכר כבר לבשת חצאית? כיתה ז בפוריםXD קנית בגד? יום שבת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כאילו מאוהב וזה? הרבה זמן לא היה הקדישו לך שיר? אתמול שיפרו לך את המצב רוח?אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) אתמולXD וזה ל-3 בנות מדהימות:] (אתם לא מכירים במילא) היום: באיזו שעה התעוררת? 8,אני טיפש,השעון לא צלצל באתי לשעה שניה מה/מי העיר אותך? אח שלי שאמר "אבא אני הולך לבצפר,ביי" מה היה הדבר הראשון שאמרת? "למה לא הערתם אותי?!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אח שלי אומר שהוא הולך לבצפרXD מה היה השיר הראשון ששמעת? Holiday-Green day שמעתי אותו בראש כשכתבתי אותו בשיעור אנגליתP: מה אכלת? אכלתי היום ארטיק רק:$ איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משו שקשור אלי,ולכן אני לא אפרט מיקום כרגע: חדר שלי מאכל אהוב:סטייק[?] חיה אהובה: סוס חג מעודף: סוכות,כ"כ נהנתי בו השנהXD ערוץ מועדף: AXN!!!!!!!!! התמכרתי!#@%@#%@# סלנג אהוב: באמאש'ך מילה אהובה:יש הרבהXD להקה אהובה: היהודים שחקנית אהובה: אליסה מילאנו
שחקן אהוב:
איזה כיתה את: י'5 שליטה@#$%^@#%,כבר שאלתם! בדיחה שגרמה לך לצחוק: אין לי כח לכתובP: הבנאדם הכי יפה שראית: וואו,יש כ"כ הרבה בשכבה... הפאדיחה הכי גדולה שלך:לוזוכר אחת כזוO: הדבר הכי מטורף שעשית:שלבשתי את החזיה הורודה אצל נטעXD הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:"את צודקת,אני לא אוהב אותך. אני מאוהב בך" לפחות לדעתי:$ ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? מה שיש לי להגיד,אני אגיד עוד כמה ימים:]

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

עדו כמה ימים? ותחזיק אותנו במתח עד אז? זה פשוט לא הוגן! =( תספר לי בסוד?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

שורקת? למה? ואיך? זה הכי חשוב! עם האצבעות או כזה סתם?

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

אני?! פריקית?! חחחח חזי כף יגיד לך למה אני לא יכולה להיות פריקית. זה קשור לחולצה בצבע ורוד. XD

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif

עכשיו אתה צריך לראות אותי עם הסוודר השחור. מתי פגישת פורום? =)

ס ט י י ק

New member
..

בכללי: שם:הדר כינוי:סטייק כיתה:ט' גיל:14 מקום מגורים:קרית חיים גובה:160 משקל:100/150 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? המ השתכרת? אף פעם לא רציני שכבת עם מישהו/י?תמימה היית במועדון? מחר:X לבשת חצאית?בגיל 4 הפסקתי. קנית בגד?איף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא יודעת הקדישו לך שיר?לפני חצי שנה
שיפרו לך את המצב רוח?>< היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7!!!! קולטים!? במקום ב8.ארררג. מה/מי העיר אותך?הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? כוסעמק מה היה הדבר הראשון ששמעת?אמא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
לומשנה מיקום כרגע: חדר מאכל אהוב:דברים עם בצק חיה אהובה: חתול חג מעודף: פורים?חנוכה?לאדעת ערוץ מועדף: אין סלנג אהוב: לאדעת מילה אהובה:סוף להקה אהובה: אינפקציה שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את:ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הממממממממממממ
הפאדיחה הכי גדולה שלך:>< הדבר הכי מטורף שעשית:אע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:נה ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?מה קורה?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gif"זה אמצע הלילה ואולי כבר..."

מה, יש אתזה ב24..
בכללי:
שם:
גלי כינוי:
גלוש, גוּלי, קולובייב, גלובייב,גלה, גולגול ועוד... כיתה:
יא'
איזור חיפה גובה:
1.65 בערך. גמדה. משקל:
בסדררר.
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת?
ממממ... חיבקת מישהו/י?
היום שתית משקה אלכוהולי?
ביומשישי האחרון השתכרת?
ממ.. שכבת עם מישהו/י?
אף פעם היית במועדון?
ממ לא זוכרת.. לבשת חצאית?
לפני איזה חודש וחצי..מש'ו כזה.. קנית בגד?
שבוע שעבר נראלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
היום הקדישו לך שיר?
מממ..אתמול
שיפרו לך את המצב רוח?
ממ..לפני כמה ימים, מש'ו כזה היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)
ממממממ...אני כל הזמן מודה לאנשים..לחברים וכאלה..
היום:
באיזו שעה התעוררת?
06:15 מה/מי העיר אותך?
פלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?
"כן" לאבא ששאל אם קמתי
מה היה הדבר הראשון ששמעת?
היהודים!! מה היה השיר הראשון ששמעת?
"עוד ארון אחד" מה אכלת?
מממממ...איזה עוגייה.. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מה נסגר איתי?! מיקום כרגע:
בית[?] מאכל אהוב:
חביתה חיה אהובה:
מממ..אוגר חג מועדף:
כל חג שיש בו חופש! ערוץ מועדף:
MTV2, 3, ועוד.. סלנג אהוב:
כוסעמק. כל מילה שנייה שלי זה כוסעמק
ועוד כלמיני.. מילה אהובה:
נהדר, Fuck להקה אהובה:
נווווו.. שחקנית אהובה:
ג'ולייה סטיילס.. שחקן אהוב:
אדם ברודי ועוד כלמיני איזה כיתה את:
שוב? יא'! חייבים להזכיר לי
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
בדיחה לא'דעת אבל ידיד שלי לימד אותנו בכיתה משחק קלפים קורע מצחוק [נו, זה מש'ו מצחיק
] הבנאדם הכי יפה שראית:
יש הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך:
יש דיי הרבה
הדבר הכי מטורף שעשית:
מממממממ... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
ממממ.. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?
Love You All

פייייייייי!1111 ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

איזה באסה זה להתחיל את הבוקר עם שיר של היהודים..
זה כבר ל אנחמד.
אני לבד, בנצי עבר צד. >.< אמא'שכם.

../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

כייייייןן!!!!!!!11 הא! הא! הא! שמעתם?! אני לא לבד

למעלה