../images/Emo55.gif
בכללי:
שם: אורטל כינוי: טולי/טולי טלטולי/טולייצ כיתה: י"ב גיל: 17 ו 4 חודשים,היום
מקום מגורים: באר שבע גובה: לא יודעת משקל: חבל מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? אמצע יולי החמים. במחשבה שנייה [נו,עוד ידע עלה למודע] גם בסוף אוגוסט,אבל זה לא נחשב
חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? יולי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? 25.7 לבשת חצאית? בבת מצווה שלי קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצב רוח? שעה בערך,אבל זה עבר.. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום:
באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי בבוקר,למרות שלא בדיוק ישנתי כל הלילה,גנבים! זונות! מה/מי העיר אותך? הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא,מתי את יוצאת?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר "צוויץ צוויץ.."
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת שם,אבל 4 שירים מתוך הדיסק אנפלאגד של נירוונה
מה אכלת? במבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה עשו לגנב שהופיע בשעת לילה מאוחרת
מיקום כרגע: חדר של אחי מאכל אהוב: פנקייק + מייפל קנדי
חיה אהובה: כלב [
] חג מעודף: סוכות ערוץ מועדף: יס פלוס סלנג אהוב: הממ.. מילה אהובה: פיהרר להקה אהובה: קולדפליי שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: טום ווילינג איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו שאני המצאתי בזמן שיעור תאטרון,אתמול :
המורה : מה קרה בשנת 1905? [מאוכזבת שאף אחד לא עונה] אני : אממ..נולד בוריס המיליון? הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון! בעיקר באוניברסיטה
אבל..נכון לעכשיו,כריס
הפאדיחה הכי גדולה שלך: עשיתי אצבע משלושת למורה לתאטרון,והיא ראתה [לא סתם יהיה לי נכשל בתעודה
] הדבר הכי מטורף שעשית: יש המון! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אממ..אין משהו שאני זוכרת כרגע ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אני מעדיפה להביע את דעותיי בכך :