שאלון קצרצר...

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifטימוןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

מהקורה?

בוווהוםםם

בכללי: שם: אביטל כינוי: אביק כיתה: ט גיל: 14 וחצי מקום מגורים: קיבוץ נירים גובה: 1.65 משו כזה.. משקל: #%&@^!^# מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? היום.. חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? לפני המממ שבוע ומשו השתכרת? לפני שבוע ומשו? שכבת עם מישהו/י? טרם היית במועדון? אוהו מזמן [בארבי נחשב?] לבשת חצאית? פחחח סוד קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? לפני שבועיים בערך ברדיו לא סתם :] שיפרו לך את המצב רוח? לפני כמה שעות היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) :X היום: באיזו שעה התעוררת? 7. נו בצפר! מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? עוד 5 דקות מה היה הדבר הראשון ששמעת? המממ סרג'נט פפר נראה לי מה היה השיר הראשון ששמעת? ^^ מה אכלת? טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? באסה. מיקום כרגע: בבית? מאכל אהוב: סלט חיה אהובה: כלב חג מעודף: חופש גדול ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: בוהום לודעת מילה אהובה:באסה בו ו-בום להקה אהובה: שייגעצ לא נחשב נכון?? אז אינפקציה.. ועוד... :] שחקנית אהובה: חחח הא? שחקן אהוב: בום איזה כיתה את: ט [שוב?] בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה יותר מצחיק מלתלות תינוק עם 100 מסמרים לקיר??? לתלוש אותו!!!!!!!!! [מוקדש לעידן חח] הבנאדם הכי יפה שראית: הרבה הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחחחחחח ארוך מידי לפה הדבר הכי מטורף שעשית: :X הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לגרום למישהי שיכורה לחשוב שהיא בהריון ולגרום לה לדחוף ולצעוק יש לי צירים זה נחשב? ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? שקאלאקההההה

טולייצ

New member
../images/Emo55.gif

בכללי:
שם: אורטל כינוי: טולי/טולי טלטולי/טולייצ כיתה: י"ב גיל: 17 ו 4 חודשים,היום
מקום מגורים: באר שבע גובה: לא יודעת משקל: חבל מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? אמצע יולי החמים. במחשבה שנייה [נו,עוד ידע עלה למודע] גם בסוף אוגוסט,אבל זה לא נחשב
חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? יולי השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? 25.7 לבשת חצאית? בבת מצווה שלי קנית בגד? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצב רוח? שעה בערך,אבל זה עבר.. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום:
באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי בבוקר,למרות שלא בדיוק ישנתי כל הלילה,גנבים! זונות! מה/מי העיר אותך? הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אמא,מתי את יוצאת?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר "צוויץ צוויץ.."
מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת שם,אבל 4 שירים מתוך הדיסק אנפלאגד של נירוונה
מה אכלת? במבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה עשו לגנב שהופיע בשעת לילה מאוחרת
מיקום כרגע: חדר של אחי מאכל אהוב: פנקייק + מייפל קנדי
חיה אהובה: כלב [
] חג מעודף: סוכות ערוץ מועדף: יס פלוס סלנג אהוב: הממ.. מילה אהובה: פיהרר להקה אהובה: קולדפליי שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: טום ווילינג איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו שאני המצאתי בזמן שיעור תאטרון,אתמול :
המורה : מה קרה בשנת 1905? [מאוכזבת שאף אחד לא עונה] אני : אממ..נולד בוריס המיליון? הבנאדם הכי יפה שראית: יש המון! בעיקר באוניברסיטה
אבל..נכון לעכשיו,כריס
הפאדיחה הכי גדולה שלך: עשיתי אצבע משלושת למורה לתאטרון,והיא ראתה [לא סתם יהיה לי נכשל בתעודה
] הדבר הכי מטורף שעשית: יש המון! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אממ..אין משהו שאני זוכרת כרגע ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אני מעדיפה להביע את דעותיי בכך :

צלילוש3

New member
../images/Emo182.gifסתם כי משעמם לי...

בכללי: טוב... שם: צליל כינוי: צילוש, צלילוש, צילה עוד כמה... כיתה: ט' גיל: 14 וחצי מקום מגורים: באר שבע
גובה: 1.63 נראה לי... משקל: כלשהו.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אממ... חיבקת מישהו/י? היום שתית משקה אלכוהולי? לא אוהבת אלכוהול... השתכרת? ראו תשובה למעלה שכבת עם מישהו/י? אוו מלא זמן.. לפני משו כמו 15 שנה... היית במועדון? מממ... המון זמן... לבשת חצאית? היום
קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? לאדעת שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) היום לחברה שלי היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי
מה/מי העיר אותך? הקול של אימא או דפיקות על הראש...
מה היה הדבר הראשון שאמרת? טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של אימא מעיר אותי... מה היה השיר הראשון ששמעת? של הראל מויאל
מה אכלת? מילקי אגוזים
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני לא הולכת כל היום לבצפר ומפסידה מבחן בהיסטוריה...
מיקום כרגע: החדר מחשב בבית של סבתא... מאכל אהוב: אממ.. כל מיני אבל בין המועדפים פיצה
חיה אהובה: נמלים (מה? הן חמודות וקטנות כאלו...
) חג מעודף: פורים או סוכות ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: אני צריכה לחשוב בשביל זה ואין לי כוח מילה אהובה: שתקי להקה (להקות) אהובה: שייגעצ, אינפקציה, מוניקה סקס
שחקנית אהובה: אין שחקן אהוב: ג'וני דפ
איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת יש מלא... הבנאדם הכי יפה שראית: אם אני אגיד שמות זה לא יעזור לכם... הפאדיחה הכי גדולה שלך: לאדעת הדבר הכי מטורף שעשית: כל מיני אני לא יכולה לבחור... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כל הזמן אני וחברות אומרות דברים משוגעים לאנשים זה לא חכמה... ולסיום: ולסיום?! מה יש לך להגיד לחברי הפורום? באר שבע
זה מקום מגעיל! ואני שונאת אותו! אז אם מישו מוכן לאמץ אותי אז בכיף...

חע חע אני ../images/Emo69.gif

בכללי שם: קרן כינוי: חחח אסי :] כיתה: יא' גיל: עוד שבועיים ועוד יום בת 17!!
מקום מגורים: תל אביב גובה: מטר שישים משקל: חחח בחיים לא!! מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שנה בערך.. חיבקת מישהו/י? היום
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? וואי לפני חודשיים ככה שכבת עם מישהו/י? עוד לא קרה... היית במועדון? איףףף לפני שנה בערך? חחח לבשת חצאית? חחחחחחחחחח לא נראה לי שאני זוכרת כזה דבר קנית בגד? חודש?.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום הקדישו לך שיר? חחחח רק פרקשטון נאמ לא זוכרת זה היה לפני שבועים... שיפרו לך את המצב רוח? היום היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) אמממ.. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר פלוס אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? כןןןןןןןןןן מה היה הדבר הראשון ששמעת? קרןןןן קרןןןןן מה היה השיר הראשון ששמעת? וואייי לא זוכרת :S מה אכלת? סנדיווץ בבצפר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? על מתי אני הולכת היום לעזריאלי מיקום כרגע: בבית מאכל אהוב: סלט טונה!! חיה אהובה: חוחו כולם חג מעודף: חנוכה!!!!!!!! ערוץ מועדף: 24
סלנג אהוב: חבל על הזמן
מילה אהובה: חוחו להקה אהובה: מוניקה סקס
שחקנית אהובה: נאממממ שחקן אהוב: ג'וני דאפ חחחחחחחחחחחחחחח איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איףףףףףףףףףףףףףףף [כן זה בדיחה] הבנאדם הכי יפה שראית: יש מלא!!!!
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חחחחחחחחח גם יש מלא
הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: איףףף ולסיום: חע חע מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אתם חמודים

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif גם אני רוצה!

בכללי: שם: נעמה כינוי: נעמול, נעמי, סאנשיין כיתה: י"ב 2! גיל: 17 ו-8 חודשים =) מקום מגורים: נתניה גובה: 1.75 משקל: לאדעת. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אממ באוגוסט. המון זמן עבר. חיבקת מישהו/י? היום בבוקר. שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי שעבר. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? עוד לא יצא לי. היית במועדון? יום שישי שעבר. לבשת חצאית? חודש קנית בגד? שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום מתישהו... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני אומרת רק אם אני מתכוונת. הקדישו לך שיר? ניצנים, הופעה של אביב את השיר "השיר שלנו" =) שיפרו לך את המצב רוח? אממ ביום שישי שעבר. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) כבר הרבה זמן שלא. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחמישה. מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא. מה היה השיר הראשון ששמעת? Wheatus - Teenage Dirtbag מה אכלת? קורנפלקס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני חייבת לסיים את הסרט מגן. מיקום כרגע: בחדר שלי. מאכל אהוב: ספגטי חיה אהובה: כלב חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: ערוץ 3 סלנג אהוב: סבבה, בכייף שלי מילה אהובה: סבבה להקה אהובה: יש המון.. כל כך הרבה.. שחקנית אהובה: דרו ברימור וג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ברוס ויליס, ג'וני דפ, קיאנו ריבס וג'וד לאו איזה כיתה את: י"ב... בדיחה שגרמה לך לצחוק: בחור אחד נוסע, לפתע חותך אותו איזה ערס. הם עוצרים את המכוניות ותחילים לריב, לפתע בחרו שלישי מגיע ויורה בערס. הבחור אול אותו: "מה אתה חושב שאתה עושה?" ואז אותו בחור מוציא רישיון שבו כתוב רוצח ערסים מורשה, הבחור התלהב והלך גם הוא להוציא את הרישיון. אחרי כמה חודשים נסע הבחור בנתניה ושוב חתך אותו הערס, הוא עצר את האוטו וירה בערס כששוטר מפציע אותו ושואל: "מה אתה חושב שאתה עושה?" וההוא מוציא בגאווה את הרישון שהוא רוצח ערסים מורשה והשוטר עונה לו: " בסדר, אבל להמ בשמורת טבע?" הבדיחה קרעה אותי. הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו ממעלה אדומים.... הפאדיחה הכי גדולה שלך: נפלתי מכל המדרגות בביצפר... הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי עגיל למרות שאבא לא הרשה לי. (ואז לא דיברנו שבועיים) הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא זוכרת כרגע.. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? אתם אחלה, אתם יודעים את זה? =)

הצתה מאוחרת.....

בכללי:כללי שם:זוהר כינוי:דדי כיתה:ט גיל:יום חמישי 14
(איך אני מתרגשת..כבר שנה שלא היה לי יומולדת!!) מקום מגורים:ב"ש גובה:1.60 משקל:חבל... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?נמנמנממ חיבקת מישהו/י?כל יום שתית משקה אלכוהולי? שבוע שעבר השתכרת? לא השתכרתי סתם נדפק לי הראש...שבוע שעבר שכבת עם מישהו/י?אף פעם!! היית במועדון? ב...ב...אה כן בחופש הגדול לבשת חצאית? כל יום...8 שעות
קנית בגד? מזמןןן כמעט חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני תמיד מתכוונת
הקדישו לך שיר?אתמול שיפרו לך את המצב רוח?אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?)נמנמנממ לא זוכרת אבל יש הרבה כאלה היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי
מה/מי העיר אותך?אחי הקטן..נירדמתי בסלון אז הוא תקע לי תשלט בראש סתם בשביל הכיף מה היה הדבר הראשון שאמרת?כוסעמקק מה היה הדבר הראשון ששמעת?טלויזיה רעשנית מה היה השיר הראשון ששמעת? שתיל של אינפקציה מה אכלת? עוגייה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שאני שונאת את המקום הזה ואני צריכה לברוח ולעשות עגיל בגבה ובלשון מיקום כרגע: ב"ש מאכל אהוב:פנקייק!!!
חיה אהובה:איגואנה חג מעודף: פורים וחנוכה ערוץ מועדף:24 ו..ערוץ הילדים אבל רק בגלל ארתור סלנג אהוב: לא עולה לי כרגע מילה אהובה:פקאצות להקה אהובה: שייגעצ ואינפקציה שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: גוני דפפפפ
איזה כיתה את: שוב פעם?? ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק: איש אחד הלך הלך ונפל...רק מהטמטום צחקתי הבנאדם הכי יפה שראית: ראסטה מאןןן הפאדיחה הכי גדולה שלך:לא משנה באמת שלא הדבר הכי מטורף שעשית:יש הרבה הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לאזוכרת ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?אוהבת אות כולכםםםם

../images/Emo121.gifמנגינת החיים

בכללי: שם:שי ג. כינוי:שיי? כיתה:י' גיל:15 ו3 חודשים פחות יומיים
מקום מגורים:איזור חיפה גובה:מטר וקצת
אממ 1.65 בערך משקל:סביב ה50 נדמה לי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?לפני בערך חודש וחצי חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? ה מון זמן שכבת עם מישהו/י?עוד לא היית במועדון? שנים לבשת חצאית? שלושה חודשים קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?המון זמן הקדישו לך שיר?לא נראה לי שזה קרה
שיפרו לך את המצב רוח? אתמול היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך?אני? מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה שאני אדבר עם עצמי?
מה היה הדבר הראשון ששמעת?רוח, חזקה מה היה השיר הראשון ששמעת? רגעים/אביב גפן מה אכלת? כלום
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: בחדר שלי מאכל אהוב:האני צ'יריוס חיה אהובה: כלב(ה) חג מעודף: כריסמס ערוץ מועדף: אנ'לא רואה טלוויזיה סלנג אהוב: באמא ש'ך?! מילה אהובה:אהמ להקה אהובה: (אביב גפן ו) התעויוט שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: שאלתם כבר, תסתכלו למעלה בדיחה שגרמה לך לצחוק: "אחמד? "מה?" "היית בשוק היום?"
הבנאדם הכי יפה שראית: זה משתנה הפאדיחה הכי גדולה שלך:אממ הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום?שאני רוצה מפגש הודגש באמצעות מדגישומטיק

טובושקהבלעט

בכללי: שם:בן כינוי: בנצי/בןבן/מת כיתה: י"א גיל: 16 וחצי מקום מגורים: נס ציונה שהלהלהלהלה גובה: 170
משקל: 49 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שההורים לא היו בבית....שזה היה ברביעי השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? וואי שנים על גבישנים, אולי שישי אני באייסלם או משו לבשת חצאית? XD קנית בגד? ממממ שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אשמור על שטיקה
(איך התגעגעתי לפרצוף הזה) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שוב אשמור על שטיקה
הקדישו לך שיר? לוזוכר שיפרו לך את המצב רוח? אתמול
היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לוזוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? אני מה היה הדבר הראשון שאמרת? בלעט מה היה הדבר הראשון ששמעת? בלעט מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שאני רוצה/שרון הולצמן מה אכלת? לוזוכר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מאיפהלי מיקום כרגע: מאכל אהוב: הרבה חיה אהובה: בצלחת הכוונה? את ג'נעע חג מעודף: חנוכה ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב:
מילה אהובה: בנצי להקה אהובה: שייגעצ שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה אתה: עניתי בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: אני הפאדיחה הכי גדולה שלך: :X הדבר הכי מטורף שעשית: :X הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: :X ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? כפרעלייכם

Forever NemeSh

New member
../images/Emo14.gif בעעע... לרצוח מישהו ../images/Emo10.gif

בכללי:
שם: טל כינוי: נחשו.. כיתה: צה"ל גיל: 19 מקום מגורים: ראשל"צ גובה: 1.67 משקל:
מתי הייתה הפעם האחרונה ש..
התנשקת? חודש בערך. חיבקת מישהו/י? לפני שעה. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע. השתכרת? לפני שבוע. שכבת עם מישהו/י? חודש בערך היית במועדון? שבועיים. לבשת חצאית? לא זכור. קנית בגד? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? לפני שבוע.
שיפרו לך את המצב רוח? היום. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) למישהו.. שעושה לי טוב על הנשמה..
היום:
באיזו שעה התעוררת? 9:00 מה/מי העיר אותך? אני. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב. מה היה הדבר הראשון ששמעת? Everything- Lifehouse מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה אכלת? קורנפלקס עם חלב. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
הוא.. מיקום כרגע: החדר שלי. מאכל אהוב: יש הרבה.. חיה אהובה:
חג מעודף: סוכות. ערוץ מועדף: 24 סלנג אהוב: צבאי. מילה אהובה: בלאי להקה אהובה: יש המון.. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: צה"ל בדיחה שגרמה לך לצחוק: מחסטה
(בדיחה פנימית) הבנאדם הכי יפה שראית: נכון לכרגע.. הוא
הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש המון. הדבר הכי מטורף שעשית: יש המון הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: עזבו.. ולסיום: מה יש לך להגיד לחברי הפורום? הכל בלאי.

AvtipuS

New member
אממ

בכללי: פוף. שם: רז. כינוי: AvtipuS. כיתה: י'2. גיל: 15. מקום מגורים: ק.מוצקין. גובה: אינלי מושג. משקל: אינלי מושג ואני לא רוצה לדעת. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? פוף. חיבקת מישהו/י? לאזוכר. שתית משקה אלכוהולי? פוף. השתכרת? אף פעם. שכבת עם מישהו/י? פוף. היית במועדון? מזמןןןןן. לבשת חצאית? בחיים לא. קנית בגד? מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. (
) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל. הקדישו לך שיר? הדרי ביום שני בתוכנית "הארכיון" בערוץ 24 :) שיפרו לך את המצב רוח? כן. היית אסיר/ת תודה למישהו/י?(למי?) לאף אחד. היום: באיזו שעה התעוררת? 06:20 בערך. מה/מי העיר אותך? השעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "איפה שמתי תפלאפון (לסגור תשעון מעורר) $%^&*$%" מה היה הדבר הראשון ששמעת? שעון מעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? System of a down-lonely day מה אכלת? כדור. (כאב הראש.) איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ללכת לבי"ס או לא. מיקום כרגע: חדר. מאכל אהוב: יש הרבה. חיה אהובה: אין במיוחד. חג מעודף: פסח. (ארוך) ערוץ מועדף: 24. סלנג אהוב: פוף. מילה אהובה: פוף. להקה אהובה: יש הרבה מידי. שחקנית אהובה: אין פסציפית. שחקן אהוב: כנ"ל. איזה כיתה את: אני זכר. י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: שיחה יותר מוקדם בצ'אט, בן אמר שהיטלר הרג אותו, אז אמרתי שלא רק אותו, עוד 6 מיליון. וזה קרע אותי. הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: יש הרבה יותר מידי. הדבר הכי מטורף שעשית: שומדבר במיוחד. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: שאמרתי למיכלי (התימניה) שאני אשמור עליה מתימנים ערבים?
ולסיום: סיומת. מה יש לך להגיד לחברי הפורום? פוף.

למעלה