שאלון שאהבתי..

שאלון שאהבתי..

עונים על השאלון בשליפות מהירות (עד כמה שאפשר) תהנו
חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך: 5 שירים שאתם אוהבים: 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: 5 אנשים שאתם אוהבים: 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: 4 הופעות שהייתם בהן: 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): 4 תחביבים שלכם: שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: שניים זה תמיד ביחד? טובים השניים מן האחד? הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:

מעתיקניה ../images/Emo3.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך: בגיל שלוש עברתי ניתוח ועד היום יש לי צלקת בצוואר. בעלה לשעבר של אחותי הומו. המאכל האהוב עלי הוא פשטידת כרובית. מעולם לא עישנתי. פעם אחת בחיי השתכרתי לחלוטין. 5 שירים שאתם אוהבים: צוכה ובוחקת-עברי. 4 non blonds- whats going on. לפעמים-היהודים. wish you were here-pink floyd. here comes the sun-the beatles. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: הייתי במיונים לגל"צ והלך יחסית בסדר, אמא יצאה לפנסיה (אם זה נחשב בזמן האחרון), הרבה ת"א, אבא טס לארה"ב יחד עם רשימת הקניות שלי
, נודע לי שיש הופעה של אריק ברמן ביום חמישי
5 אנשים שאתם אוהבים: נעמה עמית קאי אמא אבא 5 אנשים שאוהבים אתכם: נעמה עמית קאי אמא אבא
ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? נעמה 4 מאכלים שאתם אוהבים: פירה כרובית ספגטי ודוריטוס 4 הופעות שהייתם בהן: היהודים עידן רייכל ארקדי דוכין ועברי לידר 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: "שיט" "זונה" "כוסאמק" "סתמי תפה". חחח ידידותית אני. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): נעמה טושה רונה עמית 4 תחביבים שלכם: מחשב שינה אוכל וטלפון שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? קאי 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להתגבר על פחד הגבהים, לטייל בעולם, להיות מאושרת 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: צרפתית איטלקית וסינית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אורית תום וענבר 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: חכמה סימפטיות וחום 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שחצנות טיפשות ועצבים שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? מורן משום מה. שני הדברים הכי חשובים בחיים: אהבה ואושר שניים זה תמיד ביחד? ממש לא טובים השניים מן האחד? לא תמיד הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? ב-רור
אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? ע-מית מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? אולי? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: היו שם בשבילי כשהייתי צריכה. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: ה13.8

בא לי שאלון

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? שומדבר מיוחד האמת. 5 עובדות שלא ידענו עליך: המ. אני עם הפעמון על הצוואר מסוף ט'. אני בצופים, מכיתה ז', 6 שנים. יש לי אובססיה לאוסלטאר מיוחדות [ שמצויירים עליהם דברים מוזרים כאלה] נגמר לי המלווה עוד 44 ימים :p ואני בן אדם נורא חסכן כשצריך. 5 שירים שאתם אוהבים: pink floyd - wish you were here, staind - it's been a while, three doors down - so i need you , היהודים הזמן שלך וסוף העולם. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: דיברתי עם בת דודה שלי מחו"ל, דיברתי עם ירון, נסענו לאילת כל השכב"ג, למדתי שירים חדשים לנגן, והתחלתי לעשות קצת ספורט. 5 אנשים שאתם אוהבים: קרן, ענבר, זמי, עומרי וטלצ'. 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אף אחד.. :ם 4 מאכלים שאתם אוהבים: פסטה
, פיצה של אמא שלי, המבורגר של מקדונלדס!!! וצ'יפס.
4 הופעות שהייתם בהן: אני אגיד את אלה שהכי נהניתי. עפולה, רוקעצמאות 2005 D:, שפיים, ותיאטרון . לא משנה איזה. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: שקט. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): קרן, ענבר, אורית וטל 4 תחביבים שלכם: לנגן, לצלם, לנהוג :p, והופעות. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? את עצמי האמת 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: שאלה קשה. לטוס להודו ולעשן, צניחה חופשית ולהזדיין. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית כמו שצריך :פ וזהו 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: עומר פליקו, חני, ו..היא. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: איכפתיות, נאמנות, הומור 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: אגואיסטיות, שחצנות, שקרנים. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אוף עזבו אותי :p שני הדברים הכי חשובים בחיים: יש יותר מ-2. משפחה, חברים, אושר, בריאות. שניים זה תמיד ביחד? ממש לא. טובים השניים מן האחד? תמיד כן. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? D:. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? את מס' הטסט שלי כפרעליו
מאמינים שיש אלוהים אחד? לא סגורה על עצמי בקשר לשאלה הזאת כבר הרבה מאוד זמן מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: האיכפתיות שאנשים מראים, כל אחת בדרך המיוחדת שלו. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: בהופעה אחת, שהיא דיברה אליי מהלב, והיה לה כל כך רצון לעזור ולהבין....

אהבתי ../images/Emo45.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אף אחד
.
5 עובדות שלא ידענו עליך: אני מכור לדיאט קולה ופפסי מקס כבר שנים, הכרתי את היהודים דרך זה שהלכתי להופעה של סאבלימיניל
., בעברי הורדתי כ-20 קילו, רצו לקרוא לי בועז לפני שהחליטו על עמרי, עד גיל שנה גרתי בחיפה.
5 שירים שאתם אוהבים: היהודים - מלחמה שקטה, ריטה-עד שתעזוב, ANOUK-NOBODY'S WIFE, AVRIL LAVIGNE-NOBODY'S HOME, אביב גפן- סוף העולם. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: סיום המלווה, אמא עשתה לי טיפול אוזניים מגניב, אמא הכינה לי שמנים לחדר, הלילה עם יפית צחר וענבר, הקפה המעולה של סגה ששתיתי מלא. 5 אנשים שאתם אוהבים: ענבר, כצה, ליאור, חני זמי וספיר. (6, הייתי חייב!) 5 אנשים שאוהבים אתכם: אני רוצה להאמין שהאנשים שציינתי. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אף אחד. 4 מאכלים שאתם אוהבים: פיצה, גלידה, שניצלים, פסטה. 4 הופעות שהייתם בהן: תאטרון 2.12, האחרונה בהאנגר, חיפה רוק העצמאות (הסבב), שפיים. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: מאמי, כפרה, פתאט, ונינט
.
4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): ענבר, הוא, אבאמא (לא עולה לי עוד מישהו.) 4 תחביבים שלכם: לנהוג, הופעות, לבשל, לטפל בבעלי חיים. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אף אחד. 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לאהוב, לטייל בעולם עם חברים, לגור בת"א. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית כמו שצריך, צרפתית ורוסית. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: איתו, ראש הממשלה ואלוהים. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: אדישות, מופנמות אבל עם שילוב של בטחון עצמי. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: קולניות, רשעות, אובר בטחון עצמי. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? זה מזכיר לי אהבה. שני הדברים הכי חשובים בחיים: משפחה וחברים. שניים זה תמיד ביחד? פיזית כן. טובים השניים מן האחד? כל כך תלוי. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן,
.
חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חחח, יש בזה מן האמת. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אלוהים. מאמינים שיש אלוהים אחד? מורכב מדיי. מה זה אחד בשבילכם? החצי השני שלי. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: אהבו אותי ללא תנאים. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: מממ,קשה מדיי.

mooshki

New member
לה לה לה. ../images/Emo15.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך:
יש אנשים שהם מענינים ויש כאלה שהם לא. אני מהאנשים הלא מעניינים יש דברים שיעניינו אתכם, אבל הם בסוד
5 שירים שאתם אוהבים:
גאולה - חמי רודנר, פעמון מלחמה- היהודים, את שקט - אביתר בנאי, גידי גוב - יש אי שם, gary jules - mad world 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:
עדיף לא לנסות לפרוט את הטוב. פשוט קצת טוב. 5 אנשים שאתם אוהבים:
אמא, סבתא, עפרי, עידו, אור. 5 אנשים שאוהבים אתכם:
אני מקוה שכנ"ל. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים:
טונה, פיצה, סלט, מקרוני על רטביו השונים. 4 הופעות שהייתם בהן:
היהודים, אביב, עברי, נורית גלרון. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד:
מזדיין, די, אינדיד, נו. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):
דודה שלי, אור, א', ל'. 4 תחביבים שלכם:
ת"א, מחשב, מוסיקה, בזבוז כסף. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:
כסף, אהבה, לראות עולם. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:
רוסית, פורטוגזית, יידיש. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:
המחנכת שלי, אמא שלי, אור. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:
חיוביות, ייחודיות, הצטרכות (?) 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:
אדישות, שנאה, דביקות יתר. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים:
זה היה צריך להיות ב3. משפחה, אהבה, וכסף. שניים זה תמיד ביחד?
לא. ולא כל מה שאומרים בתקשורת נכון. טובים השניים מן האחד?
לעתים קרובות כן. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?
לא. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד?
אף פעם לא בדקתי, אני משערת שזה נכון. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?
את אלוהים מאמינים שיש אלוהים אחד?
לא מה זה אחד בשבילכם?
מספר נורא שחצני. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?
ממש לא. הדבר הכי יפה שעשו למענכם:
קשה לי להזכר. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:
אני לא עושה את זה.

../images/Emo121.gifRussia on ice

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אדוה 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני כבד שמיעה, אני בקושי רואה בעין שמאל, אני לא משלם על הופעות של היהודים, יש לי מפרטים של תום וגיא, אממ אני חמוד? 5 שירים שאתם אוהבים: פעמון מלחמה/היהודים, מיתר/אביתר בנאי, עוד חוזר הניגון/ברי סחרוף, חלומות גדולים/אביב גפן, Shallow/Porcupine Tree 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: 5 אנשים שאתם אוהבים: אמא, אבא, אחי, איתמר, אופיר, ... 5 אנשים שאוהבים אתכם: אמאבא? ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?חן 4 מאכלים שאתם אוהבים: אנטריקוט, כרוביתP:, בולונז, אורז 4 הופעות שהייתם בהן: 14.1.05-אביב גפן בתיאטרון
, 25.3.05 היהודים בקונגרסים, 31.12.06 היהודים בכ"ס, ו... 12.1.07 שלום חנוך בסיטיהול 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: מותק <להיגמל, דחוף!>, נו, שיהיה, אנאערף 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): 4 תחביבים שלכם: נגינה, לשמוע מוסיקה, להכין עבודות בג"ג <אהבת חיי!:(> שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?אמא 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להקים להקה רצינית, קעקוע, למצוא אהבה 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: הולנדית, תאילנדית, ערבית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: אכפתיות, נחמדות, הקשבה 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שחצנות, נרקיסיזם, נטיה לרדת על אנשים שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?אבא שני הדברים הכי חשובים בחיים: המשפחה וחברים שניים זה תמיד ביחד? כנראה טובים השניים מן האחד? אה-אה הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? ברק מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? מספר עוקב ל2 מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: וואלה לא נראה לי שיש דבר כזה רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:

moshe butt

New member
Fuck you whore!

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? חגי 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני רגיש לגיגדוגים- אבל ממש!, אני שונא אוכל חם, אני אוהב לצייר ולעסוק באומנות, תמיד רציתי לשחק על במה ואני שונא את עצמי... 5 שירים שאתם אוהבים: The Smiths- There is a light that never goes out The Smiths- I know it's over ריטה- לך ריטה- חמצן ריטה- לפני שהלילה נגמר 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: סידרתי את החדר, קיבלתי 100 במגן באנגלית, ניקתי את הגינה, נכנסה לי משכרות וכתבתי פוסט. 5 אנשים שאתם אוהבים: הדס, צחר, חן, אלה וטלי 5 אנשים שאוהבים אתכם: כנ"ל ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? איגור 4 מאכלים שאתם אוהבים: המבורגר 250 גר', המבורגר 350 גר', המבורגר 500 גר' וגבינה משולשת. 4 הופעות שהייתם בהן: היהודים, ריטה, Megadeth ו-Last confassion 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: יוווו... פווווזה... צומי ומולמוש! 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אמא, אבא, חגי והדס! 4 תחביבים שלכם: ציור, מוזיקה, לצאת עם חברים ושינה! שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? שיר
3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להיות באנגליה, להיות מאושר ועשיר! 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית, עברית, ספרדית. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: חגי, טלי ואלה 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: חגי, חגי וחגי-חחח (הדס אמרה לי לכתוב
)
3 תכונות שהכי דוחות אתכם: חגי, חגי וחגי... (זה אני רשמתי) שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? חן שני הדברים הכי חשובים בחיים: משפחה וחברים שניים זה תמיד ביחד? כן[?] טובים השניים מן האחד? לא תמיד... הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? אההה... כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חמודה, אני יכול ללמד אותך. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? הדס מאמינים שיש אלוהים אחד? כן, זאת שהזכרתי לעיל מה זה אחד בשבילכם? לבד מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?
לא!
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: מממ... הביאו לי מתנה ליום ההולדת...
רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: מממ..

שאלון ממש נחמד..

עונים על השאלון בשליפות מהירות (עד כמה שאפשר) תהנו חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?אח שלי 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני אוהבת מאוד לצייר וכל דבר אחר שקשור באומנות,אין לי בגרות מלאה,אני עובדת בעבודה שאני אוהבת ואחרון....אממ...הייתי כמעט 10 פעמים בחו"ל 5 שירים שאתם אוהבים: מלחמה שקטה,פעמון מלחמה,פרופיל 97,out here on my own ויש עוד מלא....פשוט לא עולים לי כרגע 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: דבר אחד שעולה לי כרגע:נסיעה לת"א עם אנשים שאני אוהבת 5 אנשים שאתם אוהבים: אמא,אבא,שני אחים וחברה טובה (כמה בנאלי הא?) 5 אנשים שאוהבים אתכם: כנ"ל ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? חברה טובה,שהיא כמו האחות שאין לי... 4 מאכלים שאתם אוהבים:פיצה,רביולי...כל מה שקשור לאוכל איטלקי,מוקפץ שאני מכינה והמבורגר אני חושבת...אה כן וגלידה 4 הופעות שהייתם בהן: רמת גן...(זה היה לפני הרבה זמן...כשיהודה סעדו היה אחד מהמחממים של היהודים,ההופעה בזאפה,ההופעה בפליי,ההופעה האחרונה שהייתה בב"ש והופעה של בית הבובות באיזשהו פאב בב"ש 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: "חופשי", "מתוקה", "איזה יופי" וזהו נראה לי... 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): חברים וכמה אנשים קרובים 4 תחביבים שלכם: ציור,צילום,לשמוע מוזיקה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אף אחד 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לגור כמה שנים בחו"ל,להיות בתאילנד ולגור בבית מעץ עם חווה והרבה חיות וילדים משלי כמובן 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: יודעת ספרדית אבל הייתי רוצה לדעת שותף.איטלקית ורוסית(ממש לא אוהבת את השפה אבל הייתי רוצה לדעת על מה כל האנשים סביבי מדברים) 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אורית,תום ואייל קיציס 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:ביישנות,חברמניות,עדינות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: גסות,יהירות ונצלנות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? צבע צהוב שני הדברים הכי חשובים בחיים: המשפחה והבריאות שלהם ושל היקרים לי שניים זה תמיד ביחד?=) טובים השניים מן האחד? תלוי.. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? יכול להיות... חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד?
אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אמא מאמינים שיש אלוהים אחד?
מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: יום חמישי

אין שביתה, יש מבחן../images/Emo7.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אפחד 5 עובדות שלא ידענו עליך: אין לי חמש עובדות שאני יודעת על עצמי 5 שירים שאתם אוהבים: ג'קי, וויש יו וור היר, בלאק, תענה לי, אסטריינג'ד 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: נסעתי לפולין, שביתה, לימודי נהיגה, וואי אין לי עוד. 5 אנשים שאתם אוהבים: רונה, סתיו, מור, שני, דניאלה [בלי מהפורום
] 5 אנשים שאוהבים אתכם: פחח הגזמתם. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? ?! 4 מאכלים שאתם אוהבים: סיני, פסטה, המבורגר, פיצה. 4 הופעות שהייתם בהן: ניצנים, עשור, תאטרון, ראשל"צ 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: מזדיין, אללה, נו, ביץ' 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): רונה, שני, סתיו, וכומבן אורית TT שחף. [סתם] 4 תחביבים שלכם: לזיין ת'שכל שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? מספר מזל 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להיות בדרום אמריקה, להתאהב [נו כן, הקיטש], לגור לבד 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית, צרפתית, ספרדית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: היטלר, סטלין, ישו [נו, מושפעות מהיסטוריה] 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: יופי, אופי, טופי 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: צביעות, חיים בסרט, פוזה שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אפחד!!! שני הדברים הכי חשובים בחיים: משפחה, חברים שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? תלוי הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? הא? חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד?לא מה זה אחד בשבילכם?מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: מה זה קשור לאחד? רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:..

ella42

New member
אני צריכה עזרה

אני רוצה לקנות את החולצות אני ועוד חברה ניראה שלי ההיזדמנות היחידה שיש לי לקנות את החולצות זה רק בהופעה האחרונה של היהודים.... אני יוכל להיפגש עם אחד ממוכרי החולצות ולקנות ממנו בהופעה!!! אז מי שיכול למכור לי את החולצות אז שיצור איתי קשר ואז אני אקנה את החלצות בהופעה.

ella42

New member
חולצות!

כן אני יודעת שאי אפשר להבין כלום ממה שרשמתי.... אם מישהו הולך להופעה האחרונה של היהודים מהפורום והוא מוכר חולצות אז שניפגש בהופעה והא ימכור לי חולצות.

Z A M i

New member
אחח..השאלונים..

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?מספר מזל.תאריך יומולדת. 5 עובדות שלא ידענו עליך:למדתי בכפר הירוק חצי שנה בתחילת י"א ואז חזרתי לבית ספר באריאל, היו לי עגילים באף ובשפה-וכרגע יש לי בפופיק,בגבה ובאוזניים(
),אני ממש מכורה ל"חברים" ול"סאותפארק",אני בנאדם פראנואידי בטירוף,כבר הספקתי לעבור גירושים. 5 שירים שאתם אוהבים: black-pearl jam,angie-rolling stones, the end-the doors,without you-silverchair,אני צריך אותך-אלג'יר. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:חזרתי לדבר עם ידיד קרוב מפעם,אני די בסדר בלימודים,איזשהו עניין הסתיים,ראיתי את דנה, מצאתי עבודה. 5 אנשים שאתם אוהבים: בנה,ענבר,ספיר,עמרי,וגלב. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אחד באפריל(1.4) 4 מאכלים שאתם אוהבים:ממולא,כרובית מבושלת של אמא,פסטה של ספיר,פיצה של אמא ספיר. 4 הופעות שהייתם בהן:
של אמנים שונים? היהודים-ההופעה בעומר,דנה ברגר-זאפה,אביב-ברמת השרון,שילה-בתמונע. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד:שקט,איף,על הפנים,טעות. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):בנה,גלב,ענבר,אלי
. 4 תחביבים שלכם:לישון יספיק לי. שלוש!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?את ספיר משומה. 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:להיות בכל העולם-ובניו זילנד בפרט,לחיות בדירה עם חברים,ואת כל הקיטש.. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:ספרדית שוטף,אנגלית-יותר טוב ורוסית כי זה מצחיק אותי. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:(ריאליסטי,כה?)בוטן,קיריל,עומר קורן
. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:קוליוּת טבעית,בנאדם מעניין/מסקרן,יופי.. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:בנאדם שהורס לאחרים,שקרנים,פוזה(למרות שספיר אומרת שאני אוהבת מתלהבים..) שניים!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?
"איקס ועוד איקס שווה 2(!) איקס,היי!"
שני הדברים הכי חשובים בחיים:חברים,משפחה. שניים זה תמיד ביחד?לא. טובים השניים מן האחד?כן. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?כן. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד?כן. אחד!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?(המושפעים:)יהב ליפינסקי דה אונלי וואןןן.
מאמינים שיש אלוהים אחד?לא. מה זה אחד בשבילכם? לבד? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא. הדבר הכי יפה שעשו למענכם:אכפתיות מאנשים מסויימים. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:כשאני אהיה בניו זילנד אני אגיד לכם.

izzys

New member
../images/Emo187.gif..

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אף אחד האמת. 5 עובדות שלא ידענו עליך: 1. אני מנגנת גיטרה 3 וחצי שנים. 2. ניסיתי את מרבית האקסטרים למיניהם ע"ע גלישת גלים, סקייטבורד, רולרבליידס סטריט ואפילו הוקי
3. יש לי פוביה קלה מאוגרים סיביריים. 4. שיניים מתנדנדות עושות לי צמרמורות היסטריות. 5. אני חצי רוסיה חצי מרוקאית.
5 שירים שאתם אוהבים: תוך כדי תנועה, Black, אמן, טיפה של אור, Nutshell. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: לא קרו דברים טובים בזמן האחרון. 5 אנשים שאתם אוהבים: הם יודעים. 5 אנשים שאוהבים אתכם: הם יודעים. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? מספר מזל. 4 מאכלים שאתם אוהבים: פיצה, פסטה, פשטידה של אמא, שניצל. 4 הופעות שהייתם בהן: סקורפיונס בבלומפילד, אביתר בנאי ואמיר צורף במרתף, אביב גפן בסיטי הול, היהודים בתאטרון. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: טוב, חלאס, אוך, על הפנים, דרעק. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): הם ידעו מתישהו. 4 תחביבים שלכם: מוזיקה, נגינה, לישון ולישון. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? מישהי ישנה במיוחד. 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: פשוט למצות אותם כמו שצריך. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית טובה והחיים מסודרים. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: יאיר, נעמה, אבא. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: משהו אמיתי. כנות, חוכמה יחודית. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שקרים, צביעות, חשות יתר. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? ביחד. שני הדברים הכי חשובים בחיים: אושר ובריאות. שניים זה תמיד ביחד? לא. טובים השניים מן האחד? מסתבר. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? יש בזה משהו
.
אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אחד אלוהנו אלוהנו אלוהנו אלוהנו אלוהנו שבשמיים ובארץ. מאמינים שיש אלוהים אחד? כן. מה זה אחד בשבילכם? יחיד ומיוחד. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא. הדבר הכי יפה שעשו למענכם: עשו כמה דברים נחמדים.. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:
.

וראיתי אותך מחפש.

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אבא. 5 עובדות שלא ידענו עליך: רקדתי 6 שנים אני לא אוכלת דברים ירוקים (חוץ ממלפפון כשבא) יש לי רבע מרוקאי (כן,מור
) אני חייבת לפחות קוביית שוקולד אחרי כל דבר שאני אוכלת כשנולדתי רצו לקרוא לי עמית (אבל אז שמו לב שיש לי כו..סתם.) 5 שירים שאתם אוהבים:חלולים,עץ אגוז,אוקיינוס קפוא,אני צריך אותך,comfortably numb. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:מכתבים למיניהם,הופעה של שון לנון,עדי ותמר,נזם נחמד 5 אנשים שאתם אוהבים:- 5 אנשים שאוהבים אתכם:- ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?שמש,צבע צהוב 4 מאכלים שאתם אוהבים:שוקולד,פסטה,פיצה ועוד קצת שוקולד. 4 הופעות שהייתם בהן:אביתר במרתף,אביב בסיטיהול,היהודים 2.12 בתאטרון,שון לנון בהאנגר. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד:אה לא,זה מה שנקרא כוס,קוקי.חייבת להיגמל מכל אחד ואחד.. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):תמר,עופרי,איתן,מור.. 4 תחביבים שלכם:לשמוע מוזיקה,חברים,הליכות,והאמת שהתחלתי להתגעגע לריקוד שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?שומדבר 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:להגשים. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:אנגלית טובה. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:ענבר,איתן וגיא. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:אדישות,הומור,אכפתיות,יכולת לשתוק ברגעים הנכונים. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:חוסר כנות,אולי גם יותר מידיי אופטימיות,קולניות.. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?תמימות שני הדברים הכי חשובים בחיים: שניים זה תמיד ביחד?לא. טובים השניים מן האחד?לא תמיד הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?פעם חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד?ישמצב אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?צבע לבן,אלוהים. מאמינים שיש אלוהים אחד?כן.יובל. סתם,כן. מה זה אחד בשבילכם?כנות,אמת,הבנה.כל מה שאתה יכול לראות בעצמך ואחרים לא. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם:יש כמה רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:..

../images/Emo55.gif אהבתי

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? היחידות שלעולם לא אעשה במתמטיקה 5 עובדות שלא ידענו עליך: 1. אני שונאת במבה. 2. השם שלי היה אמור להיות דורותי. (מי נותן לילד בן שנתיים וחצי לבחור שם?). 3. השיער שלי החליף 5 צבעים (שחור, אדום, חום, סגול ובלונד לשעה וחצי). 4. יש לי חולשה מטורפת לפרפרים 5. אני ממש עיוורת, ממש אבל. יש לי -6.00 בעין ימין ו-6.75 בעין שמאל. 5 שירים שאתם אוהבים: תענה לי, יש לי סיכוי, יום חדש נפלא, אסור זה אסור וחלולים (הגירסא של מחוץ לתחרות) 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: דברים טובים לא קורים, בעיקר לא לי. 5 אנשים שאתם אוהבים: מי שצריך, מרגיש 5 אנשים שאוהבים אתכם: מספיק אחד שלא, וזה לא מרגיש. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? תצלומים ישנים שדוהים. 4 מאכלים שאתם אוהבים: אוריאו, פיצה, שוקולד ולזניות של 2 לפנות בוקר 4 הופעות שהייתם בהן: התאטרון עם כל הסיפור,דנה ברגר אקוסטי במרתף, אביב בסיטי הול, והסבב של רוק"צ. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אוח, כלבת, בררר, שמנצי. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): רק הזמן יגיד. 4 תחביבים שלכם: צופים, מוזיקה, צילום ורביצה במיטה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? מספר מזל 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: רק דבר אחד. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אני בסדר עם אנגלית. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אבא, מאיה ועומרי 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כנות, חוש הומור, ספונטניות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: צביעות, זילזול, שקרנות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אף פעם לא לבד שני הדברים הכי חשובים בחיים: אהבה ואמת שניים זה תמיד ביחד? לפעמים טובים השניים מן האחד? בלי פתגמים הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? זה לא מוכח מדעית או משהו? אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? קבוצה אחת מהסמינר אמצע מאמינים שיש אלוהים אחד? חירש, אילם, עיוור או פיסח, משהו נמצא שם. מה זה אחד בשבילכם? יד קטנה שמחבקת מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? יש דבר כזה? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: החיוך קטן ונשיקה באוויר בגשם מטורף רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: את השנייה אחרי שהוא הלך. ואלה שנסחפים: אפס!!!!!!!!

ב י ז י

New member
../images/Emo163.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אף אחד 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני רוסיה ואף דוברת רוסית [מישו חשב אחרת? אהמ סטיבן אהמ] נולדתי בגבול עם סין [בהיותי תינוקת הייתי בסין גם] עליתי לארץ לפני 7 וחצי שנים מאז שעליתי אני גרה בלוד חבר שלי התגייס היום :( [טוב זה לא עובדה עלי, אבל לא נורא] 5 שירים שאתם אוהבים: John Denver - Living On A Jet Plane מלחיץ- התבלינים אני אשתנה- ירמי קפלן לילות לבנים- אביב גפן היהודים- המאה העשרים 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: אין לי כוח לפרט, אבל היה טוב לאחרונה 5 אנשים שאתם אוהבים: יש יותר מ 5 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: עוגת שוקולד חמה של אילנה ושל מריאלה, תפו"א מוקרם של אילנה, סושי, פסטות 4 הופעות שהייתם בהן: אביב גפן, היהודים, עברי לידר, יוני בלוך 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: "חרבט", "פיצי\פיצית", "חראית", "סתמי" 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): 4 תחביבים שלכם: לקרוא, לישון,לשמוע מוזיקה ופה זה נגמר שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לקפוץ בנג'י, לטוס לקנדה, טיול שורשים 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית כמו שצריך, ספרדית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: גברת וירצר, עמרי, צחר 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כנות, אכפתיות, הקשבה 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:אגואיסטיות, צביעות,זלזול שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: האנשים הקרובים, בריאות, אושר שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? לפעמים הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? תמיד [מזל תאומים וזה..] חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חחחח יכולים יכולים אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? הוא מאמינים שיש אלוהים אחד? יש מצב מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? יכול להיות הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: 6.10.06

בלופ!

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?לא יודעת למה אבל את זמי. 5 עובדות שלא ידענו עליך:אין לי כוח...חחח 5 שירים שאתם אוהבים: Lostprophets - Shinobi vs Dragon Ninja Lostprophets- 4 AM Forever Tasmin Archer - Sleeping satelite The Connells - 74, 75 3 Doors Down - Here Without You 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: שבני דודים שלי באו לביקור מאנגליה(הם פשוט תותחים!) נולדה לי אחיינית חדשה לפני שבוע :]]]] שיש הרבה עבודה. שיש לי קצת שקט. הרזתי קילו :] 5 אנשים שאתם אוהבים:ואיי זה כבר לא הגיוני,יש כל כך הרבה! 5 אנשים שאוהבים אתכם:ממ..לא יודעת ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?מישומה את ענבר. 4 מאכלים שאתם אוהבים: לזניה פסטה פיצה טוסט עוף עם תפוחי אדמה שאמא מכינה. 4 הופעות שהייתם בהן: העשור קוקה קולה ארסי קולה ואיי הכי קורע,(רק אריאל יבינו) דמעה שחורה!
4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: כוסעומו תמצצי/ו לי! אין לי כוח בא לי בירה 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):ואללה לא יודעת... 4 תחביבים שלכם:לרבוץ לשתות בירה לעשן ומצטערת על הבוטות אבל...סקס. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?את מאור השחור 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:בגרות,משפחה עבודה טובה 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:רוסית,גרמנית מישומה,וצרפתית(וגם איטלקית) 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:אביב גפן(הוא נשמע לי מעניין) קורט קוביין אבל מנסיבות כלשהן אי אפשר...חחח ועוד בנאדם אחד אחרון,אבל זה לא בקטע טוב,זה משו רע שאני רוצה להגיד לו כבר מלא זמן. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:אין לי מושג... 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:צביעות,שקרנים,וביטחון עצמי גבוה מידי שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?אותי,מספר מזל :] שני הדברים הכי חשובים בחיים:בנתיים משפחה וחברים. שניים זה תמיד ביחד?כרגע לא..חחח טובים השניים מן האחד?למה לא :] הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?אם היה לי פיצול אז כן,אבל אין לי בנתיים.. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חחח את הרוב הם לא יכולים...חח אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?את הכלב שלי ז"ל מאמינים שיש אלוהים אחד?לא מה זה אחד בשבילכם?הרבה דברים. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם:הרבה. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:לא יודעת,אבל היו לי מלא רגעים יפים. :]

Dug E

New member
../images/Emo196.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? היי פייב 5 עובדות שלא ידענו עליך: *יש לי סטיה להריח כל דבר..במיוחד דפים *לא סובל קולה. בכל החיים שלי שתיתי בקושי כוס קולה אחת. *אני מכיר את כל השירים של אחינועם ניני *היו לי פעם זוג ברווזים,תוכים וצב באותו כלוב *שריטה ראתה אותי מעשן לפני שנה וחצי היא הרביצה לי
5 שירים שאתם אוהבים: תקשיבו זה ממש קשה ככה בכלליות.. *ריטה-נוצה ברוח *Muse-Invincible *רמי קלינשטיין-על הגשר הישן *Pearl Jam-Once *Pantera-Message In Blood 5 אנשים שאתם אוהבים: אי אפשר רק 5..אלה 6 האנשים הכי אהובים עלי: *בנה *משה *אלה *יוסי *הדס *טלי 5 אנשים שאוהבים אתכם: אני מקווה שכנ"ל ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? רצועה 4 באוסף של ריטה-חיזיון מקומי 4 מאכלים שאתם אוהבים: *ספגטי *פיצה *ציפס *המבורגר (לא של מקדונלדס/בורגראנץ' וכאלה) 4 הופעות שהייתם בהן: רק 4?
4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אמא,אבא,עודד ואיילת 4 תחביבים שלכם: חברים,צילום,כתיבה ואינטרנט שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3/7/04-התלבטות 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להתחתן,ילדים...זהו. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית כמו בנאדם,רוסית וגרוזינית כי זה מצחיק. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: ריטה,רמי,אורית ותום 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כנות,אמינות ולדעת לעזור שצריך. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: ש ק ר י ם!!!!!! שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? תמיד בדיסקים,רצועה 2 בינונית כזאת..שממצים אותה ממש מהר טובים השניים מן האחד? תלוי. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כמו כולם. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? בהחלט..רובנו אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? ONE-ריטה מאמינים שיש אלוהים אחד? כן מה זה אחד בשבילכם? מסמל משהו מיוחד בשבילי. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: כל ההופעות/שיחות שלי עם ריטה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה