שאלון שאהבתי..

little WhiSper

New member
יאאללה איתך

תביא אייסיקיו

אחד מי יודע?

תהנו חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? סנדרה רינגלר 5 עובדות שלא ידענו עליך: מציירת, שרה, כותבת, לא אוהבת כלבים, עובדת בתור קופאית
(חלק מזמני) 5 שירים שאתם אוהבים: וינסנט-דון מקלין, לוט-יוני בלוך, אחרי עשרים שנה-שמוליק קראוס, כמו צמח בר-חוה אלברשטיין, טיול רגלי - אריק איינשטיין ופיטר רוט. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: חיפוש לשירות לאומי, בגדים חדשים, קעקוע, אחותי, רג'ינה ספקטור. 5 אנשים שאתם אוהבים: אמאבארותם, רות, עומר, נטע, מאיה 5 אנשים שאוהבים אתכם: כנ"ל ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? רות 4 מאכלים שאתם אוהבים: סלט יווני, באונטי גלידה, בייגלה קלאסי, ליצ'י 4 הופעות שהייתם בהן: רוג'ר ווטרס, רג'ינה ספקטור, יוני בלוך בבארקה, רגוס (באירלנד) 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: מאמי, יקירה, ברור?, כמובן 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): פינק פלויד, אנדי וורהול, יונה וולך, הורים 4 תחביבים שלכם: אמנות ומוזיקה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אמא 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לחיות, להתחתן, ילדים 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: איטלקית, גרמנית ויידיש 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אנדי וורהול, יונה וולך ודמיאן הירסט 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: בטחון, שמחת חיים והומור 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שחצנות, יהירות ותוקפנות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אבא שני הדברים הכי חשובים בחיים: בריאות ואהבה שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? לעתים הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? תמיד! הידד לפיצול האישיות של התאומים! חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כמובן! אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אלוהים מאמינים שיש אלוהים אחד? כן, לכל אחד את שלו מה זה אחד בשבילכם? מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: פעם ראשונה שקרן אמרה את השם שלי

נו..../images/Emo20.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? כלום. 5 עובדות שלא ידענו עליך: כשהייתי קטנה רצתי אחרי תרנגולת בקיבוץ וצעקתי: "כבשה! כבשה!". אני מכורה לפן. אמא שלי קוראת לי גולי [לרוב]. בעבר נדרתי שלא לראות השיר שלנו לעולם, אבל הצבא משבש אנשים.. היום יש לי פז"מולדת, בדיוק שנה בצבא!
5 שירים שאתם אוהבים: האם להיות בך מאוהב, Nothing Compares To You, אקדח [של אביתר בנאי], ואת מתפשטת [של כנסיית השכל] והמממממ... נאמנות ותשוקה של אלג'יר. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: זה שכבר עברה שנה, שהייתי היום בבית וזהו... לא קורים יותר מידי דברים טובים. 5 אנשים שאתם אוהבים: אמא, מאמוש, נתי, אמורה, ענבר. 5 אנשים שאוהבים אתכם: מאיפה לי? ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אף אחד.. 4 מאכלים שאתם אוהבים: הכל.
4 הופעות שהייתם בהן: ההכי טובות - ניצנים של אביב ועברי, ניצנים של מוקי, ואהבה בצמח 2003. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: ראבק, באשלה, תנוח\י, די. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אמא, הילה, עדי, איתן ז"ל. 4 תחביבים שלכם: לישון...... [4 נקודות.] שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? מי יכול להזכיר לי מספר? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להשלים עם עצמי, לאהוב באמת, לכתוב ספר. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית, ספרדית, פרסית. [כי זה מגניב] 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: סטיבן ווילסון, אושרי כהן ועמיר פרץ. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: אסרטיביות, כנות, עמוד שדרה. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: אגואיסטיות, קולניות, שקרנות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אחותי הקטנה. שני הדברים הכי חשובים בחיים: בריאות, אהבה. שניים זה תמיד ביחד? לא. טובים השניים מן האחד? כן. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חחח.. רובם. P: אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מי מספר אחת?! את שלום אסייג. מאמינים שיש אלוהים אחד? לא יודעת. מה זה אחד בשבילכם? מספר, יש גם 2, 3, 4... מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא. הדבר הכי יפה שעשו למענכם: אנערף. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: 4.8.04

../images/Emo85.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?החמישייה.. 5 עובדות שלא ידענו עליך:אני עושה שירות לאומי עם ילדים עם פיגור שכלי, הייתי בכיתת מחוננים עד כיתה י', הלכתי לאיבוד בלונדון,אני מכורה לפיטבוקס וספינינג,יש לי אובססיה לספרים 5 שירים שאתם אוהבים:לילות לבנים\גן החטאים\סוף העולם-אביב גפן, מלטף ומשקר-עברי, יש לי סיכוי\אבות ובנים-אביתר(קצת חרגתי אבל זה מה שעלה לי לראש) 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:החלטה על שנה הבאה, סופ"ש האחרון, קצת כסף וזהו נראה לי 5 אנשים שאתם אוהבים:יסמין נטע עדי גילת ואוהד 5 אנשים שאוהבים אתכם:כנל אני מקווה ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?כלום 4 מאכלים שאתם אוהבים:פסטה, פיצה, מקדונלדס ואורז של סתבא
4 הופעות שהייתם בהן:זה היה כל כך מזמן שאני לא זוכרת...חחח 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: מי,צריך,ללכת,לשירותים 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):אימא החברות חן והילדים 4 תחביבים שלכם:לישון שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?כלום 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:קריירה ילדים וטיול בדרום אמריקה 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:ערבית צרפתית ספרדית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:שמעון פרס, הרלן קובן , דיוויד גרוסמן 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:כנות, 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:אדישות, שקרים,צביעות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?כלום שני הדברים הכי חשובים בחיים:משפחה חברים שניים זה תמיד ביחד?אולי טובים השניים מן האחד?כן הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?חח כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לפעמים הם כן יכולים אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד?לא מה זה אחד בשבילכם?מספר? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם:כתבו שיר רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:המון

YEHOB

New member
וואי הרבה זמן לא ביקרתי פה...

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך:אממ.. לא ניראה לי שיודעים יותר מדי עלי אז כל דבר יהיה חדש. טסתי שלוש פעמים השנה, עברתי שלושה תיכונים, אני בא ממשפחה דתית... מספיק. 5 שירים שאתם אוהבים: the pixies- here comes your man Led Zeppelin & Pink Floyd - Stairway to heaven מוש בן ארי - כשאבוא שוטי הנבואה - קול גלגל יזהר אשדות - מתאהב בך מחדש 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: אני עובד סוף סוף, יש לי זימון לגיבוש שייטת 13... אין עוד 5 אנשים שאתם אוהבים:את המשפחה וכמה חברים ממש טובים. 5 אנשים שאוהבים אתכם: אני לא יכול לדבר בשם אחרים... ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? כלום 4 מאכלים שאתם אוהבים: בשר, עוף, אורז,... כמעט כל דבר. 4 הופעות שהייתם בהן:רוג'ר ווטרס, סטינג ומתיסיהו, פסטיבל אהבה בים המלח (ארקדי דוכין עברי לידר ואביב גפן). 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד:סבבה... לא זוכר ארבע מילים אבל זה ארבע אותיות. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):אף אחד. 4 תחביבים שלכם:לישון לאכול ספורט לטייל. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?3 חברים טובים 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:להתחתן לטייל בהרבה מקומות ולעשות כסף. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:ספרדית צרפתית ואנגלית במבטא בריטי. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: יש כמה.. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: נדיבות, אנשים רגועים, ואסרטביות. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:שחצנות, אגואיזים, קמצנות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים:חברים וכסף. שניים זה תמיד ביחד? לא. טובים השניים מן האחד? לא תמיד. אם השני אידיוט?! הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?לא חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? ברור והרבה יותר טוב מנשים. זה רק תרוץ לא להתאמץ יותר מדי. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?... אולי בעתיד אני ידע מי האחת. מאמינים שיש אלוהים אחד? כן. מה זה אחד בשבילכם? סתם עוד מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא... אבל לא ממהר לשום מקום הדבר הכי יפה שעשו למענכם: הרבה.. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:

YEHOB

New member
חחח... שאלה טובה.

לא יודע... חזרתי מארצות הברית ומאז אני עובד בעבודות מזדמנות ומשתעמם מדי פעם... וזהו בערך .

LoLi Goddess

New member
../images/Emo168.gif נאמ...

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? את הכלב שלי. אל תשאלו למה... הוא פשוט מחומש שכזה. לא יודעת... 5 עובדות שלא ידענו עליך: 1. הדבר שהכי קורע אותי מצחוק זה לראות גבר משתין... כלומר, ממש לראות איך זה יוצא... (חולני, אני יודעת - אבל קורע!!) 2. אני רקדנית לשעבר. 4 שנים למדתי ג'אז קלאסי ובלט. 3. אני ישנה רק עם תחתונים ופוך בכל עונות השנה 4. ריח של קטורת עושה לי את זה.. זתומרת, אני אזרום וזה... (אוי, איזה גועל מצידי להגיד את זה) 5. הייתי פעם בולמית עם נטיות אובדניות, אי שם בשלהי גיל 15 (אבל אין לזה שום קשר לזה שאני רזה בלי קשר) 5 שירים שאתם אוהבים: אין לי כוח... יש יותר מדי 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: הרוסי שלי, הילדים, הדירה, הגיטרה שקיבלתי מתנה היום... ואין עוד אחד. 5 אנשים שאתם אוהבים: יורי, אורי, לירון, משה, צחר (נו וגם יוסי!) 5 אנשים שאוהבים אתכם: נו, יש יותר מ-5... למה לא לפרגן? ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? את אמא שלי... אין לי מושג למה. 4 מאכלים שאתם אוהבים: פיצה, המבורגר, שוקולד וגלידה. 4 הופעות שהייתם בהן: יידקור, דילמה, היהודים, איאם 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: תכלס, קקי, חלאס, תמות 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): דודה שלי. מעבר לזה אני לא מוכנה להוסיף. 4 תחביבים שלכם: לנגן, לכתוב, לאכול ולשמוע מוזיקה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? את אורי 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להגיע לתחרויות אופנועי שטח, צניחה חופשית ולהתעשר למוות! 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: רוסית כמובן, גרמנית וצרפתית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: מייק פאטון, אוהד פישוף, אדולף היטלר (נו מה?) 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כסף, כסף וכסף!... סתם, אסרטיביות, ספונטניות וחוש הומור טוב, לא שגרתי כזה. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: יהירות, גאוותנות, טיפשות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? נו עזבו אותי! שני הדברים הכי חשובים בחיים: אושר ובריאות שניים זה תמיד ביחד? תלוי איך מסתכלים על זה טובים השניים מן האחד? למה לא? הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן, אבל זה בסדר, אני וחיימון (הפיצול שלי) מסתדרים יופי. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? מסתבר שכן אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? לכו תזדיינו! מאמינים שיש אלוהים אחד? מאמינה עמוקות אפילו מה זה אחד בשבילכם? נו מה אתם זה? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? אין לדעת... הדבר הכי יפה שעשו למענכם: עניין פרטי
רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: גם עניין פרטי...

למעלה