מהר מהר
חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? הת היומולדת שלי! 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני בן 17 (כולם חושבים שאני צעיר), שיש לי קריזים נוראיים בימי שישי, שאני מצייר, שאני שונא לישון עד מאוחר, ו... ושפעם רכבתי על אופניים (תחרותי וכאלה...) 5 שירים שאתם אוהבים: coma white \ m.m--blink 182 \ stay together for the kids--black sabbath \ she's gone--היהודים \ תענה לי---אביב גפן\גן החטאים. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: יומולדת, עברתי לנעורים, הייתי איתה, קנו לי מלא דיסקים חדשים, ראיתי את עדידוש. 5 אנשים שאתם אוהבים: עדידוש, שביט, לילוש, נעמה, אדווה. (אוף אבל יש עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא) 5 אנשים שאוהבים אתכם: עדידוש (חסר לה שלא), שביט, אדווה (כן?) לילוש, נעמה (אולי...) ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: ניב! מספר מקוצר טחחח 4 הופעות שהייתם בהן: אביב גפן-זאפה היהודים-תיאטרון, ברי סחרוף-בארי, מאור כהן ודן תורן-על הדשא של הפאב (היה בנזונה) 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: שטויות, שיהיה, קורה, מן. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אח גדול, שביט, עדידוש, לוידע מי עוד...מעכב אותי לחשוב! 4 תחביבים שלכם: אומנות, מוזיקה, ספורט, יציאות להופעות וכאלה... שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? עדידוש! 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: טיול מסביב לעולם, צבא, חתונה. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: יפנית, צרפתית, וזהו... 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: עדידוש, לילוש, ברנטל 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: עדינות, הדדיות, כנות. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: צביעות, חוסר התחשבות \ אגואיזם, שחצנות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אותי ואותה... כי אנחנו 2 שני הדברים הכי חשובים בחיים: אושר, אהבה. שניים זה תמיד ביחד? לא... לצערי... טובים השניים מן האחד? לפעמים כן ולפעמים לא הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא... אני חושב שהם דווקא יכולים... אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אותה... האחת והיחידה! מאמינים שיש אלוהים אחד? לא... אין לא אחד ולא יותר! מה זה אחד בשבילכם? היא! מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: לוידע... רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: לוידע יש מלא מלא!