שאלון שאהבתי..

Dug E

New member
ברור.

כאילו פעם ראשונה שריטה נוגעת בי
.

S h A b i T

New member
כככככככן.

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? שום דבר, מה יכול להזכיר לי מספר?! 5 עובדות שלא ידענו עליך: כואבת לי הבטן כמו שלא כאבה לי בחיים. אני משותקת מ3 פחדים: ג'וקים, רוחות וטיסות. אין לי יותר טוקמן(!!!) :))) אני לא יודעת לגזור. אני מחבבת את זמי וענבר. 5 שירים שאתם אוהבים: מישהו גדול-שי גבסו, כל מה שרצית-הדורבנים, טרמינל בביצוע של ברי, בועה-גלעד כהנא היט אנד ראן- סקאזי :) 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: וואוו.. המסיבה שאלונה ואני אירגנו לגל. יום שבת. אשבלו ביקרה אותי אחרי שנים מספר. :) מסיבת פורים. השביתה ביום ראשון ומה שהתלווה לה. 5 אנשים שאתם אוהבים: אלונה, גל, ליהיא, יוני, טישלר. 5 אנשים שאוהבים אתכם: אני חושבת שאלו שלמעלה היחידים שמסוגלים. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אוווווווח' 4 מאכלים שאתם אוהבים: רק אוהבים? לא חייבים לאכול אותם? :p פיצה, עוגת בסקוויטים של יהל;(, אווורז, פשטידות על כל סוגיהם, אבל במיוחד האלה המשמינות עם כל הקמח מתחת. 4 הופעות שהייתם בהן: סתם של אמנים שונים? צווב, נקח את אלו שעשו טוב במיוחד. :) פורטיחסוף, ג'ירפות, דנה ברגר ושילה פרבר. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): טישלר, דידו, יוני, גל. 4 תחביבים שלכם: לאכול, לישון, לאסוף טרמפיסטים, לחזור לישון. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אורי גלר. חה. 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: יוני, ללכת את שביל ישאל ולהתגבר על הפחדים הטיפשיים שלי. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: יידיש, רוסית ואנלגית?:p 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אני רק רוצה לשבת בארומה בהוד השרון עם טישלר. זה יספיק לי.. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כריזמתיות, שליטה וטוב לב. :) 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: עצלות, טיפשות ומסוממוּת :p שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? ת'כושילאמאשלך. שני הדברים הכי חשובים בחיים: משפחה וחברים. שניים זה תמיד ביחד? ודאי. טובים השניים מן האחד? טובים השלושה מהשניים. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כה. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? חושבים שגברים לא יכולים לעשות. נקודה. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? דן. חח.. מאמינים שיש אלוהים אחד? כן. מה זה אחד בשבילכם? מספר שלא ברור אם הוא זוגי או לא? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? כן. הדבר הכי יפה שעשו למענכם: וואו, אי אפשר בכלל להתחיל להסביר את זה. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: הרגע ביום שבת שכולנו היינו מאושרים. :)

פחיחצה

New member
....

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?אבא 5 עובדות שלא ידענו עליך: מעולם לא קיללתי אף אחד עד כיתה ג', קפצתי כיתה, כל האונברסיטאות בארץ הציעו לי לעשות אצלהן תואר ראשון בכיתה ח/ט, לא משנה כמה אני ישנה אני תמיד רוצה לישון עוד, למרות שנולדתי במושב וכל החיים חייתי בו אני עדיין מריחה את ריח הפרות 5 שירים שאתם אוהבים: יש לך אותי, זאת שבמקומי, מגיע לך יותר, אם את עוזבת, בואי אלי 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: סיימתי עם תנ"ך לכל החיים, אממ...אמ...והאמת שלא עולה לי עוד משהו 5 אנשים שאתם אוהבים: מוסקטריות, רם, מוגיצ, אוחתי, לימור 5 אנשים שאוהבים אתכם:כנ"ל אני מקווה ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? המוסקטריות 4 מאכלים שאתם אוהבים: קרפצ'יו, כל דבר שיש בו כמהין, פילה בקר, קרם בורלה 4 הופעות שהייתם בהן: 3 ההופעות שהיו בהנגאר לאחרונה ו...ההופעה עם התעויוט בזאפה 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אוף, אני, רוצה, לישון 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אמא, רם, אבא, ניטשה 4 תחביבים שלכם: לישון, לראות טלויזיה, לכתוב, ללכת להופעות שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אחיות שלי 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: דוקטורט, 2 ילדות ולהיות מאושרת 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: ספרדית, צרפתית ואיטלקית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: ניטשה, בן גוריון ואבו מאזן 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: צביעות, יהירות, טיפשות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? רם שני הדברים הכי חשובים בחיים: רם והעתיד שניים זה תמיד ביחד?לא טובים השניים מן האחד? לפעמים הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?אני מאמינים שיש אלוהים אחד?לא מה זה אחד בשבילכם? לבד מול העולם מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? בואו נקווה כולנו יחדיו בשבילי שלא
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: הרגע שקלטתי שאביב אשכרה מקדיש לי שיר

אדם ק

New member
מהר מהר

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? הת היומולדת שלי! 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני בן 17 (כולם חושבים שאני צעיר), שיש לי קריזים נוראיים בימי שישי, שאני מצייר, שאני שונא לישון עד מאוחר, ו... ושפעם רכבתי על אופניים (תחרותי וכאלה...) 5 שירים שאתם אוהבים: coma white \ m.m--blink 182 \ stay together for the kids--black sabbath \ she's gone--היהודים \ תענה לי---אביב גפן\גן החטאים. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: יומולדת, עברתי לנעורים, הייתי איתה, קנו לי מלא דיסקים חדשים, ראיתי את עדידוש. 5 אנשים שאתם אוהבים: עדידוש, שביט, לילוש, נעמה, אדווה. (אוף אבל יש עוד מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא) 5 אנשים שאוהבים אתכם: עדידוש (חסר לה שלא), שביט, אדווה (כן?) לילוש, נעמה (אולי...) ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: ניב! מספר מקוצר טחחח 4 הופעות שהייתם בהן: אביב גפן-זאפה היהודים-תיאטרון, ברי סחרוף-בארי, מאור כהן ודן תורן-על הדשא של הפאב (היה בנזונה) 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: שטויות, שיהיה, קורה, מן. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אח גדול, שביט, עדידוש, לוידע מי עוד...מעכב אותי לחשוב! 4 תחביבים שלכם: אומנות, מוזיקה, ספורט, יציאות להופעות וכאלה... שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? עדידוש! 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: טיול מסביב לעולם, צבא, חתונה. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: יפנית, צרפתית, וזהו... 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: עדידוש, לילוש, ברנטל 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: עדינות, הדדיות, כנות. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: צביעות, חוסר התחשבות \ אגואיזם, שחצנות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אותי ואותה... כי אנחנו 2 שני הדברים הכי חשובים בחיים: אושר, אהבה. שניים זה תמיד ביחד? לא... לצערי... טובים השניים מן האחד? לפעמים כן ולפעמים לא הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא... אני חושב שהם דווקא יכולים... אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אותה... האחת והיחידה! מאמינים שיש אלוהים אחד? לא... אין לא אחד ולא יותר! מה זה אחד בשבילכם? היא! מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: לוידע... רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: לוידע יש מלא מלא!

ומצייר נפלא!

אני לא אפסיק לדמיין עכשיו אותך אוכל את ניב.
זה פשוט לא ייצא לי מהראש! [אוח, אתם כה חמודים..]

אדם ק

New member
אויש ../images/Emo122.gif

ניב זה במספר מקוצר...!!! מאכלים שאני אוהב?! מה לא?!?!?!?!?! נירקי יא חמודה!

לא לא לא,

אני יודעת שאתה אוהב לאכול את ניב^^ אני מהמרת על סנדוויץ חלומי של אמא שלך (עם החלומי של דגן! אמרתי לך שזה של דגן!!)

נחמד...

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? את הקומה שאני גרה בה. 5 עובדות שלא ידענו עליך: 5 שירים שאתם אוהבים: הימים שלנו- היהודים, מסמרים חלודים- איפה הילד, האם להיות בך מאוהב- אביב גפן, מחפש תשובה- היהודים, הולך לאיבוד- אביב גפן. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: 5 אנשים שאתם אוהבים: 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: עוף בקשיו, מו יאנג, פתאי, מר קניידלעך ופיצה. 4 הופעות שהייתם בהן: נו של היהודים ואביב כל מיני... 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: על, הזין, שלי, אוף 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): היהודים, אביב גפן... 4 תחביבים שלכם: לשמוע מוזיקה, לנגן בגיטרה, לישון, לאכול שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להופיע, להזדיין, לאהוב. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: ספרדית, אנגלית, תאית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אביב גפן, חמי רודנר, שלום חנוך. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: דעתנות (בדרך כלל כשזה תואם את הדעות שלי), חוכמה ועדינות. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: פוזה, צביעות, ערסיות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: לא יכולה יש שלושה חייבת... מוזיקה-אהבה-חופש שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? תלוי הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? לא :S חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא. אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? כן מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא... הדבר הכי יפה שעשו למענכם: היה אכפת ממני רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: יש הרבה

naama0

New member
חביב חביב ביותר ...

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך :-אני קוראת בממוצע 5 ספרים בחודש -רקדתי בלאט במשך שלוש שנים -החלום שלי לפתוח מסעדה צימחונית עם במה פתוחה לאמנים צעירים -אני לא אוכל בחיים להרדם אם יש מגירה או ארון פתוחים -בצעירותי גרמתי לפיתורהין של ארבע מורות שעלו על עצביי .. 5 שירים שאתם אוהבים: -מלחמה שקטה -קח אותי -המכתב -יום טוב של עיברי -מקום אחר 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: - סיימתי עם הבגרות בספורט - הבנתי שלבד זה לא נורא - הבגרות באומנות מתקרת ובאה - מצאתי אומץ לפטר את המורה הפרטית שלי במתמטיקה -קיבתי משכורות ראשונה מהפיצה . 5 אנשים שאתם אוהבים: - גל -לוסי - בר - עומרי - אביב 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: -פלאפל -פיצה -רביולי -וסלט 4 הופעות שהייתם בהן: שלוש שאני לא אשכח זה : -ההנגר 11 ההופעה של כל הדיסקים -האקוסטית -העשור -וההפעה הנוספת זה התאתרון לפני שנה שהיה גאוני 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: -מה קורה -איפה את\ה -סבבה - ובזמן האחרון : לא אני לא רוצה לחלק פלייארים !!! 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): -אוריתום -סבא שלי -שלושת האחים שלי כל אחד בדרכו שלו -וחברים כולם שוב כל אחד בדרכו .. 4 תחביבים שלכם: - לקרוא -הופעות -לכתוב - לצייר שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: - לטייל בכל העולם -לכתוב ולשיר שיר אחד שכולם יכירו - ולמצוא לפחות אהבה אחת אמיתית 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: - סינית -ערבית (חייבים ....) -והולנדית (?) 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: - רבין (לא ממש יקרה ..:() - נינט (היא נראת כיאלו יש לה מה להגיד ואף אחד לא ממש רוצה להקשיב ..) -אורית (פשוט כי יש בה משהו שגורם לך לרצות לדעת עוד ..) 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: - כנות ויושר -חוכמה שלא מלווה בשחצנות - חוש הומר בתוספת ציניות לפעמים 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: - אנשים שמדברים ולא אומרים כלום - אנשים שלא יודעים מתי לעצור ולשתוק - אנשים טיפשים . שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: - חופש - ורצון דחף שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? לא הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? ברור ! אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? מי יודע......? ...( נו מהשיר של פסח ..) מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: שכשהייתי ממש קטנה רציתי איזה שהיא בובה ואחי הגדול זכר את זה וביום הולדת 12 שלי אחרי איזה ארבע שנים הוא הביאלי את הבובה מהמשכורת הראשונה שלו ... רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: הרגע שאני לא ארצה לשכור זה הרגע שזה נפל והמערכת התחילה לנגן ועצרה את הכל ...

גמ צלע רוצה ^^

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? נאור 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני רוכבת על סוסים, היו לי 2 חברים עד עכשיו, אני במחזור, אני ממש ממש ממש מתגעגעת ואני ממש גרועה במתמטיקה. 5 שירים שאתם אוהבים: תענה לי- היהודים. נפלת חזק- איפה הילד. ערב של שושנים. time- pink floyd, since I been loving you- led zeppelin 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:אסף, נאור, מיקה, שירי נוסטלגיה ובלון מחמד 5 אנשים שאתם אוהבים: אסף, אמא, אלכס, שירני, גילילילילילליי 5 אנשים שאוהבים אתכם: אמא.אמא.אמא.אמא.ג'וני. אף אחד לא אוהב אותי:( ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? ג'וני 4 מאכלים שאתם אוהבים: שוקולד, ספגטי, אורז, גלידה 4 הופעות שהייתם בהן: היהודים באילת כפול 3. הפיג'מות. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: תכלס, סבבה, מגניב ודוגרי 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): אסף, אלכס, אמא, גבריאל בלחסן 4 תחביבים שלכם: סוסים, פסנתר, שירה, כתיבה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אמא 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להזדיין, למכור צמידים לילדים בעולם השלישי ולמצוא אהבה. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: סינית, הולנדית ואיטלקית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: אסף, יערה ונדיה 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: חכמה, ציניות וסקסיות 0אפיל ושזאת לא תכונה) 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:צביעות, שקרנים, טיפשות. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אלכס שני הדברים הכי חשובים בחיים: אהבה ואמא שניים זה תמיד ביחד? לפעמים טובים השניים מן האחד? לא. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? יותר מידי פעמים. חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? והוכחתי זאת! אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אסף מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מאמינה שיש אלוהים, יש את בוקי, הוא אלוהים מה זה אחד בשבילכם? מספר ותו לא מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא. חשבתי שמצאתי ואז הוא הוכיח שלא. הדבר הכי יפה שעשו למענכם: הרימו אותי את כל המדרגות לבית רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: "לא ראיתי כלום, ואז ראיתי דמות, מלאך, ועכשיו אני בטוח שזאת את..."

2shahar

New member
^^^^^..

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?הקומה שלי..:-| 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני חצי רוסיה וחצי עירקית כשאני עצובה אני מבשלת יש לי 3 חתולות, אחד מהן הוא זכר ואני קוראת לו ג'ינג'ית
אני חולה על דברים נוצצים
יש לי עוד מעט מורה פרטית..(?) 5 שירים שאתם אוהבים: 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: נטשה, טום, הקאתי, עשיתי ציפורניים, השתזפתי 5 אנשים שאתם אוהבים: ליטל, נטשה, גילי, מור, בר 5 אנשים שאוהבים אתכם:ב-טח.. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? מישהו 4 מאכלים שאתם אוהבים: מרציפן, קורנפלקס עם פקאנים, סלט עם אלף האיים, קינדר בואנו, צלעות כבש 4 הופעות שהייתם בהן: שריף ותמיר גל, היהודים האחרון, רז חדד, רוק"צ, אביב האחרון 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: באמאשלך, יאלה יאלה.. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): נטלי, ליטל, מור, שי 4 תחביבים שלכם: לדבר בטלפון, לבשל, לראות סרטים, לשבת למטה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? כלום 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: דיי פרשתי למורה פרטית..ביי 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: שניים זה תמיד ביחד? טובים השניים מן האחד? הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:

שנים לא עשיתי "העתק" "הדבק" מהרשמי!

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? אבא.. כי הוא בגודל של חמישה אנשים 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני מידה 42 בנעליים, עד כיתה ה' היה לי שיער ארוך ארוך וכ"כ חלק שהגומיות היו מחליקות ממנו, יש לי שני אחים, אני בת יחידה, אף אחד לא רוצה שאני אעשה אצלו שירות לאומי. 5 שירים שאתם אוהבים: רוני (בביצוע דקלה-"יוני"), אישה לויתן, ואולי (ליאן! הכל בגללך), IRIS, צל כבד. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: יומולדת עברי, יומולדת לועזי, יומולדת עברי לתומר, יומולדת לועזי לתומר ושנגמר לתומר המלווה 5 אנשים שאתם אוהבים: תומר, סבתא, בת-אל, בת-חן ואמא 5 אנשים שאוהבים אתכם: תומר, אבא, אמא, סבתא, בת-חן ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? שבשנה ו4 חודשים שלנו לתומר היה יומולדת (וכן! אני אמשיך להזכיר אותו בכל שורה שניה!) 4 מאכלים שאתם אוהבים: שניצל תירס, פיצה מעדנות, המבורגר ורביולי 4 הופעות שהייתם בהן: היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר, אביב גפן ואינפקציה. 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אוי די כבר, בעע. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): תומר, חנה(מאמנת), מאיר(מחנך) ורוננה(מנהלת). 4 תחביבים שלכם: להתעמל, לרקוד, לשיר ולדבר. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? בת-אל. סתם ככה. 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לעשות שירות לאומי, להתחתן ולגדל ילדים מקסימים. 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: רוסית, גרמנית ויידיש. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: טל, הדס ואוחנה. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: אמינות, לדון לכף זכות, נחמדות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: רוע, נרקיסיזם, אינפנטיליות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? תומר. שני הדברים הכי חשובים בחיים: תומר וחברים שניים זה תמיד ביחד? ב"ה טובים השניים מן האחד? בהחלט הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? ברור שהם לא יכולים! אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אותי מאמינים שיש אלוהים אחד? כן מה זה אחד בשבילכם? מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? מקווה הדבר הכי יפה שעשו למענכם: ערכה ניידת של סוליטר עכביש רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: נממ.. לא משנה

למעלה